10 příznaků podvádění na Snapchatu: Jak chytit nevěrníka na Snapchatu?

Známky podvádění na Snapchatu

Nemůžete se zbavit myšlenky, že vás partner nebo manželka podvádí? Jakmile se podezření začne vkrádat, je docela těžké se ho zbavit. Právě o tom je nevěra na Snapchatu - můžete vycítit lži, ale nemůžete je dokázat. 

Koneckonců zprávy, snímky a příběhy Snapchat se po krátké době samy zničí. Cokoli, co jen vzdáleně připomíná důkaz, se prostě rozplyne a nezanechá po sobě žádnou stopu.

Znamená to, že na Snapchatu může podvádět kdokoli a projde mu to? Funkce Snapchatu to umožňují, ale se správným online nástroje, můžete přelstít podvádějícího partnera nebo manžela. Vyhrabou informace ukryté v hlubinách jejich účtu, včetně zpráv a snímků Snap.

Tento nástroj pro chytání podvodníků to zvládne během několika minut, takže můžete zjistit pravdu hned teď, aniž byste ztráceli čas pochybnostmi a podezřeními. 

Pokud si ale najdete čas a prozkoumáte, co se skutečně děje za jejich obrazovkami Snapchatu, zůstaňte s námi. Zde najdete vše o podvádění na Snapchatu, jak ho odhalit a co dělat, když už se tak stane.

Co se považuje za podvádění na Snapchatu?

Podvod je v jádru buď fyzický, nebo citový. Ano, i když mluvíme o podvodnících na Snapchatu. 

Zamyslete se sami nad sebou: když váš partner spí s někým jiným nebo se ho snaží svést posíláním nemravných fotek, považuje se to za nevěru? Ano. Mají přinejmenším v úmyslu dostat se do ložnice svého přítele Snap. Je jen otázkou času, kdy to konečně udělají.

Na druhou stranu je citová nevěra složitá a mnozí z nás ji neberou vážně. Věci jako flirtování v DM, hluboké rozhovory a statusy v přátelích jsou v dnešní době běžné, takže je na vás, abyste se rozhodli, zda se to počítá jako zrada, nebo jako řeči vedle.

Ať tak či onak, přijít na kloub tomu, co se na jejich Snapchatu skutečně děje, je snadný úkol. Potřebujete důkazy o podvádění na Snapchatu.

banner

Snapchat Podvádění Důkazy: Kde hledat?

Jako techničtí maniaci známe nejméně dvě metriky, které přímo ukazují na skutečnost, zda je Snapchat používán k podvádění, nebo ne. Statusy přátel vašeho partnera a Snapscore mohou hodně napovědět o osobě, se kterou chatuje, a o tom, jak často aplikaci používá. 

Po tomto pokusu si možná řeknete: "Teď už vím, jak se ten člověk jmenuje, co dál? Stále nejsou k dispozici žádné zprávy ani snímky, na které bych se mohl podívat."

Naše odpověď zní: toto jméno už máte. Jediné, co vám zbývá, je přístup k historii chatu s touto osobou. Spynger se pro tuto práci dokonale hodí. Je to aplikace, která vám umožní číst soukromé zprávy DM a prohlížet si snímky, dokonce i ty smazané. Spyner se nezabývá obnovou záloh; při zaznamenání jakékoli aktivity okamžitě odesílá data na ovládací panel Online.

Stačí přejít na oficiální webové stránky, vytvořit si účet a podle pokynů na obrazovce nastavit Spynger. Po dokončení prvního nastavení se na vašem účtu objeví důkazy o podvádění na Snapchatu. 

10 příznaků podvádění na Snapchatu

Jak poznat, že vás někdo na Snapchatu podvádí? Kromě všech technických způsobů, jak zjistit, zda je vám partner věrný, můžete zvolit i nepřímý přístup a jednoduše pozorovat jeho chování. Kdo ví, třeba je vaše situace planým poplachem a není důvod se znepokojovat.

Zde je 10 příznaků, které vám pomohou to zjistit. 

  1. Používají Snapchat častěji než obvykle

Tohle je zřejmé, ale pokud váš partner neustále visí na Snapchatu, určitě ve vašem vztahu něco nehraje. I když jeho chování nemusí mít nic společného s příznaky nevěry na Snapchatu - zejména pokud vám věnuje tolik pozornosti jako obvykle - máte právo se ho zeptat, co se děje. Nebo jednoduše vymyslete pádný důvod, proč zkontrolovat nastavení jejich telefonu. Přehledy času stráveného u obrazovky vám pomůže zjistit, jak se používání Snapchatu v průběhu času změnilo.

  1. Jejich Snapscore se rychle zvyšuje

Snapscore je malé číslo zobrazené pod vaším avatarem, které se zvyšuje s každým odeslaným Snapem. Co tato jednoduchá rovnice znamená? Váš partner může aktivně chatovat s někým jiným, pokud jeho Snapscore roste rychleji než obvykle. Naštěstí si můžete zobrazit Snapscore uživatele, pokud jste v jeho seznamu přátel, takže nemusíte procházet jeho telefon.

  1. Mají nové nejlepší přátele na Snapchatu

Používají lidé Snapchat k tajnému podvádění? Ano, ale často podceňují sílu sociálních médií. Pokud jste byli na Snapchatu nejlepší přátelé (oba jste měli emotikony srdce vedle vašich uživatelských jmen), ale teď už nevidíte emotikony se srdíčky, pak... je má někdo jiný. A vy to rozhodně nejste.

  1. Zakázali statusy snap map

Zda je Snapchat pro vašeho partnera nevěrná aplikace, poznáte podle toho. Snap mapa stavy. Snap Map zobrazuje polohu uživatele v reálném čase v seznamu přátel. Pokud vás z něj vymazali, je to obrovská červená vlajka. Nechceme vás děsit, ale může to naznačovat, že se věci staly fyzicky. Proč by jinak najednou chtěli skrývat svou polohu?

  1. Dostávají příliš mnoho oznámení 

Pokud jim na displeji telefonu blikají notifikace ze Snapchatu jako vánoční stromeček, určitě se děje něco podezřelého - pokud tedy jejich účet nebyl hacknut nebo tak něco. Dalšími červenými vlajkami jsou rozmazaná oznámení, která jste předtím neviděli. Znamená to, že se zapnuto rozmazání soukromí v nastavení jejich telefonu, abyste minimalizovali šance na přečtení jejich zpráv.

  1. Změnili nastavení ochrany osobních údajů

Pokud nepatříte k těm, kteří slídí po účtech partnera na sociálních sítích, možná byste měli svá pravidla přehodnotit. Jak poznat, že vás někdo podvádí na Snapchatu? Nastavení ochrany osobních údajů jsou zeleným světlem pro další vyšetřování. Pokud váš partner změnil nastavení Snapchatu z volného přístupu na "Moji přátelé" nebo dokonce "Pouze já", možná něco skrývá. 

  1. Vyhýbají se odchodu od telefonu, když jste nablízku

Buďme upřímní: telefony nosíme všude s sebou. Dokonce i na záchodě! Ale je to tak trochu norma, které nevěnujeme příliš pozornosti. Pokud jde o to, že telefon na vteřinu odložíme na stůl, není to nic hrozného. Pokud si však váš partner najednou začal dávat na svůj telefon mimořádný pozor a nikdy ho nenechává v dosahu, když jste poblíž, možná má něco za lubem.

  1. Když se jich zeptáte na Snapchat, začnou se bránit

Nikdo nemá rád obviňování, takže je snadné se bránit, když se váš partner zeptá: "Používá se Snapchat k aférám?". Pokud však v rozhovorech nevěru ani nezmíníte a budete klást nevinné otázky týkající se jeho nových příběhů nebo statusů, věnujte pozornost tomu, jak reaguje. Osoba, která potlačuje silné emoce, jako je pocit viny, se pravděpodobně rychle rozčílí. 

  1. Jsou citově vzdálení

Je Snapchat pro podvodníky? Nechceme vás poučovat o psychologických studiích, ale citový odstup a nevěra jdou k sobě jako burákové máslo a želé. Pokud je váš partner stále zdrženlivější, co se týče emocí, distancuje se od rozhovorů nebo dokonce obecně rezignuje, něco může být špatně.

  1. Jejich sexuální apetit se změnil

Podvádění na Snapchatu ovlivňuje váš sexuální apetit, i když jde jen o emocionální podvádění. Náhlá změna sexuálního chování po podvádění se projevuje různými způsoby. Váš partner může mít o sex buď nezájem, nebo nadměrný zájem. Obojí může být známkou nevěry.

Jak chytit nevěrníka na Snapchatu

Jak chytit nevěrníka na Snapchatu

Pokud jste si odškrtli všechna políčka z našeho seznamu příznaků nevěry na Snapchatu, je načase převzít kontrolu nad situací ve vašem vztahu. Níže najdete tři metody, jak přimět partnera k přiznání nevěry. Jedna z nich vám pravděpodobně vyjde.

Konfrontujte je s důkazy

Drastické kroky mohou být stresující, ale je to ideální způsob, jak jednou provždy ukončit drama ve vašem vztahu. Pevný důkaz, ať už je to screenshot chatu nebo jiný důkaz, je jistě přiměje k přiznání. Koneckonců je těžké popírat, že se něco děje, když váš partner drží v rukou fyzické důkazy o nevěře na Snapchatu.

Klíčovým trikem je mít nějaký SKUTEČNÝ důkaz, ne jen jeden emotikon se srdíčkem, který jste si vyložili jako podvádění. Chcete-li si potvrdit své pochybnosti, je lepší Snapchat nějakou dobu sledovat a vylovit z něj pevná fakta. Můžete k tomu zkusit použít špionážní aplikaci, jako je Spynger. Ta automaticky pořizuje snímky obrazovky chatů a Snapů, takže vám nic neunikne.

Počkejte si na ideální okamžik

Pokud jste plaší a přímá konfrontace pro vás představuje noční můru, zkuste je zaskočit. Jak jsme již zmínili, nevěrníci jsou mimořádně opatrní, když jste nablízku, ale to neznamená, že budou neustále ve střehu. Vyberte si tedy okamžik, kdy je přistihnete při činu, a udělejte to. Čím uvolněnější budou, tím menší je pravděpodobnost, že se jim podaří své lži skrýt. 

Vyjádřete své obavy

Pokud se vám nechce přistihnout je při činu, jednoduše jim o svých obavách řekněte. Pak možná nepotřebujete žádné triky ze Snapchatu, abyste nevěrníka přistihli, pokud má váš partner dostatek odvahy říct pravdu. Nezapomeňte však, že takové rozhovory často vyvolávají napětí, takže se snažte nepřehánět, pokud chcete, aby byly upřímné.

Spodní linie

Nakonec je na vás, abyste se rozhodli, co se považuje za podvádění na Snapchatu a jak pokračovat ve vztahu, pokud jste si všimli některých červených vlajek. Z technického hlediska (a s trochou zdravého rozumu) máte nyní k dispozici všechny nástroje a triky k odhalení pravdy. Stačí mít hlavu vzhůru a upřednostnit svou duševní pohodu před čímkoli jiným. 

Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

  • Děkujeme vám za vytvoření seznamu znaků TECHY podvodu. To je přesně to, co jsem hledal! Určitě si na tyto červené vlajky dám pozor. Náš vztah se časem změnil, takže musím být pozornější.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech