Πώς να ελέγξετε τα μηνύματα του φίλου σας χωρίς να αγγίξετε το τηλέφωνό του;

διάβασε τα κείμενα του φίλου σου's

Πιθανόν να έχετε ακούσει κάτι του τύπου: "Μην ψάχνετε το τηλέφωνο του συντρόφου σας. Είσαι ανασφαλής; Είναι τόσο τοξικό". 

Αυτό ακούγεται λογικό, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Η Statista λέει ότι 43% των γυναικών πιάστηκαν να παρακολουθούν τα τηλέφωνα των συντρόφων τους.

Και εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα: είναι όλες αυτές οι γυναίκες πραγματικά ανασφαλείς, τοξικές ή, ακόμα χειρότερα, κακοποιητικές;

Δεν το νομίζω. Είναι πιθανό να υποψιάζονται, να διαισθάνονται κάτι εδώ και πολύ καιρό. Απλά υποθέτω από την εμπειρία μου.

Αυτό που πραγματικά ΞΕΡΩ είναι πώς να ελέγξω τα μηνύματα του φίλου μου χωρίς να αγγίξω το τηλέφωνό του. Όχι μόνο τα παλιά, αλλά και τα νέα μηνύματα που στέλνει και λαμβάνει την ώρα που διαβάζετε αυτό το κείμενο. Είτε ετοιμάζει κάτι είτε όχι, θα αποκαλύψετε την αλήθεια χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο τη σχέση σας.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Υπάρχει μια εφαρμογή για να δείτε με ποιον στέλνει μηνύματα ο σύντροφός σας;

Ναι, και στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να βλέπετε σε ποιους στέλνει μηνύματα και ποιους καλεί.  

Μπορεί να νομίζετε ότι μιλάω για εφαρμογές αντικατοπτρισμού οθόνης που σας δείχνουν τι συμβαίνει στην οθόνη του τηλεφώνου σε πραγματικό χρόνο. Η χρήση τους φαίνεται καλή ιδέα στην αρχή, αλλά υπάρχει ένα μειονέκτημα: είναι ορατές στο τηλέφωνο-στόχο. 

Για το λόγο αυτό, θα εξετάσουμε επαγγελματικά εργαλεία παρακολούθησης που λειτουργούν αθόρυβα στο παρασκήνιο. 

Είναι απλά ιδανικές για να πιάσουν έναν απατεώνα επ' αυτοφώρω. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διαβάσετε τα κείμενα που στέλνει και λαμβάνει μέσω προεπιλεγμένων messengers, πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογών άμεσων μηνυμάτων. Δεν θα υποψιαστεί τίποτα!

Οι 3 καλύτερες εφαρμογές για να δείτε σε ποιον στέλνει μηνύματα ο σύντροφός σας

Εδώ είναι οι κορυφαίες εφαρμογές για να δείτε ποιος στέλνει μηνύματα στο αγόρι μου. Θα αναφερθώ σε κάθε ένα από αυτά με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

ΕφαρμογήΤιμήΜοναδικά χαρακτηριστικά παρακολούθησης κειμένουΕγγύηση επιστροφής χρημάτων 2 εβδομάδων
Spynger
€38.99
Διαβάστε τα διαγραμμένα μηνύματαΤραβήξτε στιγμιότυπα οθόνης των συνομιλιών τουΝαι
mSpy
$48.99
Λήψη ειδοποιήσεων για λέξεις-κλειδιάΑναγραφή πληκτρολογήσεων που γίνονται στη συσκευή τουΝαι
Phonsee
€37.19
Προβολή των περισσότερων επαφών του για ανταλλαγή μηνυμάτωνΛήψη μηνυμάτων για προβολή εκτός σύνδεσηςΝαι

Spynger

spynger sms tracker

Spynger είναι μια εφαρμογή για να δείτε σε ποιον στέλνει μήνυμα ο σύντροφός σας. Σας επιτρέπει να μπαίνετε στο τηλέφωνό του εξ αποστάσεως όποτε αισθάνεστε ότι κάτι συμβαίνει. Αυτή η εφαρμογή συλλέγει δεδομένα με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα, επιτρέποντάς σας να διαβάσετε τις συνομιλίες του σε πραγματικό χρόνο, καθώς στέλνει μηνύματα με κάποιον.

Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα στο Spynger είναι ο διαδικτυακός πίνακας ελέγχου. Μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτόν από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και να ελέγξετε λεπτομερείς αναφορές σχετικά με τις δραστηριότητες του φίλου σας. Τα μηνύματα κειμένου, ειδικότερα, εμφανίζονται σε μορφή που μοιάζει με chat με όλες αυτές τις φυσαλίδες, τις χρονοσφραγίδες και τα συνημμένα αρχεία. Μπορείτε ακόμη και να τα φιλτράρετε ανά εφαρμογές, επαφές, ώρα και ημερομηνία.

Χαρακτηριστικά

  • Δείτε τα μηνύματα που έχει στείλει, λάβει και διαγράψει μαζί με τις χρονοσφραγίδες, τα στοιχεία επικοινωνίας και τα συνημμένα αρχεία.
  • Δείτε με ποιον στέλνει μηνύματα το αγόρι μου σε άμεσους αγγελιοφόρους, όπως WhatsApp, Telegram, Kik, Viber κ.λπ.
  • Ελέγξτε τακτικά, εξαφανισμένα και κρυφά μηνύματα σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram και το Snapchat.
  • Χρησιμοποιήστε μια αυτόματη συσκευή καταγραφής οθόνης για να συλλέξετε στοιχεία των δραστηριοτήτων του.
  • Δείτε την τοποθεσία που μοιράζεται στις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και παρακολουθήστε την τοποθεσία του σε πραγματικό χρόνο.
  • Πρόσβαση σε αρχεία πολυμέσων, επαφές, ημερολόγια και σημειώσεις στο τηλέφωνό του.

Πλεονεκτήματα

  • Λειτουργία Stealth: Λειτουργεί στο παρασκήνιο της συσκευής του φίλου σας
  • Λογισμικό πολλαπλών πλατφορμών: Συμβατό με όλα τα Συσκευές Android και iOS
  • Πλήρης κάλυψη: iMessages, instant messenger και εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Διαισθητικός σχεδιασμός: Εύκολη χρήση και πλοήγηση.
  • Υποστήριξη πελατών όλο το εικοσιτετράωρο: για να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε θέματα.

Μειονεκτήματα

  • Οι συνδρομές για πολλαπλές συσκευές μπορεί να είναι ακριβές για ορισμένους χρήστες.

mSpy

κείμενα mspy

Μπορώ να δω σε ποιον στέλνει μηνύματα το αγόρι μου χωρίς το τηλέφωνό του; Το mSpy μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από αυτό. Οι άνθρωποι πίσω από το mSpy το ενημερώνουν συνεχώς με προηγμένα εργαλεία παρακολούθησης και η πρόσφατη ενημέρωσή τους τράβηξε το ενδιαφέρον μου.

Για ποιο χαρακτηριστικό μιλάω; Εκτός από τα βασικά εργαλεία για την καταγραφή κλήσεων, την παρακολούθηση κειμένου και την παρακολούθηση του ιστορικού περιήγησης, το mSpy προσφέρει τώρα μια λειτουργία ζωντανής πληκτρολόγησης.

Μπορείτε να δείτε τι πληκτρολογεί το αγόρι σας στο τηλέφωνό του σε πραγματικό χρόνο. Το mSpy αποθηκεύει επίσης όλες τις λέξεις που πληκτρολογεί σε μηνύματα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακόμη και όρους αναζήτησης σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία καταγραφής πληκτρολόγησης αργότερα (όσες φορές χρειαστεί).

Χαρακτηριστικά

  • Δείτε σε ποιους στέλνει μηνύματα και τηλεφωνεί και τι λέει.
  • Δείτε φωτογραφίες, βίντεο και συνδέσμους που μοιράζεται μέσω κειμένου ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Αποκτήστε πρόσβαση σε διαγραμμένα μηνύματα, ώστε να μη χάσετε καμία σημαντική πληροφορία.
  • Ελέγξτε τη λίστα επαφών του με αριθμούς και ονόματα, συμπεριλαμβανομένων των κρυφών.
  • Μπορείτε να επισημάνετε ορισμένες λέξεις, όπως "σεξ", "ραντεβού" κ.λπ., και το mSpy θα σας ειδοποιεί όταν ο BF σας τις πληκτρολογεί στο τηλέφωνό του. 
  • Μάθετε πού βρίσκεται και πού έχει πάει με τις λειτουργίες εντοπισμού GPS.

Πλεονεκτήματα

  • Υποστηρίζει εφαρμογές γνωριμιών: Μπορείτε να δείτε τι κάνει στο Tinder ή στο Facebook Dating (ναι, το Meta έχει τη δική του εφαρμογή γνωριμιών)
  • Γρήγορη και ακριβής: mSpy στέλνει ενημερώσεις δραστηριότητας κάθε 5 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις.
  • Keylogger Όλα-σε-ένα: mSpy καταγράφει κωδικούς πρόσβασης, ονόματα χρηστών, ερωτήματα αναζήτησης και άλλες πληκτρολογήσεις.
  • Ακριβής εντοπισμός θέσης: Μπορείτε να δείτε τη θέση του φίλου σας με ακρίβεια έως και 6 μέτρα.
  • Καλύπτει όλες τις μεγάλες πλατφόρμες: Ίσως έχει iPhone. Ή μια συσκευή Android. Δεν έχει σημασία, επειδή το mSpy λειτουργεί με όλα τα τηλέφωνα και τα tablet.

Μειονεκτήματα

  • Δεν υποστηρίζει Android συσκευές παλαιότερες από 4.0.

Phonsee

εφαρμογή phonsee

Το Phonsee σας επιτρέπει να ελέγχετε διακριτικά τα μηνύματα κειμένου του φίλου σας, το ιστορικό κλήσεων, τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στη μνήμη του τηλεφώνου του και πολλά άλλα. Με ένα καλά σχεδιασμένο ταμπλό χρήστη που εμφανίζει λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μήνυμα και κλήση, το Phonsee είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης τηλεφώνου φέτος.

Αν ο φίλος σας έχει πολλούς φίλους με τους οποίους συνομιλεί όλη μέρα, μπορείτε να μάθετε με ποιους επικοινωνεί πιο συχνά και να δείτε ακόμη και τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Όλα αυτά είναι δυνατά με ένα εργαλείο αναφοράς βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη. Επιτρέπει στο Phonsee να εντοπίζει μοτίβα στην επικοινωνία του φίλου σας και να καθορίζει τις δραστηριότητες που καταλαμβάνουν τον περισσότερο χρόνο του. 

Χαρακτηριστικά

  • Δείτε ποιος στέλνει μηνύματα στο αγόρι μου σε όλους τους άμεσους αγγελιοφόρους και τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης.
  • Κατεβάστε στιγμιότυπα οθόνης των συνομιλιών του (ακόμη και αν έχει διαγράψει αυτά τα μηνύματα)
  • Πάρτε αντίγραφα των φωτογραφιών και των βίντεο που στέλνει και λαμβάνει.
  • Διαβάζει τις συνομιλίες του στο Facebook, το Instagram, το Snapchat, το Line, το WhatsApp και άλλες πλατφόρμες.
  • Δείτε τους ιστότοπους που επισκέπτεται συχνότερα με συνδέσμους και χρονοσφραγίδες.
  • Παρακολουθήστε τη ζωντανή τοποθεσία του σε χάρτη.

Πλεονεκτήματα

  • Προσφέρει προηγμένο εργαλείο αναφοράς: Μπορείτε να μάθετε ποιος είναι στον στενό κύκλο του bf σας χωρίς να κάνετε κύλιση στη λίστα συνομιλιών του. 
  • Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων: Το Phonsee σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σχεδόν σε οποιαδήποτε εφαρμογή συνομιλίας στο τηλέφωνο του φίλου σας. 
  • Σας ειδοποιεί για όλα τα νέα μηνύματα: Προσθέστε λέξεις ενεργοποίησης και λάβετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ο bf σας λαμβάνει ή στέλνει ένα μήνυμα με αυτές τις λέξεις. 
  • Εξαιρετικά ασφαλής εφαρμογή: Phonsee κρυπτογραφεί τα δεδομένα που συλλέγονται και τα αποστέλλει σε έναν διακομιστή που βασίζεται σε cloud. Μόνο εσείς μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά.

Μειονεκτήματα

  • Δεν σας επιτρέπει να μπλοκάρετε τις επαφές εξ αποστάσεως.

Πώς μπορώ να διαβάσω τα μηνύματα κειμένου του φίλου μου χωρίς να αγγίξω το τηλέφωνό του;

Τώρα που ξέρετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές εντοπισμού SMS, ας απαντήσουμε στο βασικό ερώτημα: πώς μπορώ να λαμβάνω τα μηνύματα του φίλου μου που στέλνονται στο τηλέφωνό μου; Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές είναι εύκολο να ξεκινήσετε. Αφήστε με να σας εξηγήσω πώς χρησιμοποιώντας το Spynger ως παράδειγμα.

