Ghid complet pentru a vedea la ce se uită soțul meu pe telefon

se uită la telefonul soțului's

20% bărbații căsătoriți își înșală partenerele. O altă cercetare indică faptul că o astfel de înșelăciune duce la divorț în 57% de cupluri. Împărtășirea telefonului cu o persoană iubită nu este o mare problemă într-o relație fidelă. Dar, dintr-o dată, dacă observați comportamentul ciudat al soțului dvs. față de telefonul său, atunci ar putea fi alarmant. S-ar putea să începeți să vă întrebați dacă trișează online sau vizualizează conținut nepotrivit, ceea ce vă determină să vă întrebați: "Cum pot să-mi dau seama la ce se uită soțul meu pe telefon?"

Deși este important să respectați intimitatea fiecăruia, dacă îl suspectați că este infidel, acest articol vă va oferi cele mai bune modalități de a-i urmări telefonul și de a-i monitoriza activitățile online.

Semne de înșelăciune pe care să le cauți pe telefonul soțului

Iată câteva dintre semnele evidente, astfel încât să puteți confirma că el este implicat în infidelitate online. Poate că soțul tău nu are toate semnele, dar câteva pot confirma suspiciunea.

Creșterea utilizării telefonului

O creștere bruscă a timpului petrecut pe ecran sau utilizarea telefonului mobil pe tot parcursul nopții este un semn clar că interacționează cu altcineva.

Își ascund constant activitățile pe telefon

Dacă observați că soțul dvs. își ascunde constant activitățile, închide rapid telefonul sau își schimbă activitățile atunci când vă apropiați de el. Acest comportament ar putea fi un semn că el vă ascunde ceva la telefon.

Telefonul rămâne în modul silențios

Păstrarea telefonului în modul silențios sau nu deranjați este o încercare de a ascunde notificările. Trișorii ascund de obicei notificările pentru a-și ascunde activitățile de ceilalți.

Primiți apeluri în secret

Nu există niciun secret între parteneri, nici măcar apelurile telefonice. Comportamentul de a evita să primească apeluri telefonice în fața ta și de a părăsi camera în timp ce primești apelul este un semnal de alarmă major.

Schimbați frecvent parolele

Dacă partenerul dvs. este foarte apropiat de dvs., dar dintr-o dată descoperiți că își protejează conturile de telefonie mobilă și de social media cu parole și că le schimbă constant, atunci este un semn că încearcă să ascundă ceva de dvs.

banner

Cum să vezi ce face partenerul tău pe telefon?

Pentru a determina și a vedea ce face soțul meu pe telefonul său, iată care sunt modalitățile prin care poți dezvălui adevărul:

Instalați aplicația Spynger pe telefonul său

plasă spynger

Utilizarea unei aplicații spion precum Spynger este cea mai precisă și avansată modalitate de a vedea la ce se uită soțul dvs. pe internet și pe telefonul său.

  • Urmăriți activitatea telefonului: Puteți urmări înregistrările apelurilor și puteți vedea cu ușurință mesajele, postările de pe rețelele sociale, like-urile, distribuirile și interacțiunile sociale. În acest fel, puteți vedea ce face soțul meu pe telefon.
  • Urmărire GPS: Spynger urmărește locația GPS în timp real, furnizându-vă informații despre locul în care se îndreaptă sau unde a fost.
  • Monitorizați istoricul de navigare: Puteți monitoriza ce caută pe internet sau cât timp petrec pe un site web.
  • Keylogger: Cu ajutorul funcțiilor avansate de keylogger, utilizatorii pot monitoriza fiecare apăsare de tastă de pe telefonul lor, indiferent dacă folosesc un Android sau un iPhone.
  • Înregistrator de ecran ascuns: Cu ajutorul înregistratorului de ecran, puteți vizualiza fiecare mesaj ascuns, mesaj șters, fișier media, fotografie și videoclip, puteți face capturi de ecran sau chiar înregistra orice pe dispozitivul țintă.

În plus, primiți un mod stealth, care menține aplicația ascunsă în fundal, astfel încât nimeni să nu știe că este monitorizat.

Aruncați o privire la activitățile contului partajat

cont Google

Analizând conturile partajate, puteți afla cum să urmăriți activitățile telefonice ale soțului meu. Pentru a-i urmări activitățile, vă puteți conecta la contul său Google partajat sau puteți face acest lucru și de pe dispozitive partajate, cum ar fi un computer sau o tabletă.

Verificați-i e-mailurile, trimiteți elemente și ștergeți elemente din coșul de gunoi pentru orice e-mailuri suspecte. Aici puteți găsi, de asemenea, detaliile de conectare la orice aplicație sau site web. De asemenea, puteți verifica istoricul de navigare și parolele salvate pentru a găsi conturi suspecte și pentru a vedea ce face soțul meu pe telefonul său.

Verificați istoricul achizițiilor sale din App Store

Magazin de aplicații

Verificând istoricul achizițiilor sale din App Store, puteți vedea ce fel de aplicații și conținut cumpără. Acest lucru vă va oferi o idee despre interesele sale. Pentru a vedea istoricul achizițiilor App Store, urmați pașii:

Pentru iPhone sau iPad:

  • Deschideți App Store.
  • Atingeți pictograma de profil din partea de sus a ecranului sau butonul de conectare.
  • Selectați "Istoric achiziții" pentru a vedea o listă a tuturor achizițiilor, inclusiv aplicații, achiziții în aplicații și abonamente.

Pe Mac:

  • În folderul Aplicații, deschideți App Store.
  • Faceți clic pe numele profilului dvs.
  • Alegeți opțiunea "Setări cont".
  • Acum derulați în jos și atingeți "Istoric achiziții".

Explorați stocarea sa în cloud și fluxurile foto partajate

Google Drive

Dacă soțul dvs. utilizează un iPhone, atunci puteți verifica spațiul de stocare iCloud și albumele foto partajate. Pe dispozitivele Android, puteți vedea fișierele partajate în Google Drive și fotografiile în Google Photos. Aceste servicii vă permit să știți cum pot să-mi dau seama la ce se uită soțul meu pe telefonul său.

Pentru a verifica spațiul de stocare iCloud, urmați pașii:

  • Pe telefonul soțului dvs., deschideți aplicația Setări.
  • Apăsați pe numele său pentru a deschide setările ID-ului Apple.
  • Atingeți iCloud pentru a vedea toate aplicațiile și datele care utilizează spațiul de stocare iCloud.
  • Acum, atingeți "Gestionare stocare" pentru a vedea detalii despre ceea ce este stocat, inclusiv fotografii, copii de rezervă și documente.
  • Atingeți "Fotografii" pentru a vizualiza Fotografii iCloud și Albume partajate.

Verificați Google Drive și fotografiile după cum urmează:

  • Deschideți Google Photos.
  • În partea de jos a ecranului, atingeți pictograma de partajare pentru a vedea fotografiile partajate.
  • Deschideți Google Drive.
  • Uitați-vă prin fișiere și foldere pentru a vedea dacă este ceva suspect.

Dezavantajul acestei metode este că puteți verifica serviciile cloud numai dacă soțul dvs. vă oferă datele de autentificare sau numai prin accesarea fizică a telefonului său.

Vedeți factura sa telefonică și analiza utilizării datelor

Factură telefonică

Analiza facturilor telefonice și a detaliilor privind utilizarea datelor vă poate oferi informații valoroase despre activitatea sa telefonică. Analizând facturile telefonice, puteți verifica înregistrările telefonului mobil al soțului/soției, apelurile primite și efectuate, istoricul apelurilor, orarul apelurilor și detaliile mesajelor text.

Puteți verifica numerele apelate frecvent și puteți identifica conversațiile lungi. Detaliile de facturare conțin toate detaliile privind taxele legate de serviciile de abonament. Acestea pot include aplicații de întâlniri, conținut pentru adulți sau alte servicii suspecte.

În mod similar, puteți vedea care sunt aplicațiile care consumă mai multe date prin analizarea utilizării datelor. Social media, aplicațiile de mesagerie și serviciile de streaming video sunt utilizatori obișnuiți de date mari. Pe scurt, acest lucru va înlătura suspiciunile și veți putea vedea ce face soțul meu pe telefonul său.

Concluzie

Am discutat diverse metode pentru a vă ajuta să răspundeți la întrebarea "Cum pot să știu la ce se uită soțul meu pe telefon?" Deși verificarea activităților sale online poate pune la încercare încrederea în relația ta, creșterea infidelității online și anumite semne suspecte ar putea justifica să văd ce face soțul meu pe telefon.

Fie că alegeți o aplicație spion precum Spynger sau o altă metodă, este important să rămâneți pozitiv și precaut. Uneori, semnele ar putea să nu fie suficiente pentru a trage concluzii definitive.

Întrebări frecvente

Cum aflu ce ascunde soțul meu?

Puteți afla cu ușurință ce vă ascunde doar prin conversația deschisă dacă observați semne de infidelitate. Dar dacă problema persistă și bănuiți că el ascunde ceva în mod constant, atunci puteți utiliza o aplicație spion, Spynger, și puteți verifica orice: apeluri telefonice, mesaje text, interacțiuni sociale, istoricul de navigare și multe altele.

Cum pot afla gratuit pe ce site-uri se află soțul meu?

Dacă sunteți curioasă de ce soțul meu și-a șters istoricul de navigare de pe telefon, puteți afla manual. Obțineți acces la telefonul său și aflați gratuit pe ce site-uri se află. Deschideți aplicația browserului web (Chrome, Safari) și apăsați pe istoricul de navigare din meniu. Acest lucru vă va oferi toate detaliile site-urilor web pe care le-a vizitat.

Care sunt cele mai frecvente aplicații ascunse?

Unele dintre aplicațiile comune ascunse sunt Phonsee, KeepSafe, Calculator Vault, Hide it Pro, Journal, Private Space, AppLock, HideU: Calculator Lock, Vaulty, etc.

Aplicațiile ascunse permit utilizatorilor să ascundă videoclipuri, fotografii, fișiere și aplicații pe dispozitiv. Aceste aplicații arată ca alte aplicații, cum ar fi calculatoare, lanterne sau calendare, sau rămân ascunse.

Dacă v-ați blocat cu, cum știu dacă soțul meu are aplicații ascunse pe telefonul său? Este ușor de aflat. Deschideți setările telefonului și apoi mergeți la aplicații. Acolo puteți vedea lista completă a aplicațiilor telefonului.

Patrice Sol este un autor apreciat, specializat în arta de a prinde trișorii și de a demasca adevărurile ascunse. Folosindu-se de experiența sa vastă ca detectiv particular și de cunoștințele ascuțite în domeniul psihologiei umane, Patrice și-a perfecționat abilitățile de a desluși rețele complexe de minciuni.

Lăsați un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Screenrecorder ascuns
Indiferent ce fac pe WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram și Skype, veți afla despre asta doar conectându-vă la contul dvs.
Să începem.
imagine banner
ro_RORomanian