10 tegn på utroskap på Snapchat: Slik fanger du en utro på Snapchat

Tegn på utroskap på Snapchat

Klarer du ikke å riste av deg tanken på at partneren eller ektefellen din er utro? Når mistanken først har begynt å snike seg inn, er det vanskelig å bli kvitt den. Det er det Snapchat-juks handler om - du kan ane løgner, men du kan ikke bevise dem. 

Snapchat-meldinger, Snaps og Stories ødelegger seg selv etter kort tid. Alt som bare tilnærmelsesvis ser ut som bevismateriale, forsvinner ut i løse luften uten å etterlate seg spor.

Betyr dette at hvem som helst kan være utro på Snapchat og slippe unna med det? Snapchat-funksjoner gjør det mulig, men med riktig nettbaserte verktøy, kan du overliste den svikefulle partneren eller ektefellen. De graver frem informasjonen som er skjult i dypet av kontoen deres, inkludert meldinger og Snaps.

Dette verktøy for å fange juksemakere gjør det i løpet av få minutter, slik at du kan oppdage sannheten akkurat nå uten å kaste bort tid på tvil og mistanker. 

Men hvis du har tid til å undersøke HVA som egentlig foregår bak Snapchat-skjermene deres, kan du bli med oss. Her finner du alt om Snapchat-juks, hvordan du kan oppdage det, og hva du skal gjøre når du har oppdaget det.

Hva teller som Snapchat-juks?

I bunn og grunn er utroskap enten fysisk eller følelsesmessig. Ja, selv om vi snakker om Snapchat-juksere. 

Tenk selv: Hvis din SO ligger med noen andre eller prøver å forføre dem ved å sende frekke bilder, er det å regne som utroskap? Ja, det er det. De har en intensjon om å komme seg inn på soverommet til Snap-vennen sin, for å si det mildt. Det er bare et tidsspørsmål før de til slutt gjør det.

På den annen side er følelsesmessig utroskap komplekst, og mange av oss tar det ikke på alvor. Ting som flørting i DM-er, dype samtaler og vennestatuser er vanlig i disse dager, så det er opp til deg å avgjøre om det teller som svik eller neste-på-tråden-snakk.

Uansett er det en enkel oppgave å komme til bunns i hva som egentlig foregår på Snapchat. Du trenger bevis på Snapchat-juks.

banner

Bevis på utroskap på Snapchat: Hvor skal du se etter?

Som teknologinørder kjenner vi til minst to metrikker som direkte peker på om Snapchat brukes til utroskap eller ikke. Vennestatusene til partneren din og Snapscore kan fortelle mye om personen de chatter med, og hvor ofte de bruker appen. 

Etter å ha prøvd dette, sier du kanskje: "Nå vet jeg navnet på personen, men hva skjer nå? Det er fortsatt ingen meldinger eller Snaps å se på."

Vårt svar er: Du har allerede det navnet. Det eneste som gjenstår er å få tilgang til chattehistorikken med denne personen, og Spynger passer perfekt for jobben. Det er et program som lar deg lese private DM-er og se Snaps, til og med slettede. Spyner handler ikke om gjenoppretting av sikkerhetskopier; den sender øyeblikkelig data til Online-dashbordet ditt når noen aktivitet blir oppdaget.

Bare hopp til det offisielle nettstedet, opprett kontoen din og følg instruksjonene på skjermen for å sette opp Spynger. Når den har fullført førstegangsoppsettet, vil du se Snapchat-juksbevis som dukker opp på kontoen din. 

10 tegn på utroskap på Snapchat

Så, hvordan kan man se om noen er utro på Snapchat? I tillegg til alle de tekniske måtene å sjekke om partneren din er trofast, kan du også gå med en indirekte tilnærming og bare observere deres oppførsel. Hvem vet, kanskje er situasjonen din en falsk alarm, og det er ingen grunn til bekymring.

Her er 10 tegn som kan hjelpe deg med å finne ut av det. 

  1. De bruker Snapchat oftere enn vanlig

Dette er den åpenbare, men hvis partneren din henger på Snapchat hele tiden, er det definitivt noe galt i forholdet deres. Selv om oppførselen deres kanskje ikke har noe å gjøre med tegn på Snapchat-juks - spesielt hvis de gir deg like mye oppmerksomhet som vanlig - har du rett til å spørre dem hva som foregår. Eller rett og slett komme opp med en gyldig grunn til å sjekke telefonens innstillinger. Rapporter om skjermtid kan hjelpe deg med å finne ut hvordan Snapchat-bruken deres har endret seg over tid.

  1. Snapscoren deres øker raskt

Snapscore er et lite tall som vises under avataren din, og som øker for hver Snap du sender. Hva betyr denne enkle ligningen? Partneren din chatter kanskje aktivt med noen andre hvis Snapscore øker raskere enn normalt. Heldigvis kan du se brukerens Snapscore hvis du er på vennelisten deres, så du trenger ikke å gå gjennom telefonen deres.

  1. De har fått nye bestevenner på Snapchat

Bruker folk Snapchat til å være utro i hemmelighet? Ja, men de undervurderer ofte kraften i sosiale medier. Hvis dere to var bestevenner på Snapchat (begge hadde hjerte-emojier ved siden av brukernavnene dine), men nå ser du ikke hjerte-emojiene lenger, så... er det noen andre som har det. Og det er definitivt ikke deg.

  1. De har deaktivert Snap Map-statuser

Du kan finne ut om Snapchat er en utroskapsapp for partneren din ved å Snap Map statuser. Snap Map viser brukerens posisjon i sanntid til en venneliste. Hvis de har slettet deg fra den, er det et stort rødt flagg. Vi ønsker ikke å skremme deg, men det kan tyde på at ting har blitt fysiske. Hvorfor skulle de ellers plutselig ønske å skjule posisjonen sin?

  1. De får for mange varsler 

Hvis skjermen på telefonen deres blinker som et juletre med Snapchat-varsler, er det definitivt noe mistenkelig på gang - med mindre kontoen deres har blitt hacket eller noe. Andre røde flagg er uskarpe varsler som du ikke har sett før. Det betyr at de har slått på personvern uskarphet i telefonens innstillinger for å minimere sjansene for at du leser meldingene deres.

  1. De har endret personverninnstillingene

Hvis du ikke er typen som snoker på partnerens kontoer i sosiale medier, kan det være lurt å revurdere reglene dine. Hvordan kan man se om noen er utro på Snapchat? Personverninnstillinger er ditt grønne lys til å undersøke saken nærmere. Hvis partneren din har endret Snapchat-innstillingene fra åpen tilgang til "Mine venner" eller til og med "Bare meg", kan det hende at de har noe å skjule. 

  1. De unngår å legge igjen telefonen når du er i nærheten

La oss være ærlige: Vi har mobilen med oss overalt. Til og med på toalettet! Men det er en slags norm som vi ikke legger så mye vekt på. Når det gjelder å legge fra seg telefonen på bordet et øyeblikk, er det ikke så farlig. Men hvis partneren din plutselig har blitt ekstra oppmerksom på telefonen sin og aldri legger den fra seg når du er i nærheten, kan det være at han eller hun pønsker på noe.

  1. De blir defensive når du spør dem om Snapchat

Ingen liker beskyldninger, så det er lett å gå i forsvar når partneren din spør: "Blir Snapchat brukt til utroskap?" Men hvis du ikke engang tar opp utroskap i samtalene dine og stiller uskyldige spørsmål om de nye historiene eller statusene deres, bør du være oppmerksom på hvordan de reagerer. En person som undertrykker sterke følelser som skyldfølelse, vil sannsynligvis bli opprørt raskt. 

  1. De er følelsesmessig distanserte

Er Snapchat for utro? Vi skal ikke belære deg om psykologiske studier, men følelsesmessig avstand og utroskap hører sammen som peanøttsmør og gelé. Hvis partneren din blir mer reservert når det gjelder følelser, distansert fra samtaler eller bare resignert generelt, kan det være noe galt.

  1. Sexlysten deres har endret seg

Snapchat-juks påvirker sexlysten din, selv om det bare er følelsesmessig juks. Den plutselige endringen av seksuell atferd etter utroskap manifesterer seg på forskjellige måter. Partneren din kan enten være uinteressert i sex eller overdrevent interessert i det. Begge deler kan være tegn på utroskap.

Hvordan fange en utro på Snapchat

Hvordan fange en utro på Snapchat

Hvis du har krysset av i alle boksene på vår liste over tegn på Snapchat-juks, er det på tide å ta kontroll over situasjonen i forholdet ditt. Nedenfor finner du tre metoder for hvordan du kan få partneren din til å innrømme utroskap. En av dem vil sannsynligvis fungere for deg.

Konfronter dem med bevis

Det kan være stressende å ta drastiske skritt, men det er en perfekt måte å avslutte dramaet i forholdet på en gang for alle. Solide bevis, enten det er et skjermbilde fra chatten eller andre bevis, vil helt sikkert få dem til å tilstå. Det er tross alt vanskelig å nekte for at det er noe på gang når partneren din har fysiske bevis på Snapchat-juks i hendene.

Det viktigste trikset her er å ha et reelt bevis, ikke bare en enkelt hjerte-emoji som du har tolket som utroskap. For å få bekreftet tvilen din, er det bedre å følge med på Snapchat en stund og fiske ut solide fakta. Du kan prøve å bruke en spionapp som Spynger for å gjøre det. Den tar automatisk skjermbilder av chatter og Snaps, slik at du ikke går glipp av noe.

Vent på det perfekte øyeblikket

Hvis du er sjenert og direkte konfrontasjoner høres ut som et mareritt for deg, kan du prøve å overraske dem. Som vi nevnte tidligere, er juksemakere ekstra forsiktige når du er i nærheten, men dette betyr ikke at de vil være på vakt hele tiden. Så velg et øyeblikk for å ta dem på fersken og gjør det. Jo mer avslappet de er, jo mindre sannsynlig er det at de vil være i stand til å skjule løgnene sine. 

Gi uttrykk for dine bekymringer

Hvis du ikke har lyst til å ta dem på fersk gjerning, kan du bare fortelle dem om bekymringene dine. Da trenger du kanskje ikke noen Snapchat-triks for å fange en utro hvis partneren din har nok mot til å fortelle sannheten. Men husk at slike samtaler ofte skaper spenninger, så prøv å ikke overreagere hvis du vil at de skal være oppriktige.

Bunnlinjen

Til syvende og sist er det opp til deg å avgjøre hva som regnes som Snapchat-juks, og hvordan du skal gå videre med forholdet ditt hvis du har oppdaget noen røde flagg. Fra et teknisk perspektiv (og litt sunn fornuft) har du nå alle verktøyene og triksene du trenger for å avdekke sannheten. Bare hold hodet hevet og prioriter ditt mentale velvære over alt annet. 

Patrice Sol er en anerkjent forfatter som har spesialisert seg på kunsten å avsløre bedragere og avdekke skjulte sannheter. Med sin lange erfaring som privatetterforsker og skarpe innsikt i menneskelig psykologi har Patrice utviklet sine ferdigheter i å avsløre komplekse nettverk av løgner.

  • Takk for at du laget en liste over TECHY juksetegn. Det er akkurat det jeg lette etter! Jeg kommer definitivt til å se etter disse røde flaggene. Forholdet vårt har endret seg over tid, så jeg må være mer oppmerksom.

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skjult skjermopptaker
Uansett hva de gjør på WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram og Skype, får du vite om det bare ved å logge inn på kontoen din.
La oss begynne
bannerbilde
nb_NONorwegian