10 σημάδια εξαπάτησης στο Snapchat: Πώς να πιάσετε έναν απατεώνα στο Snapchat

Σημάδια εξαπάτησης Snapchat

Δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από τη σκέψη ότι ο σύντροφος ή ο σύζυγός σας σας απατά; Μόλις οι υποψίες αρχίσουν να σέρνονται, είναι πολύ δύσκολο να τις ξεφορτωθείτε. Αυτό είναι το νόημα της εξαπάτησης στο Snapchat - μπορείτε να διαισθανθείτε τα ψέματα, αλλά δεν μπορείτε να τα αποδείξετε. 

Εξάλλου, τα μηνύματα, τα Snaps και οι Ιστορίες του Snapchat αυτοκαταστρέφονται μετά από σύντομο χρονικό διάστημα. Οτιδήποτε μοιάζει έστω και ελάχιστα με αποδεικτικό στοιχείο απλά εξαφανίζεται στον αέρα, χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος.

Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να απατάει στο Snapchat και να τη γλιτώνει; Τα χαρακτηριστικά του Snapchat το καθιστούν εφικτό, αλλά με το σωστό διαδικτυακά εργαλεία, μπορείτε να ξεγελάσετε τον δόλιο σύντροφο ή σύζυγο. Ξεθάβουν τις πληροφορίες που κρύβονται στα βάθη του λογαριασμού τους, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων και των Snaps.

Αυτό το εργαλείο σύλληψης απατεώνων το κάνει μέσα σε λίγα λεπτά, ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε την αλήθεια αμέσως τώρα, χωρίς να χάνετε χρόνο σε αμφιβολίες και υποψίες. 

Αλλά αν μπορείτε να διαθέσετε λίγο χρόνο για να ερευνήσετε ΤΙ πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις οθόνες τους στο Snapchat, μείνετε μαζί μας. Εδώ, θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την εξαπάτηση στο Snapchat, πώς να την εντοπίσετε και τι να κάνετε μόλις την εντοπίσετε.

Τι μετράει ως εξαπάτηση του Snapchat;

Στον πυρήνα της, η απιστία είναι είτε σωματική είτε συναισθηματική. Ναι, ακόμη και αν μιλάμε για απατεώνες του Snapchat. 

Σκεφτείτε μόνοι σας: αν ο/η σύντροφός σας κοιμάται με κάποια άλλη ή προσπαθεί να την αποπλανήσει στέλνοντας άτακτες φωτογραφίες, αυτό μετράει ως απιστία; Ναι. Έχουν την πρόθεση να μπουν στην κρεβατοκάμαρα του Snap φίλου τους, για να το πω το λιγότερο. Είναι θέμα χρόνου να το κάνουν τελικά.

Από την άλλη πλευρά, η συναισθηματική εξαπάτηση είναι πολύπλοκη και πολλοί από εμάς δεν την παίρνουμε στα σοβαρά. Πράγματα όπως το φλερτ στα DM, οι βαθιές συζητήσεις και οι καταστάσεις φίλων είναι συνηθισμένα στις μέρες μας, οπότε είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε αν μετράει ως προδοσία ή ως συζήτηση για το επόμενο στο νήμα.

Όπως και να έχει, το να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει στο Snapchat τους είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεστε αποδείξεις εξαπάτησης στο Snapchat.

banner

Αποδείξεις εξαπάτησης στο Snapchat: Πού να ψάξετε;

Ως tech geeks, γνωρίζουμε τουλάχιστον δύο μετρήσεις που δείχνουν άμεσα το γεγονός αν το Snapchat χρησιμοποιείται για εξαπάτηση ή όχι. Οι καταστάσεις των φίλων του συντρόφου σας και το Snapscore μπορούν να πουν πολλά για το άτομο με το οποίο συνομιλεί και για το πόσο συχνά χρησιμοποιεί την εφαρμογή. 

Αφού το δοκιμάσετε αυτό, μπορεί να πείτε: "Τώρα ξέρω το όνομα του ατόμου, τι ακολουθεί; Ακόμα δεν υπάρχουν μηνύματα ή Snaps για να κοιτάξω".

Η απάντησή μας είναι: έχετε ήδη αυτό το όνομα. Το μόνο που απομένει είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστορικό συνομιλιών με αυτό το άτομο και Spynger ταιριάζει απόλυτα για τη δουλειά. Είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να διαβάζετε ιδιωτικά DM και να βλέπετε Snaps, ακόμη και διαγραμμένα. Το Spyner δεν αφορά την ανάκτηση αντιγράφων ασφαλείας- στέλνει άμεσα δεδομένα στο Online ταμπλό σας όταν εντοπίζεται οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Απλά μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο, δημιουργήστε το λογαριασμό σας και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ρυθμίσετε το Spynger. Μόλις ολοκληρωθεί η ρύθμιση για πρώτη φορά, θα δείτε τα αποδεικτικά στοιχεία εξαπάτησης του Snapchat να εμφανίζονται στο λογαριασμό σας. 

10 σημάδια εξαπάτησης στο Snapchat

Πώς μπορείτε να καταλάβετε αν κάποιος σας απατάει στο Snapchat; Εκτός από όλους τους τεχνολογικούς τρόπους για να ελέγξετε αν ο σύντροφός σας είναι πιστός, μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε μια έμμεση προσέγγιση και απλώς να παρατηρήσετε τη συμπεριφορά του. Ποιος ξέρει, ίσως η περίπτωσή σας να είναι ψευδής συναγερμός και να μην υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Ακολουθούν 10 σημάδια που μπορούν να σας βοηθήσουν να το καταλάβετε. 

  1. Χρησιμοποιούν το Snapchat συχνότερα από το συνηθισμένο

Αυτό είναι το προφανές, αλλά αν ο σύντροφός σας κρέμεται συνέχεια από το Snapchat, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας. Παρόλο που η συμπεριφορά του μπορεί να μην έχει καμία σχέση με σημάδια απιστίας στο Snapchat - ειδικά αν σας δίνει τόση προσοχή όσο συνήθως - έχετε το δικαίωμα να τον ρωτήσετε τι συμβαίνει. Ή απλά να βρείτε έναν βάσιμο λόγο για να ελέγξετε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου τους. Αναφορές χρόνου οθόνης μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς έχει αλλάξει η χρήση του Snapchat με την πάροδο του χρόνου.

  1. Το Snapscore τους αυξάνεται γρήγορα

Snapscore είναι ένας μικρός αριθμός που εμφανίζεται κάτω από το avatar σας και αυξάνεται με κάθε Snap που στέλνετε. Τι σημαίνει αυτή η απλή εξίσωση; Ο σύντροφός σας μπορεί να συνομιλεί ενεργά με κάποιον άλλο, αν το δικό του Snapscore αυξάνεται πιο γρήγορα από το κανονικό. Ευτυχώς, μπορείτε να δείτε το Snapscore του χρήστη αν είστε στη λίστα φίλων του, οπότε δεν χρειάζεται να ψάξετε το τηλέφωνό του.

  1. Έχουν νέους καλύτερους φίλους στο Snapchat

Χρησιμοποιούν οι άνθρωποι το Snapchat για να εξαπατούν κρυφά; Ναι, αλλά συχνά υποτιμούν τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αν εσείς οι δύο ήσασταν οι καλύτεροι φίλοι στο Snapchat (και οι δύο είχατε emojis καρδιάς δίπλα στα ονόματα χρηστών σας), αλλά τώρα δεν βλέπετε πια τα emojis καρδιάς, τότε... κάποιος άλλος το έχει. Και αυτός σίγουρα δεν είστε εσείς.

  1. Απενεργοποίησαν τις καταστάσεις Snap Map

Μπορείτε να καταλάβετε αν το Snapchat είναι μια εφαρμογή εξαπάτησης για τον σύντροφό σας από Χάρτης Snap καταστάσεις. Το Snap Map εμφανίζει τη θέση του χρήστη σε πραγματικό χρόνο σε μια λίστα φίλων. Αν σας έχει διαγράψει από αυτήν, αυτό είναι ένα τεράστιο κόκκινο πανί. Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε, αλλά μπορεί να υποδηλώνει ότι τα πράγματα έχουν γίνει φυσικά. Διαφορετικά, γιατί να θέλουν ξαφνικά να κρύψουν την τοποθεσία τους;

  1. Λαμβάνουν πάρα πολλές ειδοποιήσεις 

Αν η οθόνη του τηλεφώνου τους αναβοσβήνει σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο με ειδοποιήσεις Snapchat, σίγουρα κάτι ύποπτο συμβαίνει - εκτός κι αν ο λογαριασμός τους παραβιάστηκε ή κάτι τέτοιο. Άλλες κόκκινες σημαίες είναι οι θολές ειδοποιήσεις που δεν έχετε ξαναδεί. Αυτό σημαίνει ότι έχουν ενεργοποιήθηκε το θόλωμα της ιδιωτικής ζωής στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου τους για να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες να διαβάσετε τα μηνύματά τους.

  1. Άλλαξαν τις ρυθμίσεις απορρήτου

Αν δεν είστε ο τύπος του ατόμου που ψαχουλεύει τους λογαριασμούς του συντρόφου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ίσως να θέλετε να επανεξετάσετε τους κανόνες σας. Πώς να καταλάβετε αν κάποιος σας απατά στο Snapchat; Ρυθμίσεις απορρήτου είναι το πράσινο φως για να ερευνήσετε περαιτέρω. Αν ο σύντροφός σας έχει αλλάξει τις ρυθμίσεις του Snapchat από ανοιχτή πρόσβαση σε "Οι φίλοι μου" ή ακόμα και σε "Μόνο εγώ", μπορεί να έχει κάτι να κρύψει. 

  1. Αποφεύγουν να αφήνουν το τηλέφωνο όταν είστε κοντά τους

Ας είμαστε ειλικρινείς: κουβαλάμε τα τηλέφωνά μας παντού μαζί μας. Ακόμα και στην τουαλέτα! Αλλά αυτό είναι κάτι σαν κανόνας στον οποίο δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία. Όταν πρόκειται να αφήσουμε το τηλέφωνο για ένα δευτερόλεπτο πάνω σε ένα τραπέζι, δεν είναι κάτι το σπουδαίο. Ωστόσο, αν ο σύντροφός σας έχει ξαφνικά γίνει ιδιαίτερα προσεκτικός με το τηλέφωνό του και δεν το αφήνει ποτέ σε απόσταση αναπνοής όταν είστε κοντά του, μπορεί να ετοιμάζει κάτι.

  1. Αμύνονται όταν τους ρωτάς για το Snapchat

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι κατηγορίες, οπότε είναι εύκολο να αμυνθείτε όταν ο σύντροφός σας ρωτάει: "Χρησιμοποιείται το Snapchat για σχέσεις;" Ωστόσο, αν δεν αναφέρετε καν το θέμα της απιστίας στις συζητήσεις σας και κάνετε αθώες ερωτήσεις σχετικά με τις νέες ιστορίες ή καταστάσεις τους, δώστε προσοχή στο πώς αντιδρά. Ένα άτομο που καταπιέζει έντονα συναισθήματα όπως η ενοχή, είναι πιθανό να εκνευριστεί γρήγορα. 

  1. Είναι συναισθηματικά απόμακροι

Είναι το Snapchat για απατεώνες; Δεν είμαστε εδώ για να σας κάνουμε διάλεξη για ψυχολογικές μελέτες, αλλά η συναισθηματική απόσταση και η απιστία πάνε μαζί όπως το φυστικοβούτυρο με το ζελέ. Αν ο σύντροφός σας γίνεται πιο επιφυλακτικός όσον αφορά τα συναισθήματά του, απομακρύνεται από τις συζητήσεις ή ακόμα και απλά παραιτείται γενικά, κάτι μπορεί να μην πάει καλά.

  1. Η σεξουαλική τους ορμή έχει αλλάξει

Η εξαπάτηση στο Snapchat επηρεάζει τη σεξουαλική σας διάθεση, ακόμη και αν πρόκειται για συναισθηματική εξαπάτηση. Η ξαφνική αλλαγή της σεξουαλικής συμπεριφοράς μετά την απάτη εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους. Ο σύντροφός σας μπορεί είτε να αδιαφορεί για το σεξ είτε να ενδιαφέρεται υπερβολικά γι' αυτό. Και τα δύο θα μπορούσαν να είναι σημάδια εξαπάτησης.

Πώς να πιάσετε έναν απατεώνα στο Snapchat

Πώς να πιάσετε έναν απατεώνα στο Snapchat

Αν έχετε τσεκάρει όλα τα κουτάκια από τη λίστα με τα σημάδια απιστίας στο Snapchat, ήρθε η ώρα να πάρετε τον έλεγχο της κατάστασης στη σχέση σας. Παρακάτω, θα βρείτε τρεις μεθόδους για το πώς να κάνετε τον σύντροφό σας να ομολογήσει την απιστία. Μία από αυτές πιθανότατα θα σας βγει σε καλό.

Αντιμετωπίστε τους με αποδείξεις

Η λήψη δραστικών μέτρων μπορεί να είναι αγχωτική, αλλά είναι ένας τέλειος τρόπος για να τερματίσετε το δράμα στη σχέση σας μια για πάντα. Οι αδιάσειστες αποδείξεις, είτε πρόκειται για ένα στιγμιότυπο συνομιλίας είτε για άλλα στοιχεία, σίγουρα θα τους κάνουν να ομολογήσουν. Εξάλλου, είναι δύσκολο να αρνηθείτε ότι κάτι συμβαίνει όταν ο σύντροφός σας κρατάει στα χέρια του φυσικές αποδείξεις για την απιστία στο Snapchat.

Το βασικό τέχνασμα εδώ είναι να έχετε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ απόδειξη, όχι μόνο ένα emoji καρδιάς που έχετε ερμηνεύσει ως απιστία. Για να επιβεβαιώσετε τις αμφιβολίες σας, είναι προτιμότερο να παρακολουθείτε το Snapchat για κάποιο χρονικό διάστημα και να ψαρέψετε τα αδιάσειστα στοιχεία. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή κατασκοπείας όπως το Spynger για να το κάνετε αυτό. Λαμβάνει αυτόματα στιγμιότυπα οθόνης από τις συνομιλίες και τα Snaps, ώστε να μην σας διαφύγει τίποτα.

Περιμένετε την τέλεια στιγμή

Αν είστε ντροπαλός και οι άμεσες αντιπαραθέσεις σας φαίνονται εφιάλτης, προσπαθήστε να τους πιάσετε απροετοίμαστους. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, οι απατεώνες είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν βρίσκεστε κοντά τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι σε εγρήγορση όλη την ώρα. Οπότε, επιλέξτε μια στιγμή για να τους πιάσετε στα πράσα και κάντε το. Όσο πιο χαλαροί είναι, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να μπορέσουν να κρύψουν τα ψέματά τους. 

Εκφράστε τις ανησυχίες σας

Αν δεν έχετε όρεξη να τους πιάσετε επ' αυτοφώρω, απλά πείτε τους για τις ανησυχίες σας. Τότε ίσως δεν χρειάζεστε κανένα κόλπο του Snapchat για να πιάσετε έναν απατεώνα, αν ο σύντροφός σας έχει αρκετό θάρρος να πει την αλήθεια. Αλλά να θυμάστε ότι τέτοιες συζητήσεις συχνά δημιουργούν ένταση, οπότε προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε αν θέλετε να είναι ειλικρινείς.

Κάτω γραμμή

Στο τέλος της ημέρας, είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε τι θεωρείται απιστία στο Snapchat και πώς να προχωρήσετε με τη σχέση σας αν έχετε εντοπίσει κάποιες κόκκινες σημαίες. Από την άποψη της τεχνολογίας (και λίγη κοινή λογική), έχετε πλέον όλα τα εργαλεία και τα κόλπα για να αποκαλύψετε την αλήθεια. Απλά κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά και δώστε προτεραιότητα στην ψυχική σας ευεξία πάνω από οτιδήποτε άλλο. 

Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

  • Σας ευχαριστούμε που φτιάξατε μια λίστα με τα ΤΕΧΝΙΚΑ σημάδια εξαπάτησης. Αυτό ακριβώς έψαχνα! Σίγουρα θα προσέχω αυτές τις κόκκινες σημαίες. Η σχέση μας έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, οπότε πρέπει να είμαι πιο προσεκτική.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek