Cum să faci Half Swipe pe Snapchat - Tot ce trebuie să știi!

aplicație snapchat

Știați că Snapchat este aplicația de socializare preferată de 1.4% de utilizatori de internet vârstele 16-64 de ani?

Imaginați-vă dacă v-ați putea bucura de interacțiunile creative și unice pe care le oferă platforma, având în același timp posibilitatea de a citi mesajele fără a notifica expeditorul. Sună intrigant, nu-i așa?

Imaginați-vă: primiți un mesaj Snapchat și, în loc să alertați imediat expeditorul, îl puteți citi discret.

Ce înseamnă "jumătate de trecere"? Cu o jumătate de glisare pe Snapchat, puteți citi mesajele de pe telefoanele iPhone și Android, pe care vi le vom arăta mai târziu în acest articol. Lasă-ne să te conducem într-o călătorie în care vei putea afla cum poți face acest lucru ca un profesionist!

Ce este Half Swipe pe Snapchat?

După cum indică și numele, o jumătate de glisare este o glisare pe ecran, dar nu una completă. Această caracteristică cool a Snapchat permite utilizatorilor să citească mesajele în secret, fără a alerta expeditorul.

Snapchat este o platformă care își notifică expeditorul cu privire la orice, cum ar fi faptul că cel care a vizualizat mesajul dvs. de două ori, a făcut o captură de ecran sau a citit mesajele dvs.

Cu toate acestea, jumătatea de glisare permite cititorilor să citească mesajele, dar nici Snapchat, nici expeditorul nu vor putea ști că ați citit mesajul. Interesant, nu-i așa?

Acest lucru se întâmplă deoarece, din punct de vedere tehnic, nu deschideți un mesaj; prin urmare, Snapchat nu va putea detecta acest lucru și, prin urmare, nu va notifica expeditorul.

Cum se face Half Swipe pe Snap?

femeie folosind un telefon

Folosirea tehnicii half-swipe pe Snapchat este o tehnică inteligentă pentru a citi mesajele în secret. Prin urmare, nu este necesar să răspundeți imediat la fiecare mesaj, deoarece expeditorul nu vă va judeca.

O mulțime de oameni au folosit acest truc, care le-a schimbat jocul și i-a ajutat să rămână în fruntea conversațiilor de pe Snapchat.

Cu toate acestea, trebuie să fiți foarte atent când glisați spre dreapta, deoarece o atingere greșită va face ca expeditorul să fie notificat că ați citit un mesaj.

Iată un ghid simplu și rapid despre cum să vedeți un mesaj instantaneu fără a-l deschide și să notificați expeditorul:

  1. Deschideți Snapchat pe telefonul iOS sau Android și deschideți fila de chat.
  2. Așezați degetul pe pictograma de profil a unei persoane ale cărei mesaje doriți să le citiți. Țineți degetul pe ea, glisați-l spre dreapta și nu-l lăsați să plece. Treptat, vă va fi dezvăluit mesajul.
  3. Acum citiți snap-ul fără să-l deschideți, ținând degetul pe el, apoi glisați încet mesajul spre stânga și închideți fereastra de chat. Odată ce acest lucru este făcut fără probleme, puteți în continuare să vizualizați "New chat" pe același chat.

Lucrul important de luat în considerare în legătură cu metoda de jumătate de glisare pe Snapchat este că aceasta funcționează doar pentru mesajele text. Am încercat același truc cu Snaps, dar nu a ieșit la fel. În acest sens, această funcție vă va ajuta să citiți mesajele text, nu și Snap-urile.

Pot oamenii să te vadă că faci jumătate de swipe?

Odată cu introducerea acestei funcții, au apărut discuții cu privire la faptul dacă oamenii văd jumătatea de glisare, chiar dacă aveți un cont Snapchat Plus.

Răspunsul simplu este "Da". Cu contul Snapchat Plus, puteți vedea dacă cel care vă vede mesajul a văzut mesajul dvs. prin tehnica half-swipe.

Iată cum puteți face acest lucru în doar câțiva pași în cadrul actualizării Snapchat half swipe:

  1. Mergeți la Setări în contul dumneavoastră Snapchat Plus.
  2. Activați funcția "Peek-a-peek".
  3. Odată activată, veți vedea un ? emoticon lângă conversația respectivă, indicând că mesajul a fost văzut prin opțiunea de glisare pe jumătate.
  4. Această funcție vă permite să vedeți jumătățile de șervețele pentru discuțiile în grup și individuale.

Echipa noastră a testat această funcție de ceva vreme și vă putem asigura că, atunci când utilizați această opțiune de peek-a-peek, veți primi o notificare Snapchat cu jumătate de glisare care vă va anunța că o altă persoană v-a citit în secret mesajul. Vă puteți da seama de acest lucru doar dacă vă verificați în mod activ feed-ul de chat în timp ce cealaltă persoană trage cu ochiul.

Funcția este disponibilă atât pentru grupurile Snapchat, cât și pentru chat-urile individuale; cu toate acestea, nu se specifică ce membru al grupului a tras cu ochiul la mesajul din chat-urile de grup. Este de așteptat ca viitoarele actualizări ale Snapchat să includă îmbunătățirea acestei funcții.

Cum citești mesajele Snapchat fără ca ei să știe? Metoda de lucru 100%!

Snapchat este o aplicație de socializare cu numeroase funcții, cum ar fi crearea unui avatar personalizat și adăugarea de filtre, muzică etc. Atunci când trimitem mesaje către prieteni și familie, verificăm automat dacă aceștia le-au citit.

Cu toate acestea, unii oameni ar putea avea o întrebare: mai funcționează half swipe? În acest scop, ne-am gândit la o aplicație fantastică care va 100% funcționa!

Instalați aplicația Snapchat Spynger

spynger snapchat tracker

Descărcați aplicația Snapchat Spy pentru a supraveghea telefonul partenerului dvs. fără ca acesta să știe. Cu ajutorul acestei aplicații, îi puteți citi chat-urile, puteți verifica ce fel de media consumă și istoricul mesajelor.

În plus, puteți utiliza această aplicație pentru a verifica alte aplicații, cum ar fi Facebook, WhatsApp, Kik, Telegram, Viber, Tinder, Line, Skype, Instagram, Hangouts și Discord.

Cum se instalează Spynger pentru a citi un Snap fără a-l deschide?

Synger este instrumentul tău de spionaj ascuns pentru iOS și Android. Este o aplicație all-in-one pentru a urmări de la distanță activitățile dispozitivelor țintă. Poate controla smartphone-uri și tablete. Cea mai bună parte este că le permite utilizatorilor să acceseze telefonul persoanei iubite indiferent de locație.

Pentru a instala aplicația Spynger pe telefonul dumneavoastră, urmați pașii de mai jos:

Pasul 1: Instalați aplicația Spynger

Apoi, accesați site-ul Spynger și completați cerințele, cum ar fi locul de unde doriți să descărcați aplicația și la ce intenționați să o utilizați. În plus, activați modul stealth dacă doriți ca dispozitivul țintă să nu vă detecteze. Acum, creați un cont.

Pasul 2: Abonează-te 

După ce v-ați făcut un cont, abonați-vă la planul care vi se potrivește.

Pasul 3: Furnizați acreditările

După ce vă abonați la pachetul specific, furnizați aplicației datele de identificare ale dispozitivului țintă unde doriți să instalați această aplicație.

Pasul 4: Urmăriți activitățile

Atunci când aplicația este instalată pe ambele dispozitive, vă puteți conecta la tabloul de bord țintă și le puteți urmări activitățile.

Concluzie

Snapchat este o aplicație excelentă de socializare care le permite utilizatorilor să fie creativi și amuzanți. Cu ajutorul aplicației Spynger, acum puteți citi mesajele Snapchat fără ca aceștia să știe și să vă păstrați confidențialitatea în siguranță.

Spynger este o aplicație care îi ajută pe utilizatori să urmărească activitățile celor dragi, cum ar fi citirea mesajelor lor, citirea instantaneelor fără a le deschide, verificarea jurnalelor de apeluri și accesarea camerelor lor, pentru a-i menține în siguranță. Este întotdeauna cel mai bine să îi urmăriți pe cei dragi pentru a-i menține în siguranță.

Patrice Sol este un autor apreciat, specializat în arta de a prinde trișorii și de a demasca adevărurile ascunse. Folosindu-se de experiența sa vastă ca detectiv particular și de cunoștințele ascuțite în domeniul psihologiei umane, Patrice și-a perfecționat abilitățile de a desluși rețele complexe de minciuni.

Lăsați un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Screenrecorder ascuns
Indiferent ce fac pe WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram și Skype, veți afla despre asta doar conectându-vă la contul dvs.
Să începem.
imagine banner
ro_RORomanian