Χρησιμοποιείται το WhatsApp για εξαπάτηση; 2 έξυπνοι τρόποι για να πιάσετε έναν απατεώνα

Χρησιμοποιείται το WhatsApp για εξαπάτηση

Υποψιάζεστε ότι ο σύντροφός σας απατάει, αλλά η λίστα με τις εφαρμογές του φαίνεται αρκετά συνηθισμένη. Δεν υπάρχει Tinder, Badoo ή οτιδήποτε άλλο ενοχοποιητικό. Ίσως τρελαίνεστε για τις ειδοποιήσεις που χτυπούν αργά το βράδυ, αλλά η απάντησή του είναι: "Όλα είναι εντάξει, γλυκιά μου. Είναι απλώς συνομιλίες στο WhatsApp".

Λοιπόν, το WhatsApp από μόνο του είναι μια αθώα εφαρμογή. Αλλά ξέρετε τι χρησιμοποιείται το WhatsApp για εξαπάτηση;

Είναι σαν ένας αγγελιοφόρος με ρυθμίσεις επόμενου επιπέδου που κάνουν την εξαπάτηση σχεδόν μη ανιχνεύσιμη. Αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα, pic, συνομιλίες που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης και πολλά άλλα. Αν ο σύντροφός σας ετοιμάζει κάτι, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις λειτουργίες απορρήτου για να κρύψει στοιχεία.

Ευτυχώς για τους ενδιαφερόμενους συζύγους και συντρόφους, οι ρυθμίσεις απορρήτου του WhatsApp δεν είναι άψογες. Με τη βοήθεια κάποιων τεχνικών τρικ και διαδικτυακών εργαλείων, μπορείτε να μάθετε γρήγορα τι πραγματικά συμβαίνει. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να πιάσετε έναν σύζυγο που σας απατά στο WhatsApp!

[100% Έργα] Πώς να πιάσετε έναν απατεώνα σύζυγο στο Whatsapp;

Η αποκάλυψη της αλήθειας θα ήταν εύκολη αν μπορούσατε να αποκτήσετε τη συσκευή τους. Λίγα χτυπήματα εδώ κι εκεί, και θα ξέρατε ποιος τους στέλνει μηνύματα όλη μέρα. Αλλά, αν ο σύντροφός σας είναι ένοχος για απιστία στο WhatsApp, είναι πιθανό να προστατεύει τη συσκευή του.

Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε γι' αυτό; Λοιπόν, μπορείτε είτε να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή είτε να χρησιμοποιήσετε ένα Εφαρμογή παρακολούθησης WhatsApp. Με ένα τέτοιο εργαλείο, μπορείτε να βρείτε γρήγορα τα στοιχεία που χρειάζεστε χωρίς να το μάθουν ποτέ. Συνιστούμε τη χρήση Spynger, η εφαρμογή κατασκοπείας που έχει σχεδιαστεί για να πιάσει έναν απατημένο σύζυγο.

spynger whatsapp

Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του WhatsApp εξ αποστάσεως από οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη στο Internet. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα σας πιάσουν - το Spynger τρέχει αόρατα στη συσκευή του συνεργάτη σας. Και το καλύτερο είναι ότι η εφαρμογή σας στέλνει ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο κάθε φορά που ο σύντροφός σας χρησιμοποιεί το WhatsApp!

Ας δούμε τι μπορεί να κάνει το Spynger για εσάς.

Spynger Εφαρμογή εξαπάτησης: Πώς να εντοπίσετε το WhatsApp για απατεώνες

  • Συμβατό με συσκευές Android & iOS.
  • Εκτελείται αόρατα στη συσκευή-στόχο.
  • Διαβάστε Μήνυμα εξαπάτησης WhatsApps. Ελέγξτε τα αποσταλμένα και ληφθέντα μηνύματα σε μια προβολή που μοιάζει με chat. Ναι, ακόμη και τα διαγραμμένα και τα προστατευμένα με κωδικό πρόσβασης! Μπορείτε επίσης να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για κάθε μήνυμα, όπως σφραγίδες ώρας, ονόματα και αριθμούς επαφών.
  • Προβολή αρχείων καταγραφής κλήσεων. Εισερχόμενες, εξερχόμενες και αναπάντητες κλήσεις με αριθμούς, ονόματα επαφών, χρονοσφραγίδες και διάρκεια.
  • Ανακαλύψτε την κατάσταση του WhatsApp. Ελέγξτε τόσο τις δημόσιες όσο και τις ιδιωτικές καταστάσεις που έχουν μοιραστεί.
  • Παρακολούθηση αρχείων και μέσων. Πρόσβαση σε όλα τα αρχεία πολυμέσων και τα έγγραφα που αποστέλλονται και λαμβάνονται στο WhatsApp.
  • Λήψη στιγμιότυπων οθόνης. Το Spynger τραβάει ένα στιγμιότυπο οθόνης κάθε φορά που ο συνεργάτης σας αλληλεπιδρά με τη συσκευή-στόχο. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα διαγράψει τίποτα χωρίς να το καταλάβετε!
  • Keylogger. Αυτό το εργαλείο λειτουργεί ως δια μαγείας καταγράφοντας τους κωδικούς πρόσβασης και το κείμενο που πληκτρολογούν.
banner

Πώς να εντοπίσετε την εξαπάτηση στο WhatsApp μέσω του Spynger;

Χρησιμοποιούν οι άνθρωποι το WhatsApp για να εξαπατήσουν; Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για όλους εκεί έξω, αλλά μπορούμε να σας πούμε πώς να ελέγξετε τη δραστηριότητα του συντρόφου σας. Απλώς ρυθμίστε το Spynger και βρείτε τι συμβαίνει. Ακούστε τι πρέπει να κάνετε:

Βήμα 1. Δημιουργία του λογαριασμού σας

Το Spynger στέλνει τα δεδομένα του WhatsApp στο λογαριασμό σας, οπότε πρέπει να δημιουργήσετε έναν. Μην ανησυχείτε, η διαδικασία είναι γρήγορη και απλή. Απλώς συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και προχωρήστε.

Βήμα 2. Επιλογή συσκευής και προγράμματος

Το Spynger έχει δύο διαφορετικές εκδόσεις για συσκευές Android και iOS. Επιλέξτε αυτή που χρησιμοποιεί ο σύζυγός σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε το πρόγραμμα συνδρομής που σας αρέσει περισσότερο.

Βήμα 3. Εγκατάσταση Spynger

Η εγκατάσταση δεν θα διαρκέσει περισσότερο από λίγα λεπτά, οπότε ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη και αφήστε την εφαρμογή να κάνει τη δουλειά της.

Βήμα 4. Ξεκινήστε την παρακολούθηση του WhatsApp

Μόλις γίνουν όλα, μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες του συντρόφου σας και να διαβάζετε τα μηνύματα εξαπάτησης WhatsApp. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθείτε στον Πίνακα Ελέγχου με τα διαπιστευτήρια του εγγεγραμμένου λογαριασμού σας.

Γιατί το Spynger είναι το καλύτερο εργαλείο για τη σύλληψη των απατεώνων του WhatsApp;

  • 100% Ασφαλές. Με το Spynger, δεν θα σας πιάσουν να κατασκοπεύετε το WhatsApp του συντρόφου σας. Τρέχει στο παρασκήνιο μιας συσκευής-στόχου και δεν εμφανίζεται στην αρχική οθόνη ή στις ειδοποιήσεις.
  • Διαδικτυακή λύση. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις διαδικτυακές δραστηριότητες του συντρόφου σας απευθείας από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο. Το Spynger λειτουργεί άψογα τόσο με τις εκδόσεις για κινητά όσο και με τις εκδόσεις για υπολογιστές γραφείου των δημοφιλών προγραμμάτων περιήγησης ιστού.
  • Γρήγορη εγκατάσταση.  Το Spynger είναι απίστευτα απλό στη χρήση- δεν χρειάζεστε ειδικές δεξιότητες ή γνώσεις πληροφορικής. Είναι μία από τις μοναδικές εφαρμογές κατασκοπείας που μπορούν να ρυθμιστούν πλήρως μέσα σε λίγα λεπτά.
  • Υποστήριξη 30+ τύπων δεδομένων. Το Spynger δεν περιορίζεται στα μηνύματα εξαπάτησης στο WhatsApp. Μπορείτε να παρακολουθείτε όλους τους δημοφιλείς αγγελιοφόρους και τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αν ο σύντροφός σας τις έχει. Θέλετε περισσότερα; Τότε, ένα σύστημα εντοπισμού GPS από το Spynger είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. 

Πώς να διαβάσετε Whatsapp εξαπάτηση μηνύματα με Whatsapp Web?

Αν ο σύντροφός σας δεν είναι κολλημένος στο τηλέφωνό του, μπορείτε να δοκιμάσετε το WhatsApp web. Το WhatsApp Web είναι μια απλή εναλλακτική λύση στις εφαρμογές κατασκοπείας που λειτουργεί επίσης από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας. Μπορείτε να το εκκινήσετε όποτε το ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟ σας δεν είναι κοντά (αλλά το τηλέφωνό του είναι). Μόλις συνδεθεί, μπορείτε να διαβάσετε όλες τις συνομιλίες που είχαν στην εφαρμογή. 

Έτσι, είναι το Whatsapp για απατεώνες; Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να το μάθετε:

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε φορητό υπολογιστή ή PC.
  2. Πληκτρολογήστε "WhatsApp Web" στη γραμμή αναζήτησης. Θα δείτε την επίσημη σελίδα του Whatsapp Web. Κάντε κλικ σε αυτήν.
  3. Ένας κωδικός QR θα εμφανιστεί στη σελίδα.
  4. Πατήστε WhatsApp στο τηλέφωνο του συντρόφου σας.
  5. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και επιλέξτε την επιλογή "Συνδεδεμένες συσκευές".
  6. Πατήστε "Σύνδεση συσκευής".
  7. Σαρώστε τον κωδικό QR με την κάμερα του τηλεφώνου του συντρόφου σας.
  8. Η οθόνη του WhatsApp θα εμφανιστεί στον φορητό υπολογιστή ή το PC σας.
  9. Τώρα, μπορείτε να διαβάσετε όλα τα μηνύματα εξαπάτησής τους στο WhatsApp!

