Uber Takibi: Birinin Yolculuk Geçmişini Kontrol Edebilir miyim?

birinin sürüş geçmişini kontrol et

Ne kadar zamandır Uber kullanıyorsunuz? Bazılarımız 2009'daki lansmanından bu yana yıllardır Uber kullanıyor olabilir. Şimdi, uygulama şu kişiler tarafından kullanılıyor Dünya çapında 150 milyon kişive bu sayı, esas olarak hizmetin kullanışlı özellikleri ve kullanım kolaylığı nedeniyle artmaya devam ediyor.

Bu özelliklerden biri de Uber takibidir. Kaydedilen rotayı tekrar ziyaret edebilir, yolculukları yeniden rezerve edebilir ve hatta kayıp eşyaları bulabilirsiniz. Süper kullanışlı. Peki ya başka birinin, örneğin çocuğunuzun ya da partnerinizin yolculuklarını takip etmek? Bunu nasıl yaparsınız? Cevaplar için okumaya devam edin.

Uber Yolculuk Geçmişinizi Takip Ediyor mu?

Uber sizi takip ediyor mu? Hem evet hem hayır. Uber, siz yolculuktayken cihazınızın konumunu izler, ancak araçtan çıkar çıkmaz bunu durdurur.

Uber, tarih, saat, alma ve bırakma yerleri, ücret tutarı ve sürücü bilgileri gibi ayrıntılar dahil olmak üzere, uygulamaları aracılığıyla yaptığınız her yolculuğun kaydını tutar. Bu bilgilere yalnızca hesap sahibi kişisel Uber hesabı üzerinden erişebilir.

Yani, bir başkasının Uber geçmişini kontrol etmek istiyorsanız, bunu kesinlikle yapabilirsiniz - uygulama, başka biri için bir yolculuk sipariş etseniz bile her yolculuğun kaydını tutar.

Birinin Uber Yolculukları Nasıl Takip Edilir?

İnterneti taradıktan sonra, birinin Uber geçmişini takip etmek için en popüler yöntemlerden ve Uber takip uygulamalarından bazılarını bulduk, test ettik ve inceledik. İşte ilk üçü:

1. Uber Hesaplarını Kullanmak

uber

Bu, birinin Uber geçmişini kontrol etmenin en kolay yoludur. Hesaplarına erişiminiz varsa, aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Uber uygulamasını açın ve kişinin kimlik bilgileriyle giriş yapın.
  2. Ekranın sol üst köşesindeki menü simgesine (üç yatay çizgi) tıklayın.
  3. Açılır menüden "Gezileriniz "i seçin.
  4. Burada, tarih, saat, alma ve bırakma yerleri, ücret tutarı ve sürücü bilgileri gibi ayrıntılar dahil olmak üzere bu hesap altında yapılan tüm önceki yolculukları görüntüleyebilirsiniz.

2. Seyahat Durumlarını Paylaşmalarını İsteyin

uber yolculuğunu paylaş

"Yolculuk durumunu paylaş" Uber'in takip güvenliği özelliklerinden biridir. Bunu WhatsApp'ın canlı konum özelliği olarak düşünebilirsiniz, ancak yolculuklar için. Birinden yolculuğunu sizinle paylaşmasını isteyebilirsiniz ve sürücünün adı, kullandığı araç ve ne zaman varacağı gibi yolculuk hakkında gerçek zamanlı güncellemeler alırsınız.

Bu özelliği nasıl kullanabileceğiniz aşağıda açıklanmıştır: 

  1. Uber uygulamasını çalıştırın ve bir araç ayırtın. 
  2. Sürücünüz yola çıktığında, ekranınızın alt kısmındaki "Yolculuk durumunu paylaş" seçeneğine dokunun. 
  3. Seyahati paylaşmak istediğiniz kişinin adını veya numarasını girin. 
  4. Konumunuzu gösteren ve sürüşünüz hakkında gerçek zamanlı güncellemeler veren bir bağlantı alacaklar.
💡 İpucu: Seyahat deneyiminizi daha iyi hale getirmek ister misiniz? Seyahat detaylarınızı en fazla 5 kişiyle paylaşabilirsiniz. 

3. Bir Uber Takip Uygulaması Kullanın

Hiç birinin giriş bilgilerini almayı denediniz mi? Evet, her zaman sorunsuz bir yolculuk değildir. Partneriniz veya çocuğunuz "Hayır, seyahat durumumu paylaşmıyorum!" diyebilir. Bazen, hesaplarına bile erişemezsiniz. Peki, ne yapmalı? Bir Uber takip uygulaması kullanın.

afiş

Tanışın Spynger! Bu uygulama arkanızı kollar, cihazdaki her Uber yolculuğunu takip eder ve kaydeder. Arka planda çalışan basit bir araçtır. En iyi kısmı? Her şeyi çevrimiçi hesabınız üzerinden kontrol edebilirsiniz. Basit. Kullanışlı. Etkili.

İşte birinin Uber yolculuklarını nasıl takip edeceğiniz: 

  1. Spynger hesabı için kaydolun ve giriş yapın.
  2. Spynger uygulamasını indirin ve hedef cihaza yükleyin.
  3. Hesabınızdan, tarih, saat ve alma ve bırakma konumları gibi ayrıntılar da dahil olmak üzere o cihazda yapılan tüm Uber yolculuklarını koordinatları ve adresleriyle birlikte görüntüleyebilirsiniz. Dahası, kullanıcı tarafından gerçekleştirilen yolculuğun ekran görüntülerini bile görebilirsiniz.

Spynger Kullanarak Başka Neleri Takip Edebilirim?

Spynger bir Uber takip cihazından çok daha fazlasıdır. Bir kişinin cihazındaki çeşitli etkinlikleri izlemenize olanak tanıyan kapsamlı bir izleme çözümüdür:

  • Gerçek zamanlı GPS konum takibi
  • Konum geçmişi
  • Web geçmişi
  • Sosyal medya etkinliği (Facebook, Instagram, WhatsApp)
  • Arama kayıtları ve kısa mesajlar
  • Medya dosyaları (fotoğraflar ve videolar)

Ve en iyi kısmı? Spynger coğrafi sınırlama gibi harika ekstralara sahip! Belirli konumlar belirleyebilir ve hedef cihaz bu noktalara girdiğinde veya çıktığında uyarı alabilirsiniz. SOS düğmesine harika bir alternatiftir. Sevdiklerinizin mahalle, ofis veya ev gibi "güvenli bir alana" ne zaman girdiğini veya çıktığını bileceksiniz.

💡 İpucu: Spynger'nin gizli mod özelliği, hedef cihazdaki uygulama simgesini gizlemenizi sağlayarak tespit edilemez hale getirir.

Önemli Çıkarımlar

  • Uber yolculuk geçmişini takip eder, ancak buna yalnızca hesap sahibi erişebilir.
  • Uber hesaplarını kullanabilir, yolculuk durumlarını paylaşmalarını isteyebilir veya birinin yolculuk geçmişini kontrol etmek için Spynger gibi bir Uber takip uygulaması kullanabilirsiniz.
  • Spynger yalnızca Uber yolculuklarını değil, aynı zamanda hedef cihazdaki diğer çeşitli etkinlikleri de izler. Daha fazla rahatlık için coğrafi sınırlama ve gizli mod gibi özelliklere sahiptir.

Sonuç

İşte Uber takibi bu şekilde çalışır. İster güvenlik nedenleriyle ister sadece meraktan olsun, bu yöntemler size ihtiyacınız olan bilgiyi verecektir. Bizim tavsiyemiz? Spynger. Sadece yolculuk geçmişinden daha fazlasını elde edersiniz ve kullanımı kolaydır. Öyleyse, devam edin ve bir deneyin!

SSS

Uber'de Aile Paylaşımı özelliği var mı?

Evet, Uber'de en fazla 10 aile üyesinin bir ödeme yöntemini paylaşabileceği ve birbirlerinin yolculuk ayrıntılarını kontrol edebileceği bir Aile Profili seçeneği vardır. Unutmayın, bu özellik ile birinin yolculuk geçmişini göremezsiniz.

Ücretsiz Uber takip uygulamaları var mı?

Bazı uygulamalar Uber yolculuklarını ücretsiz olarak takip ettiğini iddia etse de sınırlı özelliklere sahiptir ve doğru bilgi sağlamayabilir. Bizim tavsiyemiz mi? Sorunsuz bir takip deneyimi için Spynger gibi güvenilir bir ücretli uygulamayı tercih edin.

Spynger kullanarak aynı anda birden fazla Uber yolculuğunu takip edebilir miyim?

Evet, Spynger ile hedef cihazda yapılan birden fazla Uber yolculuğunu takip edebilirsiniz. Gerçek zamanlı güncellemeler ve yolculuğun ekran görüntüleri de dahil olmak üzere her yolculuk hakkında ayrıntılı bilgi alacaksınız. Böylece, Uber'e binen eşiniz, çocuğunuz veya çalışanınız olsun, seyahatlerine göz kulak olabilirsiniz.

Patrice Sol, hilekârları yakalama ve gizli gerçekleri ortaya çıkarma sanatında uzmanlaşmış saygın bir yazardır. Özel dedektif olarak edindiği kapsamlı deneyim ve insan psikolojisine dair keskin içgörülerinden yararlanan Patrice, karmaşık yalan ağlarını çözme becerilerini geliştirmiştir.

Bir cevap bırakın:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gizli Ekran Kaydedici
WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram ve Skype'ta ne yaparlarsa yapsınlar, sadece hesabınıza giriş yaparak bundan haberdar olursunuz.
Hadi başlayalım
afiş görseli
tr_TRTurkish