Statistici privind înșelăciunea 2024 în cifre

cuplu înșelător

Conform datelor din 2016, Thailanda este una dintre cele cele mai infidele țări, cu o rată de 51%, urmată de Danemarca (46%) și Italia (45%). Acest fapt este destul de trist, deoarece nu este probabil ca rata să se îmbunătățească pe baza statisticilor privind înșelăciunea.

Înșelatul este un obicei nesănătos care este o povară pentru orice relație. Distruge loialitatea și te face să pui totul la îndoială. Conform datelor, înșelăciunea apare adesea în timpul întâlnirii, mai degrabă decât în timpul căsătoriei. Lipsa dorinței de a se angaja este motivul pentru care înșelătoria apare întotdeauna.

Văzând cât de teribilă este rata înșelăciunii în lume, cum se compară astăzi? Se îmbunătățește sau se înrăutățește? În acest articol, vom acoperi statisticile privind infidelitatea pe care trebuie să le știți în 2024.

Statistici privind infidelitatea în cifre

Așadar, înșelăciunea este mai frecventă astăzi? Să verificăm statisticile de mai jos:

  • În 2017, 20% de bărbați și 13% de femei au recunoscut că au trișat
  • 16% din cuplurile căsătorite au recunoscut că au fost infideli partenerilor lor
  • Creșterea infidelității femeilor din 1990 este de aproximativ 40%
  • 30% din cupluri au recunoscut că trișează la serviciu
  • Infidelitatea a cauzat divorțul în 57% din căsătorii
  • 88% dintre femei se preocupă mai mult de înșelăciunea emoțională decât de cea fizică
  • 91% dintre femei au recunoscut că au înșelat emoțional, în timp ce procentul bărbaților este de 77%

Având în vedere că infidelitatea este încă ridicată, nu putem fi siguri că tendința de înșelăciune va dispărea în curând. Pentru cei care se întreabă: "Sunt bărbații sau femeile mai predispuși să înșele? Vom răspunde la această întrebare într-o secțiune ulterioară, împreună cu alte fapte.

Mai jos sunt prezentate statisticile generale privind înșelăciunea în 2024, conform Anchetă socială generalăși Institutul pentru Studiul Familiei:

Statistici generale privind trișarea în 2024

1. 30% de femei și 20% de bărbați au mărturisit că își înșală partenerii

Deci, cât de frecvente sunt aventurile în societatea de astăzi? Conform unui studiu din 2017, 30% dintre femei și 20% dintre bărbați au recunoscut că și-au înșelat soții. Acest lucru a variat de la înșelăciune emoțională la a avea o relație sexuală reală cu alte persoane.

Hărțuirea sexuală la birou a fost considerată un act de infidelitate de către multe femei căsătorite.

2. 16% din cuplurile căsătorite au mărturisit că și-au înșelat soții

Datele de la Illicit Encounters, un site de întâlniri pentru cupluri căsătorite, au arătat o creștere dramatică a numărului de femei înregistrate în ultimul an. Unul dintre multele motive pentru care acestea au înșelat a fost relația emoțională nesatisfăcătoare cu partenerii lor.

3. Din 1990, rata infidelității femeilor a crescut cu 40%

Procentul femeilor care înșală a crescut cu 40%. Această situație s-a înrăutățit de la popularitatea crescândă a aplicațiilor de întâlniri care conectează oamenii cu ușurință.

4. Există un 30% de cazuri de infidelitate care s-au întâmplat la locul de muncă

Văzând statisticile din ce în ce mai proaste privind înșelăciunea în căsnicie, există un fapt care probabil vă scapă: 30% din cazurile de infidelitate au avut loc la locul de muncă. Apropierea și comoditatea îi determină pe oameni să înșele cu colegii de muncă. Acest lucru înseamnă că ar trebui să păstrați limite cu colegii dumneavoastră.

5. Există 57% de divorțuri cauzate de infidelitate

Mai mult de jumătate dintre căsnicii au fost destrămate din cauza infidelității. Aceasta este o problemă gravă care trebuie luată în considerare. Înșelăciunea în căsnicie poate provoca neîncredere între soți și le-ar fi dificil să obțină apropierea pe care au avut-o înainte.

6. 88% dintre femei consideră că relațiile emoționale sunt mai devastatoare

În comparație cu aventurile fizice, 88% dintre femei sunt de părere că aventurile emoționale ar putea provoca daune mai grave. Acest tip de înșelăciune înseamnă o relație apropiată sau intimă chiar și fără a avea vreun contact fizic. Pot apărea tensiuni sexuale, dar nu până în momentul sexului.

7. 60% dintre partenerii infideli nu s-au gândit să divorțeze

Conform cercetărilor, 60% dintre partenerii înșelători nu intenționau să își despartă relațiile cu partenerii lor actuali. Cei mai mulți dintre ei nu au luat în considerare consecințele. Înșelatul este un act stupid care nu merită nimic.

