Cum să controlați de la distanță activitatea telefonică a partenerului

activitatea telefonică a partenerului's

Conform cercetărilor, a existat o 21% creștere a cazurilor de infidelitate în SUA. Cu toate acestea, procentul a crescut potențial din anii '60. Cu o mulțime de cazuri legate de înșelăciune în societatea noastră, este normal să ne punem o întrebare precum: "Cum să controlăm de la distanță activitatea telefonică a partenerului?"

Uneori, avem această dorință de a verifica dispozitivul partenerului nostru dacă acesta începe să se comporte suspect dintr-o dată. Dar intimitatea este ceea ce ne limitează în a face acest lucru. În plus, este dificil să o facem prin metode tradiționale.

În acest articol, vă vom spune cum să controlați de la distanță telefonul Android de pe un alt telefon fără permisiune cu instrumente simple și convenabile. Pentru a vă ajuta să luați o decizie mai înțeleaptă, vă vom oferi o comparație între 5 aplicații de monitorizare cu avantajele și dezavantajele lor.

Puteți controla de la distanță telefonul Android de pe un alt telefon?

Da, și ceea ce este și mai interesant este că nu trebuie să aveți abilități speciale în hacking sau calculatoare. Oricine poate face acest lucru atâta timp cât poate pune mâna pe setul potrivit de instrumente. De aceea, dorim să împărtășim câteva instrumente utile pentru monitorizare sau spionaj.

Aceste instrumente pot fi deosebit de utile dacă începeți să vă îndoiți de loialitatea soțului/soției după ce începe să se comporte ciudat. În loc să faceți confruntări directe, care ar putea înrăutăți lucrurile, ar fi mai bine pentru dvs. să aflați adevărul din interior.

Acum, dacă doriți să știți cum să controlați gratuit un alt telefon de pe telefonul dvs. fără ca acesta să știe, dorim să împărtășim câteva instrumente care vă pot ajuta să faceți acest lucru. Vedeți cele mai bune exemple mai jos.

Top 5 aplicații pentru a controla un telefon de la distanță

  1. Spynger - Un keylogger excelent care include o mulțime de funcții utile
  2. mSpy - Aplicația de monitorizare all-in-one pe care vă puteți baza
  3. XNSPY - O modalitate ușoară de a monitoriza pe cineva pe furiș
  4. Spyic - O aplicație de monitorizare simplă și directă pentru toți
  5. Eyezy - Instrument excelent cu suport excelent pentru toate dispozitivele

Telecomandă telefon Android: Top 5 aplicații analizate

Dacă doriți să știți cum să controlați un alt telefon de pe telefonul dvs. fără ca acesta să știe, cheia este utilizarea instrumentului potrivit. Am acoperit deja unele dintre cele mai bune instrumente pe care le puteți utiliza. Mai jos sunt recenziile celor mai bune aplicații de control de la distanță pentru a vă ajuta să luați decizii finale mai înțelepte.

1. Spynger

aplicație spynger

Pentru a accesa locația cuiva folosind telecomanda telefonului android, vă puteți baza întotdeauna pe un keylogger excelent numit Spynger. Acest instrument este un keylogger popular care a fost utilizat de utilizatori din întreaga lume.

Funcția de keylogger este unul dintre principalele sale puncte de vânzare. În afară de aceasta, utilizatorii se pot bucura și de alte lucruri pe care instrumentul le poate oferi, inclusiv funcții de monitorizare pentru mai mult de 16+ aplicații de social media.

Pro

  • Caracteristica keylogger suportă atât dispozitive iOs, cât și Android
  • Aplicația are capacitatea de a monitoriza mai mult de 16 aplicații
  • Interfața este ușor de înțeles

Contra

  • Nu are funcția de înregistrare a apelurilor
PrețNumăr de dispozitiveTrial gratuitCompatibilitate
$44.56/lună - Lunar
$25.99/lună - Trimestrial
$9.28/lună - Anual
Un dispozitivNuiPhone, Android, iPad, Mac, Desktop

2. mSpy

mspy

Mulți oameni doresc să aibă aplicații de control parental care să le permită să își monitorizeze nu numai copiii, ci și partenerii. Din acest motiv, vă recomandăm să utilizați mSpy. Aceasta este una dintre cele mai descărcate aplicații de monitorizare de pe piață.

mSpy poate fi util pentru spionarea soțului/soției care vă înșeală prin monitorizarea directă a aplicațiilor social media, urmărirea locațiilor acestora și cunoașterea a ceea ce au tastat folosind funcția keylogger.

Pro

  • Are deja funcția de keylogger
  • Interfața de utilizator este ușor de înțeles
  • Sunt disponibile caracteristici exclusive

Contra

  • Abonamentele pot fi destul de scumpe în comparație cu alte instrumente.
PrețNumăr de dispozitiveTrial gratuitCompatibilitate
$48.99/lună - Lunar
$27.99/lună - Trimestrial
$11.66/lună - Anual
Un dispozitiv per planNu (Demo)Android, iPhone (11+), iPad.

3. XNSPY

xnspy

Dacă doriți să controlați de la distanță telefonul android de pe un alt telefon, aveți nevoie de un keylogger. Dar nu alegeți orice keylogger de pe piață; selectați întotdeauna cele mai bune. Printre acestea, puteți lua în considerare XNSPY.

După cum vă spune și numele, acest keylogger funcționează în principal pentru a vă spiona ținta. Acesta funcționează prin utilizarea funcției sale de keylogger. Prin înregistrarea apăsărilor de taste în modul invizibil, XNSPY vă poate ajuta să obțineți datele de autentificare ale țintei.

În plus, nu va afecta performanța, astfel încât ținta nici nu va realiza că dispozitivele sale sunt infectate.

Pro

  • Instrumentul are un mod invizibil pentru a spori și mai mult discreția sa.
  • Este corect.

Contra

  • Prețul nu este nici pe departe accesibil.
  • Nu are o funcție de urmărire a locației în timp real.
PrețNumăr de dispozitiveTrial gratuitCompatibilitate
$29.99/lună - Lunar (de bază)
$13.99/lună - Trimestrial (Basic)
$4.99/lună - Anual (Basic)
$35.99/lună - Lunar (Premium)
$19.99/lună - Trimestrial (Premium)
$7.49/lună - Anual (Premium)
Un dispozitivNuAndroid (4.0 și mai sus), iPhone (versiunea 6.x și mai sus)

4. Spyic

spionic

Dacă vă întrebați: "Cum să controlați un alt telefon de pe telefonul dvs.?" Spyic este cel mai bun pariu al tău. Ca aplicație de monitorizare, instrumentul poate fi folosit și pentru a vă spiona soțul/soția în cazul în care începe brusc să se comporte ciudat.

Deși a fost creat inițial pentru controlul parental, Spyic poate fi folosit și pentru a vă cunoaște mai bine partenerul. Există mai multe caracteristici care pot fi utile aici, inclusiv urmărirea rețelei telefonice, geofencing și verificatorul istoricului broșurii.

Pro

  • UI ușor de înțeles
  • Completat cu o mulțime de caracteristici utile
  • Planurile nu sunt atât de scumpe

Contra

  • Disponibil numai pe Android
PrețNumăr de dispozitiveTrial gratuitCompatibilitate
$39.99/lună - Basic
$49.99/lună Premium
$69.99/lună - Familie
Până la 3 dispozitive (familie)Nu (doar Demo)Android 4.0 și versiuni ulterioare și dispozitive iOs Jailbroken

5. Eyezy

aplicație eyezy

Pentru a controla telefonul de la distanță, veți avea nevoie de o aplicație de monitorizare și de un keylogger. Eyezy poate oferi ceea ce vă doriți cu o mulțime de caracteristici interesante pentru a vă prinde soțul înșelător în flagrant. Acesta are o funcție de monitorizare a aplicațiilor de social media, a apelurilor și a mesajelor.

În plus, Eyezy este capabil să seteze alerte de cuvinte cheie. Astfel, dacă soțul dvs. tastează ceva care este restricționat, veți fi notificat.

Pro

  • Are o mulțime de caracteristici excelente
  • Abonamente accesibile
  • Greu de detectat
  • Caracteristica geofencing este disponibilă

Contra

  • Nu are funcții de înregistrare a apelurilor
PrețNumăr de dispozitiveTrial gratuitCompatibilitate
$38.39/lună - Lunar$22.39/lună - Trimestrial$7.99/lună - AnualPână la 3 dispozitive per abonamentNu (doar Demo)Android (4.0 și mai sus), iPhone (7.x și mai sus pentru non-jailbreak)

Cum să controlați un alt telefon de pe telefonul dvs. fără ca acesta să știe

Înțelegem că mulți oameni se întreabă: "Cum să controlez un telefon de la distanță?" După cum am menționat mai devreme, procesul poate fi la fel de ușor ca o briză atâta timp cât puteți obține software-ul potrivit.

Un instrument pe care îl recomandăm cu căldură în acest scop este Spynger. Fiind un instrument conceput special pentru monitorizarea partenerilor, Spynger vă poate oferi o mulțime de caracteristici utile. Dar, înainte de a vă putea bucura de ceea ce vă poate oferi instrumentul, va trebui să învățați mai întâi cum să îl instalați.

Urmați pașii simpli de mai jos:

  1. Creează-ți contul. Creați-vă un cont gratuit și lăsați-ne să vă configurăm contul, astfel încât să puteți începe monitorizarea în cel mai scurt timp.
  2. Selectați planul dvs.. Avem fiecare plan pentru nevoi diferite. Alegeți-l pe cel care vi se potrivește cel mai bine.
  3. Începeți monitorizarea. Accesați Panoul de control și găsiți răspunsul.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Există o aplicație prin care poți vedea tot ce face cineva pe telefon?

Da, va trebui să instalați aplicațiile de monitorizare. Aceste instrumente au caracteristici care vă permit să vă monitorizați ținta atât pe Android, cât și pe iPhone. Ar fi mai bine dacă ați alege un instrument care este completat cu un keylogger.

Cum afli ce face partenerul tău pe telefon?

Puteți vedea totul în panoul de control din cadrul aplicației de monitorizare pe care ați ales-o. Aceasta este fereastra în care puteți vedea mesajele, chat-urile sau orice alte informații importante.

Îți poți da seama dacă cineva are acces de la distanță la telefonul tău?

Unele aplicații pot prezenta semne aparente pe dispozitivele țintă. De exemplu, utilizarea neobișnuită a datelor mobile atunci când telefonul este inactiv sau zgomote care ies din telefon. Cu toate acestea, există aplicații de renume care funcționează pe furiș și nu vor afecta dispozitivul țintă.

Prin urmare, vă puteți continua monitorizarea fără probleme.

Cum puteți controla gratuit un alt telefon de pe telefonul dvs. fără ca acesta să știe?

Metoda gratuită este probabil imposibilă în acest moment. În plus, aplicațiile gratuite tind să vă ofere mai multe probleme, inclusiv probabilitatea de escrocherii și tone de reclame. De aceea, vă recomandăm să utilizați instrumentele plătite în scopuri de monitorizare. Caracteristicile lor merită întotdeauna prețul.

Concluzie

Și acesta este modul de a controla de la distanță activitatea telefonului partenerului. Spionarea cuiva, în special a partenerului tău, se poate face cu ușurință atâta timp cât poți obține instrumentul potrivit. Deși aceste aplicații de monitorizare necesită o anumită plată, caracteristicile lor excelente vor merita întotdeauna banii.

Pentru un caz mai grav, vă recomandăm o aplicație de monitorizare care este completată cu un keylogger. În acest fel, puteți obține acces ușor din interior.

Patrice Sol este un autor apreciat, specializat în arta de a prinde trișorii și de a demasca adevărurile ascunse. Folosindu-se de experiența sa vastă ca detectiv particular și de cunoștințele ascuțite în domeniul psihologiei umane, Patrice și-a perfecționat abilitățile de a desluși rețele complexe de minciuni.

Lăsați un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Screenrecorder ascuns
Indiferent ce fac pe WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram și Skype, veți afla despre asta doar conectându-vă la contul dvs.
Să începem.
imagine banner
ro_RORomanian