Υποψιάζομαι ότι η γυναίκα μου απατάει, αλλά δεν έχω αποδείξεις - Τι να κάνω...

Υποψιάζομαι ότι η γυναίκα μου απατάει αλλά δεν έχω αποδείξεις

Το να έχεις την υποψία ότι η γυναίκα σου απατά δεν είναι ευχάριστο να ζεις μαζί του, ειδικά όταν η αβεβαιότητα σε πλανάται συνεχώς. Το γεγονός ότι περίπου 20 τοις εκατό των παντρεμένων Η απάτη τελικά, είτε είναι άντρες είτε γυναίκες, δεν σας βοηθά να ηρεμήσετε ούτε τα νεύρα σας.

Το να το μάθετε νωρίτερα παρά αργότερα μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την κατάσταση του γάμου σας και εάν υπάρχει ή όχι λύση στο πρόβλημά σας. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται: «Υποψιάζομαι ότι η γυναίκα μου απατά, αλλά δεν έχω αποδείξεις», αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτά τα στοιχεία.

Απατάει η γυναίκα μου; Κορυφαία σημάδια άπιστης συμπεριφοράς

Ως αφοσιωμένος σύζυγος, πιθανότατα έπιασες τον εαυτό σου να σκέφτεται: «Νομίζω ότι η γυναίκα μου απατά», αλλά δεν καταλάβατε γιατί ένιωθες έτσι. Είσαι απλώς παρανοϊκός ή το ένστικτό σου σου λέει κάτι που βρωμάει στη σχέση σου;

Βρήκαμε ότι αν το ένστικτό σας λέει ότι ο σύζυγός σας είναι άπιστος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε κάτι. Εδώ είναι μερικά πράγματα που είναι πιθανό να συμβούν εάν η γυναίκα σας αρχίσει να απατά. Όσο περισσότερο ελέγχετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η κόκκινη σημαία.

  • Σου κρύβουν το κινητό τους, το κρατούν παντού πάνω στο άτομό τους και θυμώνουν ή αγχώνονται όταν το αγγίζεις.
  • Αποφεύγουν τις ερωτήσεις σας και αφιερώνουν το χρόνο τους όταν απαντούν στις κλήσεις σας.
  • Πάντα βγαίνουν έξω για να καλέσουν τη «μαμά» ή τις «φίλες» τους.
  • Γίνονται υπερβολικά συναισθηματικοί όταν αρχίζετε να τους αμφισβητείτε, συμπεριφερόμενοι παρανοϊκοί ακόμα και για αβλαβείς ερωτήσεις.
  • Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στις σεξουαλικές τους συνήθειες (δεν ενδιαφέρονται ή η σεξουαλική τους ορμή έχει αυξηθεί ακόμη περισσότερο).
  • Μυρίζουν διαφορετικά όταν έρχονται στο σπίτι (π.χ. έχουν κάνει φρέσκο ντους, αλλά δεν πηγαίνουν στο γυμναστήριο).
  • Παρατηρείτε συνεχώς ειδικά ρούχα ή εσώρουχα, αλλά δεν τα φορούν ποτέ για εσάς.
  • Σε κατηγορεί για απάτη για να αποσπάσει την προσοχή από τον εαυτό της.

Εάν υποπτεύεστε ότι έχετε εξαπατήσει αλλά δεν έχει αποδειχθεί καμία απόδειξη, αυτά τα σημάδια θα σας δώσουν τον ήχο συναγερμού που είναι απαραίτητος για να κάνετε το επόμενο βήμα.

banner

Τι να κάνετε εάν υποψιάζεστε ότι η γυναίκα σας απατά

Μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να συνεχίσετε τη μέρα σας ως συνήθως, αν υποψιάζεστε ότι η γυναίκα σας σας απατά. Μπορεί να αντιμετωπίζετε πολλή σύγχυση και αμφιβολία, χωρίς να ξέρετε τι να κάνετε από εκείνο το σημείο και μετά. Να θυμάστε ότι δεν είστε μόνοι σε αυτό και ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει:

1. Αξιολογήστε τον αντίκτυπο στη σχέση σας

Κάντε ένα βήμα πίσω και καθορίστε τι επίδραση έχουν οι υποψίες σας στη σχέση σας. Η εμπιστοσύνη στον σύζυγό σας έπεσε ξαφνικά; Δεν μπορείς πλέον να μιλάς ανοιχτά μαζί της; Ίσως οι σκέψεις σας για αυτήν άλλαξαν εντελώς. Εάν οι φόβοι σας βλάπτουν τη σχέση περισσότερο από τον διορθώνουν, ίσως θέλετε να βρείτε έναν τρόπο να τους αντιμετωπίσετε.

2. Αποφασίστε εάν θέλετε να τους αντιμετωπίσετε

Η αντιπαράθεση με τη γυναίκα σας μπορεί να είναι μάλλον αγχωτικό και αν κάνετε λάθος, μπορεί να ασκήσει πίεση στη σχέση σας. Ωστόσο, αυτό πρέπει να γίνει για να επιτευχθεί ηρεμία στη σχέση. Επιλέξτε ένα μέρος και ώρα όπου μπορείτε να μιλήσετε χωρίς διακοπή και μην κατηγορείτε αμέσως. Αντίθετα, πείτε τους πώς σας έκαναν να νιώσετε οι πράξεις τους και ποιες είναι οι ανησυχίες σας.

3. Διερευνήστε την κατάσταση

Αντί να βάζεις όπλα στη γυναίκα σου και να τη ρωτάς αν είναι άπιστη, μπορείς πρώτα να κάνεις κάποια έρευνα. Μπορείτε να πάτε σε έναν έμπιστο φίλο και να του πείτε: «Νομίζω ότι η γυναίκα μου με απατά», ζητώντας του βοήθεια. Ίσως μπορούν να ψαρέψουν διακριτικά κάποιες καταθέσεις μαρτύρων. Θα μπορούσατε επίσης να προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε αποδείξεις, όπως αρχεία τηλεφώνου ή email, αποκτώντας φυσική πρόσβαση στο τηλέφωνό τους ή εγκαθιστώντας μια εφαρμογή κατασκοπείας.

Πώς να ξέρω αν η γυναίκα μου απατάει

Κορυφαία Σημάδια-Απιστίας-Συμπεριφοράς

Όταν ρωτάτε τον εαυτό σας, «Με απατά η γυναίκα μου;», μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να τους αντιμετωπίσετε άμεσα και να τους ζητήσετε την αλήθεια. Τούτου λεχθέντος, είναι υψηλές οι πιθανότητες να αρνηθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, ακόμη και να τρελαθεί που τόλμησες να την κατηγορήσεις για κάτι τέτοιο. Ακόμα κι αν αυτή έχει απατήσει, θα γίνει πιο προσεκτική στο να καλύψει τα ίχνη της και να διορθώσει τη συμπεριφορά της μέχρι να την αφήσετε να φύγει.

Ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσετε αν σας απατάει είναι να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή κατασκοπείας στο τηλέφωνό της, όπως το Spynger. Αυτή είναι μια καλή επιλογή εάν οι υποψίες σας είναι ήδη αρκετά ισχυρές. Αυτή η εφαρμογή σάς προσφέρει μια ποικιλία από χρήσιμες λειτουργίες, όπως:

  • Η ικανότητα να περνάει από τα αρχεία του τηλεφώνου της.
  • Πρόσβαση στην ακριβή τοποθεσία της και την ώρα που βρίσκονταν εκεί.
  • Πρόσβαση στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Δυνατότητα λήψης στιγμιότυπων οθόνης από απόσταση.
  • Πρόσβαση σε διαγραμμένο περιεχόμενο.

Το καλύτερο μέρος αυτών των εφαρμογών είναι ότι λειτουργούν σε stealth mode. Αυτό σημαίνει ότι η γυναίκα σας δεν πρέπει να είναι καθόλου σοφότερη όταν το εγκαθιστάτε, ακολουθώντας τη συνήθη ρουτίνα της.

Πώς να εγκαταστήσετε το Spynger για να πιάσετε μια απατημένη σύζυγο

δίχτυ spyger

Ίσως αναρωτιέστε πώς να μάθετε αν η γυναίκα μου με απατά, αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο. Η ρύθμιση του Spynger για να πιάσει μια απατημένη σύζυγο είναι εύκολη, αρκεί να ακολουθήσετε σωστά τα βήματα:

1. Εγγραφείτε και δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Αρχικά, θα πρέπει να αποκτήσετε μια συνδρομή στο Spynger και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Χρησιμοποιήστε μια διεύθυνση email στην οποία η γυναίκα σας δεν έχει πρόσβαση.

2. Εγκαταστήστε την εφαρμογή στο τηλέφωνο-στόχο

Πάρτε το τηλέφωνο της συζύγου σας και απενεργοποιήστε το Play Protect. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο στο email, τον οποίο στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσετε για να κατεβάσετε το apk και να το εγκαταστήσετε. Η ίδια η εφαρμογή δεν βρίσκεται στο Play Store.

3. Συνδέστε την εφαρμογή στο προφίλ σας

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, θα πρέπει να συνδέσετε το προφίλ Spynger στη συσκευή-στόχο σας. Από εκείνο το σημείο, μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά τους στον Πίνακα ελέγχου σας, είτε τον βλέπετε στον υπολογιστή είτε στο τηλέφωνό σας.

Η κατώτατη γραμμή

Λοιπόν, βρήκατε τον εαυτό σας να λέει, «Νομίζω ότι η γυναίκα μου με απάτησε, αλλά δεν έχω καμία απόδειξη»; Παρόλο που αυτή είναι μια ατυχής κατάσταση, υπάρχουν τρόποι για να μάθετε αν είναι αλήθεια. Να είστε προνοητικοί και να χαλαρώσετε!

Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek