Můžete někoho hledat na Facebook Dating? 

můžete někoho hledat na facebook dating

Facebook je jako rušné tržiště, kde můžete dělat téměř cokoli. Chcete prodávat věci? Vzpomeňte si na Facebook Marketplace. Zveřejňovat fotky a videa? Použijte Facebook Stories. A pokud hledáte potenciální protějšek, je tu Facebook Dating, něco jako Tinder.

Ale tady je háček: na rozdíl od běžného Facebooku nemá Facebook Dating funkci "Hledat lidi". Žádný vyhledávací řádek s lupou, je mi líto! Můžete tedy na Facebook Dating někoho vyhledat?

Dobrá zpráva: ano, můžete! Nemusíte čekat, až Facebook Dating zavede funkce vyhledávání. Stále existuje několik rychlých a snadných způsobů, jak najít lidi - a jejich protějšky - na Facebook Dating!

Co je Facebook Dating?

facebook seznamka

Facebook Dating (FD) je seznamovací platforma v rámci aplikace Facebook. Je pohodlná, protože si nemusíte vytvářet seznamovací profil od začátku. FD stáhne vaše klíčové informace z vaší stránky na Facebooku několika klepnutími. Každý uživatel Facebooku si může vytvořit vlastní profil na FD, pokud je mu více než 18 let nebo se nachází v místě, kde je FD k dispozici.

Přestože je FD propojen s vaším hlavním profilem, nikdo z vašeho seznamu přátel se o jeho používání nedozví. Neexistují zde žádné filtry jako při vyhledávání na seznamce na Facebooku podle jména. Ikona se nezobrazuje na vašem hlavním profilu a vaše fotografie zůstávají skryté před kýmkoli mimo FD. Vaše zprávy na Facebook Dating jsou odděleny od zpráv v aplikaci Facebook Messenger.

Funkce seznamky na Facebooku

FD funguje stejně jako jakákoli jiná seznamovací aplikace - vyplníte svůj profil, lajkujete lidi, a pokud vás lajkují, začnete si povídat. FD se liší tím, že:

  • Silné preference. Uživatelé mohou nastavit některé preference, jako je věk nebo vzdělání, jako rozhodující. Platforma nezobrazí lidi, kteří nesplňují vaše kritéria. Zní to drsně, ale ušetří vás to méně trapných schůzek... možná.
  • Žádní přátelé a přátelé přátel. FD je pro vás, pokud hledáte nové kontakty mimo své obvyklé společenské kruhy. Aplikace nezobrazuje profil vašich přátel nebo přátel přátel přátel, pokud jste to nastavili v předvolbách. Nebudou tak moci zjistit, zda je někdo na Facebook Dating.
  • Tajná láska. Tenhle je určen pro situace, kdy si vyhlédnete někoho speciálního ze seznamu přátel na Facebooku. Přidejte si ho na seznam tajných sympatií a pokud on udělá totéž, dostanete upozornění!
  • Zápas kdekoli. Stejně jako ve většině seznamovacích aplikací můžete vidět pouze lidi ve svém okolí. Na Facebook Dating to není problém. Můžete si přidat až dvě místa a aplikace vás seznámí s lidmi v těchto místech.

Lze zjistit, zda je někdo na Facebook Dating?

facebook seznamka

Nyní se vraťme k naší hlavní otázce: můžete najít něčí profil na Facebooku z Facebook Dating? Ano, pokud je někdo na Facebook seznamce, můžete vidět jeho profil a vaše společné přátele na Facebooku. Neexistuje však žádná oficiální funkce "cíleného vyhledávání". Musíte procházet profily, dokud je nenajdete.

To je obvyklý způsob, jak někoho na platformě najít. Pokud však hledáte rychlejší a méně namáhavé metody, máme v rukávu několik triků.

Použití aplikace pro monitorování Facebooku

spynger-facebook-spy

Zvědavost je hlavním důvodem, proč se díváme na něčí sociální média. Pokud se však obáváte, že by váš protějšek mohl hledat nové známosti na facebookové seznamce, existuje pro to šikovný nástroj - monitorovací aplikace. Pojďme si povědět o jedné, která dokáže sledovat více sociálních médií a seznamovacích aplikací - Spynger.

Spynger vám umožní sledovat online aktivity někoho jiného v reálném čase z vašeho zařízení. To jsou jen některé z věcí, které s ním můžete kontrolovat:

  • Zápasy a konverzace v různých seznamovacích aplikacích, včetně Facebook Dating
  • Check-iny a označená místa na Facebooku
  • Fotky a videa, které nahráli na seznamku na Facebooku.
  • Lokalizace v reálném čase
  • Seznam přátel na Facebooku a dalších sociálních sítích
  • Hovory, SMS a kontakty
  • Historie prohlížeče

Vše najdete na jednom panelu. Spynger pracuje v režimu Stealth, takže nehrozí, že by váš partner zjistil, že ho sledujete.

Jak najít někoho na Facebooku Dating s Spynger

banner

Nastavení Spynger trvá několik minut. Zde je uvedeno, co je třeba udělat:

  1. Vytvořte si účet Spynger.
  2. Vyberte si plán předplatného.
  3. Při instalaci Spynger do cílového zařízení postupujte podle pokynů v uvítacím e-mailu.
  4. Přejděte do Ovládacích panelů. Nyní můžete vidět všechny jejich aktivity na Facebook Dating!

Zeptejte se svých přátel na Facebooku

přátelé na facebooku

Vzpomínáte si, jak jsme se zmínili, že Facebook Dating vás nebude seznamovat s lidmi z vašeho seznamu přátel nebo s přáteli přátel? Tuto funkci můžete využít ve svůj prospěch!

Přesvědčte někoho, kdo není spojen s osobou, která vás zajímá, aby vyhledal její profil na Facebook Dating. Zde je návod, jak někoho najít na Facebook Dating:

  1. Požádejte své přátele, aby ve svém profilu na FD nastavili silné preference, které budou odpovídat informacím, které o dané osobě máte.
  2. Pomocí funkce Shoda kdekoli přidejte jejich město a zjistěte, zda se objeví v nabídkách vašich přátel.
  3. Nechte své přátele procházet profily, dokud je nenajdou.
  4. Pokud ano, požádejte své přátele, aby pořídili snímek obrazovky profilu, abyste se mohli ujistit, že jde skutečně o ně.

Spodní linie

Facebook Dating odděluje váš seznamovací život od běžných aktivit na Facebooku. Proto se pravděpodobně v dohledné době nedočkáme funkce "cíleného vyhledávání". Jednoduše by to zabilo tu atmosféru soukromí, na kterou jsou hrdí.

Pokud se tedy snažíte najít něčí profil na Facebooku z Facebook Dating, zejména pokud je vám opravdu blízký, použijte monitorovací aplikaci, jako je Spynger. Ta vám nejen umožní zkontrolovat, zda mají aktivní profil na Facebook seznamce. Uvidíte všechny jejich aktivity vyložené v přehledném formátu: shody, chaty, sdílené fotografie a další. Vyzkoušejte to!

Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech