Στατιστικά στοιχεία για την εξαπάτηση 2024 σε αριθμούς

ζευγάρι που απατάει

Σύμφωνα με στοιχεία του 2016, η Ταϊλάνδη είναι μία από τις τις πιο άπιστες χώρες, με ποσοστό 51%, ακολουθούμενη από τη Δανία (46%) και την Ιταλία (45%). Το γεγονός αυτό είναι αρκετά λυπηρό, καθώς το ποσοστό δεν είναι πιθανό να βελτιωθεί με βάση τα στατιστικά στοιχεία για την εξαπάτηση.

Η απιστία είναι μια ανθυγιεινή συνήθεια που επιβαρύνει κάθε σχέση. Διαλύει την αφοσίωση και σας κάνει να αμφισβητείτε τα πάντα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η εξαπάτηση συμβαίνει συχνά κατά τη διάρκεια των ραντεβού παρά κατά τη διάρκεια του γάμου. Η απροθυμία δέσμευσης είναι ο λόγος που η εξαπάτηση συμβαίνει πάντα.

Βλέποντας πόσο τρομερό είναι το ποσοστό εξαπάτησης στον κόσμο, πώς συγκρίνεται σήμερα; Βελτιώνεται ή επιδεινώνεται; Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε τα στατιστικά στοιχεία για την απιστία που πρέπει να γνωρίζετε το 2024.

Στατιστικά στοιχεία απιστίας σε αριθμούς

Είναι λοιπόν η εξαπάτηση πιο συνηθισμένη σήμερα; Ας δούμε τα παρακάτω στατιστικά στοιχεία:

  • Υπήρχαν 20% άνδρες και 13% γυναίκες που παραδέχθηκαν ότι εξαπάτησαν το 2017
  • 16% των παντρεμένων ζευγαριών έχουν παραδεχτεί ότι είναι άπιστοι στους συντρόφους τους
  • Η αύξηση της απιστίας των γυναικών από το 1990 είναι περίπου 40%
  • 30% των ζευγαριών έχουν παραδεχτεί ότι απατούν στη δουλειά τους
  • Η απιστία προκάλεσε διαζύγιο σε 57% των γάμων
  • 88% των γυναικών νοιάζονται περισσότερο για τη συναισθηματική εξαπάτηση παρά για τη σωματική
  • 91% των γυναικών έχουν παραδεχτεί συναισθηματική απιστία, ενώ το ποσοστό των ανδρών είναι 77%

Δεδομένου ότι η απιστία εξακολουθεί να είναι υψηλή, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η τάση εξαπάτησης θα εξαφανιστεί σύντομα. Για όσους αναρωτιούνται: "Οι άνδρες ή οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να απατήσουν;". Θα απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα σε επόμενη ενότητα, μαζί με άλλα στοιχεία.

Ακολουθούν τα γενικά στατιστικά στοιχεία για την εξαπάτηση το 2024, σύμφωνα με το Γενική Κοινωνική Έρευνακαι το Ινστιτούτο Οικογενειακών Σπουδών:

Γενικά στατιστικά στοιχεία για την εξαπάτηση το 2024

1. 30% των γυναικών και 20% των ανδρών έχουν ομολογήσει ότι απατούν τους συντρόφους τους

Πόσο συχνές είναι λοιπόν οι σχέσεις στη σημερινή κοινωνία; Σύμφωνα με μια μελέτη του 2017, 30% των γυναικών και 20% των ανδρών έχουν παραδεχτεί ότι απάτησαν τη σύζυγό τους. Αυτό κυμαινόταν από συναισθηματική απιστία μέχρι πραγματική σεξουαλική σχέση με άλλα άτομα.

Η σεξουαλική παρενόχληση στο γραφείο συμπεριλήφθηκε ως πράξη απιστίας από πολλές παντρεμένες γυναίκες.

2. 16% των παντρεμένων ζευγαριών έχουν ομολογήσει ότι απατούν τους συζύγους τους

Τα στοιχεία από το Illicit Encounters, μια ιστοσελίδα γνωριμιών για παντρεμένα ζευγάρια, έδειξαν μια δραματική αύξηση στις εγγραφές γυναικών κατά το τελευταίο έτος. Ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους απάτησαν ήταν οι μη ικανοποιητικές συναισθηματικές σχέσεις τους με τους συντρόφους τους.

