Cum să prinzi un soț infidel online: Expune-i infidelitatea

prinde-mi soțul înșelând online

Te întrebi cum îmi pot prinde soțul meu înșelând online? Conform statisticilor, aproximativ 20% de soți sunt infideli pentru soțiile lor. Acest lucru poate provoca amărăciune în relație și poate duce chiar la divorț. Soțul poate încerca să ascundă înșelăciunea pentru a evita confruntarea sau divorțul.

Astfel, soțul sau soția lor se poate simți nesigur și poate dori să descopere adevărul. Ori de câte ori cineva înșeală, există mai multe semne de înșelăciune online, care pot ajuta la descoperirea minciunilor. În acest articol, vom discuta despre cum să prinzi un soț infidel.

Semne de înșelăciune online: 4 semne că te înșeală online

Înșelătorii sunt vicleni și posesivi cu telefoanele lor. Iată care sunt cele 4 semne principale ale înșelăciune online:

  • Prea mult timp la telefon: Dacă partenerul dvs. petrece brusc prea mult timp, ar putea exista un motiv de îngrijorare. Este posibil să petreacă ore întregi la telefon, iar atunci când sunteți aproape, va înceta brusc să mai folosească telefonul și îl va așeza departe de dumneavoastră.
  • Blocarea telefonului: Dacă soțul dumneavoastră nu are o parolă pe telefon, este posibil să înceapă să o folosească pentru a-l păstra în siguranță. Mai mult, el poate începe să folosească o aplicație de blocare a telefonului pentru a bloca toate aplicațiile. Unele telefoane au, de asemenea, secțiuni de aplicații ascunse, astfel încât el ar putea ascunde unele aplicații pentru a discuta și a suna persoane. Acesta poate fi unul dintre semnele revelatoare că soțul tău face sex cu cineva.
  • Istoricul mediilor sociale sau al browserului: Fiți atenți la lucruri care apar din senin, cum ar fi aplicații noi pe care să le descărcați și să vă conectați cu oamenii sau schimbarea planurilor de internet. Este posibil să aibă conturi noi căutate în istoricul de căutare pe rețelele de socializare. În plus, este posibil să fi început să urmărească conturi noi.
  • Notificări constante: Este posibil să auziți notificările telefonice de la o anumită persoană tot timpul. Poate spune că este vorba doar de serviciu sau de un prieten, dar este foarte secretos în această privință.

Cele mai bune instrumente online pentru a-ți prinde soțul care te înșală

Uneori, verificarea telefonului pentru a afla cum să-ți prinzi soțul înșelând online poate să nu fie suficientă. Este posibil ca acesta să șteargă totul sau să folosească modul incognito pentru a căuta pe internet. În plus, parolele de telefon sunt un alt obstacol în calea descoperirii adevărului. De aceea, vă sugerăm să folosiți instrumente online pentru a-l prinde.

Spynger: Cea mai bună alegere de software de monitorizare

aplicație spynger

Atunci când vă întrebați cum să prindeți soțul înșelând online într-un mod simplu, aplicațiile de spionaj și monitorizare sunt cele mai bune. Acestea nu îi permit celeilalte persoane să știe că puteți să le urmărească telefonul și activități. La urma urmei, meritați să știți adevărul.

Spynger este o astfel de aplicație, dacă stai trează și te întrebi cum pot să văd la ce se uită soțul meu pe internet. Platforma vă permite să urmăriți Android și iPhone. Este o aplicație nedetectabilă care va pune capăt grijilor și vă va ajuta să vă relaxați.

Aplicația funcționează în fundal și partajează toată activitatea mobilă. Accesați panoul său de control pentru o monitorizare ușoară.

Istoricul browserului și activitatea de urmărire a rețelelor sociale

Spynger se instalează rapid și nici măcar nu consumă bateria, așa că soțul tău nu va deveni suspicios. Iată care sunt caracteristicile lui Spynger care ajută la monitorizarea activității telefonului:

  • Înregistrator de ecran ascuns: Vedeți activitatea lor incognito sau dacă se conectează la conturi false de socializare pentru a trimite mesaje și a suna persoane.
  • Keylogger ascuns: Această funcție vă va obține toate parolele fără a le cere. Puteți vedea cu ușurință ce au tastat de pe telefon.
  • Citiți social media și chat-urile de dating: Spynger permite citirea chat-urilor din rețelele sociale și aplicațiile de dating, astfel încât să puteți ști întotdeauna cu cine trimit mesaje și despre cine mint. Controlați 16 social media populare și aplicațiile de dating.
  • Verificați textele șterse: Chiar dacă ei șterg mesajele, le veți putea vedea cu ajutorul capturilor de ecran și al unui dispozitiv de înregistrare a ecranului. În plus, puteți vedea ce fotografii și videoclipuri trimit și primesc.

Utilizați serviciile de urmărire a locației

Spynger dispune de servicii de urmărire a locației pentru a afla cum să-mi prind soțul înșelându-mă online. Dacă soțul dumneavoastră este trimiterea de mesaje text cuiva pe rețelele de socializare sau pe aplicațiile de dating, el poate decide să se întâlnească cu ei într-o altă locație. Deci, în cazul în care Localizator GPS ascuns te va ajuta să afli cum să afli dacă soțul meu mă înșeală. Urmăriți dacă merg în locații noi, cum ar fi mall-uri, restaurante sau casa cuiva.

Alternativ, puteți, de asemenea, să utilizați Detectico pentru a le urmări în permanență locația numărului de telefon. Pentru a face acest lucru, nu trebuie să instalați nicio aplicație. Puteți tasta direct numărul pe ecranul principal și găsi locația numărului.

banner

Cum se instalează Spynger pentru a afla dacă soțul tău te înșeală

Urmați acești pași și găsiți soluția la cum aflu dacă soțul meu face chat online:

Pasul 1: Înscrieți-vă gratuit

Creați un cont Spynger pentru a monitoriza activitatea unui alt telefon.

Pasul 2: Alegeți un plan

preț spynger

Alegeți un plan Spynger în funcție de tipul și numărul de dispozitive.

Pasul 3: Instalarea Spynger în telefonul țintă:

  • Deschideți e-mailul de bun venit Spynger pe telefonul țintă după ce ați ales un plan.
  • Faceți clic pe linkul de descărcare.
  • Instalați dispozitivul de urmărire.

Pasul 4: Începeți urmărirea

Accesați panoul de control de pe telefon pentru a începe să urmăriți activitatea telefonului.

Confruntarea soțului tău despre înșelăciunea online

Iată cum să-ți confrunți soțul cu privire la înșelăciunea online:

Procesează-ți emoțiile: Odată ce ați adunat suficiente informații și ați confirmat înșelăciunea soțului dumneavoastră, este timpul să fiți puternică și să vă procesați emoțiile. Intuiția ta ți-a spus deja despre asta; acum ai dovezi solide.

Arătați dovezile: Găsește-ți timp să vorbești direct cu soțul tău și arată-i dovezile. S-ar putea să-și dea seama că nu vă mai poate minți, deoarece aveți toate dovezile. În unele cazuri, soțul ar putea să mărturisească și să accepte greșeala. În alte cazuri, el poate încerca să nege și să dea vina pe dumneavoastră pentru că i-ați verificat telefonul.

Rămâi calm și ia o decizie: Acum că știți totul, luați o decizie. Dacă el își cere scuze, puteți încerca să îl iertați și să mergeți la terapie de cuplu. De asemenea, puteți decide să vă despărțiți dacă nu este prima dată când a înșelat sau dacă este în faza de negare.

Concluzie

Acesta poate fi epuizant să trăiești cu suspiciuni și să nu poată face nimic în acest sens. Să-l întrebați direct pe soțul dvs. s-ar putea să nu funcționeze, deoarece el deja înșeală și minte. Acesta este motivul pentru care rețelele de socializare și aplicații de urmărire a activității pe telefon, cum ar fi Spynger sunt soluția pentru a afla adevărul și pentru a vedea dacă relația ta merită o nouă șansă.

Patrice Sol este un autor apreciat, specializat în arta de a prinde trișorii și de a demasca adevărurile ascunse. Folosindu-se de experiența sa vastă ca detectiv particular și de cunoștințele ascuțite în domeniul psihologiei umane, Patrice și-a perfecționat abilitățile de a desluși rețele complexe de minciuni.

Lăsați un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Screenrecorder ascuns
Indiferent ce fac pe WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram și Skype, veți afla despre asta doar conectându-vă la contul dvs.
Să începem.
imagine banner
ro_RORomanian