Jak zjistit, jestli je můj přítel na Tinderu

podvádění na Tinderu

Před několika týdny se se mnou kamarádka podělila o zdrcující zprávu. Na Tinderu si všimla kluka, který se nápadně podobal mému dva roky starému příteli. Srdce se mi sevřelo. Ačkoli jsem se snažila tuto podobnost odmítnout jako pouhou náhodu, brzy mě ovládla investigativní povaha. O několik dní později jsem seděla u počítače a hledala "jak zjistit, jestli je můj přítel na Tinderu".

Když jsem si udělala průzkum, zjistila jsem, že většina technik, jak zjistit, zda je můj přítel na Tinderu, je neuvěřitelně riskantní. Rozhodla jsem se pro tento účel použít účinnou špionážní aplikaci a nebyla jsem zklamaná ─ zjistila jsem, že mě můj přítel podvádí s několika ženami, které potkal v seznamovací aplikaci.

Když se naučíte, jak ulovit svého přítele na Tinderu pomocí některé z metod, které probereme níže, určitě vám to pomůže uklidnit mysl.

banner

Proč je můj přítel na Tinderu?

tinder

Používání seznamovacích aplikací k nalezení ideálního protějšku je populárním trendem, který nejen zjednodušuje proces seznamování, ale také uspokojuje neustálou touhu po seznámení s více partnery.

Zde je několik důvodů, proč může být váš přítel na Tinderu:

1. Hledá vzrušení

Možná si říkáte: proč je můj přítel na Tinderu? Někteří muži milují vzrušení z honby a neustále touží po vzrušení, které přináší komunikace s jinými ženami. Zvědavost vašeho přítele ho mohla jednoduše přemoci a přimět ho k instalaci Tinderu v zoufalé snaze zjistit, co dalšího ho tam venku čeká.

2. Chce chodit s jinými ženami

Většina mužů používá seznamovací aplikace k hledání schůzek a seznamování. Pokud jste svému příteli neuspokojovala jeho emocionální a sexuální potřeby, mohl by Tinder používat k hledání jiné ženy, která by mu tyto základní touhy splnila. Někteří muži však mají vrozený sklon chodit s více lidmi a mít různé sexuální partnerky.

3. Cítí se osamělý a k vyplnění prázdnoty používá Tinder

Jste svému partnerovi fyzicky nebo citově vzdáleni? To může být potenciálním spouštěčem nevěry. Muži, kteří používají Tinder k aférkám, se obvykle snaží kompenzovat něco, co jim momentálně chybí. Proto mu vždy dopřejte, aby se ve vaší blízkosti cítil dobře, a zajímejte se, zda splňujete všechny jeho potřeby. Je také moudré položit si otázku: Je pobyt na Tinderu nevěra?

4. Cítí se jako v kleci a hledá potvrzení.

Muži milují vědomí, že jsou pro jiné ženy stále atraktivní. Používání Tinderu může být jeho vlastním způsobem, jak hledat uspokojení u dam a zvyšovat si sebevědomí. Může to znít překvapivě, ale vašemu příteli by chatování s jinými lidmi na sociálních sítích mohlo skutečně prospět.

Pokud se vám nelíbí, že je na Tinderu, vyjádřete mu své výhrady, místo abyste to ukončili.

Jak někoho ulovit na Tinderu

Nejlepší způsob, jak zkontrolovat, zda je váš přítel na troud, je použít specializovanou špionážní aplikaci, jako je Spynger. Tato konkrétní monitorovací aplikace je navržena tak, aby uživatelům pomohla zkontrolovat, zda je jejich partneři nepodvádějí.

spynger

Když budete vědět, jak zjistit, jestli je váš přítel na Tinderu pomocí Spynger, můžete si ušetřit bolest a pozdější výčitky. Tato sledovací aplikace obsahuje řadu funkcí, které vám mohou pomoci identifikovat podváděného partnera.

Mezi nejoblíbenější funkce Spynger patří:

  • Monitor aplikací pro zasílání sociálních zpráv. Spynger odhalí všechny odeslané a přijaté zprávy vašeho přítele v aplikacích WhatsApp, Viber, Snapchat, Tinder a dalších chatovacích aplikacích a umožní vám zobrazit všechny, se kterými se baví.
  • Keylogger. Možná vás nedávné výstřelky vašeho přítele přivedly k otázce: Podvádí mě můj přítel s jinou ženou? Skrytý keylogger Spynger zaznamenává vše, co na svých telefonech napíšou, od hesel k účtům až po tajné textové zprávy.
  • Sledování polohy GPS. Posuňte svou špehovací hru o stupeň výš a sledujte jejich polohu v reálném čase na mapě pomocí GPS trackeru Spynger.
  • Záznamník obrazovky. Součástí této aplikace je také záznamník obrazovky, který v pravidelných intervalech zachycuje jejich obrazovku a odhaluje, co na telefonu během dne dělají.

Krása Spynger spočívá v jeho diskrétnosti. Tato aplikace běží na pozadí, přičemž je zcela nepozorovaná a neovlivňuje běžný provoz cílového telefonu. Je bezpečná, má příznivou cenu a funguje na všech mobilních zařízeních.

Jak ulovit přítele na Tinderu?

Pokud chcete zjistit, zda je váš přítel na Tinderu, mohou vám pomoci následující metody. chytit ho aniž byste utratili jediný cent.

Metoda 1: Použití triku "Zapomenuté heslo

zapomenuté heslo

Tato metoda spočívá ve spuštění aplikace Tinder na počítači a pokusu o přihlášení k profilu partnera bez jeho vědomí. Postupujte podle následujících jednoduchých kroků:

  • Navštivte https://www.tinder.com v preferovaném prohlížeči
  • Na stránce "zapomenuté heslo" zadejte e-mailovou adresu nebo telefonní číslo svého přítele. Zobrazí se zpráva potvrzující, zda profil Tinderu s těmito záznamy existuje, nebo ne.

Tato technika vám pomůže zjistit, zda má váš přítel účet na Tinderu. Nedozvíte se však, zda je účet neaktivní nebo aktivní. Pokud se rozhodnete pro tuto metodu, můžete mít nakonec více otázek než odpovědí.

Pokud kliknete na "resetovat heslo", váš přítel bude okamžitě upozorněn, že se někdo pokouší přihlásit k jeho účtu prostřednictvím SMS nebo e-mailu. Není to tedy zrovna diskrétní metoda.

Metoda 2: Vytvoření falešného profilu

falešný profil

Další účinnou technikou, kterou můžete využít, je vytvoření falešného účtu na Tinderu a jeho použití k jeho ulovení. Měli byste se vyhnout použití svých skutečných informací, nastavit blízký dosah polohy a táhnout doleva, dokud nenajdete jeho profil na Tinderu.

Pokud se vám nechce registrovat na Tinderu, požádejte o pomoc kamaráda nebo požádejte kolegu, aby vytvořil falešný účet vaším jménem. Tato metoda je poměrně snadná a může vám ušetřit spoustu času.

Hrozí však také riziko, že se na aplikaci stanete závislými vy sami nebo vás práskne kamarád.

Metoda 3: Zkontrolujte jeho aktivitu na sociálních sítích

sociální média

Zjistit, zda má někdo profil na Tinderu, by mělo být složité. Ve skutečnosti prověření jeho interakcí na Facebooku, Instagram a dalších sociálních sítích může napovědět, zda vás podvádí s ženami, které si našel na Tinderu.

Dávejte pozor na jeho příspěvky a komentáře na sociálních sítích. Důkazem je přece vždy pudink.

Co dělat dál, když je váš přítel na Tinderu?

Zjistili jste, že má profil na seznamce: co dál? V první řadě byste se měli zeptat sami sebe: ─ proč je na Tinderu? Pamatujte, že jeho nevěra NENÍ vaše vina a neměla byste se z ní obviňovat.

Před unáhlenými rozhodnutími vyhodnoťte situaci. Nejlepším postupem by bylo konfrontovat ho s důkazy, které se vám podařilo shromáždit.

Pokud se přizná, že je na seznamce, a omluví se, ujasněte si, zda chcete věci řešit, nebo jít každý svou cestou. Můžete zkusit navštívit terapeuta nebo si od sebe dát krátkou pauzu. Naštěstí naučit se sledovat manželčin telefon je pozoruhodně jednodušší.

Jak někoho ulovit na Tinderu: Závěr

Jakmile se naučíte, jak ulovit svého přítele na Tinderu, budete mít konečně klid. Podle mých zkušeností je použití důvěryhodné špionážní aplikace, jako je Spynger, nejlepší způsob, jak sledovat něčí aktivitu na sociálních sítích a zkontrolovat, zda vás nepodvádí.

Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech