Používá se aplikace WhatsApp k podvádění? 2 chytré způsoby, jak chytit nevěrníka

Používá se aplikace WhatsApp k podvádění

Podezříváte svého partnera z nevěry, ale jeho seznam aplikací se zdá být zcela standardní. Žádný Tinder, Badoo ani nic usvědčujícího. Možná šílíte z toho, že jim pozdě v noci pípají notifikace, ale jejich odpověď zní: "Všechno je v pořádku, zlato. Jsou to jen chaty přes WhatsApp".

WhatsApp je sám o sobě nevinná aplikace. Ale víte, k čemu se WhatsApp používá k podvádění?

Je to jako messenger s nastavením nové úrovně, díky kterému je podvádění prakticky neodhalitelné. Samodestruktivní zprávy, fotografie, chaty chráněné heslem a další funkce. Pokud váš partner něco chystá, může tyto funkce ochrany soukromí použít k ukrytí důkazů.

Naštěstí pro znepokojené manžele a partnery není nastavení soukromí ve službě WhatsApp bezchybné. Pomocí některých technických triků a online nástrojů můžete rychle zjistit, co se skutečně děje. Čtěte dále a dozvíte se, jak přistihnout nevěrného manžela v aplikaci WhatsApp!

[100% Works] Jak chytit podvádějícího manžela na Whatsapp?

Odhalit pravdu by bylo snadné, kdybyste se dostali k jejich zařízení. Stačilo by pár klepnutí sem a tam a věděli byste, kdo jim celý den psal. Pokud je však váš partner vinen podváděním přes WhatsApp, pravděpodobně si své zařízení chrání.

Co s tím můžete dělat? Buď můžete počkat na vhodný okamžik, nebo použít nástroj. Aplikace pro sledování WhatsApp. S takovým nástrojem můžete rychle získat potřebné důkazy, aniž by se o tom dozvěděli. Doporučujeme používat Spynger, špionážní aplikace, která má za úkol chytit nevěrného manžela či manželku.

spynger whatsapp

Umožňuje vzdáleně sledovat aktivitu aplikace WhatsApp z jakéhokoli zařízení připojeného k internetu. Nemusíte se bát, že vás někdo chytí - Spynger pracuje s programem neviditelně na zařízení partnera. A nejlepší na tom je, že vám aplikace posílá aktualizace v reálném čase, kdykoli váš partner používá WhatsApp!

Podívejme se, co pro vás může Spynger udělat.

Spynger Podvodná aplikace: Jak rozpoznat WhatsApp pro podvodníky

  • Kompatibilní se zařízeními Android a iOS.
  • Spustí se neviditelně na cílovém zařízení.
  • Přečtěte si Podvodná zpráva WhatsApps. Kontrola odeslaných a přijatých zpráv v zobrazení podobném chatu. Ano, dokonce i ty smazané a chráněné heslem! O každé zprávě můžete také získat další informace, například časová razítka, jména a čísla kontaktů.
  • Zobrazení protokolů hovorů. Příchozí, odchozí a zmeškané hovory s čísly, jmény kontaktů, časovými značkami a dobou trvání.
  • Objevte stav WhatsApp. Zkontrolujte veřejné i soukromé statusy, které sdílejí.
  • Sledování souborů a médií. Přístup ke všem multimediálním souborům a dokumentům odeslaným a přijatým ve službě WhatsApp.
  • Pořizování snímků obrazovky. Spynger pořídí snímek obrazovky, kdykoli váš partner komunikuje s cílovým zařízením. Tímto způsobem nic nesmaže, aniž byste si toho všimli!
  • Keylogger. Tento nástroj funguje jako kouzlo, protože zaznamenává hesla a text, který zadávají.
banner

Jak rozpoznat podvádění ve službě WhatsApp prostřednictvím Spynger?

Používají lidé WhatsApp k podvádění? Nemůžeme mluvit za všechny, ale můžeme vám poradit, jak zkontrolovat aktivitu vašeho partnera. Stačí nastavit Spynger a přijít na kloub tomu, co se děje. Zde je návod, co musíte udělat:

Krok 1. Vytvoření účtu

Spynger odesílá data aplikace WhatsApp na váš účet, takže si jej musíte vytvořit. Nebojte se, proces je rychlý a jednoduchý. Stačí vyplnit registrační formulář s vaší e-mailovou adresou a pokračovat dál.

Krok 2. Výběr zařízení a plánu

Spynger má dvě různé verze pro zařízení se systémem Android a iOS. Vyberte si tu, kterou používá váš manžel. Poté vyberte plán předplatného, který se vám nejvíce líbí.

Krok 3. Instalace Spynger

Instalace nezabere více než několik minut, takže postupujte podle pokynů na obrazovce a nechte aplikaci pracovat.

Krok 4. Zahájení sledování aplikace WhatsApp

Jakmile je vše hotovo, můžete začít sledovat aktivity svého partnera a číst zprávy o podvádění ve službě WhatsApp. Stačí se přihlásit do ovládacího panelu pomocí přihlašovacích údajů k registrovanému účtu.

Proč Spynger je nejlepší nástroj pro chytání podvodníků WhatsApp?

  • 100% Trezor. S aplikací Spynger vás nikdo nepřistihne při slídění v aplikaci WhatsApp vašeho partnera. Běží na pozadí cílového zařízení a nezobrazuje se na domovské obrazovce ani v oznámeních.
  • Webové řešení. Online aktivity svého partnera můžete sledovat přímo z jakéhokoli webového prohlížeče. Spynger funguje perfektně s mobilními i desktopovými verzemi oblíbených webových prohlížečů.
  • Rychlé nastavení.  Použití Spynger je neuvěřitelně jednoduché; nepotřebujete žádné speciální dovednosti ani znalosti IT. Je to jedna z mála špionážních aplikací, kterou lze kompletně nastavit během několika minut.
  • Podpora více než 30 typů dat. Spynger se neomezuje na podvodné zprávy WhatsApp. Můžete sledovat všechny populární messengery a platformy sociálních médií, pokud je váš partner má. Chcete více? Pak je GPS tracker od Spynger přesně to, co potřebujete. 

Jak číst Whatsapp Podvádění zprávy s Whatsapp Web?

Pokud váš partner není přilepený k telefonu, můžete vyzkoušet webovou aplikaci WhatsApp. WhatsApp Web je jednoduchá alternativa ke špionážním aplikacím, která funguje i z webového prohlížeče. Můžete ji spustit, kdykoli váš partner není nablízku (ale jeho telefon ano). Po připojení si můžete přečíst všechny konverzace, které v aplikaci vedli. 

Je tedy Whatsapp pro podvodníky? Postupujte podle následujících kroků a zjistěte to:

  1. Otevřete prohlížeč na notebooku nebo počítači.
  2. Do vyhledávacího řádku zadejte "WhatsApp Web". Zobrazí se oficiální stránka Whatsapp Web. Klikněte na ni.
  3. Na stránce se zobrazí kód QR.
  4. Klepněte na aplikaci WhatsApp v telefonu svého partnera.
  5. Přejděte do Nastavení a vyberte možnost "Propojená zařízení".
  6. Klepněte na možnost "Propojit zařízení".
  7. Naskenujte kód QR pomocí fotoaparátu telefonu svého partnera.
  8. Na vašem notebooku nebo počítači se zobrazí obrazovka aplikace WhatsApp.
  9. Nyní si můžete přečíst všechny jejich zprávy o podvádění ve službě WhatsApp!

Jen rychlý tip: je lepší používat WhatsApp web pro rychlé vyhledávání místo toho, abyste ho používali dlouhou dobu. Váš partner si může všimnout nového zařízení v seznamu propojených zařízení. Pokud zná model vašeho počítače, můžete se dostat do ostré hádky.

Mimochodem, tato metoda funguje pro Telegram a Viber také. Není to tak pohodlné jako Spynger, který je zcela skrytý a zobrazuje všechny konverzace messengerů v jednom okně. Přesto můžete rychle vyhledat oficiální webové verze těchto platforem v počítači, pokud nemáte čas.

6 technických příznaků podvádění na WhatsApp

Známky podvádění na WhatsApp

Pokud si dáte vyhledat "Používá se WhatsApp k podvádění?", pravděpodobně najdete spoustu článků, které se zabývají příznaky nevěry. Často se zmiňují o změnách chování a fyzických důkazech, ale všechny tyto informace nemají s podváděním přes WhatsApp nic společného. Pokud chcete zjistit, zda tuto aplikaci skutečně používají k podvádění, sledujte některé z následujících technických příznaků:

  1. Rozmazaná oznámení. Většina zařízení se systémy Android a iOS má funkci rozmazání soukromí. Pokud ji váš partner aktivoval, možná něco skrývá.
  2. Prázdná historie chatu. Pokud váš partner často chatuje na WhatsApp, ale jeho vlákno je prázdné, kdykoli se na něj podíváte, je možné, že je maže.
  3. Zrcadlení aplikace WhatsApp pro druhý účet (k dispozici pro Android). Pokud nemají druhý účet pro pracovní účely, mohou ho používat k podvádění ve službě WhatsApp.
  4. Chaty chráněné heslem. Pokud nastavili hesla pro konkrétní konverzace, něco určitě nehraje.
  5. Zakázaný stav "online". Nevěrníci vědí, že s vypnutým "časem poslední návštěvy" je jejich partneři nikdy neobviní z nočních aktivit.
  6. Příliš mnoho nepřečtených zpráv. Pokud se vyhýbají okamžitému čtení chatů, možná čekají, až odejdete, aby na ně mohli bezpečně odpovědět.

Spodní linie

Nyní, když víte, co se ve WhatsApp používá k podvádění, využijte tuto technologii ve svůj prospěch! Pokud váš protějšek není neustále přilepený k telefonu, propojte ho s webovou aplikací WhatsApp. Nezapomeňte však, že je viditelný pro majitele zařízení! 

Pro ty, kteří nechtějí hrát ruletu, je lepším řešením Spynger. Tato skrytá špionážní aplikace umožňuje číst konverzace WhatsApp v reálném čase z vašeho zařízení. I když dotyčný smazal nebo uzamkl konkrétní zprávy heslem, Spynger vám umožní přístup k historii jeho chatu. Vyzkoušejte ji a uklidněte svou mysl.

Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech