Sadakatsiz Eşinize Sormanız ve Gerçeği Öğrenmeniz İçin 10 Soru

Sadakatsiz Eşinize Sormanız Gereken Sorular

Kimse aldatan eşlerle uğraşmak istemez, ancak üzücü gerçek şu ki bazı İnsanların yüzde 20'si sadakatsizdir bir noktada. Çok geç olana kadar beklemek ve daha fazla acı çekmek yerine, gerçeği mümkün olan en kısa sürede öğrenmek her zaman daha iyidir.

Aldatma nedenlerine bağlı olarak, evliliğinizi kurtarmanın bir yolunu bulma şansınız vardır. İşleri sizin için kolaylaştırmak ve gerçeği ortaya çıkarmak için, işte aldatan bir eşle yüzleşirken sorulacak bazı sorular.

Aldatan Birine Sorulacak En Önemli Sorular

Eşinizin sizi aldattığını öğrendiyseniz ve gerçek ortaya çıktıysa, ona aşağıdaki soruları sormalısınız:

1. Aldattıktan Sonra Kendinizi Suçlu Hissettiniz mi?

Aldatan bir kişiye, bunu yaptıktan sonra sorulacak en önemli sorulardan biri, kendini suçlu hissedip hissetmediğidir. Eğer hissetmişlerse, bu sadece kendileri için doğru olduğunu düşündükleri şeyi değil, eylemlerinin sizin üzerinizdeki etkisini de düşündükleri anlamına gelir. Suçlu hissediyor ve aldatmalarının sizi nasıl etkilediğini anlıyorlarsa, evliliğinizi kurtarmak için bir şans olabilir.

2. Ne Kadar Zamandır Aldatıyorsun?

Bir kerelik bir hata ile sürekli aldatan bir eş arasında büyük bir fark vardır. Örneğin, yalnızca bir kez olmuşsa ve pişmanlık duyuyorsa, güveni yeniden inşa etme şansı olabilir. Evliliğiniz boyunca birden fazla kez olduysa ve aldatmanın garantili işaretlerini görmediyseniz, bir çözüm bulmak daha zor olabilir.

3. Neden Bana Duygularından Bahsetmedin?

Aldatanların çoğu, ilişkilerinin mevcut durumundan memnun olmadıkları için "kayarlar". Bu nedenle, aldatmadan önce neden sizinle konuşamadıklarını hissettiklerini onlara sormalısınız. Bu, eylemlerinin temel nedenini ele almanıza yardımcı olabilir.

4. Koruma Kullandınız mı?

En son isteyeceğiniz şey, aldatan eşinizin cinsel yolla bulaşan bir hastalığa yakalandığını veya başka bir kadını hamile bıraktığını öğrenmektir. Bu nedenle, prezervatif kullanacak kadar dikkatli olup olmadıklarını öğrenmelisiniz.

5. Aldattığınız Kişiye Karşı Duygularınız Var mıydı?

Aldatan kocanız aldattığı kişiye yalnızca fiziksel olarak ilgi duyuyorsa, güveni ve ilişkinizi yeniden inşa etmek daha kolay olabilir. Ancak, bu kişiyle duygusal bir bağları varsa işler daha karmaşık hale gelir ve affetmeyi zorlaştırır.

afiş

6. Daha Önceki İlişkilerinizde Aldattınız mı?

"Bir kez aldatan, her zaman aldatır" diye bir söz vardır. Daha önceki bir ilişkisinde aldattıysa (ve bu birden fazla kez olduysa), bu onun doğasında olduğunu gösterebilir. Bu da güveni yeniden inşa etmeyi zorlaştırabilir.

7. Aldatmayı İlk Kez mi Düşündünüz?

Eğer "olay" önceden planlanmadan gerçekleşen bir hataysa (örneğin, kocanız sarhoş olmuşsa), işleri düzeltmek için bir şansınız olabilir. Kocanızın aldattığına dair fiziksel işaretleri gözden geçirin: Her zaman omzunun üzerinden başka kadınlara bakıyor muydu? Daha önce aldatmayı düşündüyse, düşüncelerinin bu yöne kaymasına neden olan bir sorun olduğunu düşündürebilir.

8. İlişki Size Evliliğimizin Sunmadığı Neyi Sundu?

Bu soru üzücü olabilir ama aynı zamanda ilişkinizde neyin yanlış gittiğine dair ipuçları da verebilir. Onlarla yeni bir cinsel şey mi denemek istediler? Ya da belki de ağlamak için yargılamayan bir omuz istediler. Bunu öğrenmek çok önemlidir çünkü evliliğinizi düzeltmek için bir başlangıç noktası oluşturmanıza yardımcı olabilir.

9. Birlikte Bir Gelecek İçin Planlarınız Var mıydı?

Bu sadece heyecanlanmak için geçici bir kayma mıydı, yoksa plan onlarla bir gelecek kurmak mıydı? Bu, evliliği kurtarmaya çalışmaya değip değmeyeceği konusunda size fikir verebilir.

10. Onlarla Evliliğimizi Tartıştınız mı?

İlişki yaşadığı kişiye ne söylediğini sorun. Evli olduklarını söylemişler mi? Belki de ilişkilerinden memnun olmadıklarını söylemişlerdir. Bunu öğrenin ki tartışabilesiniz.

Aldatan Karı veya Kocanın Garantili İşaretleri

Aldatan Birine Sorulacak Sorular

Eşiniz sadakatsizse, bazı kırmızı bayraklar fark edebilirsiniz. İşte dikkat etmeniz gereken aldatan bir eş ya da kocanın bazı işaretleri:

  • Davranışlarını veya rutinlerini aniden değiştirdiler.
  • Bilgisayarları ya da telefonları hakkında her zaman ketumdurlar.
  • Birçok gece geç kalma veya açıklanamayan devamsızlıklar var.
  • Bakım alışkanlıklarında bir değişiklik oldu.
  • İkinizin arasındaki sevgi ve yakınlıkta bir azalma oldu.
  • Sorularınıza cevap verme konusunda her zaman kaçamak ya da savunmacı davranıyorlar.
  • Açıklayamadığınız şeyler için olağandışı miktarlarda para harcıyorlar.
  • Sizi sürekli eleştirir veya size karşı olumsuz davranırlar.

Henüz evli olmasanız bile, kız arkadaşınızın (veya erkek arkadaşınızın) sizi aldattığına dair bu işaretler göz ardı edilmemelidir.

Bir Hilekarı Suçüstü Yakalama

casus ağı

Bir dolandırıcıyı suçüstü yakalamanın en iyi yollarından biri muhtemelen aşağıdaki gibi bir casus uygulamasıdır Spynger. Bu tür uygulamalarla, yaptıkları her şeyi ve kiminle konuştuklarını görebilir, aldatan bir eşin işaretlerini görürseniz potansiyel şüpheleri doğrulayabilirsiniz. Aşağıdakiler gibi çok sayıda kullanışlı özelliğe sahip olursunuz:

  • Gizli mod, böylece gözetlendiklerini görmezler.
  • İster SMS ister sosyal medya aracılığıyla olsun, metinlere erişim.
  • Kesin konumlar ve tarihlerle GPS takibi.
  • Silinen içeriğe erişim.
  • Uzaktan ekran görüntüsü alma özelliği.
  • Belirli sınırlar aşıldığında uyarı verir.

Yüklemek oldukça kolaydır. Önce bir abonelik almanız gerekiyor, ardından aldığınız bağlantıya göre apk'yi yükleyeceksiniz. Ardından, yüklendikten sonra bilgileri kendi cihazınızda görebilirsiniz. Uygulamayı yüklemek için hedefin telefonuna yalnızca yaklaşık 5 dakika erişmeniz gerekecek, ardından her şeyi uzaktan görüntüleyebilirsiniz.

Alt çizgi

Aldatan bir eşle uğraşmak acı verici olabilir, ancak bunu geç değil erken öğrenmek daha iyidir. Aldatan kişiye sorulacak sorularımızın size bazı fikirler verdiğini umuyoruz. Bu şekilde, ilişkinizdeki bir sonraki adımların ne olması gerektiğini belirleyebilirsiniz.

Patrice Sol, hilekârları yakalama ve gizli gerçekleri ortaya çıkarma sanatında uzmanlaşmış saygın bir yazardır. Özel dedektif olarak edindiği kapsamlı deneyim ve insan psikolojisine dair keskin içgörülerinden yararlanan Patrice, karmaşık yalan ağlarını çözme becerilerini geliştirmiştir.

Bir cevap bırakın:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gizli Ekran Kaydedici
WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram ve Skype'ta ne yaparlarsa yapsınlar, sadece hesabınıza giriş yaparak bundan haberdar olursunuz.
Hadi başlayalım
afiş görseli
tr_TRTurkish