Este înșelătoria prin SMS? Iată ce trebuie să știți

SMS-ul este înșelătorie

Oamenii înșală în relații, acesta este un fapt.

Dar când vine vorba de ceea ce este considerat înșelăciune non-fizică, lucrurile devin destul de neclare. Este înșelătoria prin SMS? Este greu să dovedești că partenerul tău investește prea multă energie emoțională în altcineva și devine și mai greu dacă cea mai bună dovadă a ta este o captură de ecran în care trimite cuiva un emoji de sărut.

Cu toate acestea, cele virtuale, "ireal" semnele de afecțiune vă rănesc relație reală. Este greu pentru că te întrebi dacă mesajele de noapte s-ar putea transforma în ceva mai serios. Așadar, haideți să ne dăm seama dacă SMS-urile chiar se consideră înșelăciune și ce puteți face în această privință.

Este înșelăciune dacă doar vorbești cu cineva?

Regula de bază a oricărei relații sănătoase este următoarea: Dacă nu ai face-o în fața partenerului tău, atunci nu o face deloc. Este la fel de simplu ca asta.

Partenerul tău ar putea considera că este doar o discuție amicală - și, uneori, chiar asta este tot. Dar depinde de voi doi să vă dați seama ce se consideră a fi înșelăciune emoțională și ce nu. Partenerul tău nu are dreptul să definească ce înseamnă înșelăciunea dacă tu ai o părere diferită despre situația voastră și asta te doare.

Ca regulă generală, dacă partenerul tău își îndreaptă atenția către altcineva, ascunde acest lucru de tine și îți ascunde sentimentele, înseamnă că te înșeală.

Deci, ce se întâmplă cu mesajele text înșelătoare?

mesaje text

Același lucru: orice formă de transmitere de mesaje cu altcineva, fără ca partenerul tău să știe și să fie de acord, se consideră înșelăciune. Dacă nu ești sigur dacă partenerul tău a întrecut măsura trimițând mesaje unei alte fete în timp ce ești într-o relație, verifică aceste exemple și vezi ce crezi:

  • Trimiterea repetată de mesaje de flirt aceleiași persoane
  • Să-i spuneți cuiva că vă este dor de el
  • Discutați cu altcineva despre problemele dvs. legate de relație
  • Întreruperea întâlnirilor și a timpului de calitate pentru a răspunde la mesaje de la altcineva
  • Să pui textele altcuiva mai presus de sentimentele și nevoile partenerului tău
  • Spuneți acestei alte persoane lucruri pe care nu le-ați spune în fața partenerului dvs.

Cum să vă dați seama dacă cineva vă înșeală prin SMS?

Cu excepția cazului în care aveți o "politică a telefonului deschis" în relația voastră, poate fi greu să vă dați seama exact ce le spune partenerul vostru altora. Ai putea să îl întrebi direct și să aveți o discuție bună despre aventurile emoționale și SMS-uri. Dacă nu vă oferă un răspuns direct, ați putea lua în considerare alte modalități - cele tehnologice.

Calea #1: Utilizați o aplicație spion

aplicație spynger

Iată cum să vă dați seama dacă cineva vă înșeală prin SMS: adunați toate indiciile pe care le puteți găsi. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. Uitați-vă la textele anterioare pentru a obține contextul conversațiilor vechi, verificați apelurile efectuate atunci când nu erați prin preajmă, locurile vizitate și multe altele. În acest fel, veți avea o idee mai clară despre ceea ce se întâmplă cu adevărat.

Vă gândiți să le luați telefonul? Nu este o idee rea, dar există o modalitate mai bună de a ocoli acest lucru.

Faceți cunoștință cu Spynger, aplicația spion avansată concepută pentru monitorizarea discretă și de la distanță a telefonului. Aceasta colectează date - cum ar fi SMS-uri, discuții pe rețelele de socializare, jurnale de apeluri și locații - de pe telefonul țintă și le trimite în tabloul dvs. de bord online în timp real.

Veți vedea totul în timp ce ei nu vor ști că vă uitați.

