Πώς να δείτε με ποιον επικοινωνεί το αγόρι σας στο Facebook

Δείτε σε ποιον στέλνει μηνύματα το αγόρι σας στο Facebook

Το αγόρι σας συμπεριφέρεται απόμακρα; Κουβεντιάζει με κάποιον στο Facebook και γίνεται προστατευτικός με το τηλέφωνό του; Εάν ο φίλος σας χρησιμοποιεί το Facebook στο τηλέφωνό του περισσότερο από ποτέ, γίνεται μυστικοπαθής και σας αγνοεί, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι εξαπατά. Αυτή τη στιγμή μπορεί να αναδυθεί στο μυαλό σας ένα εύλογο ερώτημα: πώς μπορώ να μάθω με ποιον μιλάει το αγόρι μου στο messenger ή πώς μπορώ να δω σε ποιον στέλνει μηνύματα το αγόρι μου στο Facebook;

Είναι προφανές ότι η αντιμετώπισή του δεν θα ωφελήσει σε τίποτα. Επίσης, δεν μπορείτε να παρακολουθείτε το τηλέφωνό του συνεχώς. Υπάρχουν όμως κάποιοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επιβεβαιώσετε τις υποψίες σας χωρίς να το μάθει το αγόρι σας.

Λόγοι για να ελέγξετε το Facebook του φίλου σας

Το Facebook είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο. Ωστόσο, είναι επίσης μία από τις κορυφαίες εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να εξαπατήσουν. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι 41% των ανθρώπων χρησιμοποιούν το Facebook για να απατήσουν τους συντρόφους και τους συζύγους τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Facebook μπορεί εύκολα να επιτρέψει σε κάποιον να διαγράψει συνομιλίες και να αποκρύψει προσωρινά τις ειδοποιήσεις.

Αν και αυτό είναι ένα εκπληκτικό στατιστικό στοιχείο, δεν αποτελεί λόγο να υποπτεύεστε τον σύντροφό σας. Ακολουθούν μερικοί από τους βάσιμους λόγους που μπορεί να σας ωθήσουν να υποπτευθείτε ότι το αγόρι σας χρησιμοποιεί το Facebook για απιστία:

  • Τα μάτια του φωτίζονται όταν λαμβάνουν μια ειδοποίηση.
  • Είναι μυστικοπαθής σχετικά με τις δραστηριότητές του στο Facebook.
  • Η συμπεριφορά του έχει αλλάξει, ακόμη και όταν δεν χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του.
  • Διαγράφει τα μηνύματά του περιστασιακά.
  • Έχει ορίσει έναν κωδικό πρόσβασης για το κλείδωμα του τηλεφώνου του ή εφαρμογές κλειδώματος εφαρμογών για το κλείδωμα εφαρμογών.
banner

Top 3 τρόποι για να παρακολουθήσετε το Facebook του φίλου σας

Αν είστε καχύποπτη για τη συμπεριφορά του φίλου σας, μια ερώτηση που μπορεί να κάνετε είναι: Πώς μπορώ να δω τη δραστηριότητα του φίλου μου στο Facebook;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επαληθεύσετε τις υποψίες σας. Πολλά άρθρα στο διαδίκτυο θα σας πουν πώς να ελέγξετε δωρεάν τα μηνύματα του φίλου σας στο Facebook, αλλά αυτές οι μέθοδοι δεν είναι πολύ αξιόπιστες. Μπορούν ακόμη και να χακάρουν τα προσωπικά στοιχεία από το τηλέφωνό σας και να τα χρησιμοποιήσουν για phishing και άλλα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο.

Επομένως, μην πέσετε στην παγίδα του ΔΩΡΕΑΝ. Ακολουθεί μια λίστα με τους τρεις κορυφαίους τρόπους που είναι οι πιο αποτελεσματικοί για να ελέγξετε τα μηνύματα του φίλου σας στο Facebook:

1. Βρείτε ένα αξιόπιστο Keylogger

Αξιόπιστο Keylogger

Μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την πρόσβαση στα μηνύματα του φίλου σας στο Facebook είναι η εύρεση ενός αξιόπιστου keylogger. Ένα keylogger είναι ένα πρόγραμμα που καταγράφει κάθε πληκτρολόγηση που κάνει ο χρήστης σε έναν υπολογιστή.

Ωστόσο, αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται από χάκερ για να αποκτήσουν δόλια πρόσβαση σε εμπιστευτικές πληροφορίες και κωδικούς πρόσβασης. Τα keyloggers είναι αρκετά προηγμένα και τα χρησιμοποιούν οι τεχνολογικά έμπειροι προγραμματιστές υπολογιστών. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν keyloggers για να αποκτήσουν πρόσβαση στα μηνύματα κάποιου στο Facebook μέσω ενός υπολογιστή ή φορητού υπολογιστή.

Ωστόσο, αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τώρα. Υπάρχουν premium εφαρμογές όπως το Spynger που έχουν ήδη αναπτύξει αξιόπιστα keyloggers για τον σκοπό της παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων. Πολλοί γονείς και συνεργάτες χρησιμοποιούν αυτή την εφαρμογή για να παρακολουθούν τα παιδιά και τους συνεργάτες τους.

2. Μπες κρυφά στο Facebook του με επαναφορά του κωδικού πρόσβασης

Κωδικός πρόσβασης Facebook

Μια άλλη εναλλακτική λύση για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Facebook του φίλου σας είναι να σπάσετε τον κωδικό πρόσβασής του και να τον επαναφέρετε. Αλλά πριν δοκιμάσετε αυτή τη μέθοδο, μπορεί να σκεφτείτε "πώς να πάρω τον κωδικό πρόσβασης του φίλου μου στο Facebook;".

Εάν έχετε πρόσβαση στον κωδικό πρόσβασης, η επαναφορά του δεν είναι κάτι σημαντικό. Απλά πάρτε το τηλέφωνό του και επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης πληκτρολογώντας τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης και ορίζοντας έναν νέο.

Ωστόσο, αν το αγόρι σας δεν έχει μοιραστεί ποτέ τον κωδικό πρόσβασής του στο Facebook μαζί σας, το να τον σπάσετε μπορεί να μην είναι εύκολο.

Μια επιλογή είναι να ανοίξετε το λογαριασμό του στο Facebook μέσω του τηλεφώνου του, όταν το έχει αφήσει αφύλακτο, και να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό του στο Facebook.
  • Κάντε κλικ στο "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης" κατά την είσοδο.
  • Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Αν και η μέθοδος αυτή είναι δωρεάν, είναι επικίνδυνη. Ο φίλος σας μπορεί να ξέρει τι κάνετε, επειδή μπορεί να ειδοποιηθεί για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, αν ο φίλος σας έχει κλειδώσει την εφαρμογή του Facebook με ένα app locker, η πρόσβαση σε αυτήν θα είναι αδύνατη.

Για αυτούς τους περιορισμούς, σας προτείνουμε να επιλέξετε την τρίτη επιλογή για να δείτε τη δραστηριότητα του φίλου σας στο Facebook:

3. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή παρακολούθησης

Χάρη στην άνοδο της τεχνολογίας, οι εφαρμογές παρακολούθησης έχουν επίσης εξελιχθεί αρκετά. Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε εφαρμογές παρακολούθησης για να παρακολουθείτε τη θέση κάποιου, να αποκτάτε πρόσβαση στα αρχεία που έχουν αποθηκευτεί στο τηλέφωνό του και ακόμη και να βλέπετε τι πληκτρολογεί στο τηλέφωνό του. Πολλές εφαρμογές παρακολούθησης σας επιτρέπουν ακόμη και να ορίσετε γεωγραφικές θέσεις και λέξεις-κλειδιά για τους keyloggers, ώστε να μην χρειάζεται να έχουν τα μάτια τους συνεχώς καρφωμένα στην εφαρμογή.

Έτσι, αν η ερώτησή σας είναι: πώς μπορώ να δω με ποιον αλληλεπιδρά το αγόρι μου στο Facebook, οι εφαρμογές κατασκοπείας είναι η απάντησή σας. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι εφαρμογές κατασκοπείας αξιόπιστες. Θα βρείτε πολλές εφαρμογές κατασκοπείας που υπόσχονται παρακολούθηση τηλεφώνου δωρεάν και πολλές που υπόσχονται premium χαρακτηριστικά σε εφάπαξ τιμή ή σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Η χαμηλή τιμή μπορεί να είναι ένα δόλωμα για να σας πείσει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Αλλά θα πρέπει πάντα να επιλέγετε μια αξιόπιστη εφαρμογή παρακολούθησης. Πολλές από τις πιο αξιόπιστες εφαρμογές παρακολούθησης έχουν μηνιαία προγράμματα. Μερικά από τα πιο δημοφιλή ονόματα σε αυτή την κατηγορία είναι τα Spynger, mSpy και Eyezy.

Θα μιλήσουμε περισσότερο για το Spynger στην επόμενη ενότητα.

Πώς μπορεί να βοηθήσει το Spynger;

spynger-facebook-spy

Το Spynger είναι μια κορυφαία εφαρμογή παρακολούθησης τηλεφώνου. Χρησιμοποιείται κυρίως από γονείς, εργοδότες και ενδιαφερόμενους συνεργάτες και έχει κορυφαία βαθμολογία επειδή είναι μία από τις πιο αξιόπιστες και πλούσιες σε χαρακτηριστικά εφαρμογές της κατηγορίας.

Πρώτα απ' όλα, αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να παρακολουθείτε σχεδόν όλες τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, όχι μόνο το Facebook. Έτσι, αν ο σύντροφός σας χρησιμοποιεί κάποια άλλη εφαρμογή για εξαπάτηση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε με το Spynger.

Ακολουθεί μια λίστα με εφαρμογές που μπορείτε να παρακολούθηση στο τηλέφωνο του συντρόφου σας χρησιμοποιώντας Spynger:

Το καλύτερο μέρος είναι ότι αυτή η εφαρμογή είναι επίσης εξαιρετική για την παρακολούθηση της τοποθεσίας του φίλου σας, την πρόσβαση στα μέσα ενημέρωσης που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνό του και ακόμη και την καταγραφή της οθόνης του κινητού του. Έτσι, έχετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Spynger ονομάζεται εφαρμογή premium και έχει επίσης κορυφαία βαθμολογία.

Ακολουθεί ένας κατάλογος των χαρακτηριστικών που προσφέρει το Spynger εκτός από την παρακολούθηση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης:

  • Εντοπισμός θέσης GPS
  • Παρακολούθηση κλήσεων
  • Παρακολούθηση εφαρμογών
  • Παρακολούθηση μηνυμάτων
  • Παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών
  • Εγγραφή οθόνης

Πώς να ρυθμίσετε το Spynger;

Η εγκατάσταση του Spynger είναι αρκετά εύκολη. Ακολουθούν οι οδηγίες βήμα προς βήμα:

  1.  Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Spynger και επιλέξτε ένα σχέδιο.
  2. Εγγραφείτε στο επιλεγμένο πρόγραμμα και δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
  3.  Αποκτήστε πρόσβαση στο τηλέφωνο-στόχο και εγκαταστήστε το αρχείο APK σε αυτό.
  4. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να κατεβάσετε την εφαρμογή στο τηλέφωνο-στόχο.
  5. Στην εφαρμογή, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για τη ρύθμιση.
  6.  Διαγράψτε το αρχείο APK από το τηλέφωνο-στόχο.
  7. Έχετε πρόσβαση στη συσκευή και μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση σε αυτήν μέσω του κινητού ή του υπολογιστή σας.

Συμπέρασμα

Όταν είστε καχύποπτοι για τις δραστηριότητες του φίλου σας στο Facebook, το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι: Πώς μπορώ να μάθω με ποιον μιλάει ο φίλος μου στο messenger για το Facebook δωρεάν. Θα πρέπει όμως να προσέχετε τις δωρεάν εφαρμογές, γιατί μπορούν να παραβιάσουν τις προσωπικές σας πληροφορίες και να πουλήσουν τα δεδομένα σας σε τρίτους.

Οι εφαρμογές Premium, όπως το Spynger, δεν είναι μόνο ακίνδυνες, αλλά σας επιτρέπουν επίσης να έχετε ευρύτερη πρόσβαση στο τηλέφωνο του συντρόφου σας. Με το Spynger, μπορείτε να εντοπίζετε τη θέση του, να καταγράφετε την οθόνη του και να αποκτάτε πρόσβαση σε δώδεκα ακόμη εφαρμογές και όχι μόνο στο Facebook.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε πώς να ελέγξετε το αγόρι σας Μηνύματα στο Facebook χωρίς να αγγίξει το τηλέφωνό του δωρεάν, σκεφτείτε να ξοδέψετε λίγα χρήματα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια premium και αξιόπιστη εφαρμογή όπως το Spynger.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να δω τα μυστικά μηνύματα του φίλου μου στο Facebook;

Αν το αγόρι σας συμπεριφέρεται ύποπτα με τον λογαριασμό του στο Facebook, μπορείτε να δείτε τα μυστικά του μηνύματα αποκτώντας ένα keylogger ή επαναφέροντας τον κωδικό πρόσβασής του για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό του στο Facebook. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος για να δείτε τα μηνύματα του φίλου σας στο Facebook είναι χρησιμοποιώντας premium, αξιόπιστες εφαρμογές παρακολούθησης όπως το Spynger.

Πώς μπορώ να καταλάβω αν ο σύντροφός μου στέλνει μηνύματα σε κάποιον στο Messenger αν διαγράφει τα μηνύματα;

Αν ο σύντροφός σας διαγράψει τα μηνύματα, μπορείτε να δείτε τα μηνύματά του μέσω μιας εφαρμογής keylogger, αν είστε έμπειρος. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή παρακολούθησης όπως το Spynger για να αποκτήσετε πρόσβαση στα μηνύματα κειμένου, τα μηνύματα στο Facebook και τα μηνύματα σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, όπως WhatsApp, Viber, Telegram, Kik, Tinder, Line, Snapchat, Skype, Instagram, Hangouts και Discord.

Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek