Este WhatsApp folosit pentru înșelăciune? 2 moduri inteligente de a prinde un trișor

Este WhatsApp folosit pentru înșelăciune

Îți suspectezi partenerul de înșelăciune, dar lista lor de aplicații pare destul de standard. Nu există Tinder, Badoo sau altceva incriminator. Poate că înnebunești din cauza notificărilor care îi sună noaptea târziu, dar răspunsul lor este: "Totul este în regulă, dragă. Sunt doar discuții pe WhatsApp".

Ei bine, WhatsApp în sine este o aplicație nevinovată. Dar știți la ce este folosit WhatsApp pentru înșelăciune?

Este ca un mesager cu setări de nivel superior care fac ca trișarea să fie practic nedetectabilă. Mesaje cu autodistrugere, poze, chat-uri protejate prin parolă și multe altele. Dacă partenerul dvs. pune ceva la cale, s-ar putea să folosească aceste funcții de confidențialitate pentru a ascunde dovezile.

Din fericire pentru soții și partenerii îngrijorați, setările de confidențialitate WhatsApp nu sunt perfecte. Cu ajutorul unor trucuri tehnice și instrumente online, puteți afla rapid ce se întâmplă cu adevărat. Citiți în continuare pentru a afla cum să prindeți un soț infidel pe WhatsApp!

[100% Works] Cum să prindeți un soț înșelător pe Whatsapp?

Descoperirea adevărului ar fi ușoară dacă ați putea face rost de dispozitivul lor. Câteva atingeri aici și acolo și ai ști cine le-a trimis mesaje toată ziua. Dar, dacă partenerul dvs. este vinovat de înșelăciune pe WhatsApp, probabil că își protejează dispozitivul.

Deci, ce puteți face în această privință? Ei bine, puteți fie să așteptați momentul perfect, fie să folosiți un Aplicație de monitorizare WhatsApp. Cu un astfel de instrument, puteți găsi rapid dovezile de care aveți nevoie fără ca ei să știe vreodată. Vă recomandăm să utilizați Spynger, aplicația de spionaj concepută pentru a prinde un soț/soție infidel(ă).

spynger whatsapp

Vă permite să monitorizați activitatea WhatsApp de la distanță, de pe orice dispozitiv conectat la internet. Nu trebuie să vă faceți griji că veți fi prinși - Spynger funcționează invizibil pe dispozitivul partenerului dumneavoastră. Iar partea cea mai bună este că aplicația vă trimite actualizări în timp real ori de câte ori partenerul dvs. folosește WhatsApp!

Să vedem ce poate face Spynger pentru dumneavoastră.

Spynger Cheating App: Cum să identificați WhatsApp pentru trișori

  • Compatibil cu dispozitivele Android și iOS.
  • Se execută în mod invizibil pe dispozitivul țintă.
  • Citește Mesaj de înșelăciune WhatsApps. Verificați mesajele trimise și primite într-o vizualizare de tip chat. Da, chiar și cele șterse și protejate prin parolă! De asemenea, puteți obține mai multe informații despre fiecare mesaj, cum ar fi marcaje de timp, nume și numere de contact.
  • Vizualizați jurnalele de apeluri. Apeluri primite, efectuate și pierdute cu numere, nume de contacte, marcaje de timp și durată.
  • Descoperiți starea WhatsApp. Verificați atât statutele publice, cât și cele private pe care le-au partajat.
  • Monitorizați fișierele și mediile. Accesați toate fișierele și documentele multimedia trimise și primite pe WhatsApp.
  • Capturați capturi de ecran. Spynger face o captură de ecran ori de câte ori partenerul dvs. interacționează cu dispozitivul țintă. În acest fel, nu vor șterge nimic fără ca tu să observi!
  • Keylogger. Acest instrument funcționează ca prin minune, înregistrând parolele și textul pe care îl tastează.
banner

Cum să depistați înșelăciunea WhatsApp prin Spynger?

Folosesc oamenii WhatsApp pentru a trișa? Nu putem vorbi în numele tuturor, dar vă putem spune cum să verificați activitatea partenerului dumneavoastră. Trebuie doar să configurați Spynger și să aflați ce se întâmplă. Iată ce trebuie să faceți:

Pasul 1. Crearea contului dvs.

Spynger trimite datele WhatsApp în contul dvs., așa că trebuie să creați unul. Nu vă faceți griji, procesul este rapid și simplu. Doar completați formularul de înregistrare cu adresa dvs. de e-mail și mergeți mai departe.

Pasul 2. Selectați dispozitivul și planul

Spynger are două versiuni diferite pentru dispozitive Android și iOS. Alegeți-o pe cea pe care o folosește soțul dvs. Apoi, selectați planul de abonament care vă place cel mai mult.

Pasul 3. Instalați Spynger

Instalarea nu va dura mai mult de câteva minute, așa că urmați instrucțiunile de pe ecran și lăsați aplicația să își facă treaba.

Pasul 4. Începeți monitorizarea WhatsApp

După ce totul este gata, puteți începe să monitorizați activitățile partenerului dvs. și să citiți mesajele de înșelăciune de pe WhatsApp. Tot ce este nevoie este să vă conectați la panoul de control cu credențialele contului înregistrat.

De ce Spynger este cel mai bun instrument pentru prinderea trișorilor WhatsApp?

  • 100% Siguranță. Cu Spynger, nu veți fi prins spionând pe WhatsApp-ul partenerului dumneavoastră. Acesta rulează în fundal pe un dispozitiv țintă și nu apare pe ecranul principal sau în notificări.
  • Soluție bazată pe web. Puteți supraveghea activitățile online ale partenerului dumneavoastră direct din orice browser web. Spynger funcționează perfect atât cu versiunile mobile, cât și cu cele desktop ale browserelor web populare.
  • Configurare rapidă.  Spynger este incredibil de simplu de utilizat; nu aveți nevoie de abilități speciale sau de cunoștințe IT. Este una dintre singurele aplicații de spionaj care poate fi complet configurată în câteva minute.
  • Suportă 30+ tipuri de date. Spynger nu se limitează la mesajele de înșelăciune de pe WhatsApp. Puteți monitoriza toți mesagerii populari și platformele de socializare dacă partenerul dvs. le are. Doriți mai mult? Atunci, un dispozitiv de urmărire GPS de la Spynger este exact ceea ce aveți nevoie. 

Cum de a citi mesajele de înșelăciune Whatsapp cu Whatsapp Web?

Dacă partenerul dvs. nu este lipit de telefon, puteți încerca WhatsApp web. WhatsApp Web este o alternativă simplă la aplicațiile de spionaj, care funcționează și din browserul dvs. web. O puteți lansa ori de câte ori SO-ul dvs. nu este prin preajmă (dar telefonul său este). Odată conectat, puteți citi toate conversațiile pe care le-a avut în aplicație. 

Deci, este Whatsapp pentru trișori? Urmați acești pași pentru a afla:

  1. Deschideți browserul pe un laptop sau PC.
  2. Introduceți "WhatsApp Web" în bara de căutare. Veți vedea pagina oficială Whatsapp Web. Faceți clic pe ea.
  3. Pe pagină va apărea un cod QR.
  4. Atingeți WhatsApp pe telefonul partenerului dvs.
  5. Mergeți la Settings (Setări) și selectați opțiunea "Linked Devices" (Dispozitive legate).
  6. Atingeți "Link a device" (Conectați un dispozitiv).
  7. Scanați codul QR cu camera telefonului partenerului dumneavoastră.
  8. Ecranul WhatsApp al acestora va apărea pe laptop sau pe PC.
  9. Acum, puteți citi toate mesajele lor de înșelăciune de pe WhatsApp!

Doar un sfat rapid: este mai bine să folosiți WhatsApp web pentru căutări rapide decât să îl folosiți pentru o perioadă lungă de timp. Partenerul dvs. ar putea observa noul dispozitiv pe o listă de dispozitive legate. Dacă vă cunoaște modelul de PC, s-ar putea să ajungeți la o discuție aprinsă.

Apropo, această metodă funcționează pentru Telegrama și Viber de asemenea. Nu este la fel de convenabil ca Spynger, care este complet ascuns și afișează toate conversațiile mesagerilor într-o singură fereastră. Cu toate acestea, puteți căuta rapid versiunile web oficiale ale acestor platforme pe PC, dacă nu aveți prea mult timp la dispoziție.

6 Semne tehnice de înșelăciune Whatsapp

Semne de înșelăciune Whatsapp

Dacă căutați "Este WhatsApp folosit pentru înșelăciune?", veți găsi probabil tone de articole despre semnele infidelității. Acestea menționează adesea schimbările de comportament și dovezile fizice, dar toate aceste informații nu au nimic de-a face cu înșelatul pe WhatsApp. Dacă vrei să știi dacă într-adevăr folosesc această aplicație pentru înșelăciune, fii atentă la unele dintre următoarele semne tehnice:

  1. Notificări neclare. Majoritatea dispozitivelor Android și iOS au o funcție de estompare a confidențialității. Dacă partenerul dvs. a activat-o, este posibil să ascundă ceva.
  2. Istoric chat gol. Dacă partenerul dumneavoastră conversează des pe WhatsApp, dar firul lor de discuții este gol ori de câte ori vă uitați la el, este posibil să le șteargă.
  3. Oglindirea aplicației WhatsApp pentru un al doilea cont (disponibilă pentru Android). Dacă nu au un al doilea cont în scopuri profesionale, s-ar putea să îl folosească pentru a trișa pe WhatsApp.
  4. Conversații protejate prin parolă. Dacă au setat parole pentru anumite conversații, ceva este cu siguranță în neregulă.
  5. Stare "online" dezactivată. Înșelătorii știu că, cu o "oră la care au fost văzuți ultima dată" dezactivată, partenerii lor nu îi vor acuza niciodată de activități nocturne.
  6. Prea multe mesaje necitite. Dacă evită să citească imediat conversațiile, este posibil să aștepte să plecați pentru a vă putea răspunde în siguranță.

Linia de jos

Acum că știți ce este WhatsApp folosit pentru trișat, folosiți tehnologia în avantajul dumneavoastră! Dacă SO-ul tău nu este lipit de telefon tot timpul, conectează-l la rețeaua WhatsApp. Dar nu uitați, este vizibil pentru proprietarul dispozitivului! 

Pentru cei cărora nu le place să joace la ruletă, Spynger este o soluție mai bună. Această aplicație de spionaj ascuns vă permite să citiți în timp real conversațiile WhatsApp de pe dispozitivul dvs. Chiar dacă aceștia au șters sau au blocat anumite mesaje cu parole, Spynger vă va oferi acces la istoricul lor de chat. Încercați-o și liniștiți-vă.

Patrice Sol este un autor apreciat, specializat în arta de a prinde trișorii și de a demasca adevărurile ascunse. Folosindu-se de experiența sa vastă ca detectiv particular și de cunoștințele ascuțite în domeniul psihologiei umane, Patrice și-a perfecționat abilitățile de a desluși rețele complexe de minciuni.

Lăsați un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Screenrecorder ascuns
Indiferent ce fac pe WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram și Skype, veți afla despre asta doar conectându-vă la contul dvs.
Să începem.
imagine banner
ro_RORomanian