10 întrebări pe care să i le pui soțului tău infidel și să afli adevărul

Întrebări pe care să i le pui soțului infidel

Nimeni nu vrea să aibă de-a face cu soți infideli, dar adevărul trist este că unii 20 la sută dintre oameni sunt infideli la un moment dat. În loc să așteptați până când este prea târziu și să suferiți mai mult, este întotdeauna mai bine să aflați adevărul cât mai curând posibil.

În funcție de motivele pentru care vă înșeală, există o șansă să găsiți o modalitate de a vă salva căsnicia. Pentru a vă ușura lucrurile și pentru a scoate adevărul la iveală, iată câteva întrebări pe care să vi le puneți atunci când vă confruntați cu un soț care vă înșeală.

Cele mai importante întrebări pe care să i le pui unui infidel

Dacă ați descoperit că soțul/soția vă înșeală și adevărul a ieșit deja la iveală, ar trebui să îi puneți următoarele întrebări:

1. Te-ai simțit vinovat după ce ai înșelat?

Una dintre cele mai importante întrebări pe care trebuie să i le pui unui înșelător după ce a comis fapta este dacă s-a simțit sau nu vinovat. Dacă da, înseamnă că s-au gândit la impactul pe care acțiunile lor l-au avut asupra ta, și nu doar la ceea ce au crezut că este bine pentru ei. Dacă se simt vinovați și înțeleg cum v-a afectat înșelăciunea lor, ar putea exista o șansă de a vă salva căsnicia.

2. De cât timp înșeli?

Există o mare diferență între o greșeală unică și un soț care înșeală în mod continuu. De exemplu, dacă s-a întâmplat o singură dată și regretă, poate exista o șansă de a reconstrui încrederea. Dacă s-a întâmplat de mai multe ori de-a lungul căsniciei dvs. și nu ați văzut semnele garantate ale înșelăciunii, atunci poate fi mai dificil să găsiți o soluție.

3. De ce nu Mi-ai vorbit despre sentimentele tale

O mulțime de înșelători "alunecă" pentru că sunt nemulțumiți de starea actuală a relației lor. Din acest motiv, ar trebui să îi întrebați de ce au simțit că nu pot vorbi cu dvs. înainte să vă înșele. Acest lucru v-ar putea ajuta să abordați cauza principală a acțiunilor lor.

4. Ați folosit protecție?

Ultimul lucru pe care ți-l dorești este să afli că soțul tău infidel a luat o BTS sau a lăsat o altă femeie însărcinată. Din acest motiv, ar trebui să aflați dacă a fost suficient de precaut încât să folosească un prezervativ.

5. Ai avut sentimente față de persoana cu care ai înșelat?

Dacă soțul tău infidel a fost atras doar fizic de persoana cu care a înșelat, ar putea fi mai ușor să reconstruiești încrederea și relația ta. Cu toate acestea, lucrurile devin mai complicate dacă are o legătură emoțională cu ei, ceea ce face dificilă iertarea.

banner

6. Ai trișat înainte în relațiile tale anterioare?

Există o zicală care spune: "Odată ce ai înșelat, întotdeauna înșeli". Dacă au înșelat într-o relație anterioară (și s-a întâmplat de mai multe ori), ar putea sugera că acest lucru este în natura lui. Acest lucru ar putea face complicată reconstruirea încrederii.

7. Este prima dată când te gândești la înșelăciune?

Dacă "incidentul" a fost o greșeală care s-a întâmplat fără o planificare prealabilă (de exemplu, soțul dvs. s-a îmbătat), poate exista o șansă de a repara lucrurile. Uitați-vă înapoi la semnele fizice că soțul dvs. înșală: se uita mereu peste umăr la alte femei? Dacă s-a gândit la înșelăciune înainte, ar putea sugera o problemă care a făcut ca gândurile sale să încline în această direcție.

8. Ce ți-a oferit aventura și căsnicia noastră nu ți-a oferit?

Această întrebare ar putea fi supărătoare, dar poate oferi și indicii despre ce nu a mers bine în relația voastră. Au vrut să încerce un nou lucru sexual cu ei? Sau poate au vrut un umăr pe care să plângă și care să nu judece. Aflarea este esențială, deoarece poate ajuta la crearea unui punct de plecare pentru repararea căsniciei voastre.

9. Ați avut planuri pentru un viitor împreună?

A fost aceasta doar o alunecare temporară pentru a obține senzații tari sau a fost planul de a construi un viitor cu ei? Acest lucru vă poate da o idee dacă merită să încercați să salvați căsnicia.

10. Ați discutat cu ei despre căsătoria noastră?

Întrebați-i ce i-a dezvăluit partenerei lor de aventură. I-a spus că sunt căsătoriți? Poate au spus că sunt nefericiți cu relația lor. Aflați acest lucru, astfel încât să puteți discuta.

Semne garantate de înșelăciune a soțului sau soției

Întrebări pe care să i le pui unui infidel

Dacă soțul dvs. este infidel, este posibil să observați unele semnale de alarmă. Iată câteva semne ale unei soții sau ale unui soț infidel de care ar trebui să țineți cont:

  • Și-au schimbat brusc comportamentul sau rutina.
  • Întotdeauna sunt secretoși cu privire la computerul sau telefonul lor.
  • Există multe nopți târzii sau absențe inexplicabile.
  • A avut loc o schimbare în obiceiurile lor de îngrijire.
  • A existat o scădere a afecțiunii și a intimității între voi doi.
  • Întotdeauna par evazivi sau defensivi în a vă răspunde la întrebări.
  • Ei cheltuiesc sume neobișnuite de bani pe lucruri pe care nu le puteți explica.
  • Te critică constant sau acționează negativ față de tine.

Aceste semne de înșelăciune a iubitei (sau a iubitului) nu ar trebui ignorate, chiar dacă nu sunteți încă căsătoriți.

Cum să prinzi un trișor în flagrant

plasă spynger

Una dintre cele mai bune modalități de a prinde un trișor în flagrant este probabil prin intermediul unei aplicații spion, cum ar fi Spynger. Cu aceste tipuri de aplicații, puteți vedea tot ceea ce fac și cu cine vorbesc, confirmând eventualele suspiciuni dacă vedeți semnele unei soții înșelătoare. Obțineți numeroase caracteristici utile, cum ar fi:

  • Modul Stealth, astfel încât să nu vadă că sunt spionați.
  • Accesul la texte, fie prin SMS, fie prin social media.
  • Urmărire GPS cu locații și date exacte.
  • Acces la conținutul șters.
  • Posibilitate de captură de ecran de la distanță.
  • Alertează atunci când sunt depășite anumite limite.

Instalarea acestuia este destul de ușoară. Mai întâi trebuie să obțineți un abonament, după care veți instala apk-ul pe baza linkului primit. Apoi, puteți vedea informațiile pe propriul dispozitiv odată instalat. Veți avea nevoie de acces la telefonul țintei doar pentru aproximativ 5 minute pentru a instala aplicația, după care puteți vizualiza totul de la distanță.

Concluzia

Confruntarea cu un soț înșelător poate fi dureroasă, dar este mai bine să afli mai devreme decât mai târziu. Sperăm că întrebările noastre pe care să i le pui unui înșelător ți-au oferit unele informații. În acest fel, puteți determina care ar trebui să fie următorii pași în relația voastră.

Patrice Sol este un autor apreciat, specializat în arta de a prinde trișorii și de a demasca adevărurile ascunse. Folosindu-se de experiența sa vastă ca detectiv particular și de cunoștințele ascuțite în domeniul psihologiei umane, Patrice și-a perfecționat abilitățile de a desluși rețele complexe de minciuni.

Lăsați un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Screenrecorder ascuns
Indiferent ce fac pe WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram și Skype, veți afla despre asta doar conectându-vă la contul dvs.
Să începem.
imagine banner
ro_RORomanian