Sunteți curios cum? Am realizat un ghid detaliat despre cum funcționează Spynger.

Este înșelătorie să trimiți mesaje altcuiva? Află adevărul cu Spynger

banner

Urmați acești pași:

  1. Accesați site-ul web Spynger și creați-vă un cont.
  2. Alegeți planul de abonament.
  3. Instalați aplicația pe telefonul țintă urmând instrucțiunile simple furnizate de Spynger.
  4. Conectați-vă la tabloul dvs. de bord online utilizând orice dispozitiv cu acces la internet.
  5. Pe tabloul dvs. de bord, veți vedea toate datele colectate de pe telefonul partenerului dvs. - mesaje, apeluri, fotografii, clipuri video și multe altele.

Calea #2: Atenție la semnele de înșelăciune tehnică

bărbat care înșeală

Dacă vă gândiți să vă spionați partenerul, este destul de clar că aveți îndoieli cu privire la fidelitatea lui. Înainte de a deveni detectiv în toată regula, verificați mai întâi câteva semne de înșelăciune pentru a vedea dacă într-adevăr trebuie să adunați dovezi, cum ar fi mesaje text înșelătoare. Aceste semne ar putea include:

  • Partenerul dvs. este brusc secretos cu privire la telefonul său sau își schimbă parola telefonului
  • Ei încep să șteargă frecvent mesajele și conversațiile
  • Pare să fie în permanență lipit de telefon, chiar și în mijlocul unei conversații cu tine
  • Primesc apeluri și mesaje frecvente sau la ore târzii din noapte de la o persoană despre care susțin că este doar un prieten
  • Ei devin defensivi sau furioși atunci când îi întrebați despre timpul lor excesiv petrecut în fața ecranului.
  • Au activat funcția de încețoșare a notificărilor pe telefonul lor, astfel încât nu puteți vedea cine îi sună sau le trimite mesaje

Calea #3: Verificați dispozitivele partajate sau al doilea telefon al acestora

sincronizarea telefonului

În zilele noastre, dispozitivele inteligente folosesc tehnologia cloud pentru a sincroniza totul. Dacă partenerul dvs. nu s-a deconectat de la contul Google sau iCloud pe un dispozitiv pe care îl utilizați amândoi, puteți afla cu ușurință dacă este implicat în mesaje de înșelăciune emoțională.

Dacă are un al doilea telefon sau o a doua tabletă pe care le folosește des, poate pentru serviciu, aruncați o privire și la acestea. S-ar putea să vă fie greu să puneți mâna pe dispozitivul partenerului dvs. suspect, dar puteți încerca întotdeauna să aruncați o privire pe furiș în timp ce doarme sau în timpul dușului.

Linia de jos

Este înșelăciune dacă doar vorbești cu cineva? Afacerile emoționale pot fi un pic o zonă gri. Depinde de fiecare cuplu să decidă dacă se consideră înșelăciune și ce să facă în continuare dacă se consideră înșelăciune.

Un lucru este sigur: a face sex cu cineva din afara relației vă poate afecta cu adevărat încrederea și respectul reciproc. Așadar, dacă bănuiți că partenerul dvs. vă înșeală, meritați să știți adevărul.

Folosiți tehnologia în avantajul dvs. înainte de a avea acea conversație dificilă. Spynger te poate ajuta să îți dai seama ce se întâmplă, oferindu-ți date în timp real despre activitățile partenerului tău. Veți avea ocazia să analizați totul fără să vă grăbiți să trageți concluzii sau să fiți prinși. Dați-i o șansă!

Patrice Sol este un autor apreciat, specializat în arta de a prinde trișorii și de a demasca adevărurile ascunse. Folosindu-se de experiența sa vastă ca detectiv particular și de cunoștințele ascuțite în domeniul psihologiei umane, Patrice și-a perfecționat abilitățile de a desluși rețele complexe de minciuni.

Lăsați un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Screenrecorder ascuns
Indiferent ce fac pe WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram și Skype, veți afla despre asta doar conectându-vă la contul dvs.
Să începem.
imagine banner
ro_RORomanian