Statistiky podvádění 2024 v číslech

podváděný pár

Podle údajů z roku 2016 je Thajsko jedním z nejvýznamnějších nejnevěrnější země, s mírou 51%, následované Dánskem (46%) a Itálií (45%). Tato skutečnost je poměrně smutná, protože na základě statistik o podvádění se míra pravděpodobně nezlepší.

Podvádění je nezdravý zlozvyk, který zatěžuje každý vztah. Narušuje věrnost a nutí vás všechno zpochybňovat. Podle údajů k podvádění dochází častěji během chození než během manželství. Neochota zavázat se je důvodem, proč k nevěře vždy dochází.

Když vidíme, jak hrozná je míra podvádění ve světě, jak je to dnes? Zlepšuje se, nebo zhoršuje? V tomto článku se budeme zabývat statistikami nevěry, které byste měli znát v roce 2024.

Statistiky nevěry v číslech

Je dnes podvádění běžnější? Podívejme se na níže uvedené statistiky:

  • V roce 2017 se k podvádění přiznalo 20% mužů a 13% žen.
  • 16% manželských párů přiznalo, že jsou svým partnerům nevěrní.
  • Nárůst nevěry žen od roku 1990 je přibližně 40%
  • 30% párů se přiznalo k podvádění v práci
  • Nevěra byla příčinou rozvodu v 57% manželství.
  • 88% ženám záleží více na citové než fyzické nevěře
  • 91% žen se přiznalo k citové nevěře, zatímco u mužů je to 77%.

Vzhledem k tomu, že míra nevěry je stále vysoká, nemůžeme si být jisti, že trend podvádění brzy vymizí. Pro ty, kteří se ptají: "Jsou častěji nevěrní muži nebo ženy?". Na tuto otázku odpovíme v jedné z dalších kapitol spolu s dalšími fakty.

Níže jsou uvedeny obecné statistiky týkající se podvádění v roce 2024 podle Všeobecný sociální průzkuma Institut pro rodinná studia:

Obecné statistiky podvádění v roce 2024

1. 30% žen a 20% mužů se přiznalo k podvádění svých partnerů.

Jak časté jsou aféry v dnešní společnosti? Podle studie z roku 2017 se k nevěře přiznalo 30% žen a 20% mužů. A to od citové nevěry až po skutečný sexuální vztah s jinými osobami.

Sexuální obtěžování v kanceláři bylo mnoha vdanými ženami považováno za akt nevěry.

2. 16% manželských párů se přiznalo k podvádění svého manžela či manželky.

Údaje ze seznamky Illicit Encounters, která je určena pro manželské páry, ukazují, že v posledním roce došlo k dramatickému nárůstu registrací žen. Jedním z mnoha důvodů, proč podváděly, byly jejich neuspokojivé citové vztahy s partnery.

3. Od roku 1990 se míra nevěry žen zvýšila o 40%

Procento podvádějících žen se zvýšilo o 40%. Tento stav se zhoršil od doby rostoucí popularity seznamovacích aplikací, které lidi snadno propojují.

4. Existuje 30% případů nevěry, které se staly v práci

Při pohledu na zhoršující se statistiky nevěry v manželství vám pravděpodobně uniká jedna skutečnost: k 30% případů nevěry došlo v práci. Blízkost a pohodlnost způsobují, že lidé podvádějí své kolegy v práci. To znamená, že byste si měli udržovat hranice se svými kolegy.

5. Existuje 57% rozvodů způsobených nevěrou

Více než polovina manželství se rozpadla kvůli nevěře. Jedná se o závažný problém, který je třeba vzít na vědomí. Nevěra v manželství může způsobit nedůvěru mezi manželi a bude pro ně obtížné získat blízkost, kterou měli dříve.

6. 88% žen považuje citové záležitosti za ničivější

V porovnání s fyzickými aférami se 88% žen domnívalo, že citové aféry mohou způsobit vážnější škody. Tento druh nevěry znamená blízký nebo intimní vztah i bez navázání fyzického kontaktu. Může dojít k sexuálnímu napětí, ale až v okamžiku, kdy dojde k sexu.

7. 60% nevěrných partnerů neuvažovalo o rozvodu

Podle výzkumu 60% podváděných partnerů nemělo v úmyslu rozdělit své vztahy se současnými partnery. Většina z nich neuvažovala o následcích. Podvádění je hloupý čin, který za nic nestojí.

Nejčastěji kladené otázky o podvádění

Existuje tolik otázek o podvádění, včetně té, která říká: "Která země nejméně podvádí?". Abychom vám odpověděli na vaši otázku, níže uvádíme některé z nejčastěji kladených otázek o nevěře a odpovědi na ně.

Kdo ve vztahu nejvíce podvádí?

Vše záleží na věku, protože na pohlaví při podvádění nezáleží. Ženy ve věku 20-29 let mají tendenci podvádět více než jejich manželé. Pokud jde o muže, je to mezi 30 a 39 lety.

Kolik procent ženatých mužů podvádí?

Podle statistik 44% mužů podvádělo své manželky, protože chtěli mít větší chuť na sex.

Kolik vztahů končí nevěrou?

Ve skutečnosti většina vztahů vždy skončí, když jeden z nich podvádí. Podle výzkumu však vyplývá, že 57% manželských krachů bylo způsobeno nevěrou.

Která národnost podvádí nejčastěji?

Některé země tvrdí, že je v nich nejméně případů nevěry na světě. Ve skutečnosti je to však těžko prokazatelné. Naopak zeměmi, které podvádějí nejvíce, jsou Thajsko a některé evropské země. Míra nevěry činila přibližně 50%, což je značně vysoká hodnota.

Které země jsou nejnevěrnější?

Podle statistiky podvádění, Thajsko je jednou z nejnevěrnějších zemí na světě. Následovalo Dánsko, Itálie, Německo a Francie. Spojené státy se však v první desítce žebříčků neobjevily.

Fakta o podvodnících

Přestože se vám při čtení statistik o nevěře může vařit krev v žilách, existuje několik zajímavých faktů o nevěrnících, které možná neznáte.

S kým vás manžel/ka nejčastěji podvádí?

Člověk pravděpodobně podvádí s někým, koho považuje za zajímavějšího. Může to být někdo, kdo lépe vypadá, má lepší finanční zázemí nebo je lepší v jakémkoli jiném ohledu. Podle jedné studie existuje hranice spojující moc a nevěru.

Statistiky o podvodnících, kteří opět podvádějí

Ten, kdo podváděl, bude mít tendenci podvádět i v budoucnu, dokud se plně neodčiní. Podle statistik je třikrát pravděpodobnější, že tak učiní znovu.

Procento vztahů, které fungují i po nevěře

To je poněkud překvapivé. Procento vztahů, které fungují poté, co jeden z nich podvádí, je 78%. Toto číslo je možné díky těžkostem, kterým čelili. Když si všimnou problému, nerozejdou se hned. Místo toho udělají vše, co mohou napravit, a nakonec jsou spolu. Jejich vztah je ještě silnější než dříve.

Jak přistihnout nevěrného partnera při činu?

Jak časté jsou aféry? Řekli bychom, že docela často.

Pokud si tedy všimnete, že se váš partner chová divně, bylo by lepší, kdybyste našli odpověď. Jedním z řešení, které vám může pomoci, je nástroj tzv. Spynger.

aplikace spynger

Spynger je monitorovací aplikace speciálně navržená pro manžele, kteří si dělají starosti. Tento nástroj běží na systému Android a může pracovat skrytě na pozadí.

Obsahuje několik užitečných funkcí, včetně sledování 16 sociálních aplikací, skrytého nahrávání obrazovky, skrytého sledování GPS a skrytého keyloggeru. S Spynger bude chycení nevěrného manžela při činu snadnou záležitostí.

Závěr

Co si myslíte o nevěře po přečtení statistik nevěry? Doufáme, že se nebudete muset potýkat se stejným problémem. Důvěra je klíčem k úspěšnému vztahu. Pokud podvádíte, v podstatě nemáte aspekt posílení vašeho vztahu. Buďte proto ke svému partnerovi pravdiví a buďte vděční za vzájemnou společnost.

Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech