Mám podezření, že moje žena podvádí, ale nemám žádný důkaz – co dělat...

Mám podezření, že moje žena podvádí, ale nemám žádný důkaz

Mít podezření, že vaše žena podvádí, není příjemné žít, zvláště když se nad vámi neustále vznáší nejistota. Skutečnost, že o 20 procent ženatých nakonec podvádět, ať už jsou to muži nebo ženy, také nepomáhá uklidnit vaše nervy.

Zjištění dříve než později vám může pomoci určit stav vašeho manželství a zda existuje řešení vašeho problému. Pokud se přistihnete, že si říkáte: „Mám podezření, že moje žena podvádí, ale nemám žádný důkaz,“ tento článek vám může pomoci tyto důkazy najít.

Podvádí moje žena? Nejčastější známky nevěrného chování

Jako oddaný manžel jste se pravděpodobně přistihli při přemýšlení: „Myslím, že moje žena podvádí“, ale neuvedl jste, proč se tak cítíte. Jste jen paranoidní, nebo vám vaše nitro říká, že ve vašem vztahu něco smrdí?

Zjistili jsme, že pokud vám váš instinkt říká, že váš partner je nevěrný, je velká šance, že se do něčeho pustíte. Zde je několik věcí, které se pravděpodobně stanou, pokud vaše žena začne podvádět. Čím více zaškrtnete, tím větší bude červená vlajka.

  • Skrývají před vámi svůj mobilní telefon, mají ho všude na sobě a když se ho dotknete, jsou naštvaní nebo úzkostliví.
  • Vyhýbají se vašim otázkám a při odpovídání na vaše hovory si dávají dobrý čas.
  • Vždy vycházejí ven, aby zavolali „máma“ nebo „přítelkyně“.
  • Když se jich začnete vyptávat, jsou příliš emotivní a chovají se paranoidně i kvůli neškodným otázkám.
  • Došlo k určitým změnám v jejich sexuálních návycích (nemají zájem nebo se jejich sexuální touha ještě zvýšila).
  • Po příchodu domů voní jinak (např. čerstvě osprchovaní, ale nejdou do posilovny).
  • Stále si všímáte speciálního oblečení nebo spodního prádla, ale oni vám to nikdy nevezmou.
  • Obviňuje vás z podvádění, aby odvedla pozornost od sebe.

Pokud máte podezření na podvádění, ale žádný důkaz se neprokázal, měly by vám tyto příznaky vydat alarm, který je nezbytný k provedení dalšího kroku.

banner

Co dělat, když máte podezření, že vaše žena podvádí

Může být docela obtížné pokračovat ve svém dni jako obvykle, pokud máte podezření, že vás vaše žena podvádí. Můžete se potýkat se spoustou zmatků a pochybností a od té chvíle nevíte, co dělat. Pamatujte, že v tom nejste sami a že můžete udělat několik věcí. To může zahrnovat:

1. Zhodnoťte dopad na váš vztah

Udělejte krok zpět a zjistěte, jaký vliv má vaše podezření na váš vztah. Opadla důvěra ve vašeho manžela náhle? Už s ní nemůžete mluvit otevřeně? Možná se vaše myšlenky na ni úplně změnily. Pokud vaše obavy vztah spíše poškozují než napravují, možná budete chtít najít způsob, jak je vyřešit.

2. Rozhodněte se, zda je chcete konfrontovat

Konfrontace s manželkou může být dost stresující, a pokud se mýlíte, může to zatížit váš vztah. To je však potřeba udělat pro dosažení míru ve vztahu. Vyberte si místo a čas, kde si můžete nerušeně povídat, a neobviňujte hned od začátku. Místo toho jim řekněte, jaké pocity ve vás jejich jednání vyvolalo a jaké máte obavy.

3. Prozkoumejte situaci

Namísto toho, abyste na svou ženu pálili zbraněmi a zeptali se jich, zda jsou nevěrní, můžete nejprve provést nějakou vyšetřovací práci. Můžete zajít za důvěryhodným přítelem a říct mu: „Myslím, že mě moje žena podvádí,“ a požádat ho o pomoc. Možná dokážou nenápadně vylovit nějaké svědecké výpovědi. Můžete se také pokusit získat důkazy, jako jsou telefonní záznamy nebo e-maily, fyzickým přístupem k jejich telefonu nebo instalací špionážní aplikace.

Jak zjistit, zda moje žena podvádí

Nejčastější příznaky nevěrného chování

Když se ptáte sami sebe: „Podvádí mě moje žena?“, můžete být v pokušení se s nimi přímo konfrontovat a zeptat se jich na pravdu. To znamená, že je vysoká pravděpodobnost, že odmítne odpovědět na vaše otázky, dokonce se bude chovat šíleně, že jste se ji odvážili obvinit z takové věci. I když ona když podváděla, bude opatrnější v zakrývání svých stop a napravování svého chování, dokud to nenecháte být.

Nejlepším způsobem, jak zjistit, zda vás podvádí, je nainstalovat špionážní aplikaci do jejího telefonu, například Spynger. Toto je dobrá volba, pokud je vaše podezření již dostatečně silné. Tato aplikace vám přináší řadu užitečných funkcí, jako například:

  • Schopnost procházet její telefonní záznamy.
  • Přístup k její přesné poloze a času, kdy tam byli.
  • Přístup k jejím účtům na sociálních sítích.
  • Schopnost pořizovat snímky obrazovky na dálku.
  • Přístup ke smazanému obsahu.

Nejlepší na těchto aplikacích je, že fungují v utajeném režimu. To znamená, že vaše žena by neměla být o nic moudřejší, když jej nainstalujete a bude se věnovat své obvyklé rutině.

Jak nainstalovat Spynger, abyste chytili podvádějící manželku

špionážní síť

Možná se ptáte, jak poznat, že mě moje žena podvádí, ale není to tak těžké. Nastavení Spynger k zachycení podváděné manželky je snadné, pokud budete správně postupovat podle kroků:

1. Zaregistrujte se a vytvořte si účet

Nejprve byste měli získat předplatné Spynger a vytvořit si účet. Použijte e-mailovou adresu, ke které vaše žena nemá přístup.

2. Nainstalujte aplikaci do cílového telefonu

Získejte telefon své ženy a deaktivujte Play Protect. Na email vám přijde odkaz, pomocí kterého si apku stáhnete a nainstalujete. Samotná aplikace se v Obchodě Play nenachází.

3. Připojte aplikaci ke svému profilu

V neposlední řadě byste měli svůj profil Spynger připojit k cílovému zařízení. Od tohoto okamžiku můžete sledovat jejich aktivitu na řídicím panelu, ať už si ji prohlížíte na počítači nebo telefonu.

Sečteno a podtrženo

Přistihli jste se tedy, že říkáte: „Myslím, že mě moje žena podvedla, ale nemám žádný důkaz“? I když je to nešťastná situace, existují způsoby, jak zjistit, zda je to pravda. Buďte proaktivní a uklidněte se!

Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech