Hvordan fange en kjæreste som er utro

kjæresten's utroskap

Kjæresten din er ment å være din nærmeste venn. Men den siste tidens endringer i oppførselen hennes kan ha fått deg til å mistenke at hun har en affære. Heldigvis finnes det flere metoder du kan bruke for å avsløre en utro kjæreste. Men før du går ned i dette kaninhullet, bør du ta deg tid til å analysere alle tegnene på at hun er utro.

En studie publisert i 2018 avslørte at 44% av ugifte mennesker er utro minst én gang i forholdet sitt. Denne svimlende statistikken understreker viktigheten av å lære hvordan du kan finne ut om kjæresten din er utro mot deg. Du vil tross alt ikke bli tatt på sengen når det virkelig gjelder.

Det er utrolig viktig å tenke på hva du skal gjøre hvis kjæresten din er utro. Vil du prøve å gjenoppbygge forholdet, eller vil du bare gå din vei? La oss nå fordype oss i noen av de beste måtene å fange en utro på.

banner

10 tegn på at hun er utro mot deg

Det er flere tegn som alle menn bør se etter for å identifisere en utro kjæreste. Noen er imidlertid ikke veldig tydelige og kan gå uoppdaget i årevis.

Du kan lære hvordan du kan oppdage utroskap ved hjelp av disse ti tegnene:

1. Hun er plutselig uinteressert i sex

uniterested i sex

Hvis du plutselig begynner å ha mindre sex med kjæresten din, kan det hende at hun får det et annet sted. Det er imidlertid andre grunner som kan få henne til å miste interessen for sex. Kanskje hun har blitt forfremmet til en travel rolle på jobben, noe som får libidoen hennes til å stupe.

Sørg for at du snakker med henne før du trekker forhastede konklusjoner. Hvis hennes eneste svar er at hun aldri er i humør, kan det hende at hun har en affære.

2. Hun begynner å slåss oftere

par som krangler

Krangler hun over småsaker som tidligere ikke plaget henne? Dette kan være en sterk indikator på at hun er utro. Når hun krangler, sår hun et frø av tvil i forholdet, noe som gir henne spillerom til å hevde at hun er misfornøyd med deg og ønsker å treffe andre mennesker.

3. Hun synes telefonen hennes er mer interessant enn deg

kjærestens utroskap

Hvis hun alltid er på telefonen og ikke gjør noe for å tilbringe kvalitetstid med deg, kan det være at hun er utro. Denne oppførselen kan også bety at hun synes du er kjedelig og lite attraktiv. Da kjæresten min var utro, begynte hun å bli følelsesmessig fjern, og skjermtiden hennes økte dramatisk.

4. Hennes drastiske oppgraderinger av garderoben

garderobeskift

Når kvinner begynner å omgås folk de liker, endrer de gradvis garderoben sin for å innlemme mer sexy klær. Du har kanskje sett noe sexy undertøy eller søte antrekk som hun aldri bruker for deg. Hvis hun bytter garderobe, kan det tyde på at hun underholder en annen mann.

5. Hun anstrenger seg mer for å se bra ut

egenomsorg

Å se bra ut står utvilsomt øverst på alle jenters prioriteringsliste. Men hvis kjæresten din plutselig begynner å trene, bruke fin parfyme og gjøre alt for å forbedre utseendet sitt, er sjansen stor for at hun prøver å imponere noen andre. Ved å lære deg hvordan du kan ta kjæresten din i å være utro ved hjelp av en app, kan du finne ut hvem andre hun dater.

6. Lyver ofte

liggende

Kanskje hun har løyet mye i det siste. En dame som forteller åpenbare løgner, har som regel noe hun skjuler. Hun forteller ofte oppdiktede historier og kommer med tidslinjer som ikke stemmer.

7. Hun er opptatt i helgene

venner som snakker

Helgene er ofte forbeholdt familie og kjære. Noen kvinner vil imidlertid unngå å tilbringe tid sammen med deg ved å hevde at de er opptatt i helgen. Hvis kjæresten din er på forretningsreise eller på tur med venner hver helg, bør du sannsynligvis undersøke om hun er utro.

8. Sjekk posisjonen din jevnlig

sporplassering

Har kjæresten din begynt å sjekke hvor du er oftere? Det kan virke som om hun har blitt mer omsorgsfull, men sannheten er at hun ikke vil at du skal ta henne i å være utro.

9. Hun spøker for deg uten noen forklaring

Ghosting

En kvinne som forsvinner i timevis, lar meldingene dine være uleste og svikter deg under planlagte stevnemøter, kan være et tegn på at hun rett og slett ikke er interessert i deg. Sjansen er stor for at hun dater noen andre, og at du bare er en reserveplan.

10. Hun ser ingen fremtid med deg

likegyldig kvinne

I løpet av en av samtalene kan kjæresten din ha antydet at hun er misfornøyd i sitt nåværende forhold, eller kanskje hun ønsker noe mer. Hvis hun ikke snakker om deres fremtid sammen, er det nok lurt å investere følelsene dine andre steder. Det er stor sjanse for at hun er utro.

Hvordan fange henne i å være utro offline

Hennes mistenkelige løgner og sene kveldssamtaler har kanskje fått deg til å lure på om hun er utro. Heldigvis finnes det noen offline-teknikker du kan bruke for å avsløre henne i å være utro. Disse inkluderer:

I. Gjennomgang av telefonregninger for mistenkelige meldinger eller samtaler

Telefonregninger inneholder navn og nummer på alle som har vært i samtaleloggen din. Hvis du er nysgjerrig på hvem kjæresten din har ringt til i det siste, kan du bruke et dedikert spionverktøy som gir deg tilgang til samtaleloggene deres.