3. Από το 1990, το ποσοστό απιστίας των γυναικών έχει αυξηθεί κατά 40%

Το ποσοστό των γυναικών που εξαπατούν έχει αυξηθεί κατά 40%. Η κατάσταση αυτή έχει επιδεινωθεί μετά την αυξανόμενη δημοτικότητα των εφαρμογών γνωριμιών που συνδέουν εύκολα τους ανθρώπους.

4. Υπάρχει ένα 30% από περιπτώσεις απιστίας που συνέβησαν στη δουλειά

Βλέποντας τα επιδεινούμενα στατιστικά στοιχεία για την απιστία στους γάμους, υπάρχει ένα γεγονός που μάλλον σας διαφεύγει: υπήρχαν 30% των περιπτώσεων απιστίας που συνέβησαν στην εργασία. Η εγγύτητα και η ευκολία κάνουν τους ανθρώπους να απατούν με τους συναδέλφους τους. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να διατηρείτε όρια με τους συναδέλφους σας.

5. Υπάρχουν 57% διαζύγια που προκαλούνται από απιστία

Περισσότεροι από τους μισούς γάμους διαλύθηκαν λόγω απιστίας. Αυτό είναι ένα σοβαρό ζήτημα που πρέπει να επισημανθεί. Η απιστία στους γάμους μπορεί να προκαλέσει δυσπιστία μεταξύ των συζύγων και θα είναι δύσκολο να αποκτήσουν την εγγύτητα που είχαν πριν.

6. 88% των γυναικών θεωρούν τις συναισθηματικές σχέσεις πιο καταστροφικές

Σε σύγκριση με τις σωματικές σχέσεις, 88% των γυναικών πίστευαν ότι οι συναισθηματικές σχέσεις μπορεί να προκαλέσουν σοβαρότερη ζημιά. Αυτό το είδος εξαπάτησης σημαίνει μια στενή ή οικεία σχέση ακόμη και χωρίς να υπάρχει σωματική επαφή. Μπορεί να προκύψουν σεξουαλικές εντάσεις, αλλά όχι μέχρι το σημείο του σεξ.

7. 60% των συντρόφων που απατούν δεν σκέφτηκαν να πάρουν διαζύγιο

Σύμφωνα με την έρευνα, το 60% των συντρόφων που απατούν δεν είχαν την πρόθεση να χωρίσουν τις σχέσεις τους με τους σημερινούς συντρόφους τους. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν είχαν λάβει υπόψη τους τις συνέπειες. Η απιστία είναι μια ηλίθια πράξη που δεν αξίζει τίποτα.

Οι πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σχετικά με την εξαπάτηση

Υπάρχουν τόσες πολλές ερωτήσεις σχετικά με την εξαπάτηση, συμπεριλαμβανομένης αυτής που λέει: "Ποια είναι η χώρα που εξαπατά λιγότερο;". Για να απαντήσετε στο ερώτημά σας, παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις συνήθεις ερωτήσεις και τις απαντήσεις τους σχετικά με την απιστία.

Ποιος απατά περισσότερο σε μια σχέση;

Όλα εξαρτώνται από την ηλικία, καθώς το φύλο δεν έχει σημασία όταν πρόκειται για εξαπάτηση. Οι γυναίκες μεταξύ 20-29 ετών τείνουν να απατούν περισσότερο από τους συζύγους τους. Όσο για τους άνδρες, είναι μεταξύ 30 και 39 ετών.

Ποιο είναι το ποσοστό των παντρεμένων ανδρών που απατούν;

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, 44% των ανδρών απάτησαν τη σύζυγό τους επειδή ήθελαν να έχουν μεγαλύτερη επιθυμία για σεξ.

Πόσες σχέσεις καταλήγουν σε απιστία;

Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες σχέσεις θα τελειώνουν πάντα όταν ένας από τους δύο απατά. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνες, προκύπτει ότι 57% των αποτυχιών γάμου οφείλονται στην απιστία.

Ποια εθνικότητα κλέβει περισσότερο;

Ορισμένες χώρες ισχυρίζονται ότι έχουν τις λιγότερες περιπτώσεις απιστίας παγκοσμίως. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, αυτό είναι δύσκολο να αποδειχθεί. Αντίθετα, οι χώρες που απατούν περισσότερο είναι η Ταϊλάνδη και ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες. Το ποσοστό ήταν περίπου 50%, το οποίο ήταν σημαντικά υψηλό.

Ποιες είναι οι πιο άπιστες χώρες;

Σύμφωνα με στατιστικές εξαπάτησης, η Ταϊλάνδη είναι μια από τις πιο άπιστες χώρες στον κόσμο. Ακολουθούν η Δανία, η Ιταλία, η Γερμανία και η Γαλλία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο, δεν περιλαμβάνονται στις 10 κορυφαίες λίστες.

Γεγονότα για τους απατεώνες

Αν και το να μαθαίνετε στατιστικά στοιχεία για την απιστία μπορεί να σας κάνει να βράζει το αίμα σας, υπάρχουν ακόμα μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τους απατεώνες που ίσως δεν γνωρίζετε.

Με ποιον είναι πιο πιθανό να απατήσει ο σύζυγός σας

Ένα άτομο είναι πιθανό να απατήσει με κάποιον που θεωρεί πιο ενδιαφέροντα. Αυτό μπορεί να είναι κάποιος με καλύτερη εμφάνιση, καλύτερα οικονομικά στοιχεία ή καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη άποψη. Σύμφωνα με μια μελέτη, υπάρχει μια γραμμή που συνδέει τη δύναμη και την απιστία.

Στατιστικά στοιχεία για τους απατεώνες που απατούν ξανά

Κάποιος που απάτησε θα έχει την τάση να απατά ξανά στο μέλλον μέχρι να εξιλεωθεί πλήρως. Σύμφωνα με στατιστικές, ένα άτομο έχει τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να το ξανακάνει.

Ποσοστό σχέσεων που λειτουργούν μετά από απιστία

Αυτό είναι μάλλον εκπληκτικό. Το ποσοστό των σχέσεων που λειτουργούν μετά την απιστία ενός από τους δύο είναι 78%. Αυτό το ποσοστό κατέστη δυνατό λόγω των δυσκολιών που αντιμετώπισαν. Όταν αντιλαμβάνονται ένα πρόβλημα, δεν χωρίζουν αμέσως. Αντιθέτως, κάνουν ό,τι μπορούν να διορθώσουν και καταλήγουν να είναι μαζί. Η σχέση τους είναι ακόμα πιο δυνατή από πριν.

Πώς να πιάσετε έναν απατηλό σύντροφο με κόκκινο χέρι;

Πόσο συχνές είναι λοιπόν οι σχέσεις; Αρκετά συχνές, θα λέγαμε.

Επομένως, αν παρατηρήσετε ότι ο σύζυγός σας συμπεριφέρεται περίεργα, θα ήταν καλύτερα να βρείτε μια απάντηση. Μια λύση που μπορεί να σας βοηθήσει είναι ένα εργαλείο που ονομάζεται Spynger.

εφαρμογή spynger

Το Spynger είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης ειδικά σχεδιασμένη για ανήσυχους συζύγους. Αυτό το εργαλείο τρέχει σε Android και μπορεί να λειτουργεί κρυφά στο παρασκήνιο.

Διαθέτει αρκετές χρήσιμες λειτουργίες, όπως 16 κοινωνικές εφαρμογές παρακολούθησης, μια κρυφή συσκευή καταγραφής οθόνης, ένα κρυφό GPS tracker και ένα κρυφό keylogger. Με το Spynger, η σύλληψη της απατεώνισσας συζύγου σας στα πράσα θα είναι εύκολη υπόθεση.

Συμπέρασμα

Μετά την εξέταση των στατιστικών στοιχείων για την απιστία, τι πιστεύετε για την απιστία; Ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα. Η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση. Εάν απατάτε, ουσιαστικά δεν έχετε την πτυχή της ενίσχυσης της σχέσης σας. Επομένως, να είστε ειλικρινείς με τον σύντροφό σας και να είστε ευγνώμονες ο ένας για την παρέα του άλλου.

Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek