Πώς να πιάσετε μια φίλη να απατάει

Η κοπέλα μου's εξαπάτηση

Η κοπέλα σου υποτίθεται ότι είναι η πιο στενή σου φίλη. Ωστόσο, οι πρόσφατες αλλαγές στη συμπεριφορά της μπορεί να σας έχουν κάνει να υποψιάζεστε ότι έχει σχέση. Ευτυχώς, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πιάσετε μια απατημένη φίλη. Αλλά πριν μπείτε σε αυτή τη λαγότρυπα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναλύσετε όλα τα αποκαλυπτικά σημάδια ότι σας απατάει.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2018 αποκάλυψε ότι 44% των ανύπαντρων ανθρώπων απατούν τουλάχιστον μία φορά στη σχέση τους. Αυτό το συγκλονιστικό στατιστικό στοιχείο υπογραμμίζει τη σημασία του να μάθετε πώς να ανακαλύψετε αν η φίλη σας σας απατά. Άλλωστε, δεν θέλετε να βρεθείτε απροετοίμαστοι όταν έρθει η ώρα της πίεσης.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε αν η φίλη σας σας απατήσει. Θα προσπαθήσετε να ξαναχτίσετε τη σχέση σας ή θα φύγετε απλά; Ας εμβαθύνουμε τώρα σε μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για να πιάσετε έναν απατεώνα.

banner

10 σημάδια ότι σας απατάει

Υπάρχουν διάφοροι δείκτες που πρέπει να προσέξει κάθε άνδρας για να εντοπίσει μια άπιστη φίλη. Ωστόσο, ορισμένα δεν είναι πολύ εμφανή και μπορεί να παραμείνουν απαρατήρητα για χρόνια.

Μπορείτε να μάθετε πώς να την πιάσετε να σας απατάει χρησιμοποιώντας αυτά τα δέκα σημάδια:

1. Είναι ξαφνικά αδιάφορη για το σεξ

Ενδιαφέρονται για το σεξ

Αν ξαφνικά αρχίσετε να κάνετε λιγότερο σεξ με τη φίλη σας, τότε μπορεί να το κάνει κάπου αλλού. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι λόγοι που μπορεί να την ωθήσουν να χάσει το ενδιαφέρον της για το σεξ. Ίσως έχει πάρει προαγωγή σε έναν πολυάσχολο ρόλο στη δουλειά της, με αποτέλεσμα να πέσει κατακόρυφα η λίμπιντό της.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε μιλήσει μαζί της πριν βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Αν η μόνη της απάντηση είναι ότι δεν έχει ποτέ διάθεση, τότε μπορεί να έχει σχέση.

2. Διαλέγει καβγάδες πιο συχνά

ζευγάρι που τσακώνεται

Μήπως τσακώνεται για μικρά ζητήματα που προηγουμένως δεν την ενοχλούσαν; Αυτό μπορεί να είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι σας απατάει. Το να τσακώνεται φυτεύει ένα σπόρο αμφιβολίας στη σχέση, δίνοντάς της το περιθώριο να ισχυριστεί ότι είναι δυστυχισμένη μαζί σας και θέλει να βλέπει άλλους ανθρώπους.

3. Βρίσκει το τηλέφωνό της πιο ενδιαφέρον από εσάς

η κοπέλα μου με απατάει

Αν είναι συνέχεια στο τηλέφωνό της και δεν κάνει καμία συντονισμένη προσπάθεια να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί σας, μπορεί να σας απατά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί επίσης να σημαίνει ότι σας βρίσκει βαρετούς και μη ελκυστικούς. Όταν η φίλη μου με απάτησε, άρχισε να γίνεται συναισθηματικά απόμακρη και ο χρόνος της στην οθόνη αυξήθηκε δραματικά.

4. Οι δραστικές αναβαθμίσεις της γκαρνταρόμπας της

αλλαγή γκαρνταρόμπας

Όταν οι γυναίκες αρχίζουν να κάνουν παρέα με άτομα που τους αρέσουν, αλλάζουν σταδιακά την γκαρνταρόμπα τους για να ενσωματώσουν πιο σέξι ρούχα. Μπορεί να έχετε εντοπίσει κάποια σέξι εσώρουχα ή χαριτωμένα ρούχα που δεν φοράει ποτέ για εσάς. Η αλλαγή της γκαρνταρόμπας της μπορεί να υποδηλώνει ότι διασκεδάζει με έναν άλλο άντρα.

5. Κάνει καλύτερη προσπάθεια για να φαίνεται καλή

αυτοφροντίδα

Η καλή εμφάνιση είναι αναμφίβολα στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων κάθε κοπέλας. Αλλά αν η φίλη σας ξαφνικά αρχίσει να πηγαίνει στο γυμναστήριο, να φοράει ωραίο άρωμα και να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να βελτιώσει την εμφάνισή της, το πιθανότερο είναι ότι προσπαθεί να εντυπωσιάσει κάποιον άλλο. Μαθαίνοντας πώς να πιάσετε τη φίλη σας να σας απατάει χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή, μπορείτε να ανακαλύψετε με ποιον άλλον βγαίνει.

6. Συχνά ψέματα

ψέματα

Ίσως τα μικρά λευκά ψεματάκια της να έχουν αυξηθεί πρόσφατα. Μια κυρία που λέει απροκάλυπτα ψέματα συνήθως κρύβει κάτι. Συχνά θα λέει κατασκευασμένες ιστορίες και θα παρέχει χρονοδιαγράμματα που δεν ταιριάζουν.

7. Είναι απασχολημένη τα Σαββατοκύριακα

φίλοι που μιλάνε

Τα Σαββατοκύριακα είναι συχνά αφιερωμένα στην οικογένεια και τους αγαπημένους σας. Ωστόσο, ορισμένες γυναίκες θα αποφύγουν να περάσουν χρόνο μαζί σας, ισχυριζόμενες ότι είναι απασχολημένες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Αν η φίλη σας λείπει για επαγγελματικά ταξίδια ή αποδράσεις με φίλους κάθε Σαββατοκύριακο, τότε μάλλον θα πρέπει να ερευνήσετε αν σας απατάει.

8. Τακτικός έλεγχος της τοποθεσίας σας

θέση διαδρομής

Η φίλη σας ελέγχει πιο συχνά τα ίχνη σας; Μπορεί να φαίνεται ότι έχει γίνει πιο προσεκτική, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θέλει να την πιάσετε να σας απατά.

9. Σε φαντάζει χωρίς καμία εξήγηση

Ghosting

Μια γυναίκα που εξαφανίζεται για ώρες, αφήνει τα μηνύματά σας διαβασμένα και σας στήνει κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων ραντεβού σας μπορεί να σας δείχνει ότι απλά δεν της αρέσετε. Οι πιθανότητες είναι ότι βγαίνει με κάποιον άλλο και εσύ είσαι απλά ένα εναλλακτικό σχέδιο.

10. Δεν βλέπει μέλλον μαζί σου

αδιάφορη γυναίκα

Κατά τη διάρκεια μιας από τις συζητήσεις σας, η φίλη σας μπορεί να υπαινίχθηκε ότι είναι δυσαρεστημένη από την τρέχουσα σχέση της ή ότι ίσως αποζητά κάτι περισσότερο. Αν δεν μιλάει για το κοινό σας μέλλον, τότε μάλλον είναι σοφό να επενδύσετε τα συναισθήματά σας αλλού. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας απατάει.

Πώς να την πιάσετε να απατάει Offline

Τα ύποπτα ψέματά της και οι νυχτερινές κλήσεις της μπορεί να σας έχουν κάνει να αναρωτιέστε: με απατάει Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιες τεχνικές εκτός σύνδεσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να την πιάσετε να σας απατάει. Αυτές περιλαμβάνουν:

I. Επανεξέταση λογαριασμών τηλεφώνου για ύποπτα μηνύματα ή κλήσεις

Οι τηλεφωνικοί λογαριασμοί περιέχουν τα ονόματα και τους αριθμούς όλων όσων εμφανίστηκαν στο αρχείο κλήσεων. Αν είστε περίεργοι να μάθετε ποιον έχει καλέσει πρόσφατα η φίλη σας, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εργαλείο κατασκοπείας μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία καταγραφής κλήσεων.

II. Ψάχνοντας στα σκουπίδια για στοιχεία

Αυτή η μέθοδος μπορεί να φαίνεται αποκρουστική, αλλά είναι κρίσιμη, ειδικά αν συγκεντρώνετε αποδείξεις για την απιστία της. Ο κάδος απορριμμάτων μπορεί να περιέχει αποδείξεις ξενοδοχείων, ερωτικές επιστολές και άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να την αντιμετωπίσετε.

III. Επιτήρηση

Αν είστε οικονομικά προικισμένοι, θα μπορούσατε να επιλέξετε να προσλάβετε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ για να διεξάγει ενδελεχή έρευνα και να συλλέξει αρκετά στοιχεία για την απιστία της χωρίς να κινήσει υποψίες.

Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό κατασκοπείας για να αναζητήσετε τυχόν μυστικές εφαρμογές εξαπάτησης στο τηλέφωνό της.

IV. Έλεγχος των καταστάσεων πιστωτικών καρτών για απροσδόκητες χρεώσεις

Η κατάσταση της πιστωτικής κάρτας της φίλης σας θα αποκαλύψει πώς ξοδεύει τα χρήματά της. Αν παρατηρήσετε παράξενες αγορές ή εκπληκτικές χρεώσεις που χρεώνονται από την πιστωτική της κάρτα, τότε μπορεί να την απατά. Δυστυχώς, αυτή η μέθοδος είναι επαχθής και εξαιρετικά επικίνδυνη.

Πώς να μάθετε αν η φίλη σας σας απατά: Μέθοδοι στο διαδίκτυο

Μάθετε πώς να πιάσετε μια φίλη να σας απατάει με μερικές τεχνολογικές στρατηγικές.

α) Κοιτάξτε τα email της

Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους για να στέλνουν μυστικά μηνύματα στους κρυφούς εραστές τους. Παίρνοντας το τηλέφωνο της φίλης σας όταν είναι απασχολημένη και διαβάζοντας τα email της μπορεί να σας δώσετε αποδείξεις για την ανεντιμότητά της.

β) Ελέγξτε τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθείτε τη φίλη σας στο Facebook, στο Instagram και σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης; Λοιπόν, η προβολή της δραστηριότητάς της σε αυτούς τους ιστότοπους θα μπορούσε να σας δώσει ενδείξεις για το αν φλερτάρει με άλλους άνδρες και ενδεχομένως σας απατά.

γ) Παρακολουθήστε την τοποθεσία της

Υπάρχει πληθώρα λύσεων εντοπισμού στην αγορά που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε την τοποθεσία της σε πραγματικό χρόνο. Ορισμένες εφαρμογές κατασκοπείας έχουν σχεδιαστεί με ενσωματωμένους ανιχνευτές GPS που μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι αν θέλετε να πιάσετε την απατημένη φίλη σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Spynger για να πιάσετε μια απατεώνισσα φίλη

Το Spynger είναι μια αξιοσημείωτη εφαρμογή κατασκοπείας που περιέχει δεκάδες χαρακτηριστικά για να βοηθήσει τους άνδρες να πιάσουν τις άπιστες φίλες τους.

spynger

Αυτή η εφαρμογή ξεκλειδώνει απεριόριστες δυνατότητες παρακολούθησης που περιλαμβάνουν:

  • Διαβάζοντας τα μηνύματα της φίλης σας. Το Spynger σας δίνει απεριόριστη πρόσβαση στα προσωπικά της μηνύματα και στις συνομιλίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα δείτε ακόμη και τα διαγραμμένα μηνύματα.
  • Βλέποντας τη δραστηριότητά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μήπως η φίλη σας σχεδιάζει ραντεβού στο WhatsApp ή στο Viber πίσω από την πλάτη σας; Αυτή η εφαρμογή θα αποκαλύψει ολόκληρη τη δραστηριότητά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μην χρειάζεται να συνεχίσετε να μαντεύετε.
  • Έλεγχος της τρέχουσας θέσης της. Το Spynger διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα εντοπισμού θέσης GPS που παρέχει ακριβή στοιχεία για το πού βρίσκεται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Προβολή των αρχείων καταγραφής κλήσεων της. Μπορείτε να ανακαλύψετε ποιους καλεί συχνά χρησιμοποιώντας αυτό το ισχυρό εργαλείο. Θα βλέπετε επίσης την ταυτότητα του καλούντος, τη διάρκεια της κλήσης και τις χρονοσφραγίδες.
  • Ψάχνοντας τα αρχεία των πολυμέσων της. Τι μπορεί να κρύβει στη γκαλερί της; Το Spynger παρέχει μια άποψη από το μάτι των πουλιών όλων των φωτογραφιών και των βίντεο που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνό της.
  • Βλέποντας τις επερχόμενες εκδηλώσεις. Αυτή η εντυπωσιακή λειτουργία επιτρέπει στους άνδρες να ελέγχουν τα επερχόμενα γεγονότα του ημερολογίου της φίλης τους, συμπεριλαμβανομένων των προγραμματισμένων ημερομηνιών και εκδρομών.
  • Προβολή εγκατεστημένων εφαρμογών. Σε περίπτωση που η σύντροφός σας έχει εγκαταστήσει στο τηλέφωνό της εφαρμογές γνωριμιών όπως το Tinde, το Spynger θα σας βοηθήσει να το μάθετε.

Τι να κάνετε όταν πιάνετε τη φίλη σας να απατάει

Είναι αρκετά καταστροφικό να ανακαλύψετε ότι το έτερό σας ήμισυ έχει δεσμό. Ορισμένες κυρίες γίνονται τόσο ανήσυχες με το πρώτο σημάδι της απομάκρυνσης του συντρόφου τους που αρχίζουν να αναρωτιούνται: Μήπως το αγόρι μου με απατάει;

Μια σειρά από συναισθήματα θα πλημμυρίσουν πιθανώς το μυαλό σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διατηρήσετε καθαρό μυαλό και να καταλάβετε πώς αισθάνεστε πραγματικά γι' αυτήν. Αν σας έχει απατήσει στο παρελθόν, τότε η απιστία της δεν θα πρέπει να σας σοκάρει. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να επισκεφθείτε μαζί έναν ψυχολόγο, αν εξακολουθείτε να θέλετε να δουλέψετε πάνω στη σχέση σας.

Ζητήστε συμβουλές από ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Να θυμάστε ότι αξίζετε κάποιον που μπορεί να ανταποδώσει την αγάπη σας. Όταν επιτέλους βρεθείτε σε καλύτερη κατάσταση, αντιμετωπίστε τη φίλη σας ιδιαιτέρως και εκφράστε πόσο πληγωμένος είστε. Μετρώντας την αντίδρασή της, θα καταλάβετε αν έχει μετανιώσει ή όχι για τις πράξεις της.

Σκεφτείτε με την ησυχία σας το μέλλον της σχέσης σας. Μπορείτε να μάθετε να την εμπιστεύεστε ξανά ή είναι καιρός να προχωρήσετε; Μόνο εσείς μπορείτε να πάρετε αυτή την απόφαση.

Συμπέρασμα

Πονάει να ανακαλύπτεις ότι η φίλη σου σε απατά. Γνωρίζοντας πώς να εντοπίσετε το σημάδια ότι απατάει μπορεί να σας βοηθήσει να απομακρύνετε κάθε αμφιβολία και σύγχυση που μπορεί να υπάρχει στο μυαλό σας. Παρόλο που υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πιάσετε έναν απατεώνα, έχω μάθει ότι η χρήση μιας δοκιμασμένης εφαρμογής κατασκοπείας, όπως το Spynger, είναι μακράν η καλύτερη μέθοδος.

banner
Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek