Πώς να πιάσετε έναν απατεώνα στο τηλέφωνό του

άντρας που εξαπατά

Στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι 20% των ετεροφυλόφιλων ανδρών είναι πιθανό να απατήσουν τις συντρόφους τους. Ορισμένοι από τους παράγοντες που μπορεί να παρακινήσουν τους άνδρες να γίνουν άπιστοι περιλαμβάνουν τη δυσαρέσκεια στο γάμο τους και τη γοητεία του καλύτερου σεξ. Το να μάθετε πώς να πιάνετε έναν απατημένο φίλο στο τηλέφωνό του μπορεί να σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε αρκετά στοιχεία για να τον αντιμετωπίσετε. Ωστόσο, δεν είναι πάντα τόσο εύκολο όσο ακούγεται.

Όταν ένας άντρας αρχίζει να εξαπατά για πρώτη φορά, μπορεί να παρατηρήσετε ανεπαίσθητες αλλαγές στην περιποίηση, τα μοτίβα και τους τρόπους συμπεριφοράς του. Για παράδειγμα, μπορεί ξαφνικά να αρχίσει να γυμνάζεται ή να επιστρέφει στο σπίτι σε περίεργες ώρες.

Μερικές φορές μπορεί απλά να έχετε ένα προαίσθημα ότι ο φίλος μου απατά ─ μην αγνοείτε αυτές τις προδοτικές ενδείξεις, όσο ενοχλητικές και αν είναι.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να ανακαλύψετε αν το αγόρι σας απατάει χρησιμοποιώντας μερικές αποτελεσματικές τεχνικές.

Γιατί οι άνδρες απατούν;

άντρας που εξαπατά

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι άνδρες απατούν. Οι έρευνες δείχνουν ότι οι περισσότεροι άπιστοι άνδρες αισθάνονται σεξουαλικά ή συναισθηματικά αποκομμένοι από τις συντρόφους τους. Άλλοι νιώθουν ότι δεν εκτιμώνται ή παραμελούνται σοβαρά από τις συζύγους τους.

Ωστόσο, ορισμένοι άνδρες απλά βαριούνται την τρέχουσα σχέση τους και αποζητούν τον ενθουσιασμό της γνωριμίας με μια άλλη γυναίκα. Ένα μελέτη αποκάλυψε ότι οι άνδρες που δεν έχουν δέσμευση είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν σχέση.

Το να γνωρίζετε πώς να πιάσετε μια κοπέλα να σας απατάει είναι μάλλον εύκολο, επειδή οι γυναίκες γίνονται αρκετά αποστασιοποιημένες από τους άντρες με τους οποίους βγαίνουν ραντεβού, αν τους ερωτευτούν ή αν σπινθηροβολήσουν μια κρυφή σχέση με έναν γοητευτικό εραστή.

banner

15 σημάδια ότι το αγόρι σας σας απατάει

Μερικοί άνδρες είναι εξαιρετικά καλοί στο να κρύβουν τις κρυφές τους σχέσεις. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά σημάδια που δείχνουν ότι ο φίλος σας σας απατά. Αυτά περιλαμβάνουν:

1. Δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στην εμφάνισή του

Αν το αγόρι σας αναβαθμίσει ξαφνικά την γκαρνταρόμπα του και αρχίσει να πηγαίνει στο γυμναστήριο, μπορεί να προσπαθεί να εντυπωσιάσει τη νέα του ερωμένη.

2. Ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμα

Ο άντρας σας επιστρέφει αργά στο σπίτι ή παρακολουθεί αμφιλεγόμενες επαγγελματικές εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα; Οι πιθανότητες είναι ότι βλέπει κάποια άλλη. Η χρήση μιας εφαρμογής για να δείτε με ποιον στέλνει μηνύματα το αγόρι σας μπορεί να σας φανεί πραγματικά χρήσιμη εδώ.

3. Αλλαγές στη σεξουαλική του ζωή

Οι υγιείς άνδρες έχουν από τη φύση τους υψηλή σεξουαλική ορμή. Αν ο σύντροφός σας αρχίζει ξαφνικά να επιδεικνύει νέα στυλ στην κρεβατοκάμαρα ή θέλει να εξερευνήσετε διαφορετικά πράγματα, εδώ είναι η απάντησή σας στο ερώτημα "Με απατάει το αγόρι μου;".

4. Διαρκής σύνδεση εκτός σύνδεσης ή απροσπέλαση

Ένα άλλο σημάδι ότι ο σύντροφός σας σας απατά είναι η ξαφνική παθητικότητά του. Μπορεί να σταματήσει να σηκώνει τις κλήσεις σας όταν λείπει ή να αργεί σημαντικά να απαντήσει στα μηνύματά σας.

5. Γινόμαστε πιο μυστικοπαθείς

Αν ξαφνικά γίνει επιφυλακτικός, κρύβει το τηλέφωνό του πιο συχνά και δέχεται κλήσεις σε άλλο δωμάτιο, τότε σίγουρα κάτι κρύβει.

6. Αποφυγή συναισθηματικής οικειότητας

Ο φίλος σας μπορεί να αρχίσει να γίνεται ψυχρός ή συναισθηματικά απόμακρος όταν τον απατά. Η έλλειψη οικειότητας μπορεί να πυροδοτείται από συναισθήματα δυσαρέσκειας στη σχέση σας.

7. Αχαρακτήριστη μυρωδιά στην ενδυμασία τους

Τα ρούχα του άντρα σας μυρίζουν παράξενα; Ή μήπως βρήκατε σημάδια από κραγιόν στο πουκάμισό του. Μαθαίνοντας πώς να πιάσετε έναν απατημένο φίλο θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε αν έχει σχέση.

8. Ανεξήγητες δαπάνες

Έχετε παρατηρήσει κάποια ασυνήθιστα έξοδα που ο φίλος σας προσπαθεί να κρύψει. Αν σας προσφέρει μια μη πειστική εξήγηση για τις περίεργες συνήθειες των δαπανών του, τότε μπορεί απλώς να σας απατά.

9. Αίτημα για περισσότερο χώρο και ιδιωτικότητα

Οι σχέσεις πρέπει να βασίζονται στην εμπιστοσύνη και την ανοιχτή επικοινωνία. Αν ο σύντροφός σας υποδηλώνει ότι χρειάζεται χώρο ή παραπονιέται ότι καταπατάτε την ιδιωτική του ζωή, αρχίστε να ερευνάτε αν σας απατάει.

10. Ξαφνική δημιουργία κωδικών πρόσβασης συσκευών

Αν αναρωτιέστε πώς να ανακαλύψετε αν ο σύντροφός σας απατάει στο διαδίκτυο, δοκιμάστε να ελέγξετε το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή του. Οι άνθρωποι που αλλάζουν τους κωδικούς πρόσβασης των συσκευών τους χωρίς να ενημερώνουν τους συντρόφους τους είναι πολύ πιθανό να απατούν.

11. Περνάει λιγότερο ποιοτικό χρόνο μαζί σας

Ο φίλος σας περνάει λιγότερο χρόνο μαζί σας τελευταία; Αν ναι, αυτή η εφαρμογή catch your boyfriend cheating μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε αν σας απατάει.

12. Μαζική ευερεθιστότητα και εναλλαγές διάθεσης

Ο σύντροφός σας μπορεί να γίνει ξαφνικά κυκλοθυμικός και ευερέθιστος για ασήμαντα θέματα, γεγονός που υποδηλώνει ότι πιθανώς έχει κουραστεί από τη σχέση.

13. Σας δείχνει περισσότερη στοργή ή εκτίμηση

Ορισμένοι άνδρες μπορεί να αρχίσουν να περιποιούνται τις συντρόφους τους με περισσότερη αγάπη και στοργή από ό,τι συνήθως. Αυτή η επιπλέον εκτίμηση είναι συνήθως ένα αντανακλαστικό ενοχής που υποδηλώνει ότι απατούν.

14. Δεν βγάζετε πια χαριτωμένες φωτογραφίες μαζί

Αν το αγόρι σας αρχίζει να βγάζει λιγότερες selfies με εσάς τους δύο μαζί, τότε μπορεί να τον ελκύει κάποια άλλη.

15. Έχετε ένα ισχυρό ένστικτο

Κάθε φορά που έχω το προαίσθημα ότι ο φίλος μου με απατάει, συνήθως έχω δίκιο. Δεν πρέπει ποτέ να αγνοείτε την έκτη σας αίσθηση, όσο δυσάρεστη κι αν είναι.

Πώς να πιάσετε έναν απατεώνα στο τηλέφωνό του

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πιάσετε έναν άπιστο σύντροφο. Ας συζητήσουμε μερικές από αυτές παρακάτω.

  1. Παρακολουθήστε την τοποθεσία του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δυσδιάκριτη συσκευή εντοπισμού ή να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή εντοπισμού στο τηλέφωνό του για να λάβετε τη θέση του σε πραγματικό χρόνο σε χάρτη.
  2. Ελέγξτε τα Social Media του. Ίσως αναρωτιέστε πώς να να μάθω αν το αγόρι μου είναι στο Tinder. Λοιπόν, ο έλεγχος των προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να σας δώσει ζωτικές ενδείξεις για το αν σας απατάει.
  3. Κοιτάξτε μέσα από τα μηνύματά του. Επιλέξτε μια στιγμή που είναι αφηρημένος και ψάξτε τα μηνύματα του τηλεφώνου του για να ανακαλύψετε με ποιον συνομιλούσε.
  4. Παρακολουθήστε τις κινήσεις του με την Uber. Χρησιμοποιεί συχνά το αγόρι σας το Uber για να μετακινηθεί; Η παραβίαση του λογαριασμού του Uber μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε πού επισκέπτεται συχνά.
  5. Ελέγξτε τα αρχεία του Media. Οι περισσότεροι άνδρες έχουν αποθηκεύσει μυστικές φωτογραφίες, βίντεο κλιπ και ηχογραφήσεις στη γκαλερί τους. Βεβαιωθείτε ότι βλέπετε όλα τα αρχεία πολυμέσων του, αν υποψιάζεστε ότι σας απατάει.

Πώς να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή κατασκοπείας για να πιάσετε έναν απατεώνα φίλο σας

Οι εφαρμογές κατασκοπείας γίνονται γρήγορα δημοφιλείς λόγω της αξιοσημείωτης ικανότητάς τους να παρακολουθούν τα μηνύματα, τα αρχεία καταγραφής κλήσεων, τις συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα.

Το Spynger είναι μια ισχυρή εφαρμογή παρακολούθησης που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν αν οι σύντροφοί τους απατούν. Μερικά από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν: - Η χρήση της συσκευής είναι δωρεάν:

spynger
  • Παρακολούθηση κοινωνικών μέσων. Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις συζητήσεις τους στο Instagram, Viber, Tinder και μια σειρά από άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.
  • Keylogger. Αυτό το εργαλείο καταγράφει και αποθηκεύει όλες τις πληκτρολογήσεις τους, ώστε να γνωρίζετε όλα όσα πληκτρολογούν.
  • Πρόγραμμα προβολής γκαλερί. Μπορείτε να ελέγξετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράζεται ο φίλος σας με άλλους.
  • Παρακολουθητής καταγραφής κλήσεων. Μπορείτε ακόμη και να ελέγξετε ποιον έχουν καλέσει χρησιμοποιώντας το Spynger.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν εντοπισμό θέσης GPS, παρακολούθηση SMS και καταγραφή οθόνης.

Με απατάει το αγόρι μου: Τελικές σκέψεις

Μαθαίνοντας τι πρέπει να κάνετε όταν το αγόρι σας σας απατάει, μπορείτε να αποφύγετε τις τύψεις αργότερα. Όποια και αν είναι η περίπτωση, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο για να επεξεργαστείτε τα πάντα και αποφύγετε να ενεργήσετε από θυμό. Από την εμπειρία μου, η χρήση μιας κορυφαίας εφαρμογής κατασκοπείας όπως το Spynger είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξέρω αν το αγόρι μου με απατάει.

Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek