Jeg mistenker at kona min er utro, men jeg har ingen bevis – hva gjør...

Jeg mistenker at min kone er utro, men jeg har ingen bevis

Å ha mistanke om at kona din er utro er ikke behagelig å leve med, spesielt når usikkerheten hele tiden ruver over deg. Det faktum at ca 20 prosent av gifte juks til slutt, enten de er menn eller kvinner, hjelper heller ikke med å roe nervene dine.

Å finne ut av det før heller enn senere kan hjelpe deg med å bestemme statusen til ekteskapet ditt og om det er en løsning på problemet ditt. Hvis du finner deg selv å tenke: "Jeg mistenker at min kone er utro, men jeg har ingen bevis," kan denne artikkelen hjelpe deg med å finne bevisene.

Er min kone utro? Topptegn på utro oppførsel

Som en hengiven ektemann tok du sannsynligvis deg selv i å tenke: «Jeg tror at kona min er utro», men satte ikke helt fingeren på hvorfor du følte det slik. Er du bare paranoid, eller forteller magen din at noe stinker i forholdet ditt?

Vi fant ut at hvis instinktet ditt forteller deg at ektefellen din er utro, er det en god sjanse for at du er inne på noe. Her er noen ting som sannsynligvis vil skje hvis kona din begynner å være utro. Jo mer du sjekker, jo større blir det røde flagget.

  • De skjuler mobiltelefonen sin for deg, holder den på sin person overalt, og blir sint eller engstelig når du tar på den.
  • De unngår spørsmålene dine og tar seg god tid når de svarer på anropene dine.
  • De går alltid ut for å kalle "mor" eller "kjærester".
  • De blir for emosjonelle når du begynner å stille spørsmål ved dem, og oppfører seg paranoide selv om harmløse spørsmål.
  • Det har vært noen endringer i deres seksuelle vaner (de er ikke interessert, eller sexlysten har økt enda mer).
  • De lukter annerledes når de kommer hjem (f.eks. nydusjet, men de går ikke på treningssenteret).
  • Du legger stadig merke til spesielle klær eller undertøy, men de bruker det aldri for deg.
  • Hun anklager deg for å jukse for å avlede oppmerksomheten fra seg selv.

Hvis du mistenker juks, men ingen bevis har vist seg, bør disse tegnene gi deg alarmlyden som er nødvendig for å ta neste skritt.

banner

Hva du skal gjøre hvis du mistenker at din kone er utro

Det kan være ganske vanskelig å fortsette dagen som vanlig hvis du mistenker at kona din er utro mot deg. Du kan håndtere mye forvirring og tvil, uten å vite hva du skal gjøre fra det tidspunktet. Husk at du ikke er alene om dette, og at det er flere ting du kan gjøre. Dette kan inkludere:

1. Vurder innvirkningen på forholdet ditt

Ta et skritt tilbake og avgjør hvilken effekt mistankene dine har på forholdet ditt. Falt tilliten til ektefellen din plutselig ned? Klarer du ikke lenger å snakke åpent med henne? Kanskje dine tanker om henne endret seg totalt. Hvis frykten din skader forholdet mer enn å fikse det, vil du kanskje finne en måte å løse dem på.

2. Bestem deg for om du vil konfrontere dem

Å konfrontere kona kan være ganske stressende, og hvis du tar feil, kan det sette en belastning på forholdet ditt. Dette må imidlertid gjøres for å oppnå fred i forholdet. Velg et sted og et tidspunkt hvor du kan snakke uten forstyrrelser, og ikke anklage rett på gang. Fortell dem i stedet hvordan handlingene deres fikk deg til å føle deg og hva du bekymrer deg for.

3. Undersøk situasjonen

I stedet for å skyte våpen mot din kone og spørre dem om de er utro, kan du gjøre noe etterforskningsarbeid først. Du kan gå til en betrodd venn og fortelle dem: "Jeg tror min kone er utro mot meg," og be dem om hjelp. Kanskje de på en subtil måte kan fiske frem noen vitneforklaringer. Du kan også prøve å samle bevis, for eksempel telefonoppføringer eller e-poster, ved å fysisk få tilgang til telefonen deres eller installere en spionapp.

Hvordan vite om min kone er utro

Topp-tegn-på-utro-atferd

Når du spør deg selv: "Er min kone utro mot meg?", kan du bli fristet til å konfrontere dem direkte og spørre dem om sannheten. Når det er sagt, er sjansen stor for at hun vil nekte å svare på spørsmålene dine, til og med oppføre seg gal at du våget å anklage henne for noe slikt. Selv om hun har vært utro, vil hun bli mer forsiktig med å skjule sporene sine og korrigere oppførselen sin til du lar det gå.

Den beste måten å finne ut om hun er utro mot deg, er å installere en spionapp på telefonen hennes, for eksempel Spynger. Dette er et godt alternativ hvis mistankene dine allerede er sterke nok. Denne appen gir deg en rekke nyttige funksjoner, for eksempel:

  • Evnen til å gå gjennom telefonjournalene hennes.
  • Tilgang til hennes nøyaktige plassering og tiden de var der.
  • Tilgang til hennes sosiale mediekontoer.
  • Evne til å ta skjermbilder eksternt.
  • Tilgang til slettet innhold.

Den beste delen av disse appene er at de fungerer i stealth-modus. Dette betyr at din kone ikke burde være noe klokere når du installerer den, og følger sin vanlige rutine.

Hvordan installere Spynger for å fange en utro kone

spynger nett

Du lurer kanskje på hvordan du vet om kona mi er utro mot meg, men det er ikke så vanskelig. Å sette opp Spynger for å fange en utro kone er enkelt så lenge du følger trinnene riktig:

1. Registrer deg og opprett en konto

Først bør du få et abonnement på Spynger og opprette en konto. Bruk en e-postadresse som din kone ikke har tilgang til.

2. Installer appen på måltelefonen

Få din kones telefon og deaktiver Play Protect. Du vil motta en lenke i e-posten, som du deretter bruker til å laste ned apk og installere den. Selve appen finnes ikke i Play Store.

3. Koble appen til profilen din

Sist, men ikke minst, bør du koble Spynger-profilen din til målenheten. Fra det tidspunktet kan du overvåke aktiviteten deres på dashbordet ditt, enten du ser det på datamaskinen eller telefonen.

Bunnlinjen

Så, fant du deg selv i å si: "Jeg tror min kone var utro mot meg, men jeg har ingen bevis"? Selv om dette er en uheldig situasjon, er det måter du kan finne ut om det er sant. Vær proaktiv og sett deg rolig!

Patrice Sol er en anerkjent forfatter som har spesialisert seg på kunsten å avsløre bedragere og avdekke skjulte sannheter. Med sin lange erfaring som privatetterforsker og skarpe innsikt i menneskelig psykologi har Patrice utviklet sine ferdigheter i å avsløre komplekse nettverk av løgner.

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skjult skjermopptaker
Uansett hva de gjør på WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram og Skype, får du vite om det bare ved å logge inn på kontoen din.
La oss begynne
bannerbilde
nb_NONorwegian