Πώς να μάθετε αν το αγόρι μου είναι στο Προσάναμμα

εξαπάτηση στο προσάναμμα

Πριν από λίγες εβδομάδες, η φίλη μου μοιράστηκε μαζί μου κάποια συγκλονιστικά νέα. Είχε εντοπίσει στο Tinder έναν τύπο που έμοιαζε πολύ με το αγόρι μου που ήταν μαζί μου για δύο χρόνια. Η καρδιά μου βούλιαξε. Αν και προσπάθησα να απορρίψω αυτή την ομοιότητα ως απλή σύμπτωση, σύντομα ανέλαβε η ερευνητική μου διάθεση. Λίγες μέρες αργότερα, κάθισα δίπλα στον υπολογιστή μου και έψαξα στο "πώς να μάθω αν το αγόρι μου είναι στο Tinder".

Αφού έκανα κάποια έρευνα, συνειδητοποίησα ότι οι περισσότερες από τις τεχνικές για να ελέγξω αν το αγόρι μου είναι στο Tinder ήταν απίστευτα επικίνδυνες. Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω μια αποτελεσματική εφαρμογή κατασκοπείας για το σκοπό αυτό και δεν απογοητεύτηκα ─ ανακάλυψα ότι ο φίλος μου με απατούσε με πολλές γυναίκες που είχε συναντήσει στην εφαρμογή γνωριμιών.

Μαθαίνοντας πώς να πιάσετε το αγόρι σας στο Tinder χρησιμοποιώντας μερικές από τις μεθόδους που θα συζητήσουμε παρακάτω, σίγουρα θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε.

banner

Γιατί είναι ο φίλος μου στο Προσάναμμα;

προσάναμμα

Η χρήση εφαρμογών γνωριμιών για να βρείτε το τέλειο ταίρι σας είναι μια δημοφιλής τάση που όχι μόνο απλοποιεί τη διαδικασία γνωριμιών, αλλά και σβήνει αυτή την ακατάπαυστη φαγούρα για να ανακατευτείτε με πολλούς συντρόφους.

Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους το αγόρι σας μπορεί να είναι στο Προσάναμμα:

1. Ψάχνει για ενθουσιασμό

Μπορεί να αναρωτιέστε: γιατί το αγόρι μου είναι στο Tinder; Μερικοί άνδρες αγαπούν τη συγκίνηση του κυνηγιού και λαχταρούν συνεχώς τον ενθουσιασμό που προέρχεται από την επικοινωνία με άλλες γυναίκες. Η περιέργεια του φίλου σας θα μπορούσε απλώς να τον έχει κυριεύσει, ωθώντας τον να εγκαταστήσει το Tinder σε μια απελπισμένη προσπάθεια να ανακαλύψει τι άλλο υπάρχει εκεί έξω.

2. Θέλει να βγαίνει με άλλες γυναίκες

Οι περισσότεροι άντρες χρησιμοποιούν εφαρμογές γνωριμιών για να βρουν ημερομηνίες και επαφές. Αν δεν ικανοποιείτε τις συναισθηματικές και σεξουαλικές ανάγκες του φίλου σας, τότε μπορεί να χρησιμοποιήσει το Tinder για να αναζητήσει μια άλλη γυναίκα που μπορεί να ικανοποιήσει αυτές τις θεμελιώδεις επιθυμίες. Ωστόσο, ορισμένοι άνδρες έχουν μια έμφυτη τάση να βγαίνουν με πολλούς ανθρώπους και να έχουν διαφορετικές σεξουαλικές συντρόφους.

3. Νιώθει μοναξιά και χρησιμοποιεί το Προσάναμμα για να γεμίσει το κενό

Έχετε απομακρυνθεί σωματικά ή συναισθηματικά από τον σύντροφό σας; Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει πιθανό έναυσμα για απιστία. Οι άνδρες που χρησιμοποιούν το Tinder για σχέσεις συνήθως προσπαθούν να αντισταθμίσουν κάτι που τους λείπει αυτή τη στιγμή. Ως εκ τούτου, να τον κάνετε πάντα να αισθάνεται άνετα κοντά σας και να ρωτάτε αν καλύπτετε όλες τις ανάγκες του. Είναι επίσης σοφό να αναρωτηθείτε: είναι κεράτωμα το να είστε στο Tinder;

