Cum să vezi cui îi trimite mesaje prietenul tău mesaje pe Facebook

Vezi cui îi trimite mesaje prietenul tău mesaje pe Facebook

Prietenul tău se comportă distant? Vorbește cu cineva pe Facebook și devine protector cu telefonul său? Dacă iubitul tău folosește Facebook pe telefon mai mult ca niciodată, devine secretos și te ignoră, s-ar putea să fie o semn că trișează. În acest moment, o întrebare valabilă ar putea apărea în mintea ta: cum pot afla cu cine vorbește prietenul meu pe messenger sau cum pot vedea cu cine trimite prietenul meu mesaje pe Facebook?

Este evident că confruntarea cu el nu va fi de niciun folos. De asemenea, nu poți să nu fii tot timpul cu ochii pe telefonul lui. Dar există câteva modalități prin care poți să-ți confirmi suspiciunea fără să-ți anunți iubitul.

Motive pentru a verifica Facebook-ul iubitului tău

Facebook este una dintre cele mai populare aplicații de socializare din lume. Cu toate acestea, este, de asemenea, una dintre aplicațiile de top pe care oamenii le folosesc pentru a trișa. Cercetările arată că 41% de persoane folosesc Facebook pentru a-și înșela partenerii și soții. Acest lucru se datorează faptului că Facebook poate permite cu ușurință să se șteargă conversațiile și să se ascundă temporar notificările.

Deși aceasta este o statistică surprinzătoare, nu este un motiv pentru a vă suspecta partenerul. Iată câteva dintre motivele valide care te-ar putea propulsa să îți suspectezi iubitul că folosește Facebook pentru a te înșela:

  • Ochii i se aprind atunci când primesc o notificare.
  • El este secretos în ceea ce privește activitățile sale pe Facebook.
  • Comportamentul său s-a schimbat, chiar și atunci când nu folosește telefonul.
  • Din când în când își șterge mesajele.
  • A setat o parolă pentru blocarea telefonului sau aplicații pentru blocarea aplicațiilor.
banner

Top 3 moduri Cum să urmărești Facebook-ul prietenului tău

Dacă ai suspiciuni cu privire la comportamentul prietenului tău, o întrebare pe care ți-o pui este: Cum pot vedea activitatea prietenului meu pe Facebook?

Există mai multe modalități de a vă verifica suspiciunile. Multe articole de pe internet vă vor spune cum să verificați gratuit mesajele de pe Facebook ale iubitului, dar aceste metode nu sunt foarte fiabile. Ele pot chiar să vă pirateze datele personale de pe telefon și să le folosească pentru phishing și alte infracțiuni cibernetice.

Așadar, nu cădeți în capcana GRATUITULUI. Iată o listă cu primele trei modalități care sunt cele mai eficiente pentru a verifica mesajele de pe Facebook ale iubitului:

1. Găsiți un keylogger de încredere

Keylogger fiabil

Una dintre cele mai eficiente metode de accesare a mesajelor de pe Facebook ale prietenului tău este găsirea unui keylogger de încredere. Un keylogger este un program care înregistrează fiecare apăsare de tastă făcută de utilizator pe un computer.

Cu toate acestea, această tehnică este folosită de hackeri pentru a obține acces fraudulos la informații confidențiale și parole. Keyloggerii sunt destul de avansați, iar programatorii de calculatoare pricepuți la tehnologie îi folosesc. Aceștia pot folosi keyloggeri pentru a obține acces la mesajele de pe Facebook ale cuiva prin intermediul unui computer sau laptop.

Cu toate acestea, dacă nu aveți cunoștințe de tehnologie, nu mai este nicio problemă. Există aplicații premium, precum Spynger, care au dezvoltat deja keyloggeri de încredere în scopul urmăririi mobile. Mulți părinți și parteneri folosesc această aplicație pentru a-și supraveghea copiii și partenerii.

2. Intrați pe furiș în Facebook-ul lui prin resetarea parolei

Parolă Facebook

O altă alternativă pentru a obține acces la Facebook-ul iubitului tău este spargerea parolei și resetarea acesteia. Dar, înainte de a încerca această metodă, s-ar putea să te gândești "cum să obțin parola de Facebook a prietenului meu?".

Dacă aveți acces la parola lui, resetarea acesteia nu este o problemă. Trebuie doar să faceți rost de telefonul lui și să resetați parola, introducând parola curentă și setând una nouă.

Cu toate acestea, dacă prietenul tău nu ți-a împărtășit niciodată parola de Facebook, s-ar putea să nu fie ușor să o spargi.

Una dintre opțiuni este să-i deschideți contul de Facebook prin intermediul telefonului, atunci când l-a lăsat nesupravegheat, și să urmați acești pași:

  • Deconectați-vă de pe contul său de Facebook.
  • Faceți clic pe "Forgot password" (Am uitat parola) la conectare.
  • Schimbați-i parola urmând instrucțiunile de pe ecran.

Deși această metodă este gratuită, este riscantă. Prietenul tău ar putea ști ce faci, deoarece ar putea fi notificat prin e-mail despre schimbarea parolei. În plus, dacă prietenul tău și-a blocat aplicația Facebook cu un dispozitiv de blocare a aplicațiilor, accesarea acesteia va fi imposibilă.

Pentru aceste limitări, vă sugerăm să alegeți a treia opțiune pentru a vedea activitatea prietenului dvs. pe Facebook:

3. Utilizați o aplicație de monitorizare

Datorită creșterii tehnologiei, și aplicațiile de monitorizare au devenit destul de avansate. Acum puteți folosi aplicațiile de monitorizare pentru a urmări locația cuiva, pentru a avea acces la fișierele pe care le-a stocat pe telefon și chiar pentru a vedea ce scrie pe telefon. Multe dintre aplicațiile de monitorizare vă permit chiar să setați geolocalizări și cuvinte cheie pentru keyloggeri, astfel încât aceștia să nu fie nevoiți să-și țină ochii fixați tot timpul pe aplicație.

Deci, dacă întrebarea ta este: cum pot vedea cu cine interacționează prietenul meu pe Facebook, aplicațiile de spionaj sunt răspunsul tău. Cu toate acestea, nu toate aplicațiile de spionaj sunt de încredere. Veți găsi multe aplicații de spionaj promițătoare de urmărire a telefonului promițător gratuit și multe care promit funcții premium la un preț unic sau la un preț extrem de scăzut.

Prețul scăzut ar putea fi o momeală pentru a vă convinge să instalați aplicația. Dar ar trebui să optați întotdeauna pentru o aplicație de monitorizare de încredere. Multe dintre cele mai fiabile aplicații de monitorizare au planuri lunare. Unele dintre cele mai populare nume din această categorie sunt Spynger, mSpy și Eyezy.

Vom vorbi mai multe despre Spynger în secțiunea următoare.

Cum vă poate ajuta Spynger?

spynger-facebook-spy

Spynger este o aplicație de monitorizare a telefoanelor de top. Folosită în principal de părinți, angajatori și parteneri îngrijorați, este cotată ca fiind una dintre cele mai fiabile și mai bogate în funcții aplicații din categorie.

În primul rând, această aplicație vă permite să monitorizați aproape toate aplicațiile de social media, nu doar Facebook. Așadar, dacă partenerul dvs. folosește o altă aplicație pentru a înșela, nu trebuie să vă faceți griji cu Spynger.

Iată o listă de aplicații pe care le puteți monitorizați pe telefonul partenerului dvs. folosind Spynger:

Cea mai bună parte este că această aplicație este, de asemenea, excelentă pentru a urmări locația prietenului tău, pentru a avea acces la mediile stocate pe telefonul său și chiar pentru a-i înregistra ecranul mobilului. Așadar, ai parte de un pachet complet. Nu e de mirare că, Spynger este numită o aplicație premium și este, de asemenea, cotată la nivel de top.

Iată o listă a funcțiilor pe care le oferă Spynger, în afară de monitorizarea social media:

  • Urmărirea locației GPS
  • Monitorizarea apelurilor
  • Monitorizarea aplicației
  • Monitorizarea mesajelor
  • Urmărirea cuvintelor cheie
  • Înregistrare pe ecran

Cum se configurează Spynger?

Configurarea Spynger este destul de ușoară. Iată instrucțiunile pe care trebuie să le urmați pas cu pas:

  1.  Vizitați site-ul Spynger și alege un plan.
  2. Abonați-vă la planul ales și creați-vă un cont.
  3.  Obțineți acces la telefonul țintă și instalați fișierul APK pe acesta.
  4. Urmați instrucțiunile pentru a descărca aplicația pe telefonul țintă.
  5. În aplicație, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru configurare.
  6.  Ștergeți fișierul APK de pe telefonul țintă.
  7. Aveți acces la dispozitiv și acum îl puteți accesa prin intermediul dispozitivului mobil sau al computerului.

Concluzie

Atunci când ai suspiciuni cu privire la activitățile prietenului tău pe Facebook, primul lucru care îți vine în minte este: Cum să aflu cu cine vorbește prietenul meu pe messenger pentru Facebook gratuit. Însă trebuie să fii atentă la aplicațiile gratuite, deoarece acestea îți pot sparge informațiile personale și îți pot vinde datele unor terțe părți.

Aplicațiile premium, cum ar fi Spynger, nu numai că nu prezintă riscuri, dar vă permit și să aveți acces mai larg la telefonul partenerului dumneavoastră. Cu Spynger, puteți să-i urmăriți locația, să-i înregistrați ecranul și să obțineți acces la încă o duzină de aplicații, nu doar la Facebook.

Așa că, data viitoare când te gândești cum să verifici dacă prietenul tău este Mesaje pe Facebook fără să se atingă gratuit de telefon, luați în considerare posibilitatea de a cheltui câțiva bani pentru a avea acces la o aplicație premium și fiabilă precum Spynger.

Întrebări frecvente

Cum pot vedea mesajele secrete ale prietenului meu pe Facebook?

Dacă iubitul tău se comportă suspect cu contul său de Facebook, îi poți vedea mesajele secrete prin procurarea unui keylogger sau prin resetarea parolei pentru a avea acces la contul său de Facebook. Cu toate acestea, cel mai bun mod de a vedea mesajele de pe Facebook ale prietenului tău este să folosești aplicații de monitorizare premium și de încredere, precum Spynger.

Cum îmi pot da seama dacă partenerul meu trimite mesaje cuiva pe Messenger dacă șterge mesajele?

Dacă partenerul dumneavoastră șterge mesajele, puteți vedea mesajele prin intermediul unei aplicații keylogger, dacă sunteți priceput. De asemenea, puteți utiliza o aplicație de monitorizare precum Spynger pentru a avea acces la mesajele lor text, la mesajele de pe Facebook și la mesajele de pe orice altă aplicație precum WhatsApp, Viber, Telegram, Kik, Tinder, Line, Snapchat, Skype, Instagram, Hangouts și Discord.

Patrice Sol este un autor apreciat, specializat în arta de a prinde trișorii și de a demasca adevărurile ascunse. Folosindu-se de experiența sa vastă ca detectiv particular și de cunoștințele ascuțite în domeniul psihologiei umane, Patrice și-a perfecționat abilitățile de a desluși rețele complexe de minciuni.

Lăsați un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Screenrecorder ascuns
Indiferent ce fac pe WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram și Skype, veți afla despre asta doar conectându-vă la contul dvs.
Să începem.
imagine banner
ro_RORomanian