Erkek Arkadaşınızın Facebook'ta Kiminle Mesajlaştığını Nasıl Görürsünüz?

Erkek Arkadaşınızın Facebook'ta Kiminle Mesajlaştığını Görün

Erkek arkadaşınız mesafeli mi davranıyor? Facebook'ta biriyle sohbet ediyor ve telefonu konusunda korumacı mı davranıyor? Erkek arkadaşınız telefonunda Facebook'u her zamankinden daha fazla kullanıyor, gizemli davranıyor ve sizi görmezden geliyorsa, bu bir aldattığının işareti. Şu anda aklınızda geçerli bir soru belirebilir: erkek arkadaşımın messenger'da kiminle konuştuğunu nasıl öğrenebilirim veya erkek arkadaşımın Facebook'ta kiminle mesajlaştığını nasıl görebilirim?

Onunla yüzleşmenin bir faydası olmayacağı açıktır. Ayrıca telefonunu sürekli takip edemezsiniz. Ancak erkek arkadaşınızın bilmesine izin vermeden şüphelerinizi doğrulayabileceğiniz bazı yollar vardır.

Erkek Arkadaşınızın Facebook'unu Kontrol Etmek İçin Nedenler

Facebook dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından biridir. Ancak, aynı zamanda insanların hile yapmak için kullandıkları en iyi uygulamalardan biridir. Araştırmalar gösteriyor ki 41% insanların çoğu Facebook'u partnerlerini ve eşlerini aldatmak için kullanıyor. Bunun nedeni, Facebook'un kişinin konuşmaları silmesine ve bildirimleri geçici olarak gizlemesine kolayca izin verebilmesidir.

Bu şaşırtıcı bir istatistik olsa da, partnerinizden şüphelenmeniz için bir neden değildir. İşte sizi erkek arkadaşınızın Facebook'u aldatma amacıyla kullandığından şüphelenmeye itebilecek geçerli nedenlerden bazıları:

  • Bir bildirim aldıklarında gözleri parlıyor.
  • Facebook'taki faaliyetleri konusunda ketum davranıyor.
  • Telefonunu kullanmadığı zamanlarda bile davranışları değişti.
  • Ara sıra mesajlarını siliyor.
  • Telefonunu kilitlemek için bir şifre veya uygulamaları kilitlemek için uygulama kilidi uygulamaları belirledi.
afiş

Erkek Arkadaşınızın Facebook'unu Takip Etmenin En İyi 3 Yolu

Erkek arkadaşınızın davranışlarından şüpheleniyorsanız, sorabileceğiniz sorulardan biri şudur: Erkek arkadaşımın Facebook'taki faaliyetlerini nasıl görebilirim?

Şüphelerinizi doğrulamanın birçok yolu vardır. Birçok internet makalesi size erkek arkadaşınızın Facebook mesajlarını ücretsiz olarak nasıl kontrol edeceğinizi söyleyecektir, ancak bu yöntemler çok güvenilir değildir. Hatta telefonunuzdaki kişisel bilgileri ele geçirip kimlik avı ve diğer siber suçlar için kullanabilirler.

Bu yüzden, ÜCRETSİZ tuzağına düşmeyin. İşte erkek arkadaşınızın Facebook mesajlarını kontrol etmenin en etkili üç yolunun bir listesi:

1. Güvenilir Bir Keylogger Bulun

Güvenilir Keylogger

Erkek arkadaşınızın Facebook mesajlarına erişmek için en etkili yöntemlerden biri güvenilir bir keylogger bulmaktır. Keylogger, bir bilgisayarda kullanıcı tarafından yapılan her tuş vuruşunu kaydeden bir programdır.

Ancak, bu teknik bilgisayar korsanları tarafından gizli bilgilere ve şifrelere hileli erişim sağlamak için kullanılır. Tuş kaydediciler oldukça gelişmiştir ve teknoloji meraklısı bilgisayar programcıları bunları kullanır. Bir bilgisayar veya dizüstü bilgisayar aracılığıyla kişinin Facebook mesajlarına erişmek için keylogger'ları kullanabilirler.

Ancak, teknoloji meraklısı değilseniz, artık sorun yok. Mobil takip amacıyla güvenilir tuş kaydediciler geliştirmiş olan Spynger gibi premium uygulamalar var. Birçok ebeveyn ve partner, çocuklarına ve partnerlerine göz kulak olmak için bu uygulamayı kullanıyor.

2. Şifreyi Sıfırlayarak Facebook'una Gizlice Girin

Facebook Şifresi

Erkek arkadaşınızın Facebook'una erişmenin bir başka alternatifi de şifresini kırmak ve sıfırlamaktır. Ancak bu yöntemi denemeden önce "erkek arkadaşımın Facebook şifresini nasıl alabilirim?" diye düşünebilirsiniz.

Şifresine erişiminiz varsa, sıfırlamak büyük bir sorun değildir. Sadece telefonunu ele geçirin ve mevcut şifreyi yazıp yeni bir şifre belirleyerek şifreyi sıfırlayın.

Ancak, erkek arkadaşınız Facebook şifresini sizinle hiç paylaşmadıysa, şifreyi kırmak kolay olmayabilir.

Bir seçenek, gözetimsiz bıraktığında telefonu aracılığıyla Facebook hesabını açmak ve aşağıdaki adımları takip etmektir:

  • Facebook hesabından çıkış yapın.
  • Giriş yaptıktan sonra "Şifremi unuttum" seçeneğine tıklayın.
  • Ekrandaki talimatları izleyerek şifresini değiştirin.

Bu yöntem ücretsiz olsa da risklidir. Erkek arkadaşınız ne yaptığınızı biliyor olabilir çünkü şifre değişikliği e-posta yoluyla kendisine bildirilmiş olabilir. Ayrıca, erkek arkadaşınız Facebook uygulamasını bir uygulama kilidi ile kilitlediyse, ona erişmek imkansız olacaktır.

Bu sınırlamalar nedeniyle, erkek arkadaşınızın Facebook'taki etkinliğini görmek için üçüncü seçeneği tercih etmenizi öneririz:

3. Bir İzleme Uygulaması Kullanın

Teknolojideki yükseliş sayesinde, izleme uygulamaları da oldukça gelişti. Artık izleme uygulamalarını birinin konumunu takip etmek, telefonlarında depoladıkları dosyalara erişmek ve hatta telefonlarında ne yazdıklarını görmek için kullanabilirsiniz. Birçok izleme uygulaması, tuş kaydediciler için coğrafi konumlar ve anahtar kelimeler belirlemenize bile izin verir, böylece gözlerini her zaman uygulamaya sabitlemek zorunda kalmazlar.

Eğer sorunuz şu ise: Erkek arkadaşımın Facebook'ta kimlerle etkileşime girdiğini nasıl görebilirim, cevabınız casus uygulamalar. Ancak, tüm casus uygulamalar güvenilir değildir. Birçok bulabilirsiniz ücretsiz telefon takibi vaat eden casus uygulamalar ve birçoğu tek seferlik bir fiyat veya son derece düşük bir fiyat karşılığında premium özellikler vaat ediyor.

Düşük fiyat, uygulamayı yüklemenizi sağlamak için bir yem olabilir. Ancak her zaman güvenilir bir izleme uygulamasını tercih etmelisiniz. İzleme için en güvenilir uygulamaların çoğunun aylık planları vardır. Bu kategorideki en popüler isimlerden bazıları Spynger, mSpy ve Eyezy'dir.

Bir sonraki bölümde Spynger hakkında daha fazla konuşacağız.

Spynger Nasıl Yardımcı Olabilir?

spynger-facebook-spy

Spynger, en yüksek puan alan bir telefon izleme uygulamasıdır. Çoğunlukla ebeveynler, işverenler ve ilgili ortaklar tarafından kullanılan bu uygulama, kategorideki en güvenilir ve zengin özelliklere sahip uygulamalardan biri olduğu için en yüksek puanı almıştır.

Her şeyden önce, bu uygulama sadece Facebook'u değil, neredeyse tüm sosyal medya uygulamalarını izlemenizi sağlar. Yani, partneriniz aldatmak için başka bir uygulama kullanıyorsa, Spynger ile endişelenmenize gerek yok.

İşte yapabileceğiniz uygulamaların bir listesi partnerinizin telefonunu izleyin Spynger kullanarak:

En iyi yanı, bu uygulamanın erkek arkadaşınızın konumunu izlemek, telefonunda depolanan medyaya erişmek ve hatta mobil ekranını kaydetmek için de harika olmasıdır. Yani, eksiksiz bir paket elde edersiniz. Spynger'nin premium bir uygulama olarak adlandırılmasına ve en yüksek puanlara sahip olmasına şaşmamalı.

İşte Spynger'nin sosyal medya izleme dışında sunduğu özelliklerin bir listesi:

  • GPS konum takibi
  • Çağrı izleme
  • Uygulama izleme
  • Mesaj izleme
  • Anahtar kelime takibi
  • Ekran kaydı

Spynger Nasıl Kurulur?

Spynger'nin kurulumu oldukça kolaydır. İşte takip etmeniz gereken adım adım talimatlar:

  1.  Spynger web sitesini ziyaret edin ve bir plan seçin.
  2. Seçtiğiniz plana abone olun ve bir hesap oluşturun.
  3.  Hedef telefona erişin ve APK dosyasını üzerine yükleyin.
  4. Uygulamayı hedef telefona indirmek için talimatları izleyin.
  5. Uygulamada, kurulum için ekrandaki talimatları izleyin.
  6.  APK dosyasını hedef telefondan silin.
  7. Cihaza erişiminiz var ve artık mobil cihazınız veya bilgisayar cihazınız aracılığıyla cihaza erişebilirsiniz.

Sonuç

Erkek arkadaşınızın Facebook aktivitelerinden şüphelendiğinizde, aklınıza gelen ilk şey: Erkek arkadaşımın Facebook için messenger'da kiminle konuştuğunu ücretsiz olarak nasıl öğrenebilirim? Ancak ücretsiz uygulamalara dikkat etmelisiniz, çünkü kişisel bilgilerinizi ele geçirebilir ve verilerinizi üçüncü taraflara satabilirler.

Spynger gibi premium uygulamalar sadece risksiz olmakla kalmaz, aynı zamanda partnerinizin telefonuna daha geniş erişim elde etmenizi sağlar. Spynger ile konumlarını takip edebilir, ekranlarını kaydedebilir ve sadece Facebook yerine bir düzine uygulamaya daha erişebilirsiniz.

Bu yüzden, bir dahaki sefere erkek arkadaşınızın Facebook mesajları telefonuna ücretsiz olarak dokunmadan, Spynger gibi premium ve güvenilir bir uygulamaya erişmek için biraz para harcamayı düşünün.

SSS

Facebook'ta erkek arkadaşımın gizli mesajlarını nasıl görebilirim?

Erkek arkadaşınız Facebook hesabıyla şüpheli davranıyorsa, bir keylogger alarak veya Facebook hesabına erişmek için şifresini sıfırlayarak gizli mesajlarını görebilirsiniz. Ancak, erkek arkadaşınızın Facebook mesajlarını görmenin en iyi yolu Spynger gibi premium, güvenilir izleme uygulamalarını kullanmaktır.

Partnerimin Messenger'da biriyle mesajlaşıp mesajlarını sildiğini nasıl anlayabilirim?

Partneriniz mesajları silerse, eğer becerikliyseniz bir keylogger uygulaması aracılığıyla mesajlarını görebilirsiniz. Ayrıca Spynger gibi bir izleme uygulaması kullanarak metin mesajlarına, Facebook mesajlarına ve WhatsApp, Viber, Telegram, Kik, Tinder, Line, Snapchat, Skype, Instagram, Hangouts ve Discord gibi diğer uygulamalardaki mesajlarına erişebilirsiniz.

Patrice Sol, hilekârları yakalama ve gizli gerçekleri ortaya çıkarma sanatında uzmanlaşmış saygın bir yazardır. Özel dedektif olarak edindiği kapsamlı deneyim ve insan psikolojisine dair keskin içgörülerinden yararlanan Patrice, karmaşık yalan ağlarını çözme becerilerini geliştirmiştir.

Bir cevap bırakın:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gizli Ekran Kaydedici
WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram ve Skype'ta ne yaparlarsa yapsınlar, sadece hesabınıza giriş yaparak bundan haberdar olursunuz.
Hadi başlayalım
afiş görseli
tr_TRTurkish