II. Lete gjennom søppel etter ledetråder

Denne metoden kan virke frastøtende, men den er viktig, spesielt hvis du samler bevis på hennes illojalitet. Søppelbøtten kan inneholde hotellkvitteringer, kjærlighetsbrev og andre belastende bevis som du kan bruke til å konfrontere henne.

III. Overvåking

Hvis du har god økonomi, kan du velge å hyre en privatdetektiv til å foreta en grundig etterforskning og samle nok bevis på hennes utroskap uten å vekke mistanke.

Alternativt kan du bruke spionprogramvare til å søke etter eventuelle hemmelige utroskapsapper på telefonen hennes.

IV. Sjekk kredittkortutskriftene for uventede belastninger

Kredittkortutskriftene til kjæresten din vil avsløre hvordan hun har brukt pengene sine. Hvis du legger merke til merkelige kjøp eller overraskende belastninger på kredittkortet hennes, kan det være at hun er utro. Dessverre er denne metoden omstendelig og svært risikabel.

Hvordan finne ut om kjæresten din er utro: Metoder på nett

Lær hvordan du kan avsløre en utro kjæreste med noen tekniske strategier.

a) Se gjennom e-postene hennes

Noen bruker e-postkontoer til å sende hemmelige meldinger til sine hemmelige elskere. Hvis du tar telefonen til kjæresten din når hun er opptatt og leser e-postene hennes, kan du få bevis på at hun er uærlig.

b) Sjekk kontoene hennes på sosiale medier

Følger du kjæresten din på Facebook, Instagram og andre sosiale medier? Hvis du ser på aktiviteten hennes på slike nettsteder, kan det gi deg en pekepinn på om hun flørter med andre menn og muligens er utro mot deg.

c) Spor hvor hun befinner seg

Det finnes en mengde sporingsløsninger på markedet som kan hjelpe deg med å overvåke hvor hun befinner seg i sanntid. Noen spionapper er designet med innebygde GPS-sporere som kan komme til nytte hvis du vil fange din utro kjæreste.

Slik bruker du Spynger til å fange en utro kjæreste

Spynger er en bemerkelsesverdig spionapp som inneholder dusinvis av funksjoner for å hjelpe menn med å fange sine utro kjærester.

spynger

Denne appen åpner for ubegrensede sporingsmuligheter, blant annet

  • Lese meldingene til kjæresten din. Spynger gir deg ubegrenset tilgang til hennes personlige meldinger og chatter på sosiale medier. Du kan til og med se slettede meldinger.
  • Å se hennes aktivitet på sosiale medier. Har kjæresten din planlagt stevnemøter på WhatsApp eller Viber bak ryggen din? Denne appen avslører hele hennes aktivitet på sosiale medier, slik at du slipper å gjette.
  • Sjekker hvor hun befinner seg. Spynger har en integrert GPS-posisjonssporing som gir nøyaktige opplysninger om hvor hun befinner seg i løpet av dagen.
  • Se samtaleloggene hennes. Du kan finne ut hvem hun ofte ringer til ved hjelp av dette kraftige verktøyet. Du får også se innringerens identitet, samtalens varighet og tidsstempler.
  • Går gjennom mediefilene hennes. Hva skjuler hun kanskje i galleriet sitt? Spynger gir et fugleperspektiv over alle bildene og videoene som er lagret på telefonen hennes.
  • Se kommende arrangementer. Denne imponerende funksjonen gjør det mulig for menn å sjekke kjærestens kommende kalenderhendelser, inkludert planlagte datoer og utflukter.
  • Vise installerte apper. Hvis partneren din har installert datingapper som Tinde på telefonen sin, vil Spynger hjelpe deg med å finne ut av det.

Hva du skal gjøre når du tar kjæresten din i å være utro

Det er ganske knusende å finne ut at partneren din er utro. Noen kvinner blir så rastløse ved første tegn på at partneren trekker seg unna at de begynner å lure på: Er kjæresten min utro?

En rekke følelser vil sannsynligvis oversvømme tankene dine. Det er imidlertid viktig å holde hodet klart og finne ut hva du egentlig føler for henne. Hvis hun har vært utro mot deg tidligere, bør ikke utroskapen hennes sjokkere deg. Det kan imidlertid hende at dere må gå til en terapeut sammen hvis dere fortsatt ønsker å jobbe med forholdet.

Søk råd hos mennesker du stoler på. Husk at du fortjener noen som kan gjengjelde din kjærlighet. Når du endelig har fått det bedre, kan du konfrontere kjæresten din på tomannshånd og uttrykke hvor såret du er. Ved å måle reaksjonen hennes, vil du vite om hun angrer på handlingene sine eller ikke.

Ta deg god tid til å tenke på fremtiden for forholdet ditt. Kan du lære å stole på henne igjen, eller er det på tide å gå videre? Det er bare du som kan ta den avgjørelsen.

Konklusjon

Det gjør vondt å finne ut at kjæresten din er utro. Å vite hvordan du kan oppdage tegn på at hun er utro kan bidra til å fjerne enhver tvil og forvirring som kan henge igjen i tankene dine. Selv om det finnes mange måter å avsløre en utro på, har jeg lært at en velprøvd spionapp som Spynger er den aller beste metoden.

banner
Patrice Sol er en anerkjent forfatter som har spesialisert seg på kunsten å avsløre bedragere og avdekke skjulte sannheter. Med sin lange erfaring som privatetterforsker og skarpe innsikt i menneskelig psykologi har Patrice utviklet sine ferdigheter i å avsløre komplekse nettverk av løgner.

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skjult skjermopptaker
Uansett hva de gjør på WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram og Skype, får du vite om det bare ved å logge inn på kontoen din.
La oss begynne
bannerbilde
nb_NONorwegian