Slik ser du hvem kjæresten din sender meldinger til på Facebook

Se hvem kjæresten din sender meldinger til på Facebook

Oppfører kjæresten din seg fjernt? Chatter han med noen på Facebook og blir beskyttende når det gjelder telefonen sin? Hvis kjæresten din bruker Facebook på telefonen sin mer enn noensinne, blir hemmelighetsfull og ignorerer deg, kan det være en tegn på at han er utro. På dette tidspunktet dukker det kanskje opp et gyldig spørsmål i tankene dine: hvordan kan jeg finne ut hvem kjæresten min snakker med på messenger eller hvordan kan jeg se hvem kjæresten min sender meldinger til på Facebook?

Det er åpenbart at det ikke hjelper å konfrontere ham. Du kan heller ikke holde øye med telefonen hans hele tiden. Men det finnes noen måter du kan få bekreftet mistanken din uten at kjæresten din får vite det.

Grunner til å sjekke kjærestens Facebook

Facebook er en av de mest populære appene for sosiale medier i verden. Men det er også en av de appene folk bruker mest til å jukse. Forskning viser at 41% av mennesker bruker Facebook til å være utro mot partnere og ektefeller. Dette skyldes at Facebook enkelt kan gjøre det mulig å slette samtaler og midlertidig skjule varsler.

Selv om dette er en overraskende statistikk, er det ikke en grunn til å mistenke partneren din. Her er noen av de gyldige grunnene som kan få deg til å mistenke kjæresten din for å bruke Facebook til utroskap:

  • Øynene hans lyser opp når de mottar et varsel.
  • Han er hemmelighetsfull om sine aktiviteter på Facebook.
  • Han har endret oppførsel, selv når han ikke bruker telefonen.
  • Han sletter meldingene sine av og til.
  • Han har angitt et passord for å låse telefonen eller applås-apper for å låse apper.
banner

Topp 3 måter å spore kjæresten din på Facebook

Hvis du er mistenksom på kjærestens oppførsel, kan du spørre deg selv: Hvordan kan jeg se hva kjæresten min gjør på Facebook?

Det er mange måter å verifisere mistanken din på. Mange internettartikler vil fortelle deg hvordan du kan sjekke kjærestens Facebook-meldinger gratis, men disse metodene er ikke veldig pålitelige. De kan til og med hacke de personlige opplysningene fra telefonen din og bruke dem til phishing og annen nettkriminalitet.

Så ikke gå i GRATIS-fellen. Her er en liste over de tre mest effektive måtene å sjekke kjærestens Facebook-meldinger på:

1. Finn en pålitelig keylogger

Pålitelig keylogger

En av de mest effektive metodene for å få tilgang til kjærestens Facebook-meldinger er å finne en pålitelig keylogger. En keylogger er et program som registrerer alle tastetrykk som brukeren gjør på en datamaskin.

Denne teknikken brukes imidlertid av hackere for å få uredelig tilgang til konfidensiell informasjon og passord. Keyloggere er ganske avanserte, og teknisk kyndige dataprogrammerere bruker dem. De kan bruke keyloggere til å få tilgang til Facebook-meldinger via en datamaskin eller bærbar PC.

Men hvis du ikke er teknisk kyndig, er det ikke noe problem nå. Det finnes premium-apper som Spynger som allerede har utviklet pålitelige keyloggere for mobilsporing. Mange foreldre og partnere bruker denne appen for å holde øye med barna og partnerne sine.

2. Snik deg inn på Facebook ved å tilbakestille passordet

Facebook-passord

Et annet alternativ til å få tilgang til kjærestens Facebook er å knekke passordet hans og tilbakestille det. Men før du prøver denne metoden, tenker du kanskje "hvordan får jeg kjæresten min Facebook-passord?"

Hvis du har tilgang til passordet hans, er det ikke noe problem å tilbakestille det. Bare få tak i telefonen hans og tilbakestill passordet ved å skrive inn det nåværende passordet og angi et nytt.

Men hvis kjæresten din aldri har delt Facebook-passordet sitt med deg, er det kanskje ikke så lett å knekke det.

Et alternativ er å åpne Facebook-kontoen hans via telefonen når han har forlatt den uten tilsyn, og følge disse trinnene:

  • Logg ut av Facebook-kontoen hans.
  • Klikk på "Glemt passord" ved innlogging.
  • Endre passordet ved å følge instruksjonene på skjermen.

Selv om denne metoden er gratis, er den risikabel. Kjæresten din kan vite hva du gjør, fordi de kan bli varslet om passordendringen via e-post. Hvis kjæresten din har låst Facebook-appen sin med en app-locker, vil det være umulig å få tilgang til den.

På grunn av disse begrensningene foreslår vi at du velger det tredje alternativet for å se kjærestens aktivitet på Facebook:

3. Bruk en overvåkingsapp

På grunn av den teknologiske utviklingen har overvåkingsappene også blitt ganske avanserte. Du kan nå bruke overvåkingsapper til å spore hvor noen befinner seg, få tilgang til filene de har lagret på telefonen, og til og med se hva de skriver på telefonen. Mange overvåkingsapper lar deg til og med angi geolokaliseringer og nøkkelord for keyloggere, slik at de ikke trenger å holde øynene fiksert på appen hele tiden.

Så hvis spørsmålet ditt er: hvordan kan jeg se hvem kjæresten min samhandler med på Facebook, er spionapper svaret ditt. Men ikke alle spionapper er pålitelige. Du vil finne mange spionapps lovende telefonsporing gratis og mange som lover premiumfunksjoner for en engangspris eller en ekstremt lav pris.

Den lave prisen kan være et lokkemiddel for å få deg til å installere appen. Men du bør alltid velge en pålitelig overvåkingsapp. Mange av de mest pålitelige appene for overvåking har månedlige abonnementer. Noen av de mest populære navnene i denne kategorien er Spynger, mSpy og Eyezy.

Vi skal snakke mer om Spynger i neste avsnitt.

Hvordan kan Spynger hjelpe?

spynger-facebook-spy

Spynger er en topprangerte app for telefonovervåking. Den brukes mest av foreldre, arbeidsgivere og bekymrede partnere, og den er topprangert fordi den er en av de mest pålitelige og funksjonsrike appene i kategorien.

Først og fremst lar denne appen deg overvåke nesten alle apper på sosiale medier, ikke bare Facebook. Så hvis partneren din bruker en annen app for å være utro, trenger du ikke å bekymre deg med Spynger.

Her er en liste over apper du kan overvåke på partnerens telefon ved hjelp av Spynger:

Det beste er at denne appen også er perfekt for å spore hvor kjæresten din befinner seg, få tilgang til mediene som er lagret på telefonen hans, og til og med ta opp mobilskjermen hans. Så du får en komplett pakke. Ikke rart, Spynger kalles en premium-app og er også topprangerte.

Her er en liste over funksjonene som Spynger tilbyr bortsett fra overvåking av sosiale medier:

  • GPS-posisjonssporing
  • Overvåking av samtaler
  • App-overvåking
  • Overvåking av meldinger
  • Sporing av søkeord
  • Skjermopptak

Hvordan sette opp Spynger?

Det er ganske enkelt å sette opp Spynger. Her er de trinnvise instruksjonene du må følge:

  1.  Besøk Spynger-nettstedet og velg en plan.
  2. Abonner på det abonnementet du har valgt, og opprett en konto.
  3.  Få tilgang til måltelefonen og installer APK-filen på den.
  4. Følg instruksjonene for å laste ned appen på måltelefonen.
  5. Følg instruksjonene på skjermen i appen for å konfigurere.
  6.  Slett APK-filen fra måltelefonen.
  7. Du har tilgang til enheten, og du kan nå få tilgang til den via mobilen eller datamaskinen.

Konklusjon

Når du blir mistenksom på kjærestens Facebook-aktiviteter, er det første du tenker på: Hvordan kan jeg finne ut hvem kjæresten min snakker med på Messenger for Facebook gratis? Men du bør være på vakt mot gratisapper, for de kan hacke personopplysningene dine og selge dataene dine til tredjeparter.

Premium-apper som Spynger er ikke bare risikofrie, men gir deg også bredere tilgang til partnerens telefon. Med Spynger kan du spore hvor de befinner seg, ta opp skjermen deres og få tilgang til et dusin flere apper enn bare Facebook.

Så neste gang du tenker på hvordan du skal sjekke kjærestens Facebook-meldinger uten å røre telefonen gratis, bør du vurdere å bruke litt penger på å få tilgang til en pålitelig premiumapp som Spynger.

Vanlige spørsmål

Hvordan kan jeg se kjærestens hemmelige meldinger på Facebook?

Hvis kjæresten din oppfører seg mistenkelig med Facebook-kontoen sin, kan du se de hemmelige meldingene hans ved å skaffe deg en keylogger eller tilbakestille passordet hans for å få tilgang til Facebook-kontoen hans. Den beste måten å se kjærestens Facebook-meldinger på er imidlertid å bruke premium, pålitelige overvåkingsapper som Spynger.

Hvordan kan jeg se om partneren min sender meldinger til noen på Messenger hvis de sletter meldingene?

Hvis partneren din sletter meldingene, kan du se meldingene deres gjennom en keylogger-applikasjon hvis du er smart. Du kan også bruke en overvåkingsapp som Spynger for å få tilgang til tekstmeldinger, Facebook-meldinger og meldinger på andre apper som WhatsApp, Viber, Telegram, Kik, Tinder, Line, Snapchat, Skype, Instagram, Hangouts og Discord.

Patrice Sol er en anerkjent forfatter som har spesialisert seg på kunsten å avsløre bedragere og avdekke skjulte sannheter. Med sin lange erfaring som privatetterforsker og skarpe innsikt i menneskelig psykologi har Patrice utviklet sine ferdigheter i å avsløre komplekse nettverk av løgner.

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skjult skjermopptaker
Uansett hva de gjør på WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram og Skype, får du vite om det bare ved å logge inn på kontoen din.
La oss begynne
bannerbilde
nb_NONorwegian