4. Νιώθει εγκλωβισμένος και ψάχνει για επικύρωση

Οι άνδρες λατρεύουν να γνωρίζουν ότι εξακολουθούν να είναι ελκυστικοί για άλλες γυναίκες. Η χρήση του Tinder μπορεί να είναι ο δικός του τρόπος να αναζητά ικανοποίηση από τις κυρίες και να ενισχύει την αυτοπεποίθησή του. Μπορεί να ακούγεται εκπληκτικό, αλλά ο φίλος σας θα μπορούσε πραγματικά να επωφεληθεί από τη συνομιλία με άλλους ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν νιώθετε άβολα με το γεγονός ότι είναι στο Tinder, εκφράστε του τις επιφυλάξεις σας αντί να το αποσύρετε.

Πώς να πιάσετε κάποιον στο Προσάναμμα

Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε αν το αγόρι σας είναι στο Tinder θα ήταν να χρησιμοποιήσετε μια ειδική εφαρμογή κατασκοπείας όπως το Spynger. Αυτή η συγκεκριμένη εφαρμογή παρακολούθησης έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες να ελέγξουν αν οι σύντροφοί τους τους απατούν.

spynger

Το να ξέρετε πώς να δείτε αν το αγόρι σας είναι στο Tinder χρησιμοποιώντας το Spynger μπορεί να σας γλιτώσει από τον πόνο και τη λύπη αργότερα. Αυτή η εφαρμογή εντοπισμού περιέχει μια ποικιλία χαρακτηριστικών που μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε έναν σύντροφο που σας απατά.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του Spynger περιλαμβάνουν:

  • Παρακολούθηση εφαρμογών κοινωνικών μηνυμάτων. Το Spynger αποκαλύπτει όλα τα απεσταλμένα και ληφθέντα μηνύματα του φίλου σας στο WhatsApp, το Viber, το Snapchat, το Tinder και άλλες εφαρμογές συνομιλίας, επιτρέποντάς σας να δείτε όλους όσους συνομιλεί.
  • Keylogger. Τα πρόσφατα καμώματα του φίλου σας μπορεί να σας έχουν αφήσει να αναρωτιέστε: μήπως ο φίλος μου με απατά με μια άλλη γυναίκα; Το κρυφό keylogger του Spynger καταγράφει όλα όσα πληκτρολογούν στα τηλέφωνά τους, από κωδικούς πρόσβασης λογαριασμών μέχρι μυστικά μηνύματα κειμένου.
  • Εντοπιστής θέσης GPS. Ανεβάστε το παιχνίδι κατασκοπείας σας μια βαθμίδα ψηλότερα, παρακολουθώντας τη θέση τους σε πραγματικό χρόνο σε χάρτη χρησιμοποιώντας τον ανιχνευτή GPS του Spynger.
  • Καταγραφέας οθόνης. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια συσκευή εγγραφής οθόνης που καταγράφει την οθόνη τους σε τακτά χρονικά διαστήματα, αποκαλύπτοντας τι κάνουν στο τηλέφωνό τους καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η ομορφιά του Spynger έγκειται στη διακριτική του ευχέρεια. Αυτή η εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο, ενώ είναι εντελώς απαρατήρητη και δεν επηρεάζει την κανονική λειτουργία του τηλεφώνου-στόχου. Είναι ασφαλής, έχει δίκαιη τιμή και λειτουργεί σε όλες τις κινητές συσκευές.

Πώς να πιάσετε το αγόρι σας στο Προσάναμμα;

Αν είστε περίεργοι να μάθετε αν το αγόρι σας είναι στο Tinder, οι ακόλουθες μέθοδοι μπορούν να σας βοηθήσουν πιάστε τον χωρίς να ξοδέψετε ούτε δεκάρα.

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε το τέχνασμα 'Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης'

ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης

Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει την εκκίνηση του Tinder στον υπολογιστή σας και την προσπάθεια σύνδεσης στο προφίλ του συντρόφου σας χωρίς να το γνωρίζει. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

  • Επισκεφθείτε το https://www.tinder.com στο πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε
  • Εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου του φίλου σας στη σελίδα "ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης". Θα λάβετε ένα μήνυμα που θα επιβεβαιώνει αν υπάρχει ή όχι προφίλ στο Tinder με αυτές τις εγγραφές

Αυτή η τεχνική μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε αν το αγόρι σας έχει λογαριασμό στο Tinder. Ωστόσο, δεν θα ξέρετε αν ο λογαριασμός είναι αδρανής ή ενεργός. Μπορεί μάλιστα να καταλήξετε να έχετε περισσότερες ερωτήσεις από ό,τι απαντήσεις, αν αποφασίσετε να προχωρήσετε με αυτή τη μέθοδο.

Εάν κάνετε κλικ στο "επαναφορά κωδικού πρόσβασης", ο φίλος σας θα ενημερωθεί αμέσως ότι κάποιος προσπαθεί να συνδεθεί στο λογαριασμό του μέσω μηνύματος ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επομένως, δεν είναι η πιο διακριτική μέθοδος.

Μέθοδος 2: Δημιουργήστε ένα ψεύτικο προφίλ

ψεύτικο προφίλ

Μια άλλη αποτελεσματική τεχνική που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ψεύτικου λογαριασμού Tinder και τη χρήση του για να τον πιάσετε. Θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση των πραγματικών σας στοιχείων, να ορίσετε μια κοντινή απόσταση τοποθεσίας και να σαρώσετε αριστερά μέχρι να βρείτε το προφίλ του στο Tinder.

Αν δεν αισθάνεστε άνετα να εγγραφείτε στο Tinder, ζητήστε τη βοήθεια ενός φίλου σας ή ζητήστε από έναν συνάδελφο να δημιουργήσει έναν ψεύτικο λογαριασμό για λογαριασμό σας. Αυτή η μέθοδος είναι αρκετά εύκολη και μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο.

Ωστόσο, υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να εθιστείτε και εσείς στην εφαρμογή ή να σας προδώσει ο φίλος σας.

Μέθοδος 3: Ελέγξτε τη δραστηριότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το να ξέρετε πώς να μάθετε αν κάποιος έχει προφίλ στο Tinder θα πρέπει να είναι μια περίπλοκη υπόθεση. Στην πραγματικότητα, εξετάζοντας τις αλληλεπιδράσεις του στο Facebook, Instagram και άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να παρέχουν ενδείξεις για το αν σας απατά με γυναίκες που βρήκε στο Tinder.

Βεβαιωθείτε ότι δίνετε μεγάλη προσοχή στις αναρτήσεις και τα σχόλιά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εξάλλου, η απόδειξη βρίσκεται πάντα στην πουτίγκα.

Τι να κάνετε στη συνέχεια αν ο φίλος σας είναι στο Προσάναμμα

Ανακαλύψατε λοιπόν ότι έχει προφίλ για ραντεβού: τι γίνεται μετά; Η πρώτη σας ενέργεια θα πρέπει να είναι να αναρωτηθείτε ─ γιατί είναι στο Tinder; Να θυμάστε, η απιστία του ΔΕΝ είναι δικό σας λάθος και δεν πρέπει να κατηγορείτε τον εαυτό σας γι' αυτό.

Αξιολογήστε την κατάσταση πριν πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ο καλύτερος τρόπος δράσης θα ήταν να τον αντιμετωπίσετε με τα στοιχεία που καταφέρατε να συγκεντρώσετε.

Αν παραδεχτεί ότι είναι στην ιστοσελίδα γνωριμιών και ζητήσει συγγνώμη, σκεφτείτε αν θα θέλατε να τα βρείτε ή να ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους. Μπορείτε να δοκιμάσετε να επισκεφθείτε έναν ψυχολόγο ή να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα ο ένας από τον άλλο. Ευτυχώς, το να μάθω πώς να εντοπίζω το τηλέφωνο της γυναίκας μου είναι εξαιρετικά πιο εύκολο.

Πώς να πιάσετε κάποιον στο Προσάναμμα: Συμπέρασμα

Αφού μάθετε πώς να πιάνετε το αγόρι σας στο Tinder, θα έχετε επιτέλους λίγη ηρεμία. Σύμφωνα με την εμπειρία μου, η χρήση μιας αξιόπιστης εφαρμογής κατασκοπείας, όπως το Spynger, είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα κάποιου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ελέγχετε αν σας απατάει.

Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek