Cum să afli dacă cineva este pe un site de întâlniri? 10 moduri

cum să afli dacă cineva este pe un site de întâlniri

Există mai multe întâlniri online "secrete" decât ați putea crede. 46% din persoanele din SUA care folosesc platformele de întâlniri online sunt căsătorite sau într-o relație, potrivit Statista. Dacă credeți că partenerul dvs. ar putea fi unul dintre ei, este o idee bună să îi verificați profilul cât mai curând posibil. Deci, iată cum să afli dacă cineva este pe un site de întâlniri.

1. Încercați să creați un profil folosind adresa lor de e-mail

creați un profil

Majoritatea site-urilor, precum Tinder, Bumble și Match, vă permit să creați profiluri cu o adresă de e-mail. Dacă știți adresa de e-mail a partenerului dvs., creați un profil cu aceasta. Dacă site-ul spune că adresa de e-mail a fost deja ocupată, probabil că partenerul dvs. are un cont acolo (cu excepția cazului în care cineva i-a spart adresa de e-mail).

Același lucru este valabil și pentru numerele de telefon, așa că încearcă să introduci cifrele SO-ului tău pe câteva site-uri de întâlniri populare și vezi dacă apare ceva.

2. Găsiți profiluri de dating utilizând Google

google

Nu ai acces la adresa de e-mail a partenerului tău? Nu-i nimic. Puteți folosi în continuare o simplă căutare pe Google pentru a vedea dacă cineva este pe un site de întâlniri. Introduceți pur și simplu "site:domain.com + adresa de e-mail/ numele/utilizatorul partenerului dvs." în bara de căutare. Înlocuiți "domain.com" cu numele site-ului de întâlniri pe care bănuiți că partenerul dvs. l-ar putea folosi, cum ar fi Match sau OkCupid.

3. Utilizați o aplicație Catch a Cheater

Cum îți dai seama dacă cineva este de fapt activ pe site-urile de întâlniri? Nu vreți să ajungeți să acuzați pe nedrept pe cineva la care țineți. Pentru a evita acest tip de dramă, ia în considerare utilizarea unui prinde un trișor app.

banner

Spynger este cel mai bun instrument de acest tip. Este ușor de utilizat și vă permite să căutați o persoană pe mai multe site-uri de întâlniri și platforme de socializare deodată. Puteți chiar să citiți mesajele lor private și să vedeți fotografii și videoclipuri partajate. 

Deci, iată cum să afli dacă cineva este înregistrat pe un site de întâlniri cu Spynger: 

  1. Înscrieți-vă pentru Spynger și alegeți planul de abonament.
  2. Urmați instrucțiunile din e-mailul de bun venit pentru a instala aplicația.
  3. Accesați tabloul dvs. de bord online și începeți să monitorizați activitatea online a partenerului dvs. Asta e tot!

Am dori să adăugăm că Spynger are toate culorile pentru a picta o imagine completă a vieții secrete a partenerului dvs. Această aplicație îți permite să urmărești locațiile, să monitorizezi apelurile și SMS-urile și să faci capturi de ecran, pe lângă verificarea conversațiilor lor pe aplicațiile de întâlniri. Și este complet invizibilă!

4. Verificați istoricul navigării

istoricul navigării

O modalitate de a afla dacă cineva folosește aplicații de dating este să îi verificați istoricul de navigare. Dacă au fost pe site-uri de întâlniri, probabil le veți vedea listate acolo. Unele platforme populare de căutat sunt:

  • Tinder
  • Bumble
  • Meci
  • OkCupid
  • Balama

Dacă nu observați niciunul dintre acestea, este posibil ca partenerul dvs. să utilizeze navigarea privată sau să își șteargă adesea istoricul. În acest caz, ați putea verifica parolele sau marcajele salvate pentru a afla câteva indicii.

5. Efectuați o căutare inversă de imagini

Căutare inversă de imagini

Efectuați o căutare inversă de imagini pentru a vedea dacă cineva este pe un site de întâlniri. Pe site-urile de întâlniri, încărcați o fotografie a partenerului dvs. pe Google Images sau pe un site similar și căutați linkuri. Acest lucru poate funcționa și pentru numele de utilizator sau orice alte informații de identificare.

6. Folosiți trucul "Parolă uitată"

am uitat parola

Dacă le cunoașteți numele de utilizator sau adresa de e-mail, puteți încerca trucul "uitat parola". Dacă vă permite să resetați parola, probabil că au un profil acolo. Totuși, fiți atenți. S-ar putea să fie notificați cu privire la schimbare și să-și dea seama cine este în spatele acesteia.

7. Rulați o căutare inversă a numelui de utilizator

Căutarea inversă a numelui de utilizator

O căutare inversă a numelui de utilizator vă poate ajuta să aflați dacă cineva are un profil de dating. Puteți utiliza site-uri precum Detectico să verificați numele de utilizator al partenerului dvs. și să vedeți ce apare. Ar putea avea profiluri pe diverse platforme de care nu știați. Iată cum funcționează: trebuie doar să introduceți numele de utilizator, iar Detectico va scana peste 70 de rețele pentru a găsi orice profil care se potrivește.

8. Creați un profil fals

profil fals

Așadar, iată o idee nebunească despre cum să afli dacă cineva are un profil de dating gratuit: creează un profil fals pe site-ul de dating pe care partenerul tău l-ar putea folosi. Creați o configurație cu poze și detalii care să le atragă atenția. Doar pentru a vedea dacă mușcă momeala. Dacă nu îi găsești imediat, modifică-ți setările - gândește-te la vârstă, locație și ce le place.

9. Verificați-le telefonul

se uită la telefonul soțului

Bine, deci locuiți împreună și aveți telefonul lor în apropiere. Aruncă rapid o privire la aplicațiile lor. Unele aplicații, cum ar fi Bumble și Tinder, au pictograme unice care sunt destul de greu de ratat. În plus, s-ar putea să primească notificări de la ele, așa că glisează în jos pentru a găsi notificările profilului de întâlniri al cuiva despre noile potriviri, mesaje și multe altele. 

10. Căutați prieteni noi pe social media

prieteni facebook

De obicei, oamenii își urmăresc noii prieteni pe care îi întâlnesc online pe social media. Prin urmare, dacă vedeți că o mulțime de oameni noi îl urmăresc pe partenerul dvs. și discută cu el, există o șansă mare ca aceștia să se fi cunoscut pe un site sau o aplicație de întâlniri. Puteți verifica acest lucru introducând numele de utilizator ale urmăritorilor lor într-un instrument de căutare precum Detectico. Acesta va arăta dacă aceștia au profiluri pe site-uri de întâlniri populare.

Ultimele cuvinte

Există atât de multe modalități de a găsi pe cineva pe site-urile de întâlniri! Poți face totul chiar din confortul dispozitivului tău! Cu toate acestea, doar pentru că vezi numele de utilizator al partenerului tău pe un site sau o aplicație de întâlniri, nu înseamnă neapărat că te înșeală.

Dacă doriți dovezi solide, încercați o aplicație spion precum Spynger. Acest instrument este foarte puternic! Vă poate ajuta să descoperiți platformele pe care le folosesc, să le verificați istoricul de chat și chiar să le vedeți locațiile. Veți obține fapte solide, doar fapte.

Patrice Sol este un autor apreciat, specializat în arta de a prinde trișorii și de a demasca adevărurile ascunse. Folosindu-se de experiența sa vastă ca detectiv particular și de cunoștințele ascuțite în domeniul psihologiei umane, Patrice și-a perfecționat abilitățile de a desluși rețele complexe de minciuni.

Lăsați un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Screenrecorder ascuns
Indiferent ce fac pe WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram și Skype, veți afla despre asta doar conectându-vă la contul dvs.
Să începem.
imagine banner
ro_RORomanian