Mesajlaşmak Aldatmak mı? İşte Bilmeniz Gerekenler

mesajlaşmak aldatmak mi

İnsanlar ilişkilerinde aldatır, bu bir gerçek.

Ancak neyin fiziksel olmayan aldatma olarak kabul edildiği söz konusu olduğunda, işler oldukça bulanıklaşır. Mesajlaşmak aldatmak mıdır? Partnerinizin başka birine çok fazla duygusal enerji harcadığını kanıtlamak zordur ve en iyi kanıtınız birine öpücük emojisi gönderdiği bir ekran görüntüsü ise daha da zorlaşır.

Yine de, bu sanal, "gerçek dışı" sevgi̇ i̇şaretleri̇ seni̇n gerçek bir ilişki. Bu zor bir durumdur çünkü gece geç saatlerde mesajlaşmanın daha ciddi bir şeye dönüşüp dönüşmeyeceğini merak edersiniz. Öyleyse, mesajlaşmanın gerçekten aldatma sayılıp sayılmayacağını ve bu konuda ne yapabileceğinizi bulalım.

Biriyle Sadece Konuşuyorsanız Bu Aldatmak mıdır?

Sağlıklı bir ilişkinin temel kuralı şudur: Eğer bunu partnerinizin önünde yapmayacaksanız, o zaman hiç yapmayın. Bu kadar basit.

Partneriniz bunu sadece arkadaşça bir sohbet olarak görebilir ve bazen gerçekten de öyle olabilir. Ancak neyin duygusal aldatma mesajlaşması olarak sayılacağını ve neyin sayılmayacağını belirlemek gerçekten ikinize de bağlıdır. Siz durumunuz hakkında farklı hissediyorsanız ve bu sizi incitiyorsa, partneriniz aldatmanın ne olduğunu tanımlayamaz.

Genel bir kural olarak, partneriniz dikkatini başka birine veriyor, bunu sizden saklıyor ve duygularınızı gizliyorsa, bu aldatmadır.

Peki, Aldatma Metin Mesajları Ne Olacak?

metin mesajları

Aynı şey: Partnerinizin haberi ve onayı olmadan başka biriyle mesajlaşmanın her türlüsü aldatma sayılır. Partnerinizin bir ilişki içindeyken başka bir kızla mesajlaşarak çizgiyi aşıp aşmadığından emin değilseniz, bu örneklere göz atın ve ne düşündüğünüzü görün:

  • Aynı kişiye tekrar tekrar flört mesajları göndermek
  • Birine onu özlediğinizi söylemek
  • İlişki sorunlarınız hakkında başka biriyle sohbet etmek
  • Başkasından gelen mesajlara cevap vermek için randevuları ve kaliteli zamanı bölmek
  • Başka birinin mesajlarını partnerinizin duygularının ve ihtiyaçlarının önüne koymak
  • Partnerinizin önünde söylemeyeceğiniz şeyleri diğer kişiye söylemek

Birinin Mesajla Aldattığını Nasıl Anlarsınız?

İlişkinizde "açık telefon politikanız" yoksa, partnerinizin başkalarına tam olarak ne söylediğini anlamak zor olabilir. Onlara doğrudan sorabilir ve duygusal ilişkiler ve mesajlaşma hakkında güzel bir sohbet yapabilirsiniz. Eğer size net bir cevap vermiyorlarsa, başka yolları da düşünebilirsiniz - teknolojik yolları.

Yol #1: Casus Uygulama Kullanın

spynger uygulaması

Birinin mesaj yoluyla aldattığını nasıl anlayacağınız aşağıda açıklanmıştır: toplayabileceğiniz tüm ipuçlarını toplayın. Ne kadar çok, o kadar iyi. Eski konuşmaların içeriğini öğrenmek için geçmiş mesajlara bakın, siz yokken yapılan aramaları, ziyaret edilen yerleri ve daha fazlasını kontrol edin. Bu şekilde, gerçekte neler olup bittiğine dair daha net bir fikriniz olacaktır.

Telefonlarını almayı mı düşünüyorsunuz? Kötü bir fikir değil, ancak bunu aşmanın daha iyi bir yolu var.

Gizli ve uzaktan telefon izleme için tasarlanmış gelişmiş casus uygulaması Spynger ile tanışın. SMS, sosyal medya sohbetleri, arama kayıtları ve konumlar gibi verileri hedef telefondan toplar ve gerçek zamanlı olarak çevrimiçi kontrol panelinize gönderir.

Onlar izlediğinizi anlamazken siz her şeyi göreceksiniz.

Nasıl olduğunu merak mı ediyorsunuz? Spynger'nin nasıl çalıştığına dair ayrıntılı bir kılavuz hazırladık.

Başkasına Mesaj Atmak Aldatmak mıdır? Spynger ile Gerçeği Öğrenin

afiş

Aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Spynger web sitesine gidin ve hesabınızı oluşturun.
  2. Abonelik planını seçin.
  3. Spynger tarafından sağlanan kolay talimatları izleyerek uygulamayı hedef telefona yükleyin.
  4. İnternet erişimi olan herhangi bir cihazı kullanarak çevrimiçi kontrol panelinize giriş yapın.
  5. Kontrol panelinizde, partnerinizin telefonundan toplanan tüm verileri (metinler, aramalar, fotoğraflar, videolar ve daha fazlası) göreceksiniz.

#2 Yolu: Teknik Hile İşaretlerine Dikkat Edin

aldatan adam

Partnerinizi gözetlemeyi düşünüyorsanız, sadakati konusunda şüpheleriniz olduğu oldukça açıktır. Tam anlamıyla dedektifliğe soyunmadan önce, aldatma metin mesajları gibi kanıtları toplamaya gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını görmek için bazı aldatma belirtilerine göz atın. Bu işaretler şunları içerebilir:

  • Partneriniz aniden telefonu hakkında ketum davranır veya telefon şifresini değiştirir
  • Mesajları ve konuşmaları sık sık silmeye başlarlar
  • Sizinle konuşurken bile sürekli telefonlarına yapışmış gibi görünürler
  • Sadece arkadaş olduğunu iddia ettikleri birinden sık sık veya gece geç saatlerde telefonlar ve mesajlar alırlar
  • Onlara aşırı ekran süreleri hakkında soru sorduğunuzda savunmacı veya öfkeli olurlar.
  • Telefonlarında bildirim bulanıklığını etkinleştirmişlerdir, böylece onları kimin aradığını veya mesaj attığını göremezsiniz

Yol #3: Paylaşılan Cihazlarınızı veya İkinci Telefonlarını Kontrol Edin

telefon senkronizasyonu

Günümüzde akıllı cihazlar her şeyi senkronize etmek için bulut teknolojisini kullanıyor. Partneriniz ikinizin de kullandığı bir cihazda Google hesabından veya iCloud'dan çıkış yapmadıysa, duygusal aldatma mesajlaşmaları yapıp yapmadığını kolayca öğrenebilirsiniz.

Çok kullandıkları ikinci bir telefonları veya tabletleri varsa, belki iş için, ona da bir göz atın. Şüphelendiğiniz partnerinizin cihazını ele geçirmek zor olabilir, ancak her zaman uyurken veya duştayken gizlice bakmayı deneyebilirsiniz.

Alt satır

Biriyle sadece konuşuyorsanız bu aldatmak mıdır? Duygusal ilişkiler biraz gri bir alan olabilir. Bunun aldatma sayılıp sayılmayacağına ve sayılırsa ne yapılacağına karar vermek gerçekten her çifte bağlıdır.

Kesin olan bir şey var: ilişkiniz dışında biriyle cinsel ilişkiye girmek karşılıklı güven ve saygınıza gerçekten zarar verebilir. Dolayısıyla, partnerinizin sizi aldattığından şüpheleniyorsanız, gerçeği bilmeyi hak ediyorsunuz.

O zorlu konuşmayı yapmadan önce teknolojiyi avantajınıza kullanın. Spynger, partnerinizin faaliyetleri hakkında gerçek zamanlı veriler sağlayarak işleri çözmenize yardımcı olabilir. Sonuçlara varmak için acele etmeden veya yakalanmadan her şeyi analiz etme şansınız olacak. Bir şans verin!

Patrice Sol, hilekârları yakalama ve gizli gerçekleri ortaya çıkarma sanatında uzmanlaşmış saygın bir yazardır. Özel dedektif olarak edindiği kapsamlı deneyim ve insan psikolojisine dair keskin içgörülerinden yararlanan Patrice, karmaşık yalan ağlarını çözme becerilerini geliştirmiştir.

Bir cevap bırakın:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gizli Ekran Kaydedici
WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram ve Skype'ta ne yaparlarsa yapsınlar, sadece hesabınıza giriş yaparak bundan haberdar olursunuz.
Hadi başlayalım
afiş görseli
tr_TRTurkish