Partnerin Telefon Aktivitesi Uzaktan Nasıl Kontrol Edilir

ortak'ın telefon etkinliği

Yapılan araştırmalara göre 21% aldatma vakalarında artış ABD'de. Ancak bu oran 60'lı yıllardan bu yana potansiyel olarak artmıştır. Toplumumuzda aldatma ile ilgili pek çok vaka varken, "Partnerin telefon aktivitesi uzaktan nasıl kontrol edilir?" gibi bir soru sormak normaldir.

Bazen, aniden şüpheli davranmaya başladığında partnerimizin cihazını kontrol etme dürtüsüne kapılırız. Ancak bunu yapmamızı sınırlayan şey mahremiyettir. Ayrıca, bunu geleneksel yöntemlerle yapmak zordur.

Bu makalede, kolay ve kullanışlı araçlarla Android telefonu başka bir telefondan izinsiz olarak nasıl uzaktan kontrol edeceğinizi anlatacağız. Daha akıllıca bir karar vermenize yardımcı olmak için, artıları ve eksileri ile 5 izleme uygulaması arasında bir karşılaştırma sunacağız.

Android Telefonu Başka Bir Telefondan Uzaktan Kontrol Edebilir misiniz?

Evet ve daha da ilginç olanı, bilgisayar korsanlığı veya bilgisayar konusunda özel becerilere sahip olmanız gerekmiyor. Ellerine doğru araç setini alabildikleri sürece herkes bunu yapabilir. Bu nedenle izleme veya casusluk amaçlı birkaç faydalı aracı paylaşmak istiyoruz.

Bu araçlar, özellikle eşiniz garip davranmaya başladıktan sonra sadakatinden şüphe etmeye başlarsanız faydalı olabilir. Her şeyi daha da kötüleştirebilecek doğrudan yüzleşmeler yapmak yerine, gerçeği içeriden öğrenmeniz sizin için daha iyi olacaktır.

Şimdi, telefonunuzdan başka bir telefonu ücretsiz olarak bilmeden nasıl kontrol edeceğinizi bilmek istiyorsanız, bunu yapmanıza yardımcı olabilecek birkaç aracı paylaşmak istiyoruz. Aşağıdaki en iyi örneklere bakın.

Bir Telefonu Uzaktan Kontrol Etmek için En İyi 5 Uygulama

  1. Spynger - Çok sayıda kullanışlı özelliği bir araya getiren mükemmel bir keylogger
  2. mSpy - Güvenebileceğiniz hepsi bir arada izleme uygulaması
  3. XNSPY - Birini gizlice izlemenin kolay bir yolu
  4. Spyic - Herkes için basit ve anlaşılır bir izleme uygulaması
  5. Eyezy - Tüm cihazlar için mükemmel desteğe sahip harika bir araç

Uzaktan Kumandalı Android Telefon: İncelenen En İyi 5 Uygulama

Telefonunuzdan başka bir telefonu onlar bilmeden nasıl kontrol edeceğinizi bilmek istiyorsanız, anahtar doğru aracı kullanmaktır. Kullanabileceğiniz en iyi araçlardan bazılarını zaten ele aldık. Aşağıda, daha akıllıca nihai kararlar vermenize yardımcı olacak en iyi uzaktan kumanda uygulamalarının incelemeleri bulunmaktadır.

1. Spynger

spynger uygulaması

Uzaktan kumandalı android telefon kullanarak birinin konumuna erişmek için, her zaman Spynger adlı mükemmel bir keylogger'a güvenebilirsiniz. Bu araç, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar tarafından kullanılan popüler bir keylogger'dır.

Keylogger özelliği ana satış noktalarından biridir. Bunun dışında kullanıcılar, 16'dan fazla sosyal medya uygulaması için izleme işlevleri de dahil olmak üzere aracın sunabileceği diğer şeylerin tadını çıkarabilirler.

Artıları

  • Keylogger özelliği hem iOs hem de Android cihazları destekler
  • Uygulama 16'dan fazla uygulamayı izleme yeteneğine sahiptir
  • Arayüzün anlaşılması kolaydır

Eksiler

  • Çağrıları kaydetme özelliği yok
FiyatCihaz SayısıÜcretsiz DenemeUyumluluk
$44,56/ay - Aylık
$25,99/ay - Üç Aylık
$9,28/ay - Yıllık
Bir cihazHayıriPhone, Android, iPad, Mac, Masaüstü

2. mSpy

mspy

Birçok kişi sadece çocuklarını değil, partnerlerini de izleyebilecekleri ebeveyn kontrol uygulamalarına sahip olmak ister. Bu nedenle, mSpy kullanmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Bu, piyasada en çok indirilen izleme uygulamalarından biridir.

mSpy, sosyal medya uygulamalarını doğrudan izleyerek, konumlarını takip ederek ve keylogger özelliğini kullanarak ne yazdıklarını bilerek aldatan eşinizi gözetlemek için yararlı olabilir.

Artıları

  • Zaten keylogger özelliği var
  • Kullanıcı arayüzünün anlaşılması kolay
  • Ayrıcalıklı özellikler mevcuttur

Eksiler

  • Abonelikler diğer araçlara kıyasla oldukça pahalı olabilir.
FiyatCihaz SayısıÜcretsiz DenemeUyumluluk
$48,99/ay - Aylık
$27,99/ay - Üç Aylık
$11,66/ay - Yıllık
Plan başına bir cihazHayır (Demo)Android, iPhone (11+), iPad.

3. XNSPY

xnspy

Android telefonu başka bir telefondan uzaktan kontrol etmek istiyorsanız, ihtiyacınız olan şey bir keylogger'dır. Ancak piyasadaki herhangi bir keylogger'ı seçmeyin; her zaman en iyilerini seçin. Bunlar arasında XNSPY'yi düşünebilirsiniz.

Adından da anlaşılacağı gibi, bu keylogger esas olarak hedefinizi gözetlemek için çalışır. Keylogger fonksiyonunu kullanarak çalışır. Gizli modda tuş vuruşlarını kaydederek, XNSPY hedefin giriş kimlik bilgilerini almanıza yardımcı olabilir.

Ayrıca, performansı etkilemeyeceği için hedef, cihazlarına virüs bulaştığının farkına bile varmayacaktır.

Artıları

  • Araç, gizliliğini daha da artırmak için gizli moda sahiptir.
  • Bu doğru.

Eksiler

  • Fiyatı hiç de uygun değil.
  • Gerçek zamanlı konum izleme özelliği yoktur.
FiyatCihaz SayısıÜcretsiz DenemeUyumluluk
$29,99/ay - Aylık (Temel)
$13,99/ay - Üç Aylık (Temel)
$4,99/ay - Yıllık (Temel)
$35,99/ay - Aylık (Premium)
$19,99/ay - Üç Aylık (Premium)
$7,49/ay - Yıllık (Premium)
Bir cihazHayırAndroid (4.0 ve üzeri), iPhone (sürüm 6.x ve üzeri)

4. Spyic

spyic

"Telefonunuzdan başka bir telefonu nasıl kontrol edersiniz?" diye merak ediyorsanız Spyic en iyi seçeneğiniz. Bir izleme uygulaması olan bu araç, aniden garip davranmaya başlaması durumunda eşinizi gözetlemek için de kullanılabilir.

Başlangıçta ebeveyn kontrolü için yapılmış olmasına rağmen, Spyic eşinizi daha iyi tanımak için de kullanılabilir. Telefon ağı takibi, coğrafi sınırlama ve broşür geçmişi denetleyicisi dahil olmak üzere burada yararlı olabilecek çeşitli özellikler vardır.

Artıları

  • Kolay anlaşılır kullanıcı arayüzü
  • Çok sayıda kullanışlı özellik ile tamamlandı
  • Planlar o kadar da pahalı değil

Eksiler

  • Yalnızca Android'de kullanılabilir
FiyatCihaz SayısıÜcretsiz DenemeUyumluluk
$39,99/ay - Temel
$49,99/ay Premium
$69,99/ay - Aile
3 cihaza kadar (Aile)Hayır (Yalnızca Demo)Android 4.0 ve üzeri & Jailbreak yapılmış iOs cihazlar

5. Eyezy

eyezy uygulaması

Telefonu uzaktan kontrol etmek için bir izleme uygulamasına ve bir keylogger'a ihtiyacınız olacak. Eyezy, aldatan eşinizi suçüstü yakalamak için birçok ilginç özellik ile istediğinizi sağlayabilir. Sosyal medya uygulamalarını, aramaları ve mesajları izleme özelliğine sahiptir.

Ayrıca, Eyezy anahtar kelime uyarıları ayarlayabilmektedir. Böylece eşiniz kısıtlanmış bir şey yazıyorsa, size bildirilecektir.

Artıları

  • Birçok harika özelliğe sahip
  • Uygun fiyatlı abonelikler
  • Tespit edilmesi zor
  • Coğrafi sınırlama özelliği kullanılabilir

Eksiler

  • Çağrıları kaydetme özelliği yok
FiyatCihaz SayısıÜcretsiz DenemeUyumluluk
$38,39/ay - Aylık$22,39/ay - Üç Aylık$7,99/ay - YıllıkAbonelik başına en fazla 3 cihazHayır (Yalnızca Demo)Android (4.0 ve üzeri), iPhone (jailbreak olmayanlar için 7.x ve üzeri)

Telefonunuzdan Başka Bir Telefonu Haberleri Olmadan Nasıl Kontrol Edebilirsiniz?

Birçok kişinin "Bir telefon uzaktan nasıl kontrol edilir?" diye sorduğunu biliyoruz. Daha önce de belirtildiği gibi, doğru yazılımı edinebildiğiniz sürece süreç çocuk oyuncağı kadar kolay olabilir.

Bu amaç için şiddetle tavsiye ettiğimiz bir araç Spynger'dir. İş ortaklarını izlemek için özel olarak tasarlanmış bir araç olan Spynger size pek çok faydalı özellik sunabilir. Ancak aracın sunabileceklerinden yararlanabilmek için önce nasıl kurulacağını öğrenmeniz gerekir.

Aşağıdaki basit adımları izleyin:

  1. Hesabınızı Oluşturun. Hesabınızı ücretsiz olarak oluşturun ve hemen izlemeye başlayabilmeniz için hesabınızı kurmamıza izin verin.
  2. Planınızı Seçin. Farklı ihtiyaçlar için her planımız var. Size en uygun olanı seçin.
  3. İzlemeye Başlayın. Kontrol Paneline erişin ve cevabınızı bulun.

SSS

Birinin telefonunda yaptığı her şeyi görebileceğiniz bir uygulama var mı?

Evet, izleme uygulamalarını yüklemeniz gerekecek. Bu araçlar, hedefinizi hem Android hem de iPhone'da izlemenizi sağlayan özelliklere sahiptir. Bir keylogger ile tamamlanmış bir araç seçmeniz daha iyi olacaktır.

Partnerinizin telefonunda ne yaptığını nasıl öğrenirsiniz?

Seçtiğiniz izleme uygulamasının içindeki Kontrol Panelinde her şeyi görebilirsiniz. Bu, mesajları, sohbetleri veya diğer önemli bilgileri görebileceğiniz penceredir.

Birinin telefonunuza uzaktan erişip erişmediğini anlayabilir misiniz?

Bazı uygulamalar hedef cihazlarda belirgin işaretler gösterebilir. Örneğin, telefon boştayken olağandışı mobil veri kullanımı veya telefondan gelen sesler. Ancak, gizlice çalışan ve hedefin cihazını etkilemeyen saygın uygulamalar da vardır.

Böylece izlemenize sorunsuz bir şekilde devam edebilirsiniz.

Telefonunuzdan başka bir telefonu onların haberi olmadan ücretsiz olarak nasıl kontrol edebilirsiniz?

Ücretsiz yöntem bu noktada muhtemelen imkansızdır. Ayrıca, ücretsiz uygulamalar dolandırıcılık ve tonlarca reklam olasılığı da dahil olmak üzere size daha fazla sorun çıkarma eğilimindedir. Bu yüzden izleme amacıyla ücretli araçları kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Özellikleri her zaman fiyatına değer.

Sonuç

Ve bu, partnerin telefon aktivitesini uzaktan nasıl kontrol edeceğinizdir. Birini, özellikle de partnerinizi gözetlemek, doğru aracı edinebildiğiniz sürece kolayca yapılabilir. Bu izleme uygulamaları bir miktar ödeme gerektirse de, harika özellikleri her zaman paraya değecektir.

Daha ciddi bir durum için, bir keylogger ile tamamlanmış bir izleme uygulaması öneririz. Bu şekilde, içeriden kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

Patrice Sol, hilekârları yakalama ve gizli gerçekleri ortaya çıkarma sanatında uzmanlaşmış saygın bir yazardır. Özel dedektif olarak edindiği kapsamlı deneyim ve insan psikolojisine dair keskin içgörülerinden yararlanan Patrice, karmaşık yalan ağlarını çözme becerilerini geliştirmiştir.

Bir cevap bırakın:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gizli Ekran Kaydedici
WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram ve Skype'ta ne yaparlarsa yapsınlar, sadece hesabınıza giriş yaparak bundan haberdar olursunuz.
Hadi başlayalım
afiş görseli
tr_TRTurkish