10 σημάδια εξαπάτησης στο Facebook: Πώς να εντοπίσετε την εξαπάτηση στο Facebook 

Σημάδια εξαπάτησης στο Facebook

Φανταστείτε το εξής: ο σύντροφός σας κρέμεται συνέχεια από το τηλέφωνο, στέλνει μηνύματα και χαμογελάει στην οθόνη του. Και τότε, παρατηρείτε ένα Tinder ή Bumble στις ρυθμίσεις του και μπουμ!

Όλα τα σημεία συνδέονται. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γιατί θα χρησιμοποιούσαν ΑΥΤΕΣ τις εφαρμογές.

Αλλά, όταν πρόκειται για σημάδια εξαπάτησης στο Facebook, το γεγονός ότι ο σύντροφός σας χρησιμοποιεί το Facebook δεν σημαίνει τίποτα. Όλοι στις μέρες μας έχουν τουλάχιστον μία σελίδα, οπότε γιατί να αποτελεί πρόβλημα;

Παρόλα αυτά, αν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από την αίσθηση ότι ο σύντροφός σας ετοιμάζει κάτι στο Facebook, το να το αγνοήσετε είναι κακή ιδέα. Το μυαλό σας πρέπει να σας προειδοποιεί ασυνείδητα και εμείς είμαστε εδώ για να αποκρυπτογραφήσουμε αυτά τα σημάδια.

Ας δούμε πώς μπορείτε να μάθετε αν κάποιος σας απατάει στο Facebook - και τι πρέπει να κάνετε αν αποκαλυφθεί η αλήθεια.

10 Σημάδια εξαπάτησης στο Facebook Messenger

Σημάδια εξαπάτησης στο Facebook Messenger

Σύμφωνα με James E. Katz, ο καθηγητής της Οικογένειας Feld για τις Σπουδές Αναδυόμενων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Κολέγιο, οι άνθρωποι που είναι δυστυχισμένοι στο γάμο τους θα στραφούν στο Facebook για να βρουν άλλους ανθρώπους.

Κάποιοι μπορεί να αναζητούν συναισθηματική υποστήριξη εκτός της σχέσης, ενώ άλλοι μπορεί να αναζητούν μια σωματική σύνδεση. Ακολουθούν 10 σημάδια εξαπάτησης στο Facebook Messenger που αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους:

  1. Είναι πάντα online

Κάθε φορά που συνδέεστε στο λογαριασμό σας στο Facebook, βλέπετε πάντα μια πράσινη κουκκίδα δίπλα στο όνομα του συντρόφου σας. Αν περνάει τον περισσότερο χρόνο του στην πλατφόρμα, μπορεί να φλερτάρει με κάποιον νέο ή να αναζητά ρομαντικές σχέσεις. Μπορεί να μην το γνωρίζετε καν λόγω των ρυθμίσεων απορρήτου.

  1. Χρησιμοποιούν τη λειτουργία εξαπάτησης Secret Conversation του Facebook

Αν αναρωτιέστε πού να ψάξετε για μυστικές συνομιλίες εξαπάτησης στο Facebook, μην ψαχουλεύετε το τηλέφωνο του συντρόφου σας. Αυτά τα κείμενα εξαφανίζονται μετά την προβολή τους, όπως ακριβώς και τα μηνύματα του Snapchat. Μπορείτε να καταλάβετε ότι ο σύντροφός σας χρησιμοποιεί μυστικά μηνύματα αν παρατηρήσετε ότι εμφανίζονται μαύρες φυσαλίδες κειμένου στα εισερχόμενα του συντρόφου σας. Θέλετε να τα διαβάσετε; Τότε, χρησιμοποιήστε προηγμένες εφαρμογές παρακολούθησης όπως Spynger που μπορεί να ανακτήσει μυστικά μηνύματα.

  1. Διαγράφουν το ιστορικό συνομιλιών

Το 2024, δεν θα χρειάζεται πλέον να καθαρίζουμε το ιστορικό μηνυμάτων για επιπλέον χώρο, επειδή τα τηλέφωνα μπορούν να αποθηκεύουν gigabytes δεδομένων. Αλλά αν ο σύντροφός σας διαγράφει πάντα συνομιλίες με ένα συγκεκριμένο άτομο, αυτό φωνάζει " Facebook cheating". 

banner
  1. Έχουν αλλάξει τις ρυθμίσεις απορρήτου

Αν το SO σας δεν δημοσιεύει πια ιστορίες και δεν γράφει αναρτήσεις, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα μπορούσε απλώς να σας συμπεριλάβει σε διάφορες λίστες στις ρυθμίσεις απορρήτου του. Οι απατεώνες συχνά το κάνουν αυτό για να αποφύγουν διαφωνίες σχετικά με το ότι σας μπλοκάρουν εντελώς. 

  1. Έχουν πολλούς λογαριασμούς στο Facebook

Το να έχετε πολλαπλά προφίλ στο Facebook είναι κανόνας, ειδικά αν χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα για επαγγελματικούς σκοπούς. Εξάλλου, είναι βολικό όταν οι προσωπικοί και οι επαγγελματικοί χώροι δεν επικαλύπτονται. Όμως, αν ο σύντροφός σας δεν ασχολείται με το μάρκετινγκ ή τις διαδικτυακές πωλήσεις, τότε μπορεί να έχετε να κάνετε με εξαπάτηση στο Facebook. 

  1. Δεν σας κάνουν φίλους στο Facebook

Το να προσθέσετε ο ένας τον άλλον στο Facebook συμβαίνει συχνά πριν ξεκινήσει η πραγματική σχέση. Αν ο σύντροφός σας βρίσκει κάθε είδους δικαιολογίες για το λόγο ότι δεν σας κάνει φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σκεφτείτε να περάσετε από τη σελίδα του. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσετε στο Facebook αποδείξεις απιστίας. 

  1. Είναι στο Facebook Dating 

Κάποιοι το αποκαλούν "Facebook cheating app", αλλά εμείς θα επιμείνουμε στην επίσημη ονομασία. Το Facebook Dating είναι μια πρόσθετη λειτουργία που είναι διαθέσιμη στο Messenger. Με αυτό, μπορείτε να σαρώσετε κρυφά τα προφίλ των χρηστών και να ξεκινήσετε μια συζήτηση μαζί τους. Αν δείτε μια συνομιλία με ένα μοβ εικονίδιο καρδιάς στα μηνύματα του συντρόφου σας, τότε αυτός χρησιμοποιεί το Facebook Dating.

  1. Χρησιμοποιούν το Facebook αργά τη νύχτα

Αυτή η κόκκινη σημαία είναι ένα από τα πιο αποκαλυπτικά σημάδια εξαπάτησης στο Facebook Messenger. Αν ο σύντροφός σας αποφεύγει να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του όταν είστε κοντά του, αλλά κάθε φορά που πηγαίνετε για ύπνο, ανοίγει την εφαρμογή Messenger, ήρθε η ώρα να αμφισβητήσετε τα κίνητρά του.

  1. Παίρνουν αμυντική στάση όταν αναφέρετε το Facebook

Οι έμμεσες ερωτήσεις είναι ένα απλό τέχνασμα για να καταλάβετε αν σας απατάει στο Facebook. Ένα άτομο που αισθάνεται ένοχο για εξαπάτηση συνήθως αισθάνεται ότι απειλείται από το ξαφνικό σας ενδιαφέρον. Ως εκ τούτου, ακόμη και μια αθώα κουβεντούλα για το Facebook προκαλεί μια επιθετική αντίδραση.

  1. Έβαλαν κωδικό πρόσβασης στην εφαρμογή Facebook

Το Facebook διαθέτει περισσότερα από αρκετά επίπεδα προστασίας, συμπεριλαμβανομένων των κωδικών πρόσβασης και της αυθεντικοποίησης 2FA. Αν το SO σας προχωράει ακόμη περισσότερο, βάζοντας έναν κωδικό πρόσβασης στην ίδια την εφαρμογή Messenger, μπορεί να κρύβει συνομιλίες από εσάς.

Πώς να μάθετε αν κάποιος απατάει στο Facebook;

Αν αναρωτιέστε πώς να πιάσετε έναν απατεώνα στο Facebook, το να δίνετε προσοχή στις αλλαγές συμπεριφοράς είναι μόνο ένα σημείο εκκίνησης. Τα σημάδια απάτης από μόνα τους δεν σας δίνουν κανένα ουσιαστικό στοιχείο για να αντιμετωπίσετε τον σύντροφό σας, ακόμη και αν είστε απολύτως σίγουροι ότι έχει διαδικτυακή σχέση.

Αν θέλετε να αποφύγετε την αντιπαράθεση για τις αβάσιμες κατηγορίες σας, βρείτε τις αποδείξεις χρησιμοποιώντας το online εργαλείο παρακολούθησης του Facebook. Spynger. Σχεδιασμένο για τον εντοπισμό άπιστων συντρόφων, έχει κάνει μεγάλα κύματα στο Διαδίκτυο λόγω των προηγμένων χαρακτηριστικών και της ευκολίας χρήσης.

Πιάστε τους απατεώνες στο Facebook με το Spynger

spynger fb

Spynger είναι αόρατο τόσο για τον ιδιοκτήτη του λογαριασμού όσο και για το σύστημα ασφαλείας του Facebook. Με αυτό, μπορείτε να ελέγξετε με ασφάλεια τα περισσότερα βασικά δεδομένα, όπως:

  • Αποσταλμένα και ληφθέντα μηνύματα, συμπεριλαμβανομένων των διαγραμμένων
  • Facebook μυστικές συνομιλίες εξαπάτηση ιστορία
  • Λίστα φίλων με ονόματα και αριθμούς
  • Κοινόχρηστα αρχεία και σύνδεσμοι
  • Δημοσιεύσεις, ιστορίες και σχόλια
  • Θέση GPS σε πραγματικό χρόνο

Πώς να μάθετε αν ο σύζυγος έχει μυστικό λογαριασμό στο Facebook σε 3 βήματα

Με το Spynger, δεν χρειάζεστε πολύπλοκες λύσεις για το πώς να μάθετε αν ο σύζυγος έχει μυστικό λογαριασμό στο Facebook. Η εφαρμογή θα κάνει τη δουλειά για εσάς μόλις τη ρυθμίσετε. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Βήμα 1. Δημιουργία του λογαριασμού σας

Το Spynger στέλνει τα δεδομένα του Facebook σε έναν ασφαλή διαδικτυακό Πίνακα Ελέγχου που συνδέεται με το λογαριασμό σας. Για να τον δημιουργήσετε, απλώς εισάγετε το email σας και έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης στα πεδία εγγραφής.

Βήμα 2. Διαλέξτε το σχέδιό σας

Η σύλληψη ενός απατεώνα στο Facebook απαιτεί λίγο χρόνο, οπότε το Spynger προσφέρει διαφορετικά συνδρομητικά πακέτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, συμπεριλαμβανομένων μηνιαίων, τριμηνιαίων και ετήσιων πακέτων. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

Βήμα 3. Πιάστε τους απατεώνες στο Facebook

Συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου σας από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και κάντε κλικ στην καρτέλα "Facebook". Τώρα μπορείτε να διαβάσετε τις μυστικές συνομιλίες του Facebook που εξαπατούν, να εντοπίσετε την τοποθεσία και ακόμη και να καταγράψετε στιγμιότυπα οθόνης της συσκευής του συντρόφου σας.

Τι να κάνω αν πιάσω τον σύντροφό μου να απατάει στο Facebook;

  • Δημιουργήστε μια απόσταση μεταξύ σας. Αποστασιοποιηθείτε σωματικά από τον σύντροφό σας για να αποφασίσετε για τις περαιτέρω ενέργειες πριν προβείτε σε δραστικά βήματα. Δεν χρειάζεται να τον αντιμετωπίσετε αμέσως για την απιστία στο Facebook. Πηγαίνετε για σύντομες διακοπές, επισκεφθείτε τους γονείς σας - κάντε οτιδήποτε για να περάσετε λίγο χρόνο χωρίς την παρουσία τους.
  • Σχεδιάστε τη συζήτησή σας. Μόλις καταλαγιάσουν τα συναισθήματά σας, σκεφτείτε τι άλλο πρέπει να μάθετε και πώς να συζητήσετε την κατάσταση με τον σύντροφό σας. Ακόμα και αν πρόκειται να τον χωρίσετε, πρέπει να γνωρίζει το λόγο της απόφασής σας, όσο κακός και αν σας φέρθηκε.
  • Αναζητήστε συναισθηματική υποστήριξη. Ακόμα και αν δεν έχετε χωρίσει εξαιτίας της απάτης στο Facebook, η ψυχική σας υγεία εξακολουθεί να υποφέρει από την τραυματική εμπειρία της προδοσίας. Κλείστε μερικές συνεδρίες με έναν επαγγελματία θεραπευτή.

Τελικά λόγια 

Όταν παρατηρείτε μόνο ένα από τα 10 Σημάδια εξαπάτησης στο Facebook, μάλλον δεν είναι λόγος ανησυχίας. Σχεδόν κάθε χρήστης του Διαδικτύου έχει συγκεκριμένες ψηφιακές συνήθειες, και ο σύντροφός σας δεν αποτελεί εξαίρεση. Αλλά, αν έχετε τσεκάρει όλα τα σημάδια από τη λίστα μας ή το ένστικτό σας σας λέει ότι κάτι δεν πάει καλά, τότε ερευνήστε περαιτέρω. 

Λάβετε υπόψη σας ότι οι περισσότεροι απατεώνες διαγράφουν/κρύβουν συμβιβαστικό περιεχόμενο, επομένως, μπορεί να μην το βρείτε απλά ξεφυλλίζοντας το ιστορικό συνομιλιών στο τηλέφωνό τους. Αν θέλετε να βρείτε διαγραμμένα στοιχεία εξαπάτησης, χρησιμοποιήστε το Spynger. Πρόκειται για ένα online εργαλείο παρακολούθησης του Facebook που σας στέλνει όλες τις πληροφορίες που μοιράζεται ή λαμβάνει ο σύντροφός σας εδώ. Μπορείτε να διαβάσετε κείμενα, να δείτε κοινά αρχεία και ακόμη και να εντοπίσετε την τοποθεσία από τον online πίνακα ελέγχου χωρίς να το γνωρίζει.

Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek