Cum să prinzi un iubit infidel la telefon

bărbat care înșeală

Statistici arată că 20% dintre bărbații heterosexuali sunt susceptibili de a-și înșela partenerele. Printre factorii care i-ar putea motiva pe bărbați să devină infideli se numără nemulțumirea în căsnicia lor și atracția unui sex mai bun. Învățând cum să prinzi un iubit infidel pe telefon te poate ajuta să aduni suficiente dovezi pentru a-l confrunta. Cu toate acestea, nu este întotdeauna atât de ușor pe cât pare.

Atunci când un bărbat începe să înșele pentru prima dată, s-ar putea să observați schimbări subtile în îngrijirea, modelele și manierele sale. De exemplu, este posibil să înceapă brusc să facă exerciții fizice sau să ajungă acasă la ore ciudate.

Uneori, s-ar putea să ai pur și simplu un presentiment că iubitul meu te înșeală ─ nu ignora aceste indicii revelatoare, oricât de supărătoare ar fi ele.

În acest articol, vom discuta despre cum să afli dacă iubitul tău te înșeală folosind câteva tehnici eficiente.

De ce înșală bărbații?

bărbat care înșeală

Există o varietate de motive pentru care bărbații înșală. Cercetările arată că majoritatea bărbaților infideli se simt deconectați sexual sau emoțional de partenerele lor. Alții se simt neapreciați sau grav neglijați de soțiile lor.

Cu toate acestea, unii bărbați pur și simplu se plictisesc de relația lor actuală și tânjesc după emoția de a se întâlni cu o altă femeie. Un studiu a dezvăluit că bărbații care nu se implică sunt foarte predispuși să înceapă o aventură.

Să știi cum să prinzi o iubită care te înșeală este destul de ușor, deoarece femeile se detașează destul de mult de băieții cu care se întâlnesc, dacă se dezic de ei sau dacă declanșează o aventură clandestină cu un amant fermecător.

banner

15 semne că iubitul tău te înșeală

Unii bărbați sunt remarcabil de buni în a-și ascunde aventurile secrete. Cu toate acestea, există mai multe semne că iubitul tău te înșeală. Acestea includ:

1. Acordarea unei atenții sporite aspectului său

Dacă iubitul tău își îmbunătățește brusc garderoba și începe să meargă la sală, s-ar putea să încerce să își impresioneze noua iubită.

2. Schimbarea bruscă a programului

Bărbatul tău se întoarce târziu acasă sau participă la retrageri dubioase la locul de muncă în timpul weekend-urilor? Sunt șanse ca el să se vadă cu altcineva. Folosirea unei aplicații pentru a vedea cu cine îi trimite mesaje prietenul tău poate fi foarte utilă în acest caz.

3. Schimbări în viața sa sexuală

Bărbații sănătoși au un apetit sexual ridicat în mod natural. Dacă partenerul tău începe brusc să demonstreze noi stiluri de dormitor sau vrea să explorați lucruri diferite, iată răspunsul la întrebarea "Mă înșeală iubitul meu?".

4. A fi în mod constant offline sau inaccesibil

Un alt semn că partenerul tău te înșeală este pasivitatea lui bruscă. S-ar putea să nu mai răspundă la apelurile tale atunci când este plecat sau să îi ia semnificativ mai mult timp să îți răspundă la mesaje.

5. Devenirea mai secretoasă

Dacă devine brusc timid, își ascunde telefonul mai des și răspunde la apeluri în altă cameră, atunci cu siguranță ascunde ceva.

6. Evitarea de a fi intim din punct de vedere emoțional

Prietenul tău ar putea începe să devină rece sau distant din punct de vedere emoțional atunci când te înșeală. Lipsa lui de intimitate ar putea fi declanșată de sentimente de nemulțumire în relația voastră.

7. Miros necaracteristic pe hainele lor

Hainele bărbatului tău miros bizar? Sau poate ați găsit urme de ruj pe cămașa lui. Să înveți cum să prinzi un iubit infidel te va ajuta să descoperi dacă are o aventură.

8. Cheltuieli inexplicabile

Ați observat niște cheltuieli neobișnuite pe care prietenul dvs. încearcă să le ascundă. Dacă el oferă o explicație neconvingătoare pentru obiceiurile sale ciudate de cheltuieli, atunci s-ar putea să te înșele.

9. Solicitarea de mai mult spațiu și intimitate

Relațiile ar trebui să se bazeze pe încredere și comunicare deschisă. Dacă partenerul dvs. sugerează că are nevoie de spațiu sau se plânge că îi încălcați intimitatea, începeți să investigați dacă nu cumva vă înșeală.

10. Crearea bruscă a parolelor dispozitivelor

Dacă vă întrebați cum puteți afla dacă partenerul dvs. vă înșeală online, încercați să-i verificați telefonul sau calculatorul. Persoanele care își schimbă parolele dispozitivelor fără să-și informeze partenerii sunt cel mai probabil înșelătoare.

11. Petrece mai puțin timp de calitate cu tine

Prietenul tău a petrecut mai puțin timp cu tine în ultima vreme? Dacă da, această aplicație "Prinde-ți iubitul care te înșeală" te poate ajuta să identifici dacă te înșeală.

12. Iritabilitate masivă și schimbări masive de dispoziție

Partenerul tău ar putea deveni brusc morocănos și iritabil din cauza unor probleme banale, ceea ce sugerează că probabil s-a săturat de relație.

13. Să-ți arate mai multă afecțiune sau apreciere

Unii bărbați pot începe să-și copleșească partenerele cu mai multă dragoste și afecțiune decât de obicei. Această apreciere suplimentară este, în mod normal, un reflex de vinovăție care sugerează că ei înșală.

14. Nu mai faceți fotografii drăguțe împreună

Dacă iubitul tău începe să facă mai puține selfie-uri cu voi doi împreună, atunci s-ar putea să fie atras de altcineva.

15. Aveți o presimțire puternică

Ori de câte ori am o presimțire că iubitul meu mă înșeală, de obicei am dreptate. Nu ar trebui să vă ignorați niciodată al șaselea simț, oricât de neplăcut ar fi acesta.

Cum să prinzi un iubit infidel la telefon

Există mai multe metode pe care le puteți utiliza pentru a prinde un partener infidel. Să discutăm mai jos câteva dintre ele.

  1. Urmăriți-i locația. Puteți folosi un dispozitiv de urmărire discret sau puteți instala o aplicație de urmărire pe telefonul său pentru a obține locația sa în timp real pe o hartă.
  2. Verificați social media lui. S-ar putea să vă întrebați cum să Află dacă prietenul meu este pe Tinder. Ei bine, verificarea profilurilor sale de social media poate oferi indicii vitale pentru a afla dacă te înșală.
  3. Uită-te prin mesajele sale. Alegeți un moment în care este distrat și verificați-i mesajele de pe telefon pentru a descoperi cu cine a discutat.
  4. Urmăriți-i mișcările cu Uber. Prietenul tău folosește des Uber pentru a se deplasa? Piratarea contului său Uber te poate ajuta să înțelegi unde merge frecvent.
  5. Verificați fișierele sale media. Majoritatea bărbaților au fotografii secrete, clipuri video și înregistrări audio stocate în galeria lor. Asigură-te că îi vezi toate fișierele multimedia dacă bănuiești că te înșală.

Cum să folosești o aplicație de spionaj pentru a prinde un iubit infidel

Aplicațiile de spionaj devin rapid populare datorită capacității lor remarcabile de a monitoriza mesajele altor persoane, jurnalele de apeluri, conversațiile din social media, e-mailurile și multe altele.

Spynger este o aplicație puternică de urmărire care le permite utilizatorilor să verifice dacă partenerii lor îi înșală. Unele dintre cele mai populare caracteristici ale sale includ:

spynger
  • Monitorizarea social media. Puteți citi toate discuțiile lor pe Instagram, Viber, Tinder și un sortiment de alte rețele de socializare.
  • Keylogger. Acest instrument înregistrează și stochează toate tastele pe care le tastează, astfel încât să fiți la curent cu tot ceea ce tastează.
  • Vizualizator de galerii. Puteți verifica fotografiile și videoclipurile pe care prietenul dvs. le împărtășește cu alte persoane.
  • Call Log Tracker. Puteți chiar să verificați pe cine au sunat folosind Spynger.

Alte caracteristici includ un dispozitiv de urmărire a locației GPS, un monitor SMS și un înregistrator de ecran.

Mă înșeală iubitul meu: Gânduri finale

Învățând ce să faci atunci când iubitul tău te înșeală te poate ajuta să eviți regretele mai târziu. Oricare ar fi cazul, asigură-te că îți iei suficient timp pentru a procesa totul și evită să acționezi din furie. Din experiența mea, utilizarea unei aplicații spion de top, cum ar fi Spynger, este cea mai bună modalitate de a ști dacă prietenul meu mă înșeală.

Patrice Sol este un autor apreciat, specializat în arta de a prinde trișorii și de a demasca adevărurile ascunse. Folosindu-se de experiența sa vastă ca detectiv particular și de cunoștințele ascuțite în domeniul psihologiei umane, Patrice și-a perfecționat abilitățile de a desluși rețele complexe de minciuni.

Lăsați un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Screenrecorder ascuns
Indiferent ce fac pe WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram și Skype, veți afla despre asta doar conectându-vă la contul dvs.
Să începem.
imagine banner
ro_RORomanian