10 semne de înșelăciune pe Snapchat: Cum să prinzi un trișor pe Snapchat

Semne de înșelăciune Snapchat

Nu poți scăpa de gândul că partenerul sau soțul tău te înșeală? Odată ce suspiciunile încep să se strecoare, este destul de greu să scapi de ele. Despre asta este vorba în cazul înșelăciunii pe Snapchat - poți simți minciunile, dar nu le poți dovedi. 

La urma urmei, mesajele Snapchat, Snaps și Stories se autodistrug după o perioadă scurtă de timp. Orice lucru care seamănă cât de cât cu o dovadă dispare pur și simplu în aer, fără a lăsa vreo urmă.

Asta înseamnă că oricine poate înșela pe Snapchat și poate scăpa? Caracteristicile Snapchat fac acest lucru posibil, dar cu ajutorul unui instrumente online, puteți fi mai deștept decât partenerul sau soțul înșelător. Aceștia scot la iveală informațiile ascunse în adâncurile contului lor, inclusiv mesajele și Snaps.

Acest instrument de prindere a trișorilor o face în câteva minute, astfel încât puteți descoperi adevărul chiar acum, fără a pierde timpul cu îndoieli și suspiciuni. 

Dar dacă vă puteți rupe puțin timp pentru a investiga ce se întâmplă cu adevărat în spatele ecranelor lor Snapchat, rămâneți cu noi. Aici veți găsi totul despre înșelăciunea Snapchat, cum să o depistați și ce trebuie să faceți odată ce ați făcut-o.

Ce contează ca înșelăciune Snapchat?

În esență, înșelatul este fie fizic, fie emoțional. Da, chiar dacă vorbim despre înșelătorii de pe Snapchat. 

Gândește-te: dacă SO-ul tău se culcă cu altcineva sau încearcă să-l seducă trimițându-i poze obraznice, se consideră înșelat? Da. Ei au intenția de a intra în dormitorul prietenului lor Snap, ca să nu spunem altceva. Este o chestiune de timp până când, în cele din urmă, o vor face.

Pe de altă parte, înșelăciunea emoțională este complexă și mulți dintre noi nu o iau în serios. Lucruri precum flirtul în DM-uri, discuțiile profunde și statusurile de prieten sunt comune în zilele noastre, așa că depinde de tine să decizi dacă se consideră trădare sau discuție pe firul următor.

În orice caz, este ușor să afli ce se întâmplă cu adevărat pe Snapchat. Aveți nevoie de dovezi de înșelăciune pe Snapchat.

banner

Snapchat Cheating Evidence: În cazul în care pentru a căuta?

În calitate de tocilari în domeniul tehnologiei, cunoaștem cel puțin doi parametri care indică în mod direct dacă Snapchat este sau nu folosit pentru înșelăciune. Statusurile prietenilor partenerului tău și Snapscore pot spune multe despre persoana cu care conversează și despre cât de des folosește aplicația. 

După ce ați încercat acest lucru, ați putea spune: "Acum știu numele persoanei, ce urmează? Încă nu există mesaje sau Snaps la care să mă uit."

Răspunsul nostru este: aveți DEJA acest nume. Singurul lucru care rămâne este să accesați istoricul de chat cu această persoană și Spynger se potrivește perfect pentru acest loc de muncă. Este o aplicație care vă permite să citiți DM-uri private și să vizualizați Snap-uri, chiar și pe cele șterse. Spyner nu se referă la recuperarea copiilor de rezervă; trimite instantaneu datele către tabloul de bord Online atunci când este observată orice activitate.

Trebuie doar să accesați site-ul oficial, să vă creați un cont și să urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a configura Spynger. După ce se finalizează configurarea de prima dată, veți vedea că în contul dvs. vor apărea dovezi de înșelăciune Snapchat. 

10 Semne de înșelăciune pe Snapchat

Deci, cum să vă dați seama dacă cineva înșală pe Snapchat? Pe lângă toate modalitățile tehnice de a verifica dacă partenerul tău este fidel, poți merge și cu o abordare indirectă și pur și simplu să îi observi comportamentul. Cine știe, poate că situația ta este o alarmă falsă și nu există niciun motiv de îngrijorare.

Iată 10 semne care vă pot ajuta să vă dați seama. 

  1. Folosesc Snapchat mai des decât de obicei

Aceasta este cea mai evidentă, dar dacă partenerul tău stă tot timpul pe Snapchat, cu siguranță este ceva în neregulă în relația voastră. În timp ce comportamentul lor s-ar putea să nu aibă nimic de-a face cu semnele de înșelăciune Snapchat - mai ales dacă îți acordă la fel de multă atenție ca de obicei - ai dreptul să îi întrebi ce se întâmplă. Sau pur și simplu să vii cu un motiv valabil pentru a verifica setările telefonului lor. Rapoarte privind timpul petrecut pe ecran vă poate ajuta să vă dați seama cum s-a schimbat utilizarea Snapchat în timp.

  1. Snapscore-ul lor crește rapid

Snapscore este un număr mic afișat sub avatarul tău, care crește cu fiecare Snap pe care îl trimiți. Ce înseamnă această ecuație simplă? Este posibil ca partenerul tău să fie în mod activ pe chat cu altcineva dacă Snapscore-ul său crește mai repede decât în mod normal. Din fericire, poți vedea Snapscore-ul utilizatorului dacă ești în lista sa de prieteni, așa că nu este nevoie să te uiți prin telefonul său.

  1. Au noi prieteni buni pe Snapchat

Folosesc oamenii Snapchat pentru a înșela în secret? Da, dar adesea subestimează puterea social media. Dacă voi doi ați fi cei mai buni prieteni pe Snapchat (amândoi ați avea emoticoane de inimă de lângă numele de utilizator), dar acum nu mai vedeți emoticoanele cu inimioare, atunci... o are altcineva. Și acela cu siguranță nu ești tu.

  1. Au dezactivat statusurile Snap Map

Poți să îți dai seama dacă Snapchat este o aplicație de înșelat pentru partenerul tău prin Harta Snap stări. Snap Map afișează locația în timp real a utilizatorului într-o listă de prieteni. Dacă aceștia v-au șters din ea, ei bine, acesta este un mare semnal de alarmă. Nu vrem să te speriem, dar ar putea indica faptul că lucrurile au devenit fizice. Altfel, de ce ar vrea brusc să își ascundă locația?

  1. Primesc prea multe notificări 

Dacă ecranul telefonului lor clipește ca un pom de Crăciun cu notificări Snapchat, cu siguranță se întâmplă ceva dubios - cu excepția cazului în care contul lor a fost spart sau ceva de genul acesta. Alte semnale de alarmă sunt notificările neclare pe care nu le-ați mai văzut până acum. Înseamnă că au a activat estomparea confidențialității în setările telefonului lor pentru a vă reduce la minimum șansele de a le citi mesajele.

  1. Au schimbat setările de confidențialitate

Dacă nu sunteți genul de persoană care își cotrobăie pe conturile de socializare ale partenerului, ar fi bine să vă reconsiderați regulile. Cum să-ți dai seama dacă cineva te înșală pe Snapchat? Setări de confidențialitate sunt un semnal de alarmă pentru a investiga mai departe. Dacă partenerul dvs. și-a schimbat setările Snapchat de la acces liber la "Prietenii mei" sau chiar la "Doar eu", este posibil să aibă ceva de ascuns. 

  1. Ei evită să lase telefonul când ești prin preajmă

Să fim sinceri: ne purtăm telefoanele peste tot cu noi. Chiar și în toaletă! Dar este un fel de normă căreia nu-i acordăm prea multă atenție. Când vine vorba de a lăsa telefonul pe o masă pentru o secundă, nu este o mare problemă. Cu toate acestea, dacă partenerul tău a devenit brusc foarte atent la telefonul său și nu-l lasă niciodată la îndemână când ești prin preajmă, s-ar putea să pună ceva la cale.

  1. Ei devin defensivi atunci când îi întrebi despre Snapchat

Nimănui nu-i plac acuzațiile, așa că este ușor să fii în defensivă atunci când partenerul tău întreabă: "Snapchat este folosit pentru aventuri?". Cu toate acestea, dacă nici măcar nu aduceți vorba de înșelăciune în conversațiile voastre și puneți întrebări nevinovate despre noile lor povești sau statusuri, fiți atenți la modul în care reacționează. O persoană care își reprimă emoțiile puternice, cum ar fi vinovăția, va deveni probabil agitată rapid. 

  1. Ei sunt distanți emoțional

Este Snapchat pentru înșelători? Nu suntem aici să vă ținem o prelegere despre studii psihologice, dar distanța emoțională și infidelitatea merg împreună ca untul de arahide și jeleul. Dacă partenerul dvs. devine mai rezervat în privința emoțiilor sale, distant față de conversații sau chiar resemnat în general, ceva poate fi în neregulă.

  1. Sex Drive-ul lor s-a schimbat

Înșelăciunea pe Snapchat îți afectează apetitul sexual, chiar dacă este vorba doar de o înșelăciune emoțională. Schimbarea bruscă a comportamentului sexual post-înșelăciune se manifestă în diferite moduri. Partenerul tău ar putea fi fie dezinteresat de sex, fie excesiv de interesat de acesta. Ambele pot fi semne de înșelăciune.

Cum să prinzi un trișor pe Snapchat

Cum să prinzi un trișor pe Snapchat

Dacă ați bifat toate căsuțele de pe lista noastră de semne de înșelăciune Snapchat, este timpul să preia controlul situației în relația ta. Mai jos, vei găsi trei metode prin care îți poți face partenerul să mărturisească faptul că te-a înșelat. Probabil că una dintre ele va funcționa pentru tine.

Confruntarea cu ei cu dovada

Să iei măsuri drastice poate fi stresant, dar este o modalitate perfectă de a pune capăt dramei din relația ta o dată pentru totdeauna. O dovadă solidă, fie că este vorba de o captură de ecran de chat sau de alte dovezi, îi va face cu siguranță să mărturisească. La urma urmei, este greu să negi că se întâmplă ceva atunci când partenerul tău are în mână dovezi fizice de înșelăciune pe Snapchat.

Trucul cheie aici este să ai o dovadă REALĂ, nu doar un singur emoji cu inima pe care l-ai interpretat ca fiind înșelăciune. Pentru a-ți confirma îndoielile, este mai bine să urmărești Snapchat pentru o perioadă de timp și să pescuiești fapte solide. Ai putea încerca să folosești o aplicație de spionaj precum Spynger pentru a face acest lucru. Aceasta face automat capturi de ecran ale chat-urilor și Snaps, astfel încât nu veți pierde nimic.

Așteptați momentul perfect

Dacă sunteți timid și confruntările directe vi se par un coșmar, încercați să îi luați prin surprindere. Așa cum am menționat mai devreme, cei care înșală sunt foarte precauți atunci când ești în preajmă, dar asta nu înseamnă că vor fi în alertă tot timpul. Așadar, alege un moment pentru a-i prinde în flagrant și fă-o. Cu cât sunt mai relaxați, cu atât este mai puțin probabil să își poată ascunde minciunile. 

Exprimă-ți îngrijorările

Dacă nu vă simțiți în stare să îi prindeți în flagrant, spuneți-le pur și simplu despre îngrijorările dumneavoastră. Atunci poate că nu ai nevoie de niciun truc Snapchat pentru a prinde un infidel dacă partenerul tău are suficient curaj să spună adevărul. Dar nu uitați că astfel de conversații creează adesea tensiune, așa că încercați să nu exagerați dacă vreți ca ele să fie sincere.

Linia de jos

La sfârșitul zilei, depinde de tine să decizi ce se consideră înșelăciune pe Snapchat și cum să mergi mai departe cu relația ta dacă ai observat unele semnale de alarmă. Din punct de vedere tehnic (și un pic de bun simț), aveți acum toate instrumentele și trucurile pentru a descoperi adevărul. Doar țineți-vă capul sus și acordați prioritate bunăstării dvs. mentale mai presus de orice altceva. 

Patrice Sol este un autor apreciat, specializat în arta de a prinde trișorii și de a demasca adevărurile ascunse. Folosindu-se de experiența sa vastă ca detectiv particular și de cunoștințele ascuțite în domeniul psihologiei umane, Patrice și-a perfecționat abilitățile de a desluși rețele complexe de minciuni.

  • Vă mulțumim că ați făcut o listă de semne de înșelăciune TECHY. Este exact ceea ce căutam! Cu siguranță voi fi atentă la aceste steaguri roșii. Relația noastră s-a schimbat de-a lungul timpului, așa că trebuie să fiu mai atentă.

Lăsați un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Screenrecorder ascuns
Indiferent ce fac pe WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram și Skype, veți afla despre asta doar conectându-vă la contul dvs.
Să începem.
imagine banner
ro_RORomanian