Cele mai frecvente întrebări despre înșelăciune

Există atât de multe întrebări despre infidelitate, inclusiv cea care spune: "Care este cea mai puțin infidelă țară?" Pentru a vă răspunde la întrebare, mai jos sunt câteva dintre întrebările frecvente și răspunsurile lor despre infidelitate.

Cine înșeală cel mai mult într-o relație?

Totul depinde de vârstă, deoarece sexul nu prea contează când vine vorba de înșelăciune. Femeile între 20 și 29 de ani tind să înșele mai mult decât soții lor. În ceea ce privește bărbații, este între 30 și 39 de ani.

Ce procent din bărbații căsătoriți înșală?

Conform statisticilor, 44% dintre bărbați și-au înșelat soțiile pentru că doreau să aibă o dorință mai mare de sex.

Câte relații se termină prin înșelăciune?

În realitate, majoritatea relațiilor se vor încheia întotdeauna atunci când unul dintre ei înșeală. Cu toate acestea, conform cercetărilor, se arată că 57% din eșecurile căsătoriilor au fost cauzate de infidelitate.

Ce naționalitate trișează cel mai mult?

Unele țări pretind că au cele mai puține cazuri de infidelitate din lume. Cu toate acestea, în realitate, acest lucru este greu de dovedit. În schimb, țările care înșală cel mai mult sunt Thailanda și unele țări europene. Rata a fost de aproximativ 50%, ceea ce a fost considerabil de mare.

Care sunt cele mai infidele țări?

Potrivit statistici privind înșelăciunea, Thailanda este una dintre cele mai infidele țări din lume. Aceasta a fost urmată de Danemarca, Italia, Germania și Franța. Statele Unite, însă, nu sunt incluse în primele 10 liste.

Fapte despre trișori

În timp ce aflarea statisticilor privind infidelitatea ar putea să vă facă sângele să fiarbă, există totuși câteva fapte interesante despre înșelători pe care s-ar putea să nu le știți.

Cu cine este cel mai probabil să înșele soțul dvs.

Este probabil ca o persoană să înșele pe cineva pe care îl consideră mai interesant. Poate fi vorba de cineva care arată mai bine, are o situație financiară mai bună sau este mai bun în orice alt aspect. Conform unui studiu, există o legătură între putere și infidelitate.

Statistici privind înșelătorii care înșeală din nou

O persoană care a înșelat va avea tendința de a înșela din nou în viitor până când se va răscumpăra complet. Conform statisticilor, o persoană are de trei ori mai multe șanse să o facă din nou.

Procentul de relații care funcționează după înșelăciune

Acest lucru este destul de surprinzător. Procentul relațiilor care funcționează după ce unul dintre ei este înșelat este de 78%. Această cifră este posibilă datorită greutăților cu care s-au confruntat. Atunci când observă o problemă, ei nu se despart imediat. În schimb, fac tot ce pot repara și ajung să fie împreună. Relația lor este chiar mai puternică decât înainte.

Cum să prinzi în flagrant un partener infidel?

Deci, cât de frecvente sunt aventurile? Destul de frecvente, am spune noi.

Prin urmare, dacă observați că soțul dvs. se comportă ciudat, ar fi bine să găsiți un răspuns. O soluție care vă poate ajuta este un instrument numit Spynger.

aplicație spynger

Spynger este o aplicație de monitorizare special concepută pentru soții îngrijorați. Acest instrument rulează pe Android și poate funcționa discret în fundal.

Acesta include mai multe caracteristici utile, inclusiv monitorizarea a 16 aplicații sociale, un înregistrator de ecran ascuns, un tracker GPS ascuns și un keylogger ascuns. Cu Spynger, prinderea în flagrant a soțului care vă înșeală va fi o muncă ușoară.

Concluzie

După ce ați analizat statisticile privind înșelăciunea, ce părere aveți despre infidelitate? Sperăm că nu va trebui să vă confruntați cu aceeași problemă. Încrederea este cheia unei relații de succes. Dacă înșelați, practic nu aveți aspectul de a vă consolida relația. Prin urmare, fiți sinceri cu partenerul dvs. și fiți recunoscători pentru compania celuilalt.

Patrice Sol este un autor apreciat, specializat în arta de a prinde trișorii și de a demasca adevărurile ascunse. Folosindu-se de experiența sa vastă ca detectiv particular și de cunoștințele ascuțite în domeniul psihologiei umane, Patrice și-a perfecționat abilitățile de a desluși rețele complexe de minciuni.

Lăsați un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Screenrecorder ascuns
Indiferent ce fac pe WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram și Skype, veți afla despre asta doar conectându-vă la contul dvs.
Să începem.
imagine banner
ro_RORomanian