Bănuiesc că soția mea înșală, dar nu am nicio dovadă – Ce să fac...

Bănuiesc că soția mea înșală, dar nu am nicio dovadă

A avea suspiciunea că soția ta înșală nu este plăcut să trăiești, mai ales când incertitudinea planează constant asupra ta. Faptul că despre 20% dintre persoanele căsătorite în cele din urmă înșelăciunea, indiferent dacă sunt bărbați sau femei, nu ajută nici la calmarea nervilor.

Aflarea mai devreme decât mai târziu vă poate ajuta să determinați starea căsniciei tale și dacă există sau nu o soluție la problema ta. Dacă te gândești: „Bănuiesc că soția mea înșală, dar nu am nicio dovadă”, acest articol te poate ajuta să găsești acele dovezi.

Soția mea înșeală? Principalele semne ale comportamentului infidel

În calitate de soț devotat, probabil te-ai surprins gândindu-te: „Cred că soția mea înșală”, dar nu ai înțeles de ce te-ai simțit așa. Ești doar paranoic sau instinctul tău îți spune că ceva pute în relația ta?

Am descoperit că, dacă instinctul tău îți spune că soțul tău este infidel, există șanse mari să fii cu ceva. Iată câteva lucruri care se pot întâmpla dacă soția ta începe să înșele. Cu cât verificați mai mult, cu atât steagul roșu va fi mai mare.

  • Își ascund telefonul mobil de tine, îl păstrează pe persoana lor peste tot și devin supărați sau anxioși când îl atingi.
  • Ei evită întrebările tale și își iau timpul plăcut când răspund la apelurile tale.
  • Întotdeauna ies afară să-și spună „mama” sau „prietenele”.
  • Ei devin excesiv de emoționați atunci când începi să-i întrebi, acționând paranoic chiar și în privința întrebărilor inofensive.
  • Au existat unele schimbări în obiceiurile lor sexuale (nu sunt interesați, sau apetitul lor sexual a crescut și mai mult).
  • Miros diferit când vin acasă (de exemplu, proaspăt duș, dar nu merg la sală).
  • Tot observați îmbrăcăminte sau lenjerie specială, dar nu o poartă niciodată pentru tine.
  • Ea te acuză că trișezi pentru a distrage atenția de la ea însăși.

Dacă bănuiți că ați înșelat, dar nu s-a arătat nicio dovadă, aceste semne ar trebui să vă dea sunetul de alarmă necesar pentru a face următorul pas.

banner

Ce să faci dacă bănuiești că soția ta înșeală

Poate fi destul de dificil să-ți continui ziua ca de obicei dacă bănuiești că soția ta te înșală. Este posibil să aveți de-a face cu multă confuzie și îndoială, fără să știți ce să faceți din acel moment. Amintește-ți că nu ești singur în asta și că există mai multe lucruri pe care le poți face. Aceasta poate include:

1. Evaluează impactul asupra relației tale

Fă un pas înapoi și stabilește ce efect au suspiciunile tale asupra relației tale. Încrederea în soțul tău a scăzut brusc? Nu mai poți vorbi deschis cu ea? Poate că gândurile tale despre ea s-au schimbat complet. Dacă temerile tale afectează relația mai mult decât o rezolvă, s-ar putea să vrei să găsești o modalitate de a le aborda.

2. Decide dacă vrei să-i confrunți

Confruntarea cu soția ta poate fi destul de stresantă, iar dacă te înșeli, poate pune o presiune asupra relației tale. Cu toate acestea, acest lucru trebuie făcut pentru a obține pacea în relație. Alegeți un loc și o oră în care puteți vorbi fără întreruperi și nu acuzați imediat. În schimb, spune-le cum te-au făcut să simți acțiunile lor și care sunt preocupările tale.

3. Investigați situația

În loc să arunci armele asupra soției tale și să le întrebi dacă nu sunt credincioși, poți face mai întâi o investigație. Poți să mergi la un prieten de încredere și să-i spui: „Cred că soția mea mă înșală”, cerându-i ajutor. Poate că ei pot desluși subtil câteva declarații ale martorilor. De asemenea, puteți încerca să adune dovezi, cum ar fi înregistrările telefonice sau e-mailurile, accesând fizic telefonul sau instalând o aplicație de spionaj.

Cum să știu dacă soția mea înșeală

Top-Semne-de-Comportament Infidel

Când te întrebi: „Ma înșeală soția mea?”, poți fi tentat să-i confrunți direct și să le ceri adevărul. Acestea fiind spuse, sunt șanse mari ca ea să refuze să răspundă la întrebările tale, chiar fiind nebună că ai îndrăznit să o acuzi de așa ceva. Chiar dacă ea are a înșelat, ea va deveni mai atentă în a-și acoperi urmele și în a-și corecta comportamentul până când îi vei da drumul.

Cel mai bun mod de a determina dacă te înșală este să instalezi o aplicație de spionaj pe telefonul ei, cum ar fi Spynger. Aceasta este o opțiune bună dacă suspiciunile dumneavoastră sunt deja suficient de puternice. Această aplicație vă oferă o varietate de funcții utile, cum ar fi:

  • Abilitatea de a parcurge înregistrările ei telefonice.
  • Acces la locația ei exactă și ora la care au fost acolo.
  • Acces la conturile ei de social media.
  • Posibilitatea de a face capturi de ecran de la distanță.
  • Acces la conținutul șters.

Cea mai bună parte a acestor aplicații este că funcționează în modul ascuns. Aceasta înseamnă că soția ta nu ar trebui să fie mai înțeleaptă atunci când îl instalezi, urmând rutina ei obișnuită.

Cum se instalează Spynger pentru a prinde o soție înșelătorie

plasă spynger

S-ar putea să vă întrebați cum să știu dacă soția mea mă înșală, dar nu este atât de greu. Configurarea Spynger pentru a prinde o soție înșelatoare este ușoară atâta timp cât urmați corect pașii:

1. Înscrieți-vă și creați un cont

În primul rând, ar trebui să obțineți un abonament la Spynger și să creați un cont. Folosește o adresă de e-mail la care soția ta nu are acces.

2. Instalați aplicația pe telefonul țintă

Ia telefonul soției tale și dezactivează Play Protect. Veți primi un link în e-mail, pe care îl veți folosi apoi pentru a descărca apk-ul și a-l instala. Aplicația în sine nu se găsește în Magazinul Play.

3. Conectați aplicația la profilul dvs

Nu în ultimul rând, ar trebui să vă conectați profilul Spynger la dispozitivul țintă. Din acel moment, puteți monitoriza activitatea lor pe tabloul de bord, indiferent dacă o vizualizați pe computer sau pe telefon.

Concluzia

Deci, te-ai trezit să spui: „Cred că soția mea m-a înșelat, dar nu am nicio dovadă”? Chiar dacă aceasta este o situație nefericită, există modalități prin care puteți afla dacă este adevărat. Fii proactiv și liniștește-ți mintea!

Patrice Sol este un autor apreciat, specializat în arta de a prinde trișorii și de a demasca adevărurile ascunse. Folosindu-se de experiența sa vastă ca detectiv particular și de cunoștințele ascuțite în domeniul psihologiei umane, Patrice și-a perfecționat abilitățile de a desluși rețele complexe de minciuni.

Lăsați un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Screenrecorder ascuns
Indiferent ce fac pe WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram și Skype, veți afla despre asta doar conectându-vă la contul dvs.
Să începem.
imagine banner
ro_RORomanian