Juksestatistikk 2024 i tall

utro par

Ifølge data fra 2016 er Thailand en av de største mest utro land, med en rate på 51%etterfulgt av Danmark (46%) og Italia (45%). Dette er et trist faktum, ettersom det ikke er sannsynlig at juksestatistikken vil bedre seg.

Utroskap er en usunn vane som er en byrde for ethvert forhold. Det bryter lojaliteten fra hverandre og får deg til å stille spørsmål ved alt. Ifølge dataene forekommer utroskap ofte under dating snarere enn under ekteskapet. Manglende vilje til å forplikte seg er grunnen til at utroskap alltid forekommer.

Når man ser hvor forferdelig juksetallene i verden er, hvordan ser det ut i dag? Blir den bedre eller verre? I denne artikkelen tar vi for oss utroskapsstatistikken du trenger å vite om i 2024.

Utroskapsstatistikk i tall

Er det blitt vanligere å være utro i dag? La oss ta en titt på statistikken nedenfor:

  • Det var 20% menn og 13% kvinner som innrømmet juks i 2017
  • 16% av alle gifte par har innrømmet at de har vært utro mot partneren sin
  • Økningen i kvinners utroskap fra 1990 er på rundt 40%
  • 30% av alle par har innrømmet utroskap på jobben
  • Utroskap førte til skilsmisse i 57% av ekteskapene
  • 88% av kvinner bryr seg mer om følelsesmessig utroskap enn fysisk
  • 91% av kvinnene har innrømmet følelsesmessig utroskap, mens andelen menn er 77%

Med tanke på at utroskapen fortsatt er høy, kan vi ikke være sikre på at utroskapstrenden snart vil forsvinne. For de som lurer på om det er menn eller kvinner som er mest tilbøyelige til å være utro? Vi vil svare på dette spørsmålet i et senere avsnitt, sammen med andre fakta.

Nedenfor er den generelle statistikken for juks i 2024, ifølge Generell samfunnsundersøkelseog Institutt for familiestudier:

Generell statistikk over juks i 2024

1. 30% av kvinnene og 20% av mennene har innrømmet at de har vært utro mot partneren sin

Hvor vanlig er det egentlig med utroskap i dagens samfunn? Ifølge en studie fra 2017 har 301 av 18T kvinner og 201 av 18T menn innrømmet at de har vært utro mot ektefellen sin. Det kan dreie seg om alt fra følelsesmessig utroskap til å ha et faktisk seksuelt forhold til andre personer.

Seksuell trakassering på kontoret ble av mange gifte kvinner oppfattet som utroskap.

2. 16% av alle ektepar har innrømmet at de har vært utro mot ektefellen sin

Data fra Illicit Encounters, en datingside for ektepar, har vist en dramatisk økning i antall registrerte kvinner det siste året. En av de mange grunnene til at de var utro, var et utilfredsstillende følelsesmessig forhold til partneren.

3. Siden 1990 har kvinners utroskap økt med 40%

Andelen kvinner som er utro har økt med 40%. Denne tilstanden har forverret seg siden den økende populariteten til datingapper som enkelt kobler folk sammen.

4. Det finnes 30% utroskapssaker som har skjedd på jobben

Når du ser den forverrede statistikken over utroskap i ekteskap, er det ett faktum du sannsynligvis savner: det var 30% av utroskapstilfellene som skjedde på jobben. Nærhet og bekvemmelighet får folk til å være utro med sine arbeidskamerater. Dette betyr at du bør opprettholde grenser med kollegene dine.

5. Det er 57% av skilsmissene som skyldes utroskap

Mer enn halvparten av ekteskapene ble brutt på grunn av utroskap. Dette er et alvorlig problem som bør tas på alvor. Utroskap i ekteskapet kan føre til mistillit mellom ektefellene, og det vil være vanskelig for dem å få den nærheten de hadde før.

6. 88% av kvinner anser følelsesmessige forhold som mer ødeleggende

Sammenlignet med fysiske forhold, mente 88% av kvinnene at emosjonelle forhold kan medføre mer alvorlig skade. Denne typen utroskap innebærer et nært eller intimt forhold, selv uten fysisk kontakt. Seksuelle spenninger kan oppstå, men ikke før det kommer til sex.

7. 60% av utro partnere tenkte ikke på å skille seg

Ifølge forskning, 60% av utro partnere hadde ikke tenkt å skille forholdet til sine nåværende partnere. De fleste av dem vurderte ikke konsekvensene. Juks er en dum handling som ikke er verdt noe.

De vanligste spørsmålene om juks

Det er så mange spørsmål om utroskap, inkludert det som sier: "Hva er det minst utro landet?" For å svare på spørsmålet ditt, nedenfor er noen av de vanligste spørsmålene og svarene på dem om utroskap.

Hvem er mest utro i et parforhold?

Alt avhenger av alder, ettersom kjønn egentlig ikke spiller noen rolle når det gjelder utroskap. Kvinner mellom 20-29 år har en tendens til å være mer utro enn ektefellene sine. Når det gjelder menn, er det mellom 30 og 39 år.

Hvor mange prosent av gifte menn er utro?

Ifølge statistikken var 44% av mennene utro mot ektefellene sine fordi de ønsket å ha større lyst på sex.

Hvor mange forhold ender i utroskap?

I virkeligheten vil de fleste forhold alltid ta slutt når en av dem er utro. Ifølge forskning viser det seg imidlertid at 57% av alle ekteskap som mislykkes, skyldes utroskap.

Hvilken nasjonalitet jukser mest?

Noen land hevder at de har færrest tilfeller av utroskap i verden. I virkeligheten er dette imidlertid vanskelig å bevise. De landene som derimot er mest utro, er Thailand og noen europeiske land. Her var andelen ca. 50%, noe som var betraktelig høyt.

Hvilke land er de mest utro?

Ifølge juksestatistikkThailand er et av de mest utro landene i verden. Deretter følger Danmark, Italia, Tyskland og Frankrike. USA er imidlertid ikke med på topp 10-listen.

Fakta om juksemakere

Selv om utroskapsstatistikken kan få blodet til å koke, finnes det likevel noen interessante fakta om utroskap som du kanskje ikke visste.

Hvem er det mest sannsynlig at ektefellen din er utro med

Det er sannsynlig at en person vil være utro med noen de anser som mer interessant. Det kan være noen som ser bedre ut, har bedre økonomi eller er bedre på andre måter. Ifølge en studie er det en linje mellom makt og utroskap.

Statistikk over juksemakere som jukser igjen

En person som har vært utro, vil ha en tendens til å være utro igjen i fremtiden inntil han eller hun har gjort opp for seg. Ifølge statistikken er det tre ganger så stor sannsynlighet for at en person gjør det igjen.

Prosentandel av forhold som fungerer etter utroskap

Dette er ganske overraskende. Prosentandelen av forhold som fungerer etter at en av dem er utro, er 78%. Dette tallet er muliggjort av vanskelighetene de møtte. Når de merker et problem, bryter de ikke med en gang. I stedet gjør de alt de kan fikse og ender opp med å være sammen. Forholdet deres er enda sterkere enn før.

Hvordan ta en utro partner på fersk gjerning?

Så hvor vanlig er det med sidesprang? Ganske vanlig, vil vi si.

Hvis du merker at ektefellen din oppfører seg rart, bør du derfor finne et svar. En løsning som kan hjelpe deg, er et verktøy som heter Spynger.

spynger app

Spynger er en overvåkingsapp som er spesielt utviklet for bekymrede ektefeller. Dette verktøyet kjører på Android og kan arbeide i bakgrunnen.

Den har flere nyttige funksjoner, inkludert 16 sosiale apper, en skjult skjermopptaker, en skjult GPS-tracker og en skjult keylogger. Med Spynger blir det enkelt å ta din utro ektefelle på fersk gjerning.

Konklusjon

Hva tenker du om utroskap etter å ha sett på utroskapsstatistikken? Vi håper at du ikke trenger å møte det samme problemet. Tillit er nøkkelen til et vellykket forhold. Hvis du er utro, har du i utgangspunktet ikke muligheten til å styrke forholdet ditt. Vær derfor sannferdig med partneren din og vær takknemlig for hverandres selskap.

Patrice Sol er en anerkjent forfatter som har spesialisert seg på kunsten å avsløre bedragere og avdekke skjulte sannheter. Med sin lange erfaring som privatetterforsker og skarpe innsikt i menneskelig psykologi har Patrice utviklet sine ferdigheter i å avsløre komplekse nettverk av løgner.

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skjult skjermopptaker
Uansett hva de gjør på WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram og Skype, får du vite om det bare ved å logge inn på kontoen din.
La oss begynne
bannerbilde
nb_NONorwegian