10 příznaků podvádění na Facebooku: Jak rozpoznat podvádění na Facebooku 

Známky podvádění na Facebooku

Představte si to: váš partner neustále visí na telefonu, píše zprávy a usmívá se na displej. A pak si v jeho nastavení všimnete Tinderu nebo Bumblu a bum!

Všechny body jsou propojeny. Není pochyb o tom, proč by měli používat TYTO aplikace.

Pokud však jde o příznaky nevěry na Facebooku, skutečnost, že váš partner používá Facebook, nic neznamená. Každý má v dnešní době alespoň jednu stránku, tak proč by to měl být problém?

Pokud se přesto nemůžete zbavit pocitu, že váš protějšek na Facebooku něco chystá, není dobré to ignorovat. Vaše mysl vás jistě podvědomě varuje a my jsme tu od toho, abychom tato znamení rozluštili.

Pojďme se podívat, jak zjistit, jestli vás někdo podvádí na Facebooku, a co dělat, když se ukáže pravda.

10 příznaků podvádění ve službě Facebook Messenger

Známky podvádění v aplikaci Facebook Messenger

Podle James E. Katz, profesora Feldovy rodiny pro studium nových médií na vysoké škole, lidé, kteří jsou nešťastní ve svém manželství, by se obrátili na Facebook, aby našli jiné lidi.

Někteří mohou hledat emocionální podporu mimo vztah, jiní mohou hledat fyzické spojení. Zde je 10 příznaků podvádění v aplikaci Facebook Messenger, které odhalují jejich záměry:

  1. Jsou stále online

Pokaždé, když se přihlásíte ke svému účtu na Facebooku, uvidíte vedle jména svého partnera zelenou tečku. Pokud na této platformě tráví většinu času, je možné, že flirtuje s někým novým nebo hledá romantické známosti. Kvůli nastavení soukromí o tom možná ani nevíte.

  1. Používají funkci podvádění v tajných konverzacích na Facebooku

Pokud přemýšlíte, kde hledat nevěru v tajných konverzacích na Facebooku, neslíděte v telefonu svého partnera. Tyto zprávy po zobrazení zmizí, stejně jako zprávy na Snapchatu. To, že váš partner používá tajné zprávy, poznáte podle toho, že se ve schránce vašeho partnera objeví černé textové bubliny. Chcete si je přečíst? Pak použijte pokročilé monitorovací aplikace, jako např. Spynger který dokáže obnovit tajné zprávy.

  1. Odstraňují historii chatu

V roce 2024 už nebudeme muset čistit historii zpráv, abychom získali další místo, protože telefony mohou ukládat gigabajty dat. Pokud však váš partner vždy vymaže konverzace s konkrétní osobou, je to křiklavé " facebookové podvádění". 

banner
  1. Změnili nastavení ochrany osobních údajů

Pokud vaše SO už nepíše příběhy a příspěvky, neznamená to, že ztratila zájem o sociální média. Mohl vás jednoduše zařadit do několika seznamů v nastavení soukromí. Nevěrníci to často dělají proto, aby se vyhnuli hádkám o tom, že vás úplně zablokovali. 

  1. Mají několik účtů na Facebooku

Mít více profilů na Facebooku je normální, zejména pokud tuto platformu používáte k podnikání. Koneckonců je výhodné, když se osobní a pracovní prostor nepřekrývají. Pokud se však váš partner nezabývá marketingem nebo online prodejem, pak se můžete setkat s podváděním na Facebooku. 

  1. Nepřidávají si vás do přátel na Facebooku

Vzájemné přidávání na Facebooku se často odehrává ještě před začátkem skutečného vztahu. Pokud váš partner vymýšlí nejrůznější výmluvy, proč si vás nepřidává do přátel na sociálních sítích, zvažte, zda si jeho stránku neprojít. Existuje vysoká pravděpodobnost, že narazíte na důkazy o nevěře na Facebooku. 

  1. Jsou na Facebooku Seznamka 

Někteří lidé ji nazývají "Facebook cheating app", ale my se budeme držet oficiálního názvu. Facebook Dating je doplňková funkce dostupná v rámci aplikace Messenger. Pomocí ní můžete tajně procházet profily uživatelů a začít s nimi konverzaci. Pokud ve zprávách svého partnera uvidíte chat s ikonou fialového srdce, pak používá Facebook Dating.

  1. Používají Facebook pozdě v noci

Tato červená vlajka je jedním z nejvýznamnějších příznaků podvádění v aplikaci Facebook Messenger. Pokud se váš partner vyhýbá používání telefonu, když jste nablízku, ale kdykoli jdete spát, spustí aplikaci Messenger, je čas zpochybnit jeho motivy.

  1. Když se zmíníte o Facebooku, začnou se bránit

Kladení nepřímých otázek je jednoduchý trik, jak zjistit, zda vás podvádí na Facebooku. Osoba, která se cítí vinna z podvádění, se obvykle cítí ohrožena vaším náhlým zájmem. Proto i nevinná drobná konverzace o Facebooku vyvolá agresivní reakci.

  1. V aplikaci Facebook zavedli heslo

Facebook má více než dostatečnou ochranu, včetně autentizace heslem a 2FA. Pokud jde vaše SO ještě dál a umístí heslo do samotné aplikace Messenger, může před vámi skrývat konverzace.

Jak zjistit, zda vás někdo podvádí na Facebooku?

Pokud vás zajímá, jak odhalit nevěrníka na Facebooku, věnujte pozornost změnám chování, které jsou jen začátkem. Samotné příznaky nevěry vám neposkytují žádné podstatné důkazy, abyste mohli partnera konfrontovat, i když jste si naprosto jisti, že má online poměr.

Pokud se chcete vyhnout konfrontaci kvůli nepodloženým obviněním, získejte důkazy pomocí online nástroje pro sledování Facebooku. Spynger. Je určen ke sledování nevěrných partnerů a díky pokročilým funkcím a snadnému použití se na internetu velmi rozšířil.

Chytání podvodníků na Facebooku při činu s Spynger

spynger fb

Spynger je neviditelný jak pro majitele účtu, tak pro bezpečnostní systém Facebooku. Pomocí něj můžete bezpečně zkontrolovat většinu základních údajů, včetně:

  • Odeslané a přijaté zprávy, včetně smazaných
  • Historie podvádění při tajných konverzacích na Facebooku
  • Seznam přátel se jmény a čísly
  • Sdílené soubory a odkazy
  • Příspěvky, příběhy a komentáře
  • Poloha GPS v reálném čase

Jak zjistit, zda má manžel tajný účet na Facebooku ve 3 krocích

S Spynger nepotřebujete složitá řešení, jak zjistit, zda má manžel tajný účet na Facebooku. Aplikace to udělá za vás, jakmile ji nastavíte. Postupujte podle následujících kroků:

Krok 1. Vytvoření účtu

Spynger odesílá data Facebooku do zabezpečeného online ovládacího panelu propojeného s vaším účtem. Pro jeho vytvoření stačí do registračních polí zadat svůj e-mail a silné heslo.

Krok 2. Vyberte si svůj plán

Chytání podvodníků na Facebooku vyžaduje trochu času, proto Spynger nabízí různé plány předplatného přizpůsobené vašim potřebám, včetně měsíčních, čtvrtletních a ročních balíčků. Vyberte si ten, který vyhovuje vašim potřebám, a podle pokynů na obrazovce dokončete proces nastavení.

Krok 3. Chytání podvodníků na Facebooku

Přihlaste se do ovládacího panelu z libovolného prohlížeče a klikněte na kartu "Facebook". Nyní můžete číst tajné konverzace na Facebooku, které podvádějí, sledovat polohu a dokonce pořizovat snímky obrazovky zařízení svého partnera.

Co dělat, když jsem přistihl/a svého partnera při nevěře na Facebooku?

  • Vytvořte si odstup. Než podniknete drastické kroky, distancujte se od partnera fyzicky a rozhodněte se pro další kroky. Nemusíte ho hned konfrontovat s nevěrou na Facebooku. Odjeďte na krátkou dovolenou, navštivte rodiče - udělejte cokoli, abyste strávili nějaký čas bez jejich přítomnosti.
  • Naplánujte si konverzaci. Jakmile se vaše pocity uklidní, přemýšlejte o tom, co ještě potřebujete vědět a jak situaci s partnerem probrat. I když se s ním hodláte rozejít, musí znát důvod vašeho rozhodnutí, bez ohledu na to, jak moc se k vám choval.
  • Vyhledejte emocionální podporu. I když jste se nerozešli kvůli nevěře na Facebooku, vaše duševní zdraví stále trpí traumatickým zážitkem zrady. Objednejte si několik sezení u profesionálního terapeuta.

Závěrečná slova 

Když si všimnete pouze jednoho z 10 Příznaky podvádění na Facebooku, pravděpodobně to není důvod k obavám. Téměř každý uživatel internetu má specifické digitální návyky a váš partner není výjimkou. Pokud jste si však zaškrtli všechny příznaky z našeho seznamu nebo vám instinkt napovídá, že něco není v pořádku, pátrejte dál. 

Mějte na paměti, že většina podvodníků kompromitující obsah maže/skrývá, a proto jej nemusíte najít pouhým procházením historie chatu v jejich telefonu. Pokud chcete najít smazané důkazy o podvádění, použijte Spynger. Jedná se o online nástroj pro sledování Facebooku, který vám zašle všechny informace, které zde váš partner sdílí nebo přijímá. Můžete číst textové zprávy, prohlížet sdílené soubory a dokonce sledovat polohu z online ovládacího panelu, aniž by o tom věděl.

Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech