Jak chytit nevěrného přítele na telefonu

muž podvádí

Statistiky ukazují, že 20% heterosexuálních mužů pravděpodobně podvádí své partnerky. Mezi faktory, které mohou muže motivovat k nevěře, patří nespokojenost v manželství a lákadlo lepšího sexu. Naučit se, jak přistihnout nevěrného přítele při telefonování, vám může pomoci shromáždit dostatek důkazů, abyste ho mohli konfrontovat. Není to však vždy tak snadné, jak se zdá.

Když vás muž začne podvádět poprvé, můžete si všimnout jemných změn v jeho chování, vzorech a způsobech. Například může náhle začít cvičit nebo se vracet domů v neobvyklou dobu.

Někdy můžete mít prostě pocit, že vás můj přítel podvádí ─ nepřehlížejte tyto varovné signály, ať už jsou jakkoli znepokojivé.

V tomto článku se dozvíte, jak pomocí několika účinných technik zjistit, zda vás přítel podvádí.

Proč muži podvádějí?

muž podvádí

Existuje řada důvodů, proč muži podvádějí. Výzkumy ukazují, že většina nevěrných mužů se cítí sexuálně nebo citově odloučena od svých partnerek. Jiní se cítí nedocenění nebo jsou svými partnerkami silně zanedbáváni.

Některé muže však jejich současný vztah jednoduše omrzí a zatouží po vzrušení z randění s jinou ženou. Jeden studium odhalil, že muži, kteří nemají dostatek závazků, si s velkou pravděpodobností začnou románek.

Vědět, jak přistihnout přítelkyni při nevěře, je poměrně snadné, protože ženy se od mužů, s nimiž chodí, poměrně oddělí, pokud se do nich zamilují nebo navážou tajný poměr s okouzlujícím milencem.

banner

15 příznaků, že vás váš přítel podvádí

Někteří muži jsou pozoruhodně dobří v utajování svých tajných afér. Existuje však několik příznaků, že vás váš přítel podvádí. Patří mezi ně:

1. Věnovat větší pozornost jeho vzhledu

Pokud si váš přítel náhle vylepšil šatník a začal chodit do posilovny, možná se snaží zapůsobit na svou novou milenku.

2. Náhlá změna plánu

Chodí váš muž domů pozdě nebo se o víkendech účastní pochybných pracovních schůzek? Je pravděpodobné, že se vídá s někým jiným. Použití aplikace, která vám umožní zjistit, s kým si váš přítel píše, se vám v tomto případě může opravdu hodit.

3. Změny v jeho sexuálním životě

Zdraví muži mají přirozeně vysokou sexuální touhu. Pokud váš partner najednou začne předvádět nové styly v ložnici nebo chce, abyste zkoušeli různé věci, zde je odpověď na otázku "Podvádí mě můj přítel?".

4. Neustálé vypínání nebo nedostupnost

Dalším znamením, že vás partner podvádí, je jeho náhlá pasivita. Může vám přestat zvedat telefony, když je pryč, nebo mu trvá podstatně déle, než odpoví na vaše zprávy.

5. Větší utajení

Pokud se najednou stane mlčenlivým, bude častěji schovávat telefon a přijímat hovory v jiné místnosti, pak určitě něco skrývá.

6. Vyhýbání se citové intimitě

Když vás váš přítel podvádí, může být chladný nebo citově odtažitý. Jeho nedostatek intimity může být vyvolán pocity nespokojenosti ve vašem vztahu.

7. Necharakteristická vůně na jejich oděvu

Páchne oblečení vašeho muže podivně? Nebo jste na jeho košili našli stopy po rtěnce. Naučte se, jak přistihnout nevěrného přítele, a zjistěte, zda má milenku.

8. Nevysvětlené výdaje

Všimli jste si neobvyklých výdajů, které se váš přítel snaží skrývat. Pokud své podivné výdaje vysvětluje nepřesvědčivě, je možné, že vás právě podvádí.

9. Žádost o více prostoru a soukromí

Vztahy by měly být založeny na důvěře a otevřené komunikaci. Pokud vám partner naznačuje, že potřebuje prostor, nebo si stěžuje, že mu zasahujete do soukromí, začněte zkoumat, zda vás nepodvádí.

10. Náhlé vytvoření hesel zařízení

Pokud vás zajímá, jak zjistit, zda vás partner podvádí online, zkuste zkontrolovat jeho telefon nebo počítač. Lidé, kteří mění hesla svých zařízení, aniž by o tom informovali své partnery, jsou s největší pravděpodobností nevěrní.

11. Tráví s vámi méně kvalitního času

Tráví s vámi váš přítel v poslední době méně času? Pokud ano, tato aplikace Chyťte svého přítele při nevěře vám pomůže zjistit, zda vás podvádí.

12. Masivní podrážděnost a výkyvy nálad

Váš partner může být náhle náladový a podrážděný kvůli banálním záležitostem, což naznačuje, že je pravděpodobně ze vztahu unavený.

13. Projevování větší náklonnosti nebo uznání

Někteří muži mohou začít zahrnovat své partnerky větším množstvím lásky a náklonnosti než obvykle. Toto mimořádné uznání je obvykle reflexem viny, který naznačuje, že podvádějí.

14. Už si neděláte roztomilé společné fotky

Pokud si váš přítel začne pořizovat méně vašich společných selfie, je možné, že ho přitahuje někdo jiný.

15. Máte silný vnitřní pocit

Kdykoli mám pocit, že mě můj přítel podvádí, mám většinou pravdu. Nikdy byste neměli ignorovat svůj šestý smysl, ať už je jakkoli nepříjemný.

Jak chytit nevěrného přítele na telefonu

Nevěrného partnera můžete přistihnout několika způsoby. Některé z nich si probereme níže.

  1. Sledování jeho polohy. Můžete použít nenápadné sledovací zařízení nebo do jeho telefonu nainstalovat sledovací aplikaci a zjistit jeho polohu v reálném čase na mapě.
  2. Zkontrolujte jeho sociální média. Možná vás zajímá, jak zjistit, jestli je můj přítel na Tinderu.. Kontrola jeho profilů na sociálních sítích může poskytnout zásadní informace o tom, zda vás podvádí.
  3. Prohlédněte si jeho zprávy. Vyberte si čas, kdy je rozptýlený, a projděte jeho zprávy v telefonu a zjistěte, s kým si povídal.
  4. Sleduj jeho pohyb pomocí Uberu. Využívá váš přítel často k přepravě Uber? Nabourání se do jeho účtu Uberu vám pomůže zjistit, kam často jezdí.
  5. Zkontrolujte jeho mediální soubory. Většina mužů má ve své galerii uložené tajné fotografie, videoklipy a zvukové nahrávky. Pokud máte podezření, že vás podvádí, ujistěte se, že jste si prohlédli všechny jeho multimediální soubory.

Jak používat špionážní aplikaci k chycení podvádějícího přítele

Špionážní aplikace se rychle stávají populárními díky své pozoruhodné schopnosti sledovat zprávy jiných lidí, protokoly hovorů, chaty na sociálních sítích, e-maily a další.

Spynger je výkonná sledovací aplikace, která uživatelům umožňuje zkontrolovat, zda je jejich partneři nepodvádějí. Mezi její nejoblíbenější funkce patří:

spynger
  • Monitorování sociálních médií. Všechny jejich rozhovory si můžete přečíst na Instagram, Viber, Tinder a řadu dalších sociálních sítí.
  • Keylogger. Tento nástroj zaznamenává a ukládá všechny jejich stisky kláves, takže máte přehled o všem, co zadávají.
  • Prohlížeč galerie. Můžete si prohlédnout fotografie a videa, které váš přítel sdílí s ostatními.
  • Sledování protokolu hovorů. Pomocí Spynger můžete dokonce zkontrolovat, komu volali.

Mezi další funkce patří sledování polohy GPS, monitor SMS a záznamník obrazovky.

Podvádí mě můj přítel: Závěrečné myšlenky

Když se naučíte, co dělat, když vás přítel podvádí, můžete se vyhnout pozdějším výčitkám. Ať už je to jakkoli, ujistěte se, že máte dostatek času na to, abyste vše zpracovala, a vyvarujte se jednání ve vzteku. Z mých zkušeností vyplývá, že použití špičkové špionážní aplikace, jako je například Spynger, je nejlepší způsob, jak zjistit, zda mě můj přítel podvádí.

Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech