Hvordan finne ut om kjæresten min er på Tinder

utroskap på tinder

For noen uker siden fortalte en venninne meg en hjerteskjærende nyhet. Hun hadde sett en fyr på Tinder som lignet veldig på kjæresten min gjennom to år. Hjertet mitt sank. Selv om jeg forsøkte å avfeie likheten som en ren tilfeldighet, tok etterforskertrangen min snart overhånd. Noen dager senere satt jeg ved datamaskinen og søkte på "hvordan finne ut om kjæresten min er på Tinder".

Etter å ha gjort litt research, innså jeg at de fleste teknikkene for å sjekke om kjæresten min er på Tinder var utrolig risikable. Jeg bestemte meg for å bruke en effektiv spionapp til dette formålet, og ble ikke skuffet ─ jeg fant ut at kjæresten min var utro med flere kvinner han hadde møtt på datingappen.

Hvis du lærer hvordan du kan fange kjæresten din på Tinder ved å bruke noen av metodene vi diskuterer nedenfor, vil det helt sikkert bidra til å berolige deg.

banner

Hvorfor er kjæresten min på Tinder?

tinder

Å bruke datingapper for å finne den perfekte partneren er en populær trend som ikke bare forenkler datingprosessen, men som også tilfredsstiller den evinnelige trangen til å mingle med flere partnere.

Her er noen grunner til at kjæresten din kanskje er på Tinder:

1. Han er ute etter spenning

Du lurer kanskje på hvorfor kjæresten min er på Tinder? Noen menn elsker spenningen i jakten og higer etter å snakke med andre kvinner. Kjæresten din kan rett og slett ha blitt så nysgjerrig at han har installert Tinder i en desperat søken etter å finne ut hva annet som finnes der ute.

2. Han ønsker å date andre kvinner

De fleste menn bruker datingapper for å finne dater og sjekking. Hvis du ikke har tilfredsstilt kjærestens emosjonelle og seksuelle behov, bruker han kanskje Tinder for å finne en annen kvinne som kan tilfredsstille disse grunnleggende behovene. Noen menn har imidlertid en iboende tilbøyelighet til å date flere personer og ha forskjellige seksualpartnere.

3. Han føler seg ensom og bruker Tinder for å fylle tomrommet

Er du fysisk eller følelsesmessig fjern fra partneren din? Dette kan være en potensiell utløser for utroskap. Menn som bruker Tinder til utroskap, prøver vanligvis å kompensere for noe de savner for øyeblikket. Sørg derfor alltid for at han føler seg komfortabel i din nærhet, og spør om du oppfyller alle hans behov. Det er også lurt å spørre deg selv: Er det å være på Tinder utroskap?

4. Han føler seg innesperret og er på jakt etter bekreftelse

Menn elsker å vite at de fortsatt er attraktive for andre kvinner. Å bruke Tinder kan være hans egen måte å søke tilfredsstillelse fra damer på og øke selvtilliten sin. Det høres kanskje overraskende ut, men kjæresten din kan faktisk ha godt av å chatte med andre mennesker på sosiale medier.

Hvis du er ukomfortabel med at han er på Tinder, bør du uttrykke dine reservasjoner overfor ham i stedet for å gjøre det slutt.

Hvordan fange noen på Tinder

Den beste måten å sjekke om kjæresten din er på Tinder, er å bruke en dedikert spionapp som Spynger. Denne spesielle overvåkingsappen er designet for å hjelpe brukere med å sjekke om partnerne deres er utro mot dem.

spynger

Å vite hvordan du kan se om kjæresten din er på Tinder ved hjelp av Spynger kan spare deg for smerte og anger senere. Denne sporingsappen inneholder en rekke funksjoner som kan hjelpe deg med å identifisere en utro partner.

Noen av Spyngers mest populære funksjoner inkluderer

  • Overvåking av apper for sosiale meldinger. Spynger avslører alle meldingene kjæresten din har sendt og mottatt på WhatsApp, Viber, Snapchat, Tinder og andre chatteprogrammer, slik at du kan se alle han snakker med.
  • Keylogger. Kjæresten din har kanskje lurt på om kjæresten min er utro med en annen dame? Spyngers skjulte keylogger registrerer alt de skriver på telefonen, fra kontopassord til hemmelige tekstmeldinger.
  • GPS-posisjonssporing. Ta spionasjen et hakk videre ved å spore posisjonen deres i sanntid på et kart ved hjelp av Spyngers GPS-tracker.
  • Skjermopptaker. Denne appen kommer også med en skjermopptaker som fanger opp skjermen deres med jevne mellomrom, og avslører hva de gjør på telefonene sine i løpet av dagen.

Det fine med Spynger er diskresjonen. Appen kjører i bakgrunnen uten å bli oppdaget, og den påvirker ikke måltelefonens normale drift. Den er sikker, rimelig og fungerer på alle mobile enheter.

Hvordan fange kjæresten din på Tinder?

Hvis du er nysgjerrig på å finne ut om kjæresten din er på Tinder, kan følgende metoder hjelpe deg fange ham uten å bruke en krone.

Metode 1: Bruk "Glemt passord"-trikset

Glemt passord

Denne metoden går ut på å starte Tinder på datamaskinen din og prøve å logge inn på partnerens profil uten at vedkommende vet om det. Følg disse enkle trinnene:

  • Besøk https://www.tinder.com i din foretrukne nettleser
  • Skriv inn kjærestens e-postadresse eller telefonnummer på "glemt passord"-siden. Du vil motta en melding som bekrefter om det finnes en Tinder-profil med disse postene eller ikke

Denne teknikken kan hjelpe deg med å finne ut om kjæresten din har en Tinder-konto. Du vil imidlertid ikke vite om kontoen er inaktiv eller aktiv. Du kan til og med ende opp med å ha flere spørsmål enn svar hvis du bestemmer deg for å gå videre med denne metoden.

Hvis du klikker på "Tilbakestill passord", vil kjæresten din umiddelbart bli varslet om at noen prøver å logge inn på kontoen hans via tekstmelding eller e-post. Det er derfor ikke den mest diskrete metoden.

Metode 2: Opprett en falsk profil

falsk profil

En annen effektiv teknikk du kan bruke, er å opprette en falsk Tinder-konto og bruke den til å fange ham. Du bør unngå å bruke din ekte informasjon, angi et nærområde og sveipe til venstre til du finner Tinder-profilen hans.

Hvis du er ukomfortabel med å registrere deg på Tinder, kan du be en venn om hjelp eller få en kollega til å opprette en falsk konto på dine vegne. Denne metoden er ganske enkel og kan spare deg for mye tid.

Men det er også en risiko for at du selv blir hekta på appen, eller at vennen din sladrer.

Metode 3: Sjekk aktiviteten hans på sosiale medier

sosiale medier

Å finne ut om noen har en Tinder-profil burde være en komplisert affære. Faktisk er det å gå gjennom interaksjonene hans på Facebook, Instagram og andre sosiale nettverk kan gi ledetråder om hvorvidt han er utro mot deg med kvinner han har funnet på Tinder.

Følg nøye med på innleggene og kommentarene hans på sosiale medier. Beviset ligger tross alt alltid i puddingen.

Hva du skal gjøre hvis kjæresten din er på Tinder

Så du har funnet ut at han har en datingprofil: hva nå? Det første du bør gjøre er å spørre deg selv ─ hvorfor er han på Tinder? Husk at det IKKE er din feil at han er utro, og at du ikke bør klandre deg selv for det.

Vurder situasjonen før du tar noen forhastede avgjørelser. Det beste ville være å konfrontere ham med bevisene du har klart å samle inn.

Hvis han innrømmer at han har vært på datingsiden og ber om unnskyldning, kan dere finne ut om dere ønsker å finne ut av det eller gå hver til sitt. Dere kan prøve å gå til en terapeut eller ta en kort pause fra hverandre. Heldigvis er det utrolig mye enklere å lære seg å spore min kones telefon.

Hvordan fange noen på Tinder: Konklusjon

Når du har lært hvordan du kan fange kjæresten din på Tinder, kan du endelig få litt ro i sjelen. Min erfaring er at å bruke en pålitelig spionapp som Spynger er den beste måten å spore noens aktivitet på sosiale medier og sjekke om de er utro.

Patrice Sol er en anerkjent forfatter som har spesialisert seg på kunsten å avsløre bedragere og avdekke skjulte sannheter. Med sin lange erfaring som privatetterforsker og skarpe innsikt i menneskelig psykologi har Patrice utviklet sine ferdigheter i å avsløre komplekse nettverk av løgner.

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skjult skjermopptaker
Uansett hva de gjør på WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram og Skype, får du vite om det bare ved å logge inn på kontoen din.
La oss begynne
bannerbilde
nb_NONorwegian