Βήμα 1: Μεταβείτε στην Επίσημη Ιστοσελίδα

Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα: spynger.net. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Εγγραφή".

Βήμα 2: Επιλέξτε το λειτουργικό σύστημα της συσκευής του BF σας

Για να πάρετε τη σωστή έκδοση του Spynder, πρέπει να επιλέξετε το λειτουργικό σύστημα (OS) της συσκευής του. Εάν χρησιμοποιεί τηλέφωνο Android, επιλέξτε "Android". Εάν χρησιμοποιεί τηλέφωνο iOS, επιλέξτε "iOS".

Βήμα 3: Επιλέξτε τον τύπο δεδομένων που θέλετε να παρακολουθείτε

Σημειώστε τα δεδομένα που θέλετε να παρακολουθείτε με το Spynger. Για να ελέγξετε σε ποιον στέλνει μηνύματα, επιλέξτε τις επιλογές "Μηνύματα" και "Δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης". 

Βήμα 4. Ενεργοποιήστε την Αόρατη Λειτουργία

Η αόρατη λειτουργία σας επιτρέπει να διαβάζετε τα μηνύματά του χωρίς να το γνωρίζει.

Βήμα 5. Ολοκλήρωση της ρύθμισης του λογαριασμού σας

Εισάγετε τη διεύθυνση email σας, επιλέξτε ένα σχέδιο συνδρομής και πατήστε Επόμενο.

Βήμα 6. Ρύθμιση του Spynger

Ανοίξτε το email καλωσορίσματος και ακολουθήστε τον λεπτομερή οδηγό για να ρυθμίσετε το Spynger.

Βήμα 7. Διαβάστε τα κείμενά του

Μόλις τελειώσετε, συνδεθείτε στο ταμπλό του Spynger και επιλέξτε "Μηνύματα κειμένου". Αυτό είναι όλο! 

Άλλες λύσεις για να δείτε ποιος στέλνει μηνύματα και τηλεφωνεί

Εκτός από τη χρήση εφαρμογών παρακολούθησης, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ελέγξετε τα μηνύματα κειμένου του φίλου σας. Ας τους ξεπακετάρουμε έναν προς έναν.

Πάρτε τα μηνύματα του φίλου μου που αποστέλλονται στο τηλέφωνό μου

Το FreeForward είναι μια απλή εφαρμογή που κάνει αυτό που υποδηλώνει το όνομά της - στέλνει όλα τα μηνύματα από το τηλέφωνο-στόχο στη δική σας συσκευή. Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι να εγκαταστήσετε το FreeForward και στις δύο συσκευές. Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα σας στέλνει τα μηνύματά του μόλις τα λάβει (ή τα στείλει).

Ο σημαντικότερος περιορισμός αυτής της εφαρμογής είναι ότι είναι ορατή στο τηλέφωνο του φίλου σας. Αν είναι πολύ παρατηρητικός, μπορεί να καταλήξετε να σας πιάσουν. Ως εκ τούτου, δεν έχω συμπεριλάβει το FreeForwards στη λίστα με τις κορυφαίες συστάσεις. Επίσης, σε αντίθεση με το Spynger ή το mSpy, δεν προωθεί τα μηνύματα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οπότε μπορεί να χάσετε σημαντικές λεπτομέρειες.

Ρωτήστε Τον άμεσα

Είστε περίεργοι για το πώς μπορώ να δω σε ποιον στέλνει μηνύματα το αγόρι μου στο iPhone ή στο Android; Γιατί να μην τολμήσετε να ζητήσετε από τον φίλο σας να σας δώσει το τηλέφωνό του; Σκεφτείτε το ως ένα μικρό τεστ για τη σχέση σας. Αν συμπεριφέρεται σαν να μην αξίζει τίποτα γι' αυτόν, σημαίνει ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει από εσάς. 

Ωστόσο, αν γίνει αμυντικός και νευρικός, τότε σίγουρα κάτι ύποπτο συμβαίνει. Μπορείτε τότε να δώσετε μια ευκαιρία και να ελέγξετε αυτό το τηλέφωνο όταν είναι απασχολημένος με τις δουλειές του σπιτιού ή όταν κάνει μπάνιο. Αυτό μπορεί να μην λειτουργήσει αν η συσκευή είναι προστατευμένη με κωδικό πρόσβασης, αλλά ποιος ξέρει, μπορεί να βρείτε στοιχεία εξαπάτησης απλά και μόνο ελέγχοντας τις πρόσφατες ειδοποιήσεις του στην οθόνη κλειδώματος.

Επικοινωνία με τους παρόχους δικτύου

Πιθανώς γνωρίζετε ότι οι πάροχοι δικτύου συλλέγουν προσωπικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων καταγραφής κλήσεων, των μηνυμάτων και της τοποθεσίας. Έτσι, ο λογαριασμός Verizon ή Sprint του φίλου σας μπορεί να είναι ένα χρυσωρυχείο στοιχείων που χρειάζεστε για να ενώσετε τα κομμάτια και να μάθετε σε ποιους στέλνει μηνύματα και ποιους καλεί.

Η πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία είναι απλή. Εάν γνωρίζετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, πάρτε το τηλέφωνό σας και ελέγξτε το ιστορικό μηνυμάτων των τελευταίων 90 ημερών. Το ίδιο ισχύει και για τις τηλεφωνικές κλήσεις. Αν τα στοιχεία σύνδεσής του είναι μυστήριο για εσάς, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή ή το φορητό του υπολογιστή. Μπορεί να έχει ενεργοποιήσει την αυτόματη σύνδεση στον ιστότοπο του παρόχου.

Αποκωδικοποίηση των σημάτων ενός άνδρα που απατά μέσω μηνυμάτων κειμένου

Στοιχηματίζω ότι δεν έχετε αρχίσει να ανησυχείτε για τη συμπεριφορά του φίλου σας από το πουθενά. Συνήθως, ερωτήσεις όπως "πώς μπορώ να διαβάσω τα μηνύματα κειμένου του φίλου μου χωρίς να αγγίξω το τηλέφωνό του;" ξεπηδούν στο μυαλό μας όταν διαισθανόμαστε ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν μπορούμε να επισημάνουμε τι ακριβώς.

Ακολουθούν ορισμένες συμπεριφορές εξαπάτησης που δεν πρέπει να αγνοήσετε:

  1. Μένει ξύπνιος μέχρι αργά στέλνοντας μηνύματα και λαμβάνει μηνύματα μετά τις 12.
  2. Έχει ενεργοποιήσει το θόλωμα απορρήτου, οπότε δεν μπορείτε να διαβάσετε τις ειδοποιήσεις του.
  3. Κρύβει την οθόνη του τηλεφώνου του από εσάς όταν το χρησιμοποιεί.
  4. Κοιτάζει συνεχώς το τηλέφωνό του.
  5. Έχει πάντα μαζί του το τηλέφωνό του, ακόμη και όταν πηγαίνει στο ντους ή στο μπάνιο.
  6. Η διάθεσή του αλλάζει αμέσως όταν λαμβάνει ένα μήνυμα.
  7. Ξαφνικά αρχίζει να χρησιμοποιεί μια νέα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που διαθέτει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Οι απατεώνες χρησιμοποιούν συχνά το Signal, το WhatsApp ή το Telegram για να καλύψουν τα ίχνη τους.
  8. Έχει αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης ή τον κωδικό πρόσβασης της οθόνης κλειδώματος.
  9. Έχει προσθέσει νέες επαφές στο τηλέφωνό του που δεν γνωρίζετε.
  10. Χρησιμοποιεί κωδικούς κειμένου όπως "143" ή "ILY" στα μηνύματά του.

Συμπέρασμα

Η απιστία μέσω μηνυμάτων μπορεί να υπονομεύσει ακόμη και την πιο ισχυρή σχέση, αλλά με αόρατες εφαρμογές παρακολούθησης όπως το Spynger, μπορείτε να επαναφέρετε τη σαφήνεια στη ζωή σας. Το Spynger καταγράφει όλα τα είδη των μηνυμάτων που στέλνει και λαμβάνει ο BF σας σε διάφορες εφαρμογές, είτε πρόκειται για instant messengers, είτε για social media, είτε για προεπιλεγμένες εφαρμογές γραπτών μηνυμάτων. Ακόμη και αν ο BF σας διαγράψει όλες τις συνομιλίες του, αυτή η εφαρμογή θα τις ανακτήσει και θα τις αποθηκεύσει στο ιδιωτικό σας cloud.

Έτσι, αν έχετε βρεθεί σε μια κατάσταση όπου αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας, αποκτήστε το Spynger, μια προηγμένη εφαρμογή για να βλέπετε σε ποιον στέλνει μηνύματα ο σύντροφός σας. Θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν ο σύντροφός σας είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να είναι στο πλευρό σας.

Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek