Jak přistihnout přítelkyni při nevěře

přítelkyně's nevěra

Vaše přítelkyně by měla být vaší nejbližší přítelkyní. Její nedávné změny v chování ve vás však mohly vyvolat podezření, že má poměr. Naštěstí existuje několik metod, které můžete použít k dopadení nevěrné přítelkyně. Než se však pustíte do této králičí nory, věnujte nějaký čas analýze všech varovných signálů, že vás podvádí.

Jedna studie zveřejněná v roce 2018 odhalila, že 44% nesezdaných lidí alespoň jednou ve svém vztahu podvádí. Tato ohromující statistika podtrhuje důležitost toho, abyste se naučili, jak zjistit, zda vás vaše přítelkyně podvádí. Koneckonců, nechcete být zaskočeni, když dojde na přetlačovanou.

Je nesmírně důležité přemýšlet o tom, co dělat, když vás vaše přítelkyně podvede. Pokusili byste se váš vztah obnovit, nebo byste prostě odešli? Pojďme se nyní ponořit do hloubky některých nejlepších způsobů, jak nevěrníka přistihnout.

banner

10 příznaků, že vás podvádí

Existuje několik ukazatelů, podle kterých by měl každý muž poznat nevěrnou přítelkyni. Některé z nich však nejsou příliš zjevné a mohou zůstat neodhaleny po celé roky.

Pomocí těchto deseti příznaků se můžete naučit, jak ji přistihnout při nevěře:

1. Najednou nemá zájem o sex

sjednocený zájem o sex

Pokud najednou začnete mít s přítelkyní méně sexu, je možné, že si ho obstarává někde jinde. Existují však i jiné důvody, které ji mohou přimět ke ztrátě zájmu o sex. Možná byla v práci povýšena na náročnou pozici, což způsobilo pokles jejího libida.

Než uděláte ukvapené závěry, promluvte si s ní. Pokud je její jedinou odpovědí, že na to nikdy nemá náladu, může jít o nevěru.

2. Častěji si vybírá hádky

hádající se pár

Hádá se kvůli maličkostem, které ji dříve netrápily? To může být jasným ukazatelem toho, že vás podvádí. Vyvolávání hádek zasévá do vztahu semínko pochybností a dává jí prostor k tvrzení, že je s vámi nešťastná a chce se stýkat s jinými lidmi.

3. Její telefon je pro ni zajímavější než vy

přítelkyně podvádí

Pokud je stále na telefonu a nesnaží se s vámi trávit čas, možná vás podvádí. Toto chování může také znamenat, že vás považuje za nudného a nepřitažlivého. Když mě moje přítelkyně podváděla, začala se mi citově vzdalovat a její čas strávený u obrazovky se výrazně zvýšil.

4. Její drastické vylepšení šatníku

změna šatníku

Když se ženy začnou stýkat s lidmi, kteří se jim líbí, postupně změní svůj šatník a začlení do něj více sexy oblečení. Možná jste si všimli sexy spodního prádla nebo roztomilého oblečení, které pro vás nikdy nenosí. Změna jejího šatníku může naznačovat, že se baví s jiným mužem.

5. Snaží se vypadat dobře

péče o sebe

Dobrý vzhled je bezpochyby na prvním místě v seznamu priorit každé dívky. Pokud však vaše přítelkyně najednou začne navštěvovat posilovnu, nosit pěkný parfém a ze všech sil se snaží vylepšit svůj vzhled, je pravděpodobné, že se snaží zapůsobit na někoho jiného. Naučit se, jak přistihnout svou přítelkyni při nevěře pomocí aplikace, vám může pomoci odhalit, s kým dalším chodí.

6. Časté lhaní

ležící

Možná se jí v poslední době hromadí malé bílé lži. Dáma, která bezostyšně lže, obvykle něco skrývá. Často vypráví vymyšlené příběhy a uvádí časové údaje, které nesedí.

7. O víkendech je zaneprázdněná

přátelé si povídají

Víkendy jsou často vyhrazeny rodině a blízkým. Některé ženy se však vyhýbají tomu, aby s vámi trávily čas, a tvrdí, že jsou o víkendu zaneprázdněné. Pokud je vaše přítelkyně každý víkend pryč na služebních cestách nebo na výletech s přáteli, pak byste pravděpodobně měli prozkoumat, zda vás nepodvádí.

8. Pravidelná kontrola polohy

umístění trati

Kontroluje vaše přítelkyně častěji místo vašeho pobytu? Může se zdát, že se stala starostlivější, ale pravdou je, že nechce, abys ji přistihl při nevěře.

9. Ona tě pronásleduje bez vysvětlení

Ghosting

Žena, která mizí na celé hodiny, nechává vaše vzkazy přečtené a během plánovaných schůzek vám stojí v cestě, vám možná dává najevo, že ji prostě nezajímáte. Je pravděpodobné, že chodí s někým jiným a vy jste pro ni jen záložní plán.

10. Nevidí s tebou budoucnost

lhostejná žena

Během jednoho z vašich rozhovorů mohla vaše přítelkyně naznačit, že je ve svém současném vztahu nespokojená, nebo možná touží po něčem víc. Pokud nemluví o vaší společné budoucnosti, pak je pravděpodobně rozumné investovat své emoce jinam. Je totiž velká pravděpodobnost, že vás podvádí.

Jak ji chytit při podvádění offline

Její podezřelé lži a noční hovory vás možná přiměly přemýšlet o tom, zda mě podvádí.Naštěstí existuje několik offline technik, které můžete využít k tomu, abyste ji přistihli při nevěře. Patří mezi ně:

I. Kontrola účtů za telefonní hovory kvůli podezřelým textovým zprávám nebo voláním

Telefonní účty obsahují jména a čísla všech osob, které se objevily v záznamu hovorů. Pokud vás zajímá, komu vaše přítelkyně v poslední době volala, můžete pomocí specializovaného špionážního nástroje získat přístup k výpisům jejich hovorů.

II. Hledání stop v odpadcích

Tato metoda se může zdát odpudivá, ale je rozhodující, zejména pokud shromažďujete důkazy o její neloajalitě. Odpadkový koš může obsahovat hotelové účtenky, milostné dopisy a další usvědčující důkazy, které můžete použít ke konfrontaci.

III. Dohled

Pokud jste finančně zajištěni, můžete si najmout soukromého detektiva, který provede důkladné vyšetřování a shromáždí dostatek důkazů o její nevěře, aniž by vzbudil podezření.

Případně můžete použít špionážní software k vyhledávání jakýchkoli tajné aplikace pro podvádění v jejím telefonu.

IV. Kontrola výpisů z kreditních karet kvůli neočekávaným poplatkům

Výpis z kreditní karty vaší přítelkyně odhalí, jak utrácela peníze. Pokud si všimnete podivných nákupů nebo překvapivých poplatků stržených z její kreditní karty, je možné, že vás podvádí. Tato metoda je bohužel těžkopádná a velmi riskantní.

Jak zjistit, zda vás vaše přítelkyně podvádí: Jak zjistit, jestli vám nevěrná, a to online metodami?

Naučte se, jak přistihnout přítelkyni při nevěře pomocí několika technických strategií.

a) Projděte si její e-maily

Někteří lidé používají své e-mailové účty k posílání tajných zpráv svým tajným milencům. Když své přítelkyni vezmete telefon, když je zaneprázdněná, a přečtete si její e-maily, můžete získat důkaz o její nepoctivosti.

b) Zkontrolujte její účty na sociálních sítích

Sledujete svou přítelkyni na Facebooku, Instagramu a dalších sociálních sítích? Prohlížení její aktivity na těchto stránkách by vám mohlo napovědět, zda neflirtuje s jinými muži a zda vás případně nepodvádí.

c) Sledování její polohy

Na trhu je nepřeberné množství sledovacích řešení, která vám mohou pomoci sledovat její pobyt v reálném čase. Některé špionážní aplikace jsou navrženy s vestavěnými GPS trackery, které se mohou hodit, pokud chcete chytit svou nevěrnou přítelkyni.

Jak pomocí Spynger chytit nevěrnou přítelkyni

Spynger je pozoruhodná špionážní aplikace, která obsahuje desítky funkcí, které pomáhají mužům chytit jejich nevěrné přítelkyně.

spynger

Tato aplikace odemyká neomezené možnosti sledování, které zahrnují:

  • Čtení zpráv od přítelkyně. Spynger vám umožní neomezený přístup k jejím osobním zprávám a chatům na sociálních sítích. Dokonce si můžete zobrazit i smazané zprávy.
  • Vidět její aktivity na sociálních sítích. Plánuje vaše přítelkyně za vašimi zády schůzky přes WhatsApp nebo Viber? Tato aplikace odhalí celou její aktivitu na sociálních sítích, abyste nemuseli neustále hádat.
  • Kontrola její aktuální polohy. Spynger má integrovaný GPS lokátor, který poskytuje přesné informace o jejím pobytu během dne.
  • Zobrazení jejích protokolů hovorů. Pomocí tohoto účinného nástroje můžete zjistit, komu často volá. Uvidíte také identitu volajícího, délku hovoru a časové značky.
  • Procházení jejích mediálních souborů. Co by mohla skrývat ve své galerii? Spynger poskytuje pohled z ptačí perspektivy na všechny fotografie a videa, která jsou uložena v jejím telefonu.
  • Zobrazení nadcházejících událostí. Tato působivá funkce umožňuje mužům kontrolovat nadcházející události v kalendáři jejich přítelkyně, včetně plánovaných schůzek a výletů.
  • Zobrazení nainstalovaných aplikací. Pokud si vaše partnerka nainstalovala do telefonu seznamovací aplikace, jako je Tinde, Spynger vám to pomůže zjistit.

Co dělat, když přistihnete svou přítelkyni při nevěře

Zjištění, že váš protějšek má milenku, je docela zdrcující. Některé dámy jsou při prvním náznaku partnerova odchodu tak neklidné, že se začnou ptát: Podvádí mě můj přítel?

Pravděpodobně vás zaplaví řada emocí. Je však důležité zachovat si čistou hlavu a zjistit, co k ní skutečně cítíte. Pokud vás podváděla již dříve, neměla by vás její nevěra šokovat. Možná však budete muset společně navštívit terapeuta, pokud chcete na vztahu ještě pracovat.

Vyhledejte radu u lidí, kterým důvěřujete. Nezapomeňte, že si zasloužíte někoho, kdo vaši lásku dokáže opětovat. Až se vám konečně uleví, konfrontujte svou přítelkyni v soukromí a vyjádřete, jak moc jste zraněni. Podle její reakce poznáte, zda svého jednání lituje, nebo ne.

Nespěchejte s přemýšlením o budoucnosti vašeho vztahu. Můžete se jí znovu naučit důvěřovat, nebo je čas jít dál? Toto rozhodnutí můžete učinit pouze vy.

Závěr

Zjištění, že vás přítelkyně podvádí, bolí. Vědět, jak rozpoznat známky toho, že podvádí může pomoci odstranit veškeré pochybnosti a nejasnosti, které by mohly přetrvávat ve vaší mysli. Ačkoli existuje mnoho způsobů, jak nevěrníka chytit, naučil jsem se, že zdaleka nejlepší metodou je použití osvědčené špionážní aplikace, jako je Spynger.

banner
Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech