Slik kontrollerer du partnerens telefonaktivitet eksternt

partner's telefonaktivitet

Ifølge forskning var det en 21% økning i utroskapssaker i USA. Prosentandelen har imidlertid potensielt økt siden 60-tallet. Med mange tilfeller av utroskap i samfunnet vårt, er det normalt å stille spørsmål som: "Hvordan kan man fjernstyre partnerens telefonaktivitet?"

Noen ganger har vi lyst til å sjekke partnerens enhet hvis vedkommende plutselig begynner å oppføre seg mistenkelig. Men personvernet er det som begrenser oss fra å gjøre det. I tillegg er det vanskelig å gjøre det på tradisjonell måte.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du kan fjernstyre Android-telefonen fra en annen telefon uten tillatelse med enkle og praktiske verktøy. For å hjelpe deg med å ta en klokere beslutning, vil vi gi en sammenligning mellom 5 overvåkingsapper med fordeler og ulemper.

Kan du fjernstyre Android-telefon fra en annen telefon?

Ja, og det som er enda mer interessant er at du ikke trenger å ha spesielle ferdigheter innen hacking eller databehandling. Hvem som helst kan gjøre det så lenge de får tak i de riktige verktøyene. Derfor vil vi dele noen nyttige verktøy for overvåking eller spionasje.

Disse verktøyene kan være spesielt nyttige hvis du begynner å tvile på din ektefelles lojalitet etter at vedkommende har begynt å oppføre seg merkelig. I stedet for å ta direkte konfrontasjoner, som kan gjøre det hele verre, er det bedre for deg å få vite sannheten fra innsiden.

Hvis du nå vil vite hvordan du kan kontrollere en annen telefon fra telefonen din uten at de vet det gratis, vil vi dele noen få verktøy som kan hjelpe deg med å gjøre det. Se de beste eksemplene nedenfor.

Topp 5 apper for å fjernstyre en telefon

  1. Spynger - En utmerket keylogger med mange nyttige funksjoner
  2. mSpy - Alt-i-ett-overvåkingsappen du kan stole på
  3. XNSPY - En enkel måte å overvåke noen i smug
  4. Spyic - En enkel og oversiktlig overvåkingsapp for alle
  5. Eyezy - Flott verktøy med utmerket støtte for alle enheter

Fjernkontroll Android-telefon: Topp 5 apper gjennomgått

Hvis du vil vite hvordan du kan styre en annen telefon fra telefonen din uten at de vet det, er nøkkelen å bruke riktig verktøy. Vi har allerede dekket noen av de beste verktøyene du kan bruke. Nedenfor er anmeldelser av de beste fjernkontrollappene for å hjelpe deg med å ta klokere endelige beslutninger.

1. Spynger

spynger app

For å få tilgang til noens plassering ved hjelp av fjernkontroll Android-telefon, kan du alltid stole på en utmerket keylogger som heter Spynger. Dette verktøyet er en populær keylogger som har blitt brukt av brukere over hele verden.

Keylogger-funksjonen er et av de viktigste salgsargumentene. Utover det kan brukerne også glede seg over andre ting verktøyet kan tilby, inkludert overvåkingsfunksjoner for mer enn 16+ sosiale medier-apper.

Fordeler

  • Keylogger-funksjonen støtter både iOs og Android-enheter
  • Appen har mulighet til å overvåke mer enn 16 apper
  • Grensesnittet er enkelt å forstå

Ulemper

  • Har ikke funksjonen for å ta opp samtaler
PrisAntall enheterGratis prøveversjonKompatibilitet
$44,56/måned - Månedlig
$25,99/måned - kvartalsvis
$9,28/måned - årlig
Én enhetNeiiPhone, Android, iPad, Mac, Desktop

2. mSpy

mspy

Mange ønsker å ha foreldrekontrollapper som lar dem overvåke ikke bare barna sine, men også partnerne sine. Av denne grunn anbefaler vi sterkt å bruke mSpy. Dette er en av de mest nedlastede overvåkingsappene der ute.

mSpy kan være nyttig for å spionere på din utro ektefelle ved å direkte overvåke appene deres på sosiale medier, spore hvor de befinner seg og vite hva de har skrevet inn ved hjelp av keylogger-funksjonen.

Fordeler

  • Har allerede keylogger-funksjonen
  • Brukergrensesnittet er enkelt å forstå
  • Eksklusive funksjoner er tilgjengelige

Ulemper

  • Abonnementene kan være ganske dyre sammenlignet med andre verktøy.
PrisAntall enheterGratis prøveversjonKompatibilitet
$48,99/måned - Månedlig
$27,99/måned - kvartalsvis
$11,66/måned - årlig
Én enhet per planNei (Demo)Android, iPhone (11+), iPad.

3. XNSPY

xnspy

Hvis du ønsker å fjernstyre Android-telefonen fra en annen telefon, er det du trenger en keylogger. Men ikke velg noen keylogger i markedet; velg alltid de beste. Blant dem kan du vurdere XNSPY.

Som navnet forteller deg, fungerer denne keyloggeren hovedsakelig for å spionere på målet ditt. Det fungerer ved å bruke keylogger-funksjonen. Ved å registrere tastetrykk i stealth-modus, kan XNSPY hjelpe deg med å få målets påloggingsinformasjon.

I tillegg vil det ikke påvirke ytelsen, så målet vil ikke engang innse at enhetene deres blir infisert.

Fordeler

  • Verktøyet har stealth-modus for å øke sin stealthiness ytterligere.
  • Det stemmer.

Ulemper

  • Prisen er ikke på langt nær overkommelig.
  • Den har ikke en funksjon for stedssporing i sanntid.
PrisAntall enheterGratis prøveversjonKompatibilitet
$29,99/måned - Månedlig (Basic)
$13,99/måned - kvartalsvis (Basic)
$4,99/måned - årlig (Basic)
$35,99/måned - Månedlig (Premium)
$19,99/måned - kvartalsvis (Premium)
$7,49/måned - Årlig (Premium)
Én enhetNeiAndroid (4.0 og nyere), iPhone (versjon 6.x og nyere)

4. Spyic

spionisk

Hvis du lurer på: "Hvordan kontrollere en annen telefon fra telefonen din?" Spyic er det beste alternativet. Som en overvåkingsapp kan verktøyet også brukes til å spionere på ektefellen din i tilfelle vedkommende plutselig begynner å oppføre seg merkelig.

Selv om det opprinnelig ble laget for foreldrekontroll, kan Spyic også brukes til å bli bedre kjent med partneren din. Det er flere funksjoner som kan være nyttige her, inkludert sporing av telefonnettverk, geofencing og brosjyrehistorikk.

Fordeler

  • Brukergrensesnittet er enkelt å forstå
  • Fullført med mange nyttige funksjoner
  • Planene er ikke så dyre

Ulemper

  • Kun tilgjengelig på Android
PrisAntall enheterGratis prøveversjonKompatibilitet
$39,99/måned - Basic
$49,99/måned Premium
$69,99/måned - Familie
Opptil 3 enheter (familie)Nei (kun demo)Android 4.0 og nyere og jailbreakede iOs-enheter

5. Eyezy

eyezy-appen

For å kontrollere telefonen eksternt, trenger du en overvåkingsapp og en keylogger. Eyezy kan gi det du ønsker med mange interessante funksjoner for å ta din utro ektefelle på fersk gjerning. Den har en funksjon for å overvåke sosiale medier-apper, samtaler og meldinger.

I tillegg kan Eyezy stille inn nøkkelordvarsler. Hvis ektefellen din skriver noe som er begrenset, får du beskjed om det.

Fordeler

  • Har mange flotte funksjoner
  • Rimelige abonnementer
  • Vanskelig å oppdage
  • Geofencing-funksjonen er tilgjengelig

Ulemper

  • Har ikke funksjoner for å ta opp samtaler
PrisAntall enheterGratis prøveversjonKompatibilitet
$38,39/måned - Månedlig$22,39/måned - Kvartalsvis$7,99/måned - ÅrligOpptil 3 enheter per abonnementNei (kun demo)Android (4.0 og nyere), iPhone (7.x og nyere for ikke-jailbreak)

Slik kontrollerer du en annen telefon fra telefonen din uten at de vet det

Vi forstår at mange spør: "Hvordan fjernstyre en telefon?" Som nevnt tidligere, kan prosessen være så enkel som en lek så lenge du kan få tak i riktig programvare.

Et verktøy vi anbefaler på det sterkeste til dette formålet, er Spynger. Spynger er et verktøy som er spesielt utviklet for å overvåke partnere, og det kan tilby mange nyttige funksjoner. Men før du kan få glede av det verktøyet kan tilby, må du først lære deg hvordan du installerer det.

Følg de enkle trinnene nedenfor:

  1. Opprett kontoen din. Opprett kontoen din gratis, og la oss sette opp kontoen din slik at du kan komme i gang med overvåkingen på null komma niks.
  2. Velg din plan. Vi har alle planer for ulike behov. Velg den som passer deg best.
  3. Start overvåking. Gå til kontrollpanelet og finn svaret ditt.

VANLIGE SPØRSMÅL

Finnes det en app der du kan se alt noen gjør på telefonen sin?

Ja, du må installere overvåkingsappene. Disse verktøyene har funksjoner som lar deg overvåke målet ditt på både Android og iPhone. Det ville være bedre hvis du velger et verktøy som er fullført med en keylogger.

Hvordan finner du ut hva partneren din gjør på telefonen sin?

Du kan se alt i kontrollpanelet i overvåkingsappen du har valgt. Dette er vinduet der du kan se meldinger, chatter og annen viktig informasjon.

Kan du se om noen har ekstern tilgang til telefonen din?

Noen apper kan vise tydelige tegn på målenhetene. For eksempel uvanlig bruk av mobildata når telefonen er inaktiv, eller lyder som kommer ut fra telefonen. Det finnes imidlertid anerkjente apper som fungerer i det skjulte og ikke påvirker målpersonens enhet.

Dermed kan du fortsette overvåkingen uten problemer.

Hvordan kan du styre en annen telefon fra telefonen din uten at de vet det gratis?

Den gratis metoden er sannsynligvis umulig på dette tidspunktet. Gratisapper har dessuten en tendens til å gi deg flere problemer, inkludert sannsynligheten for svindel og tonnevis av annonser. Derfor anbefaler vi på det sterkeste å bruke betalte verktøy for overvåkingsformål. Funksjonene deres er alltid verdt prisen.

Konklusjon

Og det er hvordan du kan kontrollere partnerens telefonaktivitet eksternt. Å spionere på noen, spesielt partneren din, kan gjøres enkelt så lenge du kan få det riktige verktøyet. Selv om disse overvåkingsappene krever litt betaling, vil deres flotte funksjoner alltid være verdt pengene.

I mer alvorlige tilfeller anbefaler vi en overvåkingsapp som er komplettert med en keylogger. På den måten kan du enkelt få tilgang fra innsiden.

Patrice Sol er en anerkjent forfatter som har spesialisert seg på kunsten å avsløre bedragere og avdekke skjulte sannheter. Med sin lange erfaring som privatetterforsker og skarpe innsikt i menneskelig psykologi har Patrice utviklet sine ferdigheter i å avsløre komplekse nettverk av løgner.

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skjult skjermopptaker
Uansett hva de gjør på WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram og Skype, får du vite om det bare ved å logge inn på kontoen din.
La oss begynne
bannerbilde
nb_NONorwegian