Cum să prinzi o prietenă care înșeală

iubita's cheating

Prietena ta ar trebui să fie cea mai apropiată prietenă a ta. Cu toate acestea, schimbările ei recente de comportament te-au făcut să bănuiești că are o aventură. Din fericire, există mai multe metode pe care le poți folosi pentru a prinde o prietenă infidelă. Dar, înainte de a merge în această gaură de iepure, ia-ți ceva timp pentru a analiza toate semnele revelatoare că te înșeală.

Un studiu publicat în 2018 a arătat că 44% dintre persoanele necăsătorite înșală cel puțin o dată în relația lor. Această statistică uluitoare subliniază importanța de a învăța cum să afli dacă iubita ta te înșeală. La urma urmei, nu vreți să fiți prins cu garda jos atunci când vine vorba de împingere.

Este incredibil de vital să te gândești la ce să faci dacă prietena ta te înșeală. Ați încerca să vă reconstruiți relația sau pur și simplu ați pleca? Să aprofundăm acum câteva dintre cele mai bune modalități de a prinde un infidel.

banner

10 semne că te înșeală

Există câteva indicii la care orice bărbat ar trebui să fie atent pentru a identifica o iubită infidelă. Cu toate acestea, unele nu sunt foarte evidente și pot trece neobservate ani de zile.

Poți învăța cum să o prinzi când te înșală folosind aceste zece semne:

1. Este brusc dezinteresată de sex

uniterested în sex

Dacă dintr-o dată începi să faci mai puțin sex cu prietena ta, atunci s-ar putea să o facă în altă parte. Cu toate acestea, există și alte motive care ar putea să o determine să își piardă interesul pentru sex. Poate că a fost promovată într-un rol ocupat la locul de muncă, ceea ce face ca libidoul ei să scadă vertiginos.

Asigurați-vă că vorbiți cu ea înainte de a trage concluzii pripite. Dacă singurul ei răspuns este că nu are niciodată chef, atunci s-ar putea să aibă o aventură.

2. Se alege mai des cu certuri

cuplu care se ceartă

Se ceartă din cauza unor mici probleme care înainte nu o deranjau? Acesta ar putea fi un indicator puternic că te înșeală. Certurile plantează o sămânță de îndoială în relație, dându-i posibilitatea de a pretinde că este nefericită cu tine și că vrea să se vadă cu alte persoane.

3. Își găsește telefonul mai interesant decât tine

iubita mă înșeală

Dacă este mereu pe telefon și nu face niciun efort concertat pentru a petrece timp de calitate cu tine, s-ar putea să te înșele. Acest comportament ar putea însemna, de asemenea, că te consideră plictisitor și neatractiv. Când prietena mea m-a înșelat, a început să devină distantă din punct de vedere emoțional, iar timpul petrecut pe ecran a crescut dramatic.

4. Îmbunătățirile ei drastice de garderobă

schimbare de garderobă

Atunci când femeile încep să iasă cu persoane care le plac, își schimbă treptat garderoba pentru a încorpora haine mai sexy. Este posibil să fi observat niște lenjerie sexy sau ținute drăguțe pe care ea nu le poartă niciodată pentru tine. Schimbarea garderobei ei ar putea indica faptul că se distrează cu un alt bărbat.

5. Se străduiește mai mult să arate bine

îngrijire de sine

A arăta bine este, fără îndoială, în fruntea listei de priorități a fiecărei fete. Dar dacă prietena ta începe brusc să meargă la sală, să poarte un parfum frumos și să depună toate eforturile pentru a-și îmbunătăți aspectul, sunt șanse mari să încerce să impresioneze pe altcineva. Învățând cum să-ți prinzi iubita înșelându-te cu ajutorul unei aplicații te poate ajuta să descoperi cu cine altcineva se întâlnește.

6. Minciuna frecventă

minciună

Poate că micile ei minciuni albe s-au adunat în ultima vreme. O doamnă care spune minciuni flagrante are de obicei ceva ce ascunde. Ea va spune adesea povești inventate și va oferi cronologii care nu se potrivesc.

7. Este ocupată în weekenduri

prietenii vorbesc

Weekend-urile sunt adesea rezervate familiei și celor dragi. Cu toate acestea, unele femei vor evita să petreacă timp cu tine, pretinzând că sunt ocupate în weekend. Dacă iubita ta este plecată în călătorii de afaceri sau în escapade cu prietenii în fiecare weekend, atunci probabil că ar trebui să investighezi dacă te înșeală.

8. Verificarea regulată a locației dvs.

locația pistei

Prietena ta îți verifică mai des locul unde te afli? S-ar putea părea că a devenit mai grijulie, dar adevărul este că nu vrea să o prinzi că te înșală.

9. Ea îți face fantome fără nicio explicație

Ghosting

O femeie care dispare ore în șir, îți lasă mesajele citite și te lasă baltă în timpul întâlnirilor planificate ar putea comunica faptul că pur și simplu nu este interesată de tine. Sunt șanse ca ea să se întâlnească cu altcineva și tu ești doar un plan de rezervă.

10. Ea nu vede un viitor cu tine

femeie indiferentă

În timpul uneia dintre conversațiile voastre, prietena ta ar fi putut face aluzie la faptul că este nemulțumită în relația ei actuală sau poate că tânjește după ceva mai mult. Dacă ea nu vorbește despre viitorul vostru împreună, atunci probabil că este înțelept să-ți investești emoțiile în altă parte. Există o mare probabilitate ca ea să te înșele.

Cum să o prinzi înșelând-o offline

Minciunile ei suspecte și apelurile nocturne te-au făcut să te întrebi: mă înșeală Din fericire, există câteva tehnici offline pe care le poți folosi pentru a o prinde în timp ce te înșeală. Acestea includ:

I. Examinarea facturilor telefonice pentru mesaje sau apeluri suspecte

Facturile telefonice conțin numele și numerele tuturor celor care au apărut în jurnalul de apeluri. Dacă ești curios să afli pe cine a sunat prietena ta în ultima vreme, utilizarea unui instrument de spionaj dedicat îți poate oferi acces la jurnalele de apeluri.

II. Căutarea indicilor în gunoi

Această metodă poate părea respingătoare, dar este esențială, mai ales dacă adunați dovezi ale neloialității ei. Coșul de gunoi ar putea conține chitanțe de hotel, scrisori de dragoste și alte dovezi incriminatoare pe care le puteți folosi pentru a o confrunta.

III. Supraveghere

Dacă sunteți înzestrat financiar, ați putea opta pentru a angaja un detectiv particular care să efectueze o investigație amănunțită și să adune suficiente dovezi ale infidelității ei fără a ridica suspiciuni.

Alternativ, ați putea folosi un software de spionaj pentru a căuta orice aplicații secrete de înșelăciune pe telefonul ei.

IV. Verificarea extraselor de cont ale cardului de credit pentru a detecta cheltuieli neașteptate

Extrasul de cont al cardului de credit al prietenei tale va dezvălui cum își cheltuie banii. Dacă observați cumpărături ciudate sau cheltuieli surprinzătoare debitate de pe cardul ei de credit, este posibil ca ea să vă înșele. Din păcate, această metodă este greoaie și foarte riscantă.

Cum să afli dacă te înșală iubita ta: Metode online

Află cum să prinzi o prietenă care te înșeală cu ajutorul unor strategii tehnice.

a) Uită-te prin e-mailurile ei

Unii oameni își folosesc conturile de e-mail pentru a trimite mesaje secrete iubiților lor clandestini. Luarea telefonului prietenei tale atunci când este preocupată și citirea e-mailurilor ei ți-ar putea oferi o dovadă a necinstei ei.

b) Verifică-i conturile de social media

Îți urmărești prietena pe Facebook, Instagram și alte platforme de socializare? Ei bine, vizualizarea activității ei pe astfel de site-uri ar putea oferi indicii despre faptul că flirtează cu alți bărbați și, eventual, că te înșală.

c) Urmăriți-i locația

Pe piață există o multitudine de soluții de urmărire care vă pot ajuta să monitorizați în timp real unde se află. Unele aplicații de spionaj sunt concepute cu dispozitive de urmărire GPS încorporate, care ar putea fi utile dacă doriți să vă prindeți iubita infidelă.

Cum să folosești Spynger pentru a prinde o iubită infidelă

Spynger este o aplicație de spionaj remarcabilă care conține zeci de funcții pentru a-i ajuta pe bărbați să-și prindă iubitele infidele.

spynger

Această aplicație deblochează posibilități nelimitate de urmărire care includ:

  • Citirea mesajelor prietenei tale. Spynger vă oferă acces nelimitat la mesajele ei personale și la discuțiile din social media. Veți vedea chiar și mesajele șterse.
  • Văzând activitatea ei pe rețelele de socializare. Prietena ta a planificat întâlniri pe WhatsApp sau Viber pe la spatele tău? Această aplicație îți va dezvălui întreaga ei activitate pe rețelele de socializare, astfel încât să nu mai trebuiască să continui să ghicești.
  • Verificarea locației sale actuale. Spynger are un dispozitiv integrat de urmărire a locației prin GPS, care oferă detalii precise despre locul în care se află pe parcursul zilei.
  • Vizualizarea jurnalelor sale de apeluri. Puteți descoperi pe cine sună frecvent folosind acest instrument puternic. Veți vedea, de asemenea, identitatea apelantului, durata apelului și marcajele de timp.
  • Să treacă prin fișierele ei media. Ce ar putea ascunde în galeria ei? Spynger oferă o imagine de ansamblu a tuturor fotografiilor și videoclipurilor stocate pe telefonul ei.
  • Vederea evenimentelor viitoare. Această caracteristică impresionantă le permite bărbaților să verifice evenimentele viitoare din calendarul prietenei lor, inclusiv întâlnirile și excursiile planificate.
  • Vizualizarea aplicațiilor instalate. În cazul în care partenera ta a instalat pe telefon aplicații de dating precum Tinde, Spynger te va ajuta să afli.

Ce să faci când îți prinzi iubita înșelându-te

Este destul de devastator să afli că partenerul tău de viață are o aventură. Unele doamne devin atât de neliniștite la primul semn de retragere a partenerului lor, încât încep să se întrebe: oare iubitul meu mă înșeală?

O serie de emoții vă vor inunda probabil mintea. Cu toate acestea, este important să vă păstrați mintea limpede și să vă dați seama ce simțiți cu adevărat pentru ea. Dacă te-a înșelat anterior, atunci infidelitatea ei nu ar trebui să te șocheze. Cu toate acestea, s-ar putea să fie nevoie să mergeți împreună la un terapeut dacă vreți în continuare să lucrați la relația voastră.

Cereți sfatul unor persoane în care aveți încredere. Nu uitați, meritați pe cineva care să vă poată întoarce dragostea. Când în sfârșit vă aflați într-un loc mai bun, confruntați-vă cu prietena dvs. în privat și exprimați-vă cât de rănit sunteți. Măsurându-i reacția, vei ști dacă are sau nu remușcări pentru acțiunile sale.

Nu vă grăbiți să vă gândiți la viitorul relației voastre. Poți învăța să ai din nou încredere în ea sau este timpul să mergi mai departe? Numai tu poți lua această decizie.

Concluzie

E dureros să afli că iubita ta te înșeală. Să știi cum să recunoști semne că te înșeală vă poate ajuta să eliminați orice îndoială și confuzie care ar putea persista în mintea dumneavoastră. Deși există multe modalități de a prinde un trișor, am învățat că utilizarea unei aplicații de spionaj testate și verificate, cum ar fi Spynger, este de departe cea mai bună metodă.

banner
Patrice Sol este un autor apreciat, specializat în arta de a prinde trișorii și de a demasca adevărurile ascunse. Folosindu-se de experiența sa vastă ca detectiv particular și de cunoștințele ascuțite în domeniul psihologiei umane, Patrice și-a perfecționat abilitățile de a desluși rețele complexe de minciuni.

Lăsați un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Screenrecorder ascuns
Indiferent ce fac pe WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram și Skype, veți afla despre asta doar conectându-vă la contul dvs.
Să începem.
imagine banner
ro_RORomanian