Cum să urmăresc telefonul soției mele: Metode care funcționează

locația pistei

Femeile căsătorite înșală mai des decât ai crede. Potrivit științei, femeile sunt mai predispuse să înșele dacă le lipsește varietatea sexuală din partea soților lor. Dacă bănuiți că soția dvs. vă înșeală, ar putea fi de ajutor să urmăriți GPS-ul telefonului soției și să știți unde se află atunci când nu este acasă.

Faptul că am învățat cum să urmăresc telefonul soției mele m-a ajutat cu siguranță atunci când am început să observ unele semne revelatoare de înșelăciune. În afară de faptul că se întorcea târziu acasă, a devenit brusc defensivă cu telefonul și a început să meargă la sală. De asemenea, a devenit rece și pasiv-agresivă, făcându-mă să mă simt neapreciat. A fost destul de neobișnuit pentru ea.

Folosirea unei aplicații bune de urmărire a soției poate fi utilă dacă ești curios să afli dacă flirtează cu alți bărbați pe Tinder și pe alte site-uri de întâlniri. În acest articol, vom discuta despre cum să urmăriți gratuit telefonul mobil al soției dvs.

De ce ați putea dori să vă localizați soția

Probabil că vă gândiți: cum pot urmări telefonul mobil al soției mele fără a o face să bănuiască ceva? Există mai multe motive care te-ar putea determina să îi monitorizezi dispozitivul, toate fiind destul de valabile.

Iată trei motive pentru care ați putea dori să urmăriți numărul de telefon al soției dumneavoastră:

1. Dovada infidelității

Dacă soția ta s-a comportat ciudat în ultima vreme, atunci poate că... Înșeală.. S-ar putea să fi observat minciunile ei frecvente, schimbările în obiceiurile de îngrijire sau modelele bizare de cheltuieli.

Un astfel de comportament nejustificat necesită o investigație imediată, deoarece ea ar putea avea o aventură chiar sub nasul tău. Dar ce aplicații de chat folosesc cei care înșală? Tinder, Badoo și Bumble sunt cele mai frecvente.

2. Ești îngrijorat pentru ea

Ca bărbat, este responsabilitatea ta să îți protejezi familia. Dacă sunteți pur și simplu îngrijorat de bunăstarea ei, învățând cum puteți urmări telefonul mobil al soției dvs. vă poate ajuta să descoperiți locația ei în timp real pe parcursul zilei. În acest fel, veți fi mai bine plasat pentru a o proteja în cazul în care se rătăcește în cartiere periculoase.

3. Urăști surprizele

Unii bărbați pur și simplu urăsc surprizele. Dacă ești genul de bărbat căruia îi place să dețină controlul asupra oricărei situații, atunci s-ar putea să ai nevoie să urmărești gratuit telefonul soției mele. Știind ce plănuiește pentru ziua ta de naștere sau aniversare, te va ajuta să eviți anxietatea de anticipare și să pregătești ceva frumos și pentru ea.

banner

Cum să urmăresc telefonul soției mele după număr

Utilizarea unui software puternic de localizare a numerelor de telefon vă poate ajuta să găsiți locația telefonică a soției mele gratuit sau la un cost mic. Deși există zeci de soluții de urmărire pe piață în prezent, Detectico se remarcă ca fiind cea mai bună soluție. Detectico este o platformă strălucită de geolocalizare care permite utilizatorilor să urmărească telefoanele mobile ale altor persoane folosind numerele de telefon mobil ale acestora.

detectico1

Iată un ghid pas cu pas despre cum să utilizați Detectico:

  • Vizitați detectico.com pe browserul preferat
  • Creați un cont gratuit folosind un e-mail valid
  • Introduceți numărul de telefon pe care doriți să-l localizați în câmpul gol.
  • Faceți clic pe "Localizați" pentru a trimite destinatarului un mesaj discret care conține link-ul de urmărire.
  • Așteptați ca ei să primească mesajul și urmați link-ul
  • Începeți să le urmăriți locația în direct pe o hartă

Cum să urmăresc telefonul soției mele folosind o aplicație de spionaj

Atunci când femeile se plictisesc de căsnicia lor, au tendința de a se înscrie pe aplicații de întâlniri, cum ar fi Tinder, pentru aventuri. Astfel de aplicații sunt concepute în principal pentru întâlniri și agățări, dar unele persoane le folosesc și pentru a-și înșela partenerii.

Deci, cum pot urmări telefonul soției mele fără ca ea să știe? Cea mai bună soluție ar fi să folosiți o aplicație de spionaj superioară, cum ar fi Spynger.

spynger

Spynger este o aplicație de monitorizare venerată, care este echipată cu un dispozitiv de urmărire a locației GPS ascuns. Odată instalată pe dispozitivul țintă, puteți utiliza această funcție pentru a obține coordonatele exacte ale locației acestuia pe o hartă.

În afară de faptul că are un preț corect, această aplicație de spionaj oferă un proces de instalare simplu și utilizează criptarea end-to-end pentru a se asigura că nimeni altcineva nu are acces la datele lor.

Spynger funcționează în modul invizibil pentru a preveni ca soția ta să afle că le urmărești. Îl puteți încerca vizitând site-ul oficial al Spynger, făcând clic pe "Check My Partner Now" și urmând instrucțiunile clare.

Ce altceva puteți monitoriza cu Spynger?

Acum că ați aflat cum puteți urmări locația soției dvs. fără ca ea să știe, este timpul să aflați despre gama de funcții ale Spynger care ar putea fi utile. Printre acestea se numără:

  • Social Media Tracker. Dacă vă puneți constant întrebări cu privire la interacțiunile soției dvs. pe Facebook, WhatsApp, Viber, Telegram și alte site-uri de socializare, Spynger vă oferă acces complet la mesajele, actualizările de stare, fotografiile partajate și emoticoanele din mai mult de 16 aplicații de mesagerie populare.
  • Keylogger. De asemenea, puteți monitoriza apăsările lor de taste pentru a vizualizare texte secrete, autentificări de conturi și multe altele utilizând keyloggerul unic al Spynger.
  • Monitorul jurnalului de apeluri. Această funcție vă ajută să descoperiți cu cine a vorbit frecvent, să vedeți durata apelurilor și marcajele de timp.
  • Vizualizator de galerii. Puteți verifica toate fotografiile stocate în galeria telefonului lor folosind această funcție.

Cum pot urmări locația soției mele fără ca ea să știe?

Este destul de ușor să urmăriți gratuit locația telefonului mobil al soției dvs. dacă aveți la dispoziție instrumentele potrivite. Iată trei metode pe care le puteți folosi pentru a-i găsi locația:

Metoda 1: Găsiți-mi iOS

Găsiți-mi iPhone-ul

Utilizatorii Apple pot folosi o aplicație de localizare preinstalată, numită Find My, pentru a afla unde se află cei dragi. Trebuie doar să activați "Family Sharing" pe iPhone-ul soției dvs. pentru ca acest lucru să funcționeze.

Deși această metodă este ușor de urmat, trebuie să aveți acces fizic la telefonul soției dvs. pentru configurarea inițială. De asemenea, ea poate dezactiva Serviciile de localizare atunci când descoperă că îi spionezi locația.

Metoda 2: Serviciile de localizare Google

Google Găsiți-mi dispozitivul

Telefoanele Android au propriul serviciu de urmărire cunoscut sub numele de Find My Device (Găsiți-mi dispozitivul), care este destul de ușor de utilizat. Nu trebuie decât să vizitați Google Find My Device și să vă conectați folosind credențialele Gmail ale soției dvs. pentru a obține locația exactă a telefonului ei pe Google Maps.

Această tehnică este simplă și complet gratuită. Din nefericire, Google va trimite o notificare pe telefonul soției dvs. pentru a o avertiza de această activitate suspectă. Acest avertisment ar putea să o determine să dezactiveze serviciile de localizare ale dispozitivului.

Metoda 3: Localizați telefonul utilizând IMEI

IMEI

Fiecare telefon conține un cod de identificare unic din 15 cifre, cunoscut sub numele de număr IMEI. Puteți instala o aplicație de urmărire IMEI pe dispozitivul dumneavoastră, îi puteți acorda permisiunile necesare și puteți introduce numărul IMEI al telefonului vizat pentru a verifica locația exactă a acestuia.

Această soluție este gratuită și poate fi utilizată pentru a localiza majoritatea tipurilor de telefoane. Cu toate acestea, nu oferă întotdeauna detalii exacte de localizare, ceea ce o poate face să nu fie fiabilă.

Urmăriți gratuit locația telefonului mobil al soției mele: Gânduri finale

Odată ce sunteți familiarizat cu modul de urmărire gratuită a telefonului mobil al soției mele, veți putea, în sfârșit, să îi verificați locația mai des și să o țineți în siguranță. După ce am efectuat numeroase cercetări, recomand cu căldură Spynger și Detectico ca fiind cele mai bune soluții de urmărire a soției de pe piață în prezent.

banner
Patrice Sol este un autor apreciat, specializat în arta de a prinde trișorii și de a demasca adevărurile ascunse. Folosindu-se de experiența sa vastă ca detectiv particular și de cunoștințele ascuțite în domeniul psihologiei umane, Patrice și-a perfecționat abilitățile de a desluși rețele complexe de minciuni.

Lăsați un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Screenrecorder ascuns
Indiferent ce fac pe WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram și Skype, veți afla despre asta doar conectându-vă la contul dvs.
Să începem.
imagine banner
ro_RORomanian