Jak vzdáleně kontrolovat činnost partnerova telefonu

aktivita partnera's telefonem

Podle výzkumu bylo 21% nárůst případů nevěry v USA. Od 60. let se však toto procento potenciálně zvýšilo. Vzhledem k tomu, že se v naší společnosti množí případy spojené s podváděním, je normální položit si otázku typu: "Jak kontrolovat činnost telefonu partnera na dálku?".

Někdy máme nutkání zkontrolovat zařízení svého partnera, pokud se začne z ničeho nic chovat podezřele. Ale právě soukromí nás v tom omezuje. Navíc je obtížné to udělat tradičními způsoby.

V tomto článku vám řekneme, jak pomocí snadných a pohodlných nástrojů vzdáleně ovládat telefon se systémem Android z jiného telefonu bez povolení. Abychom vám pomohli učinit moudřejší rozhodnutí, poskytneme vám srovnání 5 monitorovacích aplikací s jejich výhodami a nevýhodami.

Můžete vzdáleně ovládat telefon se systémem Android z jiného telefonu?

Ano, a co je ještě zajímavější, nemusíte mít žádné speciální hackerské nebo počítačové dovednosti. Zvládne to každý, pokud se mu dostane do rukou správná sada nástrojů. Proto se s vámi chceme podělit o několik užitečných nástrojů pro účely monitorování nebo špehování.

Tyto nástroje mohou být užitečné zejména v případě, že začnete pochybovat o loajalitě svého partnera poté, co se začne chovat divně. Místo přímé konfrontace, která by mohla celou věc ještě zhoršit, by pro vás bylo lepší dozvědět se pravdu zevnitř.

Pokud chcete vědět, jak zdarma ovládat jiný telefon ze svého telefonu, aniž by o tom věděl, chceme se s vámi podělit o několik nástrojů, které vám s tím pomohou. Níže se podívejte na nejlepší příklady.

5 nejlepších aplikací pro vzdálené ovládání telefonu

  1. Spynger - Vynikající keylogger s mnoha užitečnými funkcemi
  2. mSpy - Monitorovací aplikace "vše v jednom", na kterou se můžete spolehnout
  3. XNSPY - Snadný způsob, jak někoho skrytě sledovat
  4. Spyic - Jednoduchá a přehledná monitorovací aplikace pro všechny
  5. Eyezy - Skvělý nástroj s vynikající podporou pro všechna zařízení

Dálkové ovládání telefonu se systémem Android: 5 nejlepších recenzovaných aplikací

Pokud chcete vědět, jak ovládat jiný telefon ze svého telefonu, aniž by o tom věděl, je klíčové použít správný nástroj. O některých nejlepších nástrojích, které můžete použít, jsme již psali. Níže jsou uvedeny recenze nejlepších aplikací pro dálkové ovládání, které vám pomohou učinit moudřejší konečné rozhodnutí.

1. Spynger

aplikace spynger

Chcete-li získat přístup k něčí poloze pomocí telefonu s Androidem s dálkovým ovládáním, můžete se vždy spolehnout na vynikající keylogger s názvem Spynger. Tento nástroj je populární keylogger, který používají uživatelé po celém světě.

Funkce keyloggeru je jednou z jeho hlavních předností. Kromě toho mohou uživatelé využít i další funkce, které nástroj nabízí, včetně funkcí pro sledování více než 16 aplikací sociálních médií.

Klady

  • Funkce keyloggeru podporuje zařízení se systémem iOs i Android.
  • Aplikace umožňuje sledovat více než 16 aplikací.
  • Rozhraní je snadno pochopitelné

Nevýhody

  • Nemá funkci nahrávání hovorů
CenaPočet zařízeníZkušební verze zdarmaKompatibilita
$44,56/měsíc - měsíčně
$25,99/měsíc - čtvrtletně
$9,28/měsíc - ročně
Jedno zařízeníNeiPhone, Android, iPad, Mac, Stolní počítač

2. mSpy

mspy

Mnoho lidí chce mít aplikace rodičovské kontroly, které jim umožní sledovat nejen jejich děti, ale také jejich partnery. Z tohoto důvodu vřele doporučujeme používat mSpy. Jedná se o jednu z nejstahovanějších monitorovacích aplikací.

mSpy může být užitečný pro špehování vašeho nevěrného manžela či manželky tím, že přímo sleduje jejich aplikace sociálních médií, sleduje jejich polohu a pomocí funkce keyloggeru ví, co napsali.

Klady

  • Již má funkci keyloggeru
  • Uživatelské rozhraní je snadno pochopitelné
  • K dispozici jsou exkluzivní funkce

Nevýhody

  • Předplatné může být ve srovnání s jinými nástroji poměrně drahé.
CenaPočet zařízeníZkušební verze zdarmaKompatibilita
$48,99/měsíc - měsíčně
$27,99/měsíc - čtvrtletně
$11,66/měsíc - ročně
Jedno zařízení na plánNe (ukázka)Android, iPhone (11+), iPad.

3. XNSPY

xnspy

Pokud chcete vzdáleně ovládat telefon se systémem Android z jiného telefonu, potřebujete keylogger. Nevybírejte si však libovolný keylogger na trhu; vždy vybírejte ty nejlepší. Mezi nimi můžete zvážit XNSPY.

Jak již název napovídá, tento keylogger slouží především ke špehování vašeho cíle. Funguje pomocí funkce keyloggeru. Nahráváním stisků kláves ve skrytém režimu vám XNSPY může pomoci získat přihlašovací údaje cíle.

Navíc neovlivní výkon, takže cíl si ani neuvědomí, že je jeho zařízení infikováno.

Klady

  • Nástroj je vybaven režimem stealth, který dále zvyšuje jeho nenápadnost.
  • Je to přesné.

Nevýhody

  • Cena není ani zdaleka přijatelná.
  • Nemá funkci sledování polohy v reálném čase.
CenaPočet zařízeníZkušební verze zdarmaKompatibilita
$29,99 EUR/měsíc - měsíčně (základní)
$13,99/měsíc - čtvrtletně (základní)
$4,99/měsíc - ročně (základní)
$35,99/měsíc - měsíčně (Premium)
$19,99/měsíc - čtvrtletně (Premium)
$7,49/měsíc - ročně (Premium)
Jedno zařízeníNeAndroid (verze 4.0 a vyšší), iPhone (verze 6.x a vyšší)

4. Spyic

spyic

Pokud vás zajímá, jak ovládat jiný telefon z telefonu? Spyic je vaše nejlepší volba. Jako monitorovací aplikaci lze tento nástroj použít také ke špehování manžela/manželky v případě, že se náhle začne chovat divně.

Ačkoli byl původně vytvořen pro rodičovskou kontrolu, Spyic lze použít i k lepšímu poznání partnera. K dispozici je několik funkcí, které zde mohou být užitečné, včetně sledování telefonní sítě, geofencingu a kontroly historie brožur.

Klady

  • Snadno pochopitelné uživatelské rozhraní
  • Dokončeno s mnoha užitečnými funkcemi
  • Plány nejsou tak drahé

Nevýhody

  • K dispozici pouze pro systém Android
CenaPočet zařízeníZkušební verze zdarmaKompatibilita
$39,99/měsíc - Základní
$49,99/měsíc Premium
$69,99 EUR/měsíc - Rodina
Až 3 zařízení (rodina)Ne (pouze ukázka)Android 4.0 a novější a zařízení iOs s jailbreakem

5. Eyezy

aplikace eyezy

Pro vzdálené ovládání telefonu potřebujete monitorovací aplikaci a keylogger. Eyezy vám může poskytnout to, co chcete, s mnoha zajímavými funkcemi, které vám pomohou přistihnout nevěrného manžela při činu. Má funkci pro sledování aplikací sociálních sítí, hovorů a zpráv.

Kromě toho je Eyezy schopen nastavit upozornění na klíčová slova. Pokud tedy váš manžel či manželka píše něco, co je zakázáno, budete na to upozorněni.

Klady

  • Má spoustu skvělých funkcí
  • Cenově dostupné předplatné
  • Těžko zjistitelné
  • Funkce geofencing je k dispozici

Nevýhody

  • Nemá funkce pro nahrávání hovorů
CenaPočet zařízeníZkušební verze zdarmaKompatibilita
$38,39/měsíc - měsíčně$22,39/měsíc - čtvrtletně$7,99/měsíc - ročněAž 3 zařízení na jedno předplatnéNe (pouze ukázka)Android (4.0 a vyšší), iPhone (7.x a vyšší pro případy bez útěku z vězení)

Jak ovládat jiný telefon ze svého telefonu, aniž by o tom věděl

Chápeme, že se mnoho lidí ptá: "Jak ovládat telefon na dálku?". Jak již bylo zmíněno, proces může být snadný jako hračka, pokud si pořídíte správný software.

Jedním z nástrojů, který pro tento účel vřele doporučujeme, je Spynger. Jako nástroj, který je speciálně navržen pro monitorování partnerů, vám Spynger může nabídnout mnoho užitečných funkcí. Než si však budete moci užívat toho, co nástroj nabízí, budete se muset nejprve naučit, jak jej nainstalovat.

Postupujte podle následujících jednoduchých kroků:

  1. Vytvořte si účet. Vytvořte si účet zdarma a nechte nás nastavit váš účet, abyste mohli začít monitorovat během okamžiku.
  2. Vyberte si svůj plán. Máme každý plán pro různé potřeby. Vyberte si ten, který vám nejvíce vyhovuje.
  3. Zahájení sledování. Vstupte do Ovládacího panelu a najděte odpověď.

ČASTO KLADENÉ DOTAZY

Existuje nějaká aplikace, kde můžete vidět všechno, co někdo dělá na svém telefonu?

Ano, je třeba nainstalovat monitorovací aplikace. Tyto nástroje mají funkce, které umožňují sledovat váš cíl v systému Android i iPhone. Bylo by lepší, kdybyste si vybrali nástroj, který je doplněn keyloggerem.

Jak zjistíte, co váš partner dělá na svém telefonu?

Vše můžete vidět v ovládacím panelu uvnitř vybrané monitorovací aplikace. V tomto okně se zobrazují zprávy, chaty nebo jiné důležité informace.

Můžete zjistit, zda má někdo vzdálený přístup k vašemu telefonu?

Některé aplikace mohou na cílových zařízeních vykazovat zjevné příznaky. Například neobvyklé využívání mobilních dat při nečinnosti telefonu nebo zvuky, které se z telefonu ozývají. Existují však renomované aplikace, které pracují skrytě a cílové zařízení neovlivní.

Proto můžete plynule pokračovat ve sledování.

Jak můžete zdarma ovládat jiný telefon ze svého telefonu, aniž by o tom věděl?

Volná metoda je v tuto chvíli pravděpodobně nemožná. Kromě toho bezplatné aplikace obvykle přinášejí více problémů, včetně pravděpodobnosti podvodů a spousty reklam. Proto pro účely monitorování důrazně doporučujeme používat placené nástroje. Jejich funkce vždy stojí za tu cenu.

Závěr

A to je způsob, jak vzdáleně ovládat činnost partnerova telefonu. Špehovat někoho, zejména svého partnera, lze snadno, pokud si pořídíte správný nástroj. I když tyto monitorovací aplikace vyžadují určitou platbu, jejich skvělé funkce budou vždy stát za ty peníze.

Pro závažnější případy doporučujeme monitorovací aplikaci doplněnou o keylogger. Tímto způsobem můžete snadno získat přístup zevnitř.

Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech