Jak zjistit, s kým si váš přítel píše na Facebooku

Podívejte se, s kým si váš přítel píše na Facebooku

Chová se váš přítel odtažitě? Chatuje s někým na Facebooku a začíná si chránit svůj telefon? Pokud váš přítel používá Facebook na svém telefonu více než kdy jindy, stává se tajnůstkářským a ignoruje vás, může to být znamení, že podvádí. V tuto chvíli vás možná napadne oprávněná otázka: Jak zjistím, s kým si můj přítel povídá na Messengeru nebo jak zjistím, s kým si můj přítel píše na Facebooku?

Je zřejmé, že konfrontace s ním nepřinese nic dobrého. Nemůžete také neustále sledovat jeho telefon. Existují však způsoby, jak si své podezření můžete potvrdit, aniž byste to svému příteli dala najevo.

Důvody, proč zkontrolovat Facebook svého přítele

Facebook je jednou z nejoblíbenějších aplikací sociálních médií na světě. Je to však také jedna z nejčastějších aplikací, které lidé používají k podvádění. Výzkum odhalil, že 41% lidí používá Facebook k podvádění svých partnerů a manželů. Facebook totiž umožňuje snadno mazat konverzace a dočasně skrývat oznámení.

I když je to překvapivá statistika, není to důvod k podezřívání partnera. Zde jsou některé z oprávněných důvodů, které vás mohou vést k podezření, že váš přítel používá Facebook k podvádění:

  • Oči se mu rozzáří, když obdrží oznámení.
  • O svých aktivitách na Facebooku mlčí.
  • Jeho chování se změnilo, i když telefon nepoužívá.
  • Své zprávy občas maže.
  • Nastavil heslo pro uzamčení telefonu nebo aplikace pro uzamčení aplikací.
banner

3 nejlepší způsoby, jak sledovat Facebook svého přítele

Pokud máte podezření na chování svého přítele, možná si kladete otázku: Jak mohu vidět aktivity svého přítele na Facebooku?

Své podezření si můžete ověřit mnoha způsoby. Mnoho internetových článků vám poradí, jak zdarma zkontrolovat zprávy přítele na Facebooku, ale tyto metody nejsou příliš spolehlivé. Mohou se dokonce nabourat do osobních údajů z vašeho telefonu a použít je k phishingu a dalším kybernetickým zločinům.

Nenechte se tedy chytit do pasti FREE. Zde je seznam tří hlavních způsobů, které jsou nejefektivnější pro kontrolu zpráv přítele na Facebooku:

1. Najděte spolehlivý keylogger

Spolehlivý keylogger

Jednou z nejúčinnějších metod, jak získat přístup ke zprávám vašeho přítele na Facebooku, je nalezení spolehlivého keyloggeru. Keylogger je program, který zaznamenává každé stisknutí kláves provedené uživatelem na počítači.

Tuto techniku však používají hackeři k získání podvodného přístupu k důvěrným informacím a heslům. Keyloggery jsou poměrně pokročilé a používají je technicky zdatní počítačoví programátoři. Pomocí keyloggerů mohou získat přístup ke zprávám na Facebooku prostřednictvím počítače nebo notebooku.

Pokud však nejste technicky zdatní, není to žádný problém. Existují prémiové aplikace jako Spynger, které již vyvinuly spolehlivé keyloggery pro účely sledování mobilních zařízení. Mnoho rodičů a partnerů používá tuto aplikaci, aby měli své děti a partnery pod dohledem.

2. Vplížit se na jeho Facebook resetováním hesla

Heslo pro Facebook

Další možností, jak získat přístup k Facebooku svého přítele, je prolomení jeho hesla a jeho resetování. Než však tuto metodu vyzkoušíte, možná vás napadne otázka: "Jak získat heslo mého přítele na Facebooku?".

Pokud máte přístup k jeho heslu, není jeho resetování žádný problém. Stačí se dostat k jeho telefonu a resetovat heslo zadáním stávajícího hesla a nastavením nového.

Pokud vám však váš přítel nikdy nesdělil své heslo k Facebooku, nemusí být jeho prolomení snadné.

Jednou z možností je otevřít jeho účet na Facebooku prostřednictvím jeho telefonu, když ho nechal bez dozoru, a postupovat podle následujících kroků:

  • Odhlaste se z jeho účtu na Facebooku.
  • Po přihlášení klikněte na "Zapomenuté heslo".
  • Podle pokynů na obrazovce změňte jeho heslo.

Tato metoda je sice zdarma, ale je riskantní. Váš přítel může vědět, co děláte, protože může být o změně hesla informován prostřednictvím e-mailu. Navíc pokud váš přítel uzamkl svou aplikaci Facebook pomocí zámku aplikací, přístup k ní bude nemožný.

Kvůli těmto omezením vám doporučujeme zvolit třetí možnost, abyste viděli aktivitu svého přítele na Facebooku:

3. Použijte monitorovací aplikaci

Díky technologickému pokroku se také monitorovací aplikace staly poměrně pokročilými. Pomocí monitorovacích aplikací můžete nyní sledovat něčí polohu, získat přístup k souborům uloženým v telefonu, a dokonce se podívat, co na telefonu píše. Mnohé monitorovací aplikace dokonce umožňují nastavit geolokaci a klíčová slova pro keyloggery, takže nemusí mít neustále oči upřené na aplikaci.

Pokud se tedy ptáte, jak zjistit, s kým můj přítel komunikuje na Facebooku, můžete využít špionážní aplikace. Ne všechny špionážní aplikace jsou však spolehlivé. Najdete mnoho špionážní aplikace slibující sledování telefonu zdarma a mnoho dalších, které slibují prémiové funkce za jednorázovou nebo extrémně nízkou cenu.

Nízká cena může být návnadou, abyste si aplikaci nainstalovali. Vždy byste si však měli vybrat spolehlivou monitorovací aplikaci. Mnoho nejspolehlivějších aplikací pro monitorování má měsíční plány. Mezi nejoblíbenější jména v této kategorii patří Spynger, mSpy a Eyezy.

O Spynger si povíme více v další části.

Jak může Spynger pomoci?

spynger-facebook-spy

Spynger je nejlépe hodnocená aplikace pro sledování telefonu. Používají ji hlavně rodiče, zaměstnavatelé a zainteresovaní partneři a je nejlépe hodnocená, protože je jednou z nejspolehlivějších a funkčně nejbohatších aplikací v této kategorii.

Nejprve je třeba říci, že tato aplikace umožňuje sledovat téměř všechny aplikace sociálních médií, nejen Facebook. Pokud tedy váš partner používá k podvádění jinou aplikaci, nemusíte si s Spynger dělat starosti.

Zde je seznam aplikací, které můžete sledovat telefon svého partnera pomocí Spynger:

Nejlepší na tom je, že tato aplikace je také skvělá pro sledování polohy vašeho přítele, získání přístupu k médiím uloženým v jeho telefonu a dokonce i pro nahrávání obrazovky jeho mobilního telefonu. Získáte tak kompletní balíček. Není divu, že se Spynger nazývá prémiovou aplikací a je také nejlépe hodnocená.

Zde je seznam funkcí, které Spynger nabízí kromě monitorování sociálních médií:

  • Sledování polohy GPS
  • Monitorování hovorů
  • Monitorování aplikací
  • Sledování zpráv
  • Sledování klíčových slov
  • Nahrávání obrazovky

Jak nastavit Spynger?

Nastavení Spynger je poměrně snadné. Zde jsou uvedeny pokyny krok za krokem:

  1.  Navštivte webové stránky Spynger a vyberte si plán.
  2. Přihlaste se k vybranému tarifu a nastavte si účet.
  3.  Získejte přístup k cílovému telefonu a nainstalujte do něj soubor APK.
  4. Podle pokynů stáhněte aplikaci do cílového telefonu.
  5. V aplikaci proveďte nastavení podle pokynů na obrazovce.
  6.  Odstranění souboru APK z cílového telefonu.
  7. Máte k němu přístup a nyní k němu můžete přistupovat prostřednictvím mobilního nebo počítačového zařízení.

Závěr

Když máte podezření na aktivity svého přítele na Facebooku, první věc, která vás napadne, je: Jak zjistit, s kým můj přítel mluví na Messengeru pro Facebook zdarma. Měli byste si však dávat pozor na bezplatné aplikace, protože se mohou nabourat do vašich osobních údajů a prodat je třetím stranám.

Prémiové aplikace, jako je Spynger, jsou nejen bezrizikové, ale umožňují také získat širší přístup k telefonu vašeho partnera. S aplikací Spynger můžete sledovat jeho polohu, nahrávat jeho obrazovku a získat přístup k desítkám dalších aplikací, nejen k Facebooku.

Takže až budete příště přemýšlet, jak zkontrolovat přítele. Zprávy na Facebooku aniž by se dotkl svého telefonu zdarma, zvažte možnost utratit trochu peněz a získat přístup k prémiové a spolehlivé aplikaci, jako je Spynger.

Nejčastější dotazy

Jak mohu vidět tajné zprávy svého přítele na Facebooku?

Pokud se váš přítel chová podezřele na svém účtu na Facebooku, můžete se podívat na jeho tajné zprávy tak, že si pořídíte keylogger nebo resetujete jeho heslo a získáte přístup k jeho účtu na Facebooku. Nejlepším způsobem, jak vidět zprávy vašeho přítele na Facebooku, je však použití prémiových a spolehlivých monitorovacích aplikací, jako je například Spynger.

Jak zjistím, že si můj partner s někým píše na Messengeru, když zprávy maže?

Pokud váš partner zprávy vymaže, můžete se na ně podívat pomocí aplikace keylogger, pokud jste šikovní. Můžete také použít monitorovací aplikaci, jako je Spynger, a získat přístup k jeho textovým zprávám, zprávám na Facebooku a zprávám v jakékoli jiné aplikaci, jako je WhatsApp, Viber, Telegram, Kik, Tinder, Line, Snapchat, Skype, Instagram, Hangouts a Discord.

Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech