10 semne de înșelăciune pe Facebook: Cum să depistezi înșelăciunea pe Facebook 

Semne de înșelăciune pe Facebook

Imaginează-ți: partenerul tău stă tot timpul agățat de telefon, trimițând mesaje și zâmbind la ecran. Și apoi, observi un Tinder sau Bumble pe setările lor și bum!

Toate punctele sunt conectate. Nu există niciun dubiu cu privire la motivul pentru care ar folosi ACESTE aplicații.

Dar, când vine vorba de semnele de înșelăciune pe Facebook, faptul că partenerul tău folosește Facebook nu înseamnă nimic. Toată lumea din zilele noastre are cel puțin o pagină, așa că de ce ar fi o problemă?

Totuși, dacă nu poți scăpa de sentimentul că SO-ul tău pune ceva la cale pe Facebook, este o idee proastă să ignori acest lucru. Mintea ta trebuie să te avertizeze în mod inconștient, iar noi suntem aici pentru a descifra aceste semne.

Haideți să vedem cum să aflăm dacă cineva ne înșeală pe Facebook - și ce trebuie să facem dacă adevărul este dezvăluit.

10 Semne de înșelăciune pe Facebook Messenger

Semne de înșelăciune pe Facebook Messenger

Potrivit James E. Katz, profesorul Feld Family Professor of Emerging Media Studies de la College, oamenii care sunt nefericiți în căsnicia lor s-ar îndrepta către Facebook pentru a găsi alte persoane.

Unii ar putea căuta sprijin emoțional în afara relației, în timp ce alții ar putea căuta o conexiune fizică. Iată 10 semne de înșelăciune pe Facebook Messenger care le expun intențiile:

  1. Ei sunt mereu online

Ori de câte ori vă conectați la contul dumneavoastră de Facebook, vedeți întotdeauna un punct verde lângă numele partenerului dumneavoastră. Dacă își petrece cea mai mare parte a timpului pe platformă, este posibil să flirteze cu cineva nou sau să caute legături romantice. S-ar putea să nici nu știți despre asta din cauza setărilor de confidențialitate.

  1. Ei folosesc funcția de înșelăciune a conversației secrete de pe Facebook

Dacă vă întrebați unde să căutați conversații secrete pe Facebook înșelând, nu vă băgați nasul în telefonul partenerului dumneavoastră. Aceste texte dispar după ce sunt vizualizate, la fel ca mesajele de pe Snapchat. Vă puteți da seama că partenerul dvs. folosește Mesaje secrete dacă observați că în căsuța de e-mail a partenerului dvs. apar bule de text negre. Vreți să le citiți? Atunci, folosiți aplicații de monitorizare avansată precum Spynger care poate recupera mesaje secrete.

  1. Șterg istoricul de chat

În 2024, nu va mai fi nevoie să curățăm istoricul mesajelor pentru a găsi spațiu suplimentar, deoarece telefoanele pot stoca gigabyte de date. Dar dacă partenerul tău șterge mereu chat-urile cu o anumită persoană, asta este strigător la cer " înșelăciune pe Facebook". 

banner
  1. Au schimbat setările de confidențialitate

Dacă SO-ul tău nu mai postează povești și nu mai scrie postări, nu înseamnă că și-a pierdut interesul pentru social media. Ar putea pur și simplu să te includă în mai multe liste din setările lor de confidențialitate. Înșelătorii fac adesea acest lucru pentru a evita argumentele legate de faptul că te-au blocat cu totul. 

  1. Au mai multe conturi pe Facebook

A avea mai multe profiluri de Facebook este o normă, mai ales dacă folosiți platforma pentru afaceri. La urma urmei, este convenabil atunci când spațiile personale și de lucru nu se suprapun. Dar, dacă partenerul dvs. nu este implicat în marketing sau vânzări online, atunci s-ar putea să aveți de-a face cu înșelatul pe Facebook. 

  1. Ei nu te primesc ca prieten pe Facebook

Adăugarea unul altuia pe Facebook se întâmplă adesea înainte de începerea relației propriu-zise. Dacă partenerul dvs. vine cu tot felul de scuze pentru care nu vă este prieten pe rețelele de socializare, luați în considerare posibilitatea de a trece prin pagina sa. Există o șansă mare să dați peste dovezi de înșelăciune pe Facebook. 

  1. Ei sunt pe Facebook Dating 

Unii o numesc "aplicația de înșelăciune Facebook", dar noi ne vom limita la denumirea oficială. Facebook Dating este o funcție suplimentară disponibilă în cadrul Messenger. Cu ajutorul acesteia, puteți să treceți în secret prin profilurile utilizatorilor și să începeți o conversație cu aceștia. Dacă vedeți un chat cu o pictogramă cu o inimă mov pe mesajele partenerului dumneavoastră, înseamnă că acesta folosește Facebook Dating.

  1. Folosesc Facebook târziu în noapte

Acest semnal de alarmă este unul dintre cele mai evidente semne de înșelăciune pe Facebook Messenger. Dacă partenerul tău evită să își folosească telefonul când ești prin preajmă, dar ori de câte ori te duci la culcare, el lansează aplicația Messenger, este timpul să îi pui la îndoială motivele.

  1. Ei devin defensivi atunci când aduci vorba de Facebook

A pune întrebări indirecte este un truc simplu pentru a-ți da seama dacă te înșeală pe Facebook. O persoană care se simte vinovată de înșelăciune se simte, de obicei, amenințată de interesul tău brusc. Prin urmare, chiar și o mică discuție nevinovată despre Facebook declanșează o reacție agresivă.

  1. Au pus o parolă pe aplicația Facebook

Facebook are mai mult decât suficiente straturi de protecție, inclusiv autentificarea prin parolă și 2FA. Dacă partenerul tău de afaceri merge chiar mai departe, punând o parolă în aplicația Messenger, s-ar putea să îți ascundă conversațiile.

Cum să afli dacă cineva te înșeală pe Facebook?

Dacă vă întrebați cum să prindeți un trișor pe Facebook, atenția la schimbările de comportament este doar un punct de plecare. Singurele semne de înșelăciune nu vă oferă dovezi substanțiale pentru a vă confrunta partenerul, chiar dacă sunteți absolut sigur că acesta are o aventură online.

Dacă vrei să eviți confruntarea cu privire la acuzațiile tale nefondate, caută dovezi cu ajutorul instrumentului online de monitorizare Facebook Spynger. Conceput pentru urmărirea partenerilor infideli, acesta a făcut valuri mari pe internet datorită funcțiilor avansate și ușurinței de utilizare.

Prindeți trișorii de pe Facebook în flagrant cu Spynger

spynger fb

Spynger este invizibil atât pentru proprietarul contului, cât și pentru sistemul de securitate Facebook. Cu ajutorul acestuia, puteți verifica în siguranță majoritatea datelor esențiale, inclusiv:

  • Mesaje trimise și primite, inclusiv cele șterse
  • Conversații secrete pe Facebook înșelând istoria
  • Lista de prieteni cu nume și numere de telefon
  • Fișiere și link-uri partajate
  • Postări, povestiri și comentarii
  • Localizare GPS în timp real

Cum să afli dacă soțul are un cont secret de Facebook în 3 pași

Cu Spynger, nu aveți nevoie de soluții complexe pentru a afla dacă soțul dvs. are un cont secret de Facebook. Aplicația își va face treaba pentru dvs. odată ce o configurați. Urmați acești pași:

Pasul 1. Crearea contului dvs.

Spynger trimite datele Facebook către un panou de control online securizat legat de contul dvs. Pentru a-l crea, este suficient să introduceți e-mailul dvs. și o parolă puternică în câmpurile de înregistrare.

Pasul 2. Alegeți-vă planul

Prinderea unui trișor pe Facebook necesită ceva timp, așa că Spynger oferă diferite planuri de abonament adaptate nevoilor dumneavoastră, inclusiv pachete lunare, trimestriale și anuale. Alegeți-l pe cel care se potrivește nevoilor dvs. și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza procesul de configurare.

Pasul 3. Prindeți trișorii pe Facebook

Conectați-vă la panoul de control din orice browser și faceți clic pe fila "Facebook". Acum puteți citi conversațiile secrete de pe Facebook înșelând, puteți urmări locația și chiar să capturați capturi de ecran ale dispozitivului partenerului dumneavoastră.

Ce să fac dacă mi-am prins partenerul înșelându-mă pe Facebook?

  • Creați o distanță între voi. Distanța față de partenerul tău fizic pentru a decide asupra acțiunilor ulterioare înainte de a lua măsuri drastice. Nu trebuie să îl confruntați imediat cu privire la înșelăciunea de pe Facebook. Mergeți într-o scurtă vacanță, vizitați-vă părinții - faceți orice pentru a petrece ceva timp fără ca ei să fie prin preajmă.
  • Planificați-vă conversația. Odată ce sentimentele dvs. s-au liniștit, gândiți-vă la ce altceva trebuie să știți și cum să discutați situația cu partenerul dvs. Chiar dacă sunteți pe cale să vă despărțiți de el, trebuie să știe motivul care a stat la baza deciziei dumneavoastră, indiferent cât de rău a fost cu dumneavoastră.
  • Căutați sprijin emoțional. Chiar dacă nu v-ați despărțit din cauza unei înșelăciuni pe Facebook, sănătatea ta mintală suferă din cauza experienței traumatizante a trădării. Rezervați-vă câteva ședințe cu un terapeut profesionist.

Ultimele cuvinte 

Când observați doar unul din 10 Semne de înșelăciune pe Facebook, probabil că nu este un motiv de îngrijorare. Aproape orice utilizator de internet are obiceiuri digitale specifice, iar partenerul dvs. nu face excepție. Dar, dacă ați bifat toate semnele din lista noastră sau dacă instinctul vă spune că ceva nu este în regulă, atunci investigați mai mult. 

Rețineți că majoritatea celor care înșală șterg/ascund conținutul compromițător, prin urmare, s-ar putea să nu-l găsiți doar răsfoind istoricul conversațiilor de pe telefonul lor. Dacă doriți să găsiți dovezi de înșelăciune șterse, utilizați Spynger. Este un instrument online de monitorizare Facebook care vă trimite toate informațiile pe care partenerul dvs. le împărtășește sau le primește aici. Puteți citi texte, vizualiza fișiere partajate și chiar urmări locația din panoul de control online, fără ca el să știe.

Patrice Sol este un autor apreciat, specializat în arta de a prinde trișorii și de a demasca adevărurile ascunse. Folosindu-se de experiența sa vastă ca detectiv particular și de cunoștințele ascuțite în domeniul psihologiei umane, Patrice și-a perfecționat abilitățile de a desluși rețele complexe de minciuni.

Lăsați un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Screenrecorder ascuns
Indiferent ce fac pe WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram și Skype, veți afla despre asta doar conectându-vă la contul dvs.
Să începem.
imagine banner
ro_RORomanian