Απλά ένα γρήγορη συμβουλή: είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε το WhatsApp web για γρήγορες αναζητήσεις αντί να το χρησιμοποιείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο σύντροφός σας μπορεί να παρατηρήσει τη νέα συσκευή σε μια λίστα συνδεδεμένων συσκευών. Εάν γνωρίζει το μοντέλο του υπολογιστή σας, μπορεί να καταλήξετε σε έντονη διαφωνία.

Παρεμπιπτόντως, αυτή η μέθοδος λειτουργεί για Τηλεγράφημα και Viber επίσης. Δεν είναι τόσο βολικό όσο το Spynger, το οποίο είναι εντελώς κρυφό και εμφανίζει όλες τις συνομιλίες των αγγελιοφόρων σε ένα παράθυρο. Παρόλα αυτά, μπορείτε να αναζητήσετε γρήγορα τις επίσημες διαδικτυακές εκδόσεις αυτών των πλατφορμών στον υπολογιστή σας, αν δεν έχετε πολύ χρόνο.

6 τεχνικά σημάδια του Whatsapp εξαπάτηση

Σημάδια του Whatsapp εξαπάτηση

Αν κάνετε αναζήτηση με τίτλο "Χρησιμοποιείται το WhatsApp για απιστία;", θα βρείτε πιθανότατα τόνους άρθρων που συζητούν τα σημάδια απιστίας. Συχνά αναφέρουν αλλαγές στη συμπεριφορά και σωματικές αποδείξεις, αλλά όλες αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν καμία σχέση με την απιστία στο WhatsApp. Αν θέλετε να ξέρετε αν πραγματικά χρησιμοποιούν αυτή την εφαρμογή για εξαπάτηση, προσέξτε για κάποια από τα παρακάτω τεχνικά σημάδια:

  1. Θολές ειδοποιήσεις. Οι περισσότερες συσκευές Android και iOS διαθέτουν μια λειτουργία θόλωσης απορρήτου. Εάν ο σύντροφός σας την έχει ενεργοποιήσει, μπορεί να κρύβει κάτι.
  2. Άδειο ιστορικό συνομιλίας. Αν ο σύντροφός σας συνομιλεί συχνά στο WhatsApp, αλλά το νήμα του είναι άδειο κάθε φορά που το κοιτάζετε, μπορεί να τα διαγράφει.
  3. Αντικατοπτρισμός της εφαρμογής WhatsApp για έναν δεύτερο λογαριασμό (διαθέσιμο για Android). Αν δεν έχουν δεύτερο λογαριασμό για επαγγελματικούς σκοπούς, μπορεί να τον χρησιμοποιούν για εξαπάτηση μέσω WhatsApp.
  4. Συζητήσεις με κωδικό πρόσβασης. Αν έχουν ορίσει κωδικούς πρόσβασης για συγκεκριμένες συνομιλίες, κάτι δεν πάει καλά.
  5. Απενεργοποιημένη κατάσταση "online". Οι απατεώνες γνωρίζουν ότι με μια απενεργοποιημένη "ώρα τελευταίας εμφάνισης", οι σύντροφοί τους δεν θα τους κατηγορήσουν ποτέ για δραστηριότητες αργά τη νύχτα.
  6. Πάρα πολλά αδιάβαστα μηνύματα. Αν αποφεύγουν να διαβάζουν αμέσως τις συνομιλίες, μπορεί να περιμένουν να φύγετε για να μπορέσουν να απαντήσουν με ασφάλεια σε αυτές.

Κάτω γραμμή

Τώρα που ξέρετε τι είναι το WhatsApp που χρησιμοποιείται για εξαπάτηση, χρησιμοποιήστε την τεχνολογία προς όφελός σας! Αν το SO σας δεν είναι κολλημένο στο τηλέφωνό του όλη την ώρα, συνδέστε το με τον ιστό του WhatsApp. Αλλά να θυμάστε, είναι ορατό στον ιδιοκτήτη της συσκευής! 

Για όσους δεν παίζουν ρουλέτα, το Spynger είναι μια καλύτερη λύση. Αυτή η κρυφή εφαρμογή κατασκοπείας σας επιτρέπει να διαβάζετε τις συνομιλίες WhatsApp σε πραγματικό χρόνο από τη συσκευή σας. Ακόμη και αν έχουν διαγράψει ή κλειδώσει συγκεκριμένα μηνύματα με κωδικούς πρόσβασης, το Spynger θα σας δώσει πρόσβαση στο ιστορικό των συνομιλιών τους. Δοκιμάστε το και βάλτε το μυαλό σας σε ηρεμία.

Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek