Snapchat'te Yarım Kaydırma Nasıl Yapılır - Bilmeniz Gereken Her Şey!

snapchat uygulaması

Snapchat'in en sevilen sosyal medya uygulaması olduğunu biliyor muydunuz? 1,4% internet kullanıcısı 16-64 yaş arası?

Platformun sunduğu yaratıcı ve benzersiz etkileşimlerin keyfini çıkarırken, gönderene haber vermeden mesajları okuyabildiğinizi hayal edin. Kulağa ilgi çekici geliyor, değil mi?

Şunu hayal edin: Bir Snapchat mesajı aldınız ve göndereni hemen uyarmak yerine, gizlice okuyabilirsiniz.

Yarım kaydırma ne anlama geliyor? Snapchat'te yarım kaydırma ile iPhone ve Android telefonlardaki mesajları okuyabilirsiniz, bunu size bu makalenin ilerleyen bölümlerinde göstereceğiz. Sizi, bunu bir profesyonel gibi nasıl yapabileceğinizi öğrenebileceğiniz bir yolculuğa çıkaralım!

Snapchat'te Yarım Kaydırma nedir?

Adından da anlaşılacağı gibi, yarım kaydırma, ekran boyunca bir kaydırmadır ancak tam bir kaydırma değildir. Bu harika Snapchat özelliği, kullanıcıların göndereni uyarmadan mesajları gizlice okumasına olanak tanır.

Snapchat, izleyicinin mesajınızı iki kez görüntüleyip görüntülemediği, ekran görüntüsü alıp almadığı veya mesajlarınızı okuyup okumadığı gibi her konuda göndericisini bilgilendiren bir platformdur.

Bununla birlikte, yarım kaydırma izleyicilerin mesajları okumasını sağlar, ancak ne Snapchat ne de gönderen mesajı okuduğunuzu bilemez. İlginç, değil mi?

Bunun nedeni, teknik olarak bir mesajı açmamanızdır; bu nedenle Snapchat bunu algılayamayacak ve dolayısıyla göndereni bilgilendirmeyecektir.

Snap'te Yarım Kaydırma Nasıl Yapılır?

telefon kullanan kadın

Snapchat'te yarım kaydırma tekniğini kullanmak, mesajları gizlice okumak için akıllıca bir tekniktir. Bu nedenle, her mesaja hemen yanıt vermek gereksizdir çünkü gönderen kişi sizi yargılamayacaktır.

Birçok insan bu numarayı kullanıyor ve bu onlar için oyunun kurallarını değiştirdi ve Snapchat konuşmalarının zirvesinde kalmalarına yardımcı oldu.

Ancak, sağa doğru kaydırırken çok dikkatli olmalısınız, çünkü yanlış bir dokunuş gönderenin bir mesajı okuduğunuzdan haberdar olmasına neden olacaktır.

İşte anlık mesajı açmadan ve gönderene bildirmeden nasıl görebileceğinize dair basit ve hızlı bir kılavuz:

  1. iOS veya Android telefonunuzda Snapchat'i açın ve sohbet sekmesini açın.
  2. Parmağınızı mesajlarını okumak istediğiniz kişinin profil simgesinin üzerine getirin. Parmağınızı üzerinde tutun, sağa doğru kaydırın ve bırakmayın. Yavaş yavaş mesaj size gösterilecektir.
  3. Şimdi parmağınızı üzerinde tutarak snap'i açmadan okuyun ve mesajı yavaşça sola kaydırıp sohbet penceresini kapatın. Bu işlem sorunsuz bir şekilde tamamlandığında, aynı sohbette 'Yeni sohbeti' görüntülemeye devam edebilirsiniz.

Snapchat'teki yarım kaydırma yöntemiyle ilgili dikkat edilmesi gereken önemli nokta, bunun yalnızca metin mesajlarında işe yaramasıdır. Aynı numarayı Snap'lerde de denedik ancak sonuç aynı olmadı. Bu nedenle, bu özellik Snap'leri değil, metin mesajlarını okumanıza yardımcı olacaktır.

İnsanlar Yarım Kaydırdığınızı Görebilir mi?

Bu özelliğin kullanılmaya başlanmasıyla birlikte, Snapchat Plus hesabınız olsa bile insanların yarım kaydırma hareketinizi görüp görmeyeceği konusunda tartışmalar başladı.

Basit cevap 'Evet'. Snapchat Plus hesabıyla, yarım kaydırma tekniğiyle izleyicinin mesajınızı görüp görmediğini görebilirsiniz.

Snapchat yarım kaydırma güncellemesinde bunu sadece birkaç adımda nasıl yapabileceğiniz aşağıda açıklanmıştır:

  1. Snapchat Plus hesabınızdaki Ayarlar'a gidin.
  2. 'Peek-a-peek' özelliğini etkinleştirin.
  3. Etkinleştirildiğinde, söz konusu konuşmanın yanında, mesajın yarım kaydırma seçeneği aracılığıyla görüldüğünü belirten bir ifade göreceksiniz.
  4. Bu özellik, grup ve bire bir sohbetler için yarım kaydırmaları görmenizi sağlar.

Ekibimiz bir süredir bu özelliği test ediyor ve sizi temin ederiz ki bu göz atma seçeneğini kullandığınızda, başka bir kişinin mesajınızı gizlice okuduğuna dair bir Snapchat yarım kaydırma bildirimi alacaksınız. Bunu ancak diğer kişi göz atarken sohbet akışınızı aktif olarak kontrol ederseniz yakalayabilirsiniz.

Bu özellik hem Snapchat grupları hem de bireysel sohbetler için kullanılabilir; ancak grup sohbetlerinde hangi grup üyesinin mesaja göz attığı belirtilmemiştir. Snapchat'in gelecekteki güncellemelerinin bu özelliği geliştirmeyi içermesi bekleniyor.

Onların Haberi Olmadan Snapchat Mesajlarını Nasıl Okursunuz? 100% Çalışma Yöntemi!

Snapchat, kişiselleştirilmiş bir avatar oluşturma ve filtre, müzik vb. ekleme gibi çok sayıda özelliğe sahip bir sosyal medya uygulamasıdır. Arkadaşlarımıza ve ailemize mesaj gönderirken, okuyup okumadıklarını otomatik olarak kontrol ediyoruz.

Ancak, bazı insanların bir sorusu olabilir: yarım kaydırma hala çalışıyor mu? Bu amaçla, 100%'nin çalışacağı harika bir uygulama bulduk!

Snapchat Spynger Uygulamasını Yükleyin

spynger snapchat izleyici

Partnerinizin telefonunu onun haberi olmadan izlemek için Snapchat Casus uygulamasını indirin. Bu uygulamayı kullanarak sohbetlerini okuyabilir, ne tür medya tükettiklerini ve mesaj geçmişlerini kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca bu uygulamayı Facebook, WhatsApp, Kik, Telegram, Viber, Tinder, Line, Skype, Instagram, Hangouts ve Discord gibi diğer uygulamaları kontrol etmek için de kullanabilirsiniz.

Bir Snap'i Açmadan Okumak için Spynger'yi Nasıl Kurarsınız?

Synger, gizli casus iOS ve Android aracınızdır. Hedef cihazların aktivitelerini uzaktan takip etmek için hepsi bir arada bir uygulamadır. Akıllı telefonları ve tabletleri kontrol edebilir. En iyi yanı, kullanıcıların sevdiklerinin telefonuna konumdan bağımsız olarak erişmelerini sağlamasıdır.

Spynger uygulamasını telefonunuza yüklemek için aşağıda yazılı adımları takip ediniz:

Adım 1: Spynger Uygulamasını Yükleyin

Ardından, Spynger web sitesine gidin ve uygulamayı nereden indirmek istediğiniz ve ne için kullanmayı planladığınız gibi gereksinimleri doldurun. Ek olarak, hedef cihazın sizi tespit etmemesini istiyorsanız gizli modu açın. Şimdi bir hesap oluşturun.

Adım 2: Abone Olun 

Bir hesap oluşturduktan sonra, ihtiyaçlarınıza uygun plana abone olun.

Adım 3: Kimlik Bilgilerini Sağlayın

Belirli bir pakete abone olduktan sonra, uygulamaya bu uygulamayı yüklemek istediğiniz hedef cihazın kimlik bilgilerini sağlayın.

Adım 4: Faaliyetleri Takip Edin

Uygulama her iki cihaza da yüklendiğinde, hedef kontrol panelinde oturum açabilir ve etkinliklerini takip edebilirsiniz.

Sonuç

Snapchat, kullanıcıların yaratıcı ve eğlenceli olmalarını sağlayan mükemmel bir sosyal medya uygulamasıdır. Spynger uygulamasını kullanarak artık Snapchat mesajlarını onlar bilmeden okuyabilir ve gizliliğinizi güvende tutabilirsiniz.

Spynger, kullanıcıların sevdiklerinin mesajlarını okumak, açmadan snap'lerini okumak, arama kayıtlarını kontrol etmek ve onları güvende tutmak için kameralarına erişmek gibi etkinliklerini izlemelerine yardımcı olan bir uygulamadır. Sevdiklerinizi güvende tutmak için onları takip etmek her zaman en iyisidir.

Patrice Sol, hilekârları yakalama ve gizli gerçekleri ortaya çıkarma sanatında uzmanlaşmış saygın bir yazardır. Özel dedektif olarak edindiği kapsamlı deneyim ve insan psikolojisine dair keskin içgörülerinden yararlanan Patrice, karmaşık yalan ağlarını çözme becerilerini geliştirmiştir.

Bir cevap bırakın:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gizli Ekran Kaydedici
WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram ve Skype'ta ne yaparlarsa yapsınlar, sadece hesabınıza giriş yaparak bundan haberdar olursunuz.
Hadi başlayalım
afiş görseli
tr_